Ásványok, amik a testünkben is megtalálhatóak – kristály és nemeskőgyógyászat 4/1.

 In egészség, gyógyítás, SPIRITUÁLIS CIKKEK

Forrás: Elke Lopes, Ezoterikus nemeskőgyógyászat

 Nemeskövek és nemeskőgyógyászat, az ásványok hatásai

Miért kételkedünk abban, amit nem is ismerünk? Sokszor a tudás egyenlő a megoldással. De hogyan leszünk nagy tudásúak, ha nem kutakodunk és mindent a tudattalaunkba tolunk át elfojtva a tudatos impressziókat?
Testünk működéséhez ásvány kell, de akkor miért ne hatnának ránk, testünkre az ásványok?
Siegfried megfürdött a megölt sárkány vérében, és ettől sebezhetetlenné vált, kivéve egy helyen, a hátán, mert rá esett ott egy falevél. De hasonló történte Achilles-nek is. Innen ered az achilles ín elnevezése (ott fogták meg mikor a folyóba mártották, hogy sebezhetetlen legyen, de mikor ott kapott sebet, azt már nem tudta túlélni). Ez szimbolikusan azt jelenti számomra, hogy hatnak ránk ezek a rezgések, és léteznek különleges elixírek, ásványok, amik változást hozhatnak létre, ha jól használjuk őket. H. I. Hildegard azt hiszem a XI. században írta le ezeket… – kristálygyógyászat, ásványok hatásai, gyógyító ásványok, ásványok kristályok, ásványok, kövek, ásványok jelentése, ásványok tisztítása, nemeskőgyógyászat, nemeskövek.

[adrotate group=”2″]


Gyógyító ásványok és kristálygyógyászat

Ki ne érezte volna, hogy magával ragadta egy szép kő látványa például kirándulása során? Ki ne hordott volna nemesfémet a nyakában, vagy gyűrűt, esetleg karperecet? A kristályokat, nemesfémeket már ókor óta használja az emberiség. A mágnesterápia erejéről már írtam. És, ha működik a placebo effektus, akkor miért ne működne a kristálygyógyászat, ami mérhető frekvenciákat sugároz? Őseink réz tálakban tartották pl. az ételeket, így kevésbé romlott meg, gondoljunk a hangtálakra… És az sem véletlen, hogy a technika és a művészet a természetet utánozza pl. formatervezés alkalmával, vagy a computerek kifejlesztésével, aztán mégis elfordulunk tőle és csodálkozunk, ha pl. az agy leírható bináris megközelítésben (igen-nem), vagy ha a különféle fizikai testen túli energiamezők programozása hat a fizikai testre. Jóllehet azt már a tudomány is elismeri, hogy a lélek nyelve a betegség, lásd pszichoszomatika.
De hol a határ? Ahol a mi nyitottságunk véget ér?

Egyesítsünk minél több megközelítést, hogy minél többet lássunk a valóságból. Ha pedig túl sűrű az elméletek, tapasztalatok halmaza, akkor egyszerűsítsük le néhány fogásra, ami kedves a számunkra. Pl. elég, ha a Jóistenben hiszünk, a legnagyobban és ezt megtartjuk a tudatunkban, felfelé emelkedve…

[adrotate group=”3″]

A frekvenciák és a kövek alkalmazása több féle módon lehetséges – ásványok, kristályok, kövek

 

Minden szerv más frekvencián mozog. Ahogyan a tudomány már leírta, hogy nem dolgokat hallunk, hanem elektromos sugárzást tapasztalunk, és nem hangokat hallunk, hanem nyomáskülönbséget tapasztalunk meg… Gondoljunk arra, hogy mikor csukott szemmel hallgatjuk a zenét, a különböző hangok, amiknek más-más hullámhosszúk van, a testen más-más helyen találnak rezonanciára. Minden kristály más-más hullámhosszon rezeg. Így eltérő rezonanciát hoz létre testünkön. Ezek a tulajdonságok hoznak létre változást, és így hatnak ránk az ásványok, kristályok. De nemcsak egy marokkő, hanem egy fájdalomcsillapító érintése is elindíthatja a hatást, hiszen a frekvenciák így is átadódhatnak fizikai testünkre.

És, ha zűrzavar van a testünkben, akkor a szervek egyenlőtlen rezgéseket vesznek fel.

Ha ebben el akarunk jobban mélyedni, akkor nem árt ismernünk a csakrák működését (ezen a linken leírtam, melyik csakrát melyik kristály, ásvány serkenti). Ezen kívül a csakrák kapcsán itt van még néhány plusz információ: csakrák és pszichológia.
Pl. a zöld turmalin a szív csakránál vagy csecsemőmirigynél az immunrendszert rendezi. Ugyanis minden szervnek energiaáramlata van. És a kéz, illetve lábujj végén találhatók ezek és a testen megnyomva ezeket a pontokat, aktiválni lehet. Gondoljunk az ősi kínai tudásra, a jin-re és jang-ra és a meridiánokra és a reflexzónákra.

A megfelelő kövekkel akupunktúrát is végre szoktak hajtani, ahol maximálisan 3 percig stimulálnak egy pontot. A kövek frekvenciái vízre is hatnak, gondoljunk prof. dr. Emoto kutatásaira, aki a víz molekuláit tanulmányozta. Kimutatta, hogy a víz kristályszerkezete megváltozik, ha imádkoznak vagy meditálnak fölötte. Elkezd harmóniába rendeződni. Vegyük ehhez azt is hozzá, hogy a testünk nagy része víz… A megfelelő követ minimum egy óráig szokták a vízbe tenni, hogy kifejtse hatását. Az ametisztet szokták a víz kövének is hívni, a smaragd pedig vírus és baktériumölő.

[adrotate group=”2″]

Az ásványok tisztítása, jelentése

A kristályok tárolhatnak betegségeket is (pl. mikor nagymamától öröklünk ékszert a betegséget is örökölhetjük ily formán). De a folyóvíz megtisztíthatja ezeket. Gondoljunk az agyunkra, melyben az emlékezőképesség kapcsán az agyfolyadékban lévő szilícium a felelős. Tehát a kristályok „nem felejtenek”.  A kristályokat úgy is szokták tisztítani, hogy elássák 3 napra a kertben, talán nem véletlen, hogy a hangtálakat is évekig el szokták ásni… De hegyi kristály is meg tudja tisztítani a kristályokat, vagy egy kristályokból kirakott mandala, ahol a kövek egymást tisztítják.

A különféle láncokat a csecsemőmirigy felett hordjuk, ez a szerv a védelemért, immunrendszerért felelős. A fülbevalók pedig reflexzóna területeken vannak, amik a nyelven, kézen, lábon is megtalálhatóak. Ezek idegvégződések, amik stimulálásával hatni tudunk bármelyik szervünkre.

 Folytatás, 2. rész: kristálygyógyászat

[adrotate group=”2″]

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, bölcsész, akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon.

De nem vagyok pszichológus, sem orvos és nem rendelkezem tudományos fokozatokkal. Nem gyógyítók, nem tartok pszichológiai kezelést!

Iratkozz fel most!

Akciók, izgalmas előadások, online és offline programok és könyvek, cikkek egy helyen

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

AJÁNLOTT CIKKEK

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

csakrák, utazásdrágakő