Tiszta tudatosság fejlődése és új kozmikus tudatállapot, világ – tudatszintek, Integrál Pszichológia, rezgésszint emelkedés

 In SPIRITUÁLIS CIKKEK, tudatváltás meditációval

Csupán tudatszint kérdése a boldogság vagy a fásultság és a rosszkedv? – tiszta és kozmikus tudat, rezgésszint emelkedés

Mindig valamilyen tudatállapotban vagyunk, mely fejleszthető. A részeg ember is egy tudatállapotban van, de sokszor nem ismeri fel a saját házát. Hétköznapi tudatosságban ugyanez a helyzet, hogy megfeledkezünk valódi önmagunkról. Ha szülés után a nők 1-2 hétig enyhe depresszióba esnek, akkor azt gyermekágyi lehangoltságnak hívjuk. De most közelítsük meg máshogy a dolgokat. Mi van akkor, ha minden energiaszint kérdése. A szülés sok energiát emésztett fel érthető módon, így a hangulat is megváltozott ennek következtében. A fásultság tehát egy alacsonyabb rezgésszint, a boldogság pedig magasabb. Van tehát tudattalan („tudatalatti”) szint, de van tudatfeletti is – tudatszintek, a tudat, tiszta tudat, kozmikus tudat, Integrál Pszichológia, rezgésszint emelkedés.


És ezért mondjuk, hogy nyomott, fásult vagyok vagy fel tudnék repülni örömömben.
Miért vagyunk kedvetlenek? Honnan táplálkozik a rossz kedv, kedvetlenség, levertség, fáradékonyság valójában, melyet észre sem veszünk? Mik a valódi fáradtság okai és mi a megoldás? A depresszió jelei hogyan kezdődnek el?

Amely nyilván testi szinten is manifesztálódik, de bármikor felemelhetjük a rezgés szintet. A cikk végén mutatok erre egy módszert. Nem véletlen, hogy a jóga azon munkálkodik, hogy az energiát felfelé áramoltassa a gerinc mentén (kundalini).

Napjaink társadalmában, ahol éjjel-nappal bármihez hozzájuthatunk megcsömörlést és fásultságot hozhat el számunkra. És lehet, hogy idős emberként a pszichiátrián kötünk ki. A komputer, a tv filmek, és a telefonálás, a gond-olkodás mind elviszi energiánkat és virtuális világba visz el minket, a valóság helyett. Fontos, hogy ezt tudatosan használjuk és észrevegyük ezt. Ne folyassuk el az energiát, mely lehúz minket. Zárjuk le ezeket a csapokat, amik elszipkázzák az energiát. Pl. utólag tudatosítjuk ezt és visszakerülünk az eredeti tudatszintünkre. Dolgozzunk minden nap magunkon. Hiszen ez a legfontosabb. És ne feledkezzünk meg a természetről, jó lenne az Anyafölddel nap, mint nap találkozni, dolgozni vele, mely megtisztít minket. És mi is a természetet, ez egy kölcsönhatás. Ha tele vagyunk energiával és azt nem tudjuk levezetni akkor a különféle mű dolgok hamis illúziót kelthetnek bennünk. Esetenként többlet gondolkodással próbáljuk ezt levezetni, ahelyett, hogy egy jót sportolnánk vagy dolgoznánk a földdel, ami csökkenti a stresszt, már régen hormonális szinten is kimutatták (pl. noradrenalin, szterotonin). Érdemes visszatérnünk a gyökereinkhez.

1-2 óra alatt az auralátás elsajátítása? Miért ne?

Sokan csodálkoznak, hogy 1-2 óra alatt megtanulható az auralátás. Mintha ez csoda lenne. De miért lenne az? Az csodának számít, hogy látjuk a fákat? Akkor egy emelkedettebb tudatállapotban miért lenne az csoda, hogy az energiát is látjuk? Ezek természetes mellékhatások.
Tényleg megtanulhatom az auralátást 1-2 óra alatt vagy humbug az egész (aura megtanulása, aura színek jelentése)?

Hiszen minden abból áll, még a tudatosság is. Az atom is mozog, energiából áll. Az aura is az. Energiahuzalok vannak, így ha megmozgatjuk az egyiket, az hat a másikra. Tehát minden összefügg valóban mindennel.

Integrál Pszichológia

Volt szerencsém az Integrál Akadémián is jó pár évvel ezelőtt elmondani, hogy hogyan tudunk önmagunkra gyakorlati módszerrel hatni. És nagyon jó dolog egyesíteni a dolgokat a sok felosztott elméletet egységgé visszaváltoztatni. És valóban mindenben van igazság, a kérdés mindig a szándék, hogy mire használjuk azt fel. Ez a legfontosabb. És nem szabad túl komolyan venni a képességeket, melyek megjelennek utunk, fejlődésünk során. Különben leragadunk itt. Tartsuk tekintetünket a fő csapásvonalon (végső megszabadulás), mert könnyű elszállni és visszaélni a képességekkel. Láttam ilyet is utam során. És íme egy módszer mellyel azonnal elkezdhetünk emelkedni: depresszió, kedvetlenség egyik ellenszere

Jelentkezzen az online vagy személyes (Bp. 3. ker. mellett) konzultációra

Személyre szabott megoldás már első alkalommal: kérem a konzultációt

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

 

AJÁNLOTT CIKKEK

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics
imádkozás, az ima erejetermészetes gyógyászat, természetgyógyászat