Újfajta, természetes gyógyászati műtétek, mellékhatások nélkül. És 1 L vízzel 100 km kocsikázás, mágneses gravitáció

 In Coaching, pszichológia, keleti filozófia és egyéb (cikkek), pszichológiai érdekességek

Ezek a cikkek sajátságos életszemléletemről szólnak, kérem ne tekintse őket orvosi, szakpszichológiai írásoknak.

Forrás: KF Keshe Foundation találmánya és Spanyol Zoltán bemutatója

 Érdekes dolgokról kaptam információkat – ugyan nem csak pszichológiával kapcsolatosan, bár a végén az érzelmek kapcsán erről is lesz szó, a neuroemóciókat illetően-, amiket ugyan testközelben még nem volt szerencsém kipróbálni, de így látatlanban is nagyon tetszenek és bízom benne, hogy felkelti akár a vezetők figyelmét és egyre többen összefogunk, hogy egy élhető világot teremtsünk. Egyre sürgetőbb ez az igény. Összefogásra van szükség. Az önismeretünk fejlesztése mellett figyelemmel kell kísérnünk a legújabb kutatási eredményeket. Vagy talán ez nem is új? Hiszen már Teslánál is hallottunk hasonlókat a ’60-as években… Akárhogy is van, egyre sürgetőbb, hogy egy új szintre lépjünk pszichológiai és technikai értelemben is – gyógyászat, természetes gyógymód, alternatív terápia, alternatív gyógymódok.

1 l víz = 100 km kocsikázás?

Spanyol Zoltán Németországban élő elektromérnök találmányával mindez lehetséges. Egy videóban láttam, amiben előadásában víz segítségével használt egy hegesztőpisztolyt. Tehát az energia nem vész el, csak átalakul? Nem tudom. De az biztos, hogy rengeteg lehetőségünk van és egyre hatékonyabb, környezetkímélőbb eszközöket kéne kezünkbe vennünk…

Ezen kívül Mehran Keshe, 40 évig az elektromos töltésű plazmát vizsgálta és Londonban diplomázott nukleáris mérnökként. Megalapította a holland Keshe Alapítványt, ami egy non-profit szervezet. Itt egészségügyi rendszerek, táplálék, villamos energia termelés újfajta megoldásain dolgoznak. Mehran Keshe ugyanis rájött, hogy a gravitációs tereket hogyan lehet szabályozni. Ez segíthet a víz, élelmiszer, energiahiány és környezetszennyezés elhárításában is. Ugyanis hasonló erősségű mágneses terek kölcsönhatása alkalmával, nagyobb gömb alakú egységek jönnek létre. Így egymással kapcsolatba lépnek és mágneses teret hoznak létre létre. Híres tudósok ismerték el ezt az új fajta eljárást, ami már a gyakorlatban is működik. Tehát ez nemcsak elmélet.

Egy újfajta természetes gyógymód, gyógyászati eljárás, illetve alternatív gyógymód

Az emberi sejtek ugyancsak plazma mágneses terek kombinációiból állnak – e szervezet tanulmányai szerint. Ez az újfajta űregészségügyi eljárás tehát az emberi test plazma anatómiáját célozza meg. Tabletták és injekció nélkül hat. Nincsenek mellékhatások. Motoneuron betegség, sclerosis multiplex, parkinson és üszkösödés kapcsán hajtották végre a gyógyítást ezzel az új eljárással. Amire folyamatosan lehet jelentkezni.

Újfajta szállítás

Ugyancsak hasonló eljárás alapján a plazma áramgenerátorok és akkumulátorok segítségével 10 kWattig nem igényelnek üzemanyagot a járművek, amik ezt az új rendszert követik, illetve használják és segítségével tiszta olcsó energiát adnak számunkra.

Emellett kettős mágneses terű plazma reaktorok mágnesességet és gravitációt hoznak létre, ahol a járművek emelhetőek.   Ez az új technológia teljesen új megoldást kínál a szállítás terén.

Új környezetbarát eljárás

Hasonlóan a fent leírtak alapján képesek vegyi és nukleáris szivárgás megszüntetése mellett, Co2 eltávolítására is a mágneses vonzás elve alapján, mely során tiszta vizet hoznak létre.  Ezeket az eljárásokat kormányoknak megírt programok biztosítják. Tehát csak a kormányokon múlik, hogy emellett az eljárás mellet voksolnak-e vagy sem. A non-profit szervezet célja a béke megteremtése, amely nélkülözi a vallási alapot. Csupán új technológiát, tudományos ismereteket szeretne kínálni a globális problémákra.

Egy másik megközelítés a gyógyászat és pszichológia terén

Léteznek “rezonanciás” elektroterápiás eljárások is, amit a NASA fejlesztett ki, erről itt írtam bővebben ebben a cikkben: Egy természetes fájdalomcsillapító, mely kifogyhatatlan és bárki használhatja bármikor – José, Silva, agykontroll, Hippokrátész

Azt tudjuk, hogy az elme számára mindegy, hogy valami megtörténik, vagy tudatunkban idézzük csak meg, nem tesz különbséget e között. Ha pl. azt mondom a kedves olvasónak, hogy gondoljon arra, hogy egy citromba harap éppen, akkor elkezdődik a nyálelválasztás automatikusan, pedig nincs citrom a közelben, igaz? Ez a pszichoszomatika lényege.  De menjünk egy kicsit tovább. Sokak tapasztalata szerint szerint többnyire az érzelmi elnyomás hozza létre a betegség állapotát. És a fizikai testen kívül is van egyfajta „részünk”, ami a több ezer éves indiai kultúrában is megmutatkozik, lásd energiaközpontok, csakrák. Itt találkozik a fizikai test ezzel a külső „energiatesttel”, a hasunk tájékán (lásd 3. csakra). Itt a legtöbb a receptor és a legsűrűbb az idegrendszerünk, Freud ezt a helyet küzdőtérnek hívta.

Itt az információ tovább halad a gerinc mentén az agyig (lásd neuroemóciók, azaz idegrendszer által közvetített érzelem) és az agy nem tudja a problémákat (információkat) megoldani, csupán tovább küldi őket a szervekig. Több milliárd információról lehet szó, másodpercenként pl. az enzimek irányításán át a lábujjunkban végbemenő sejtcseréig. A testünk egy csoda, de erről már írtam: A varázslatos, lenyűgöző emberi test titkai: az emberi agy – működése hogyan hat a gondolatainkra? Mit csinál probléma esetén az emberi agy? 2/1. rész

A szervek olyanok, mint a tárhelyek, azaz rendelkeznek némi kapacitással, de hamar telítődnek, így létre jön a betegség. Szimbolikus példával élve bemegyünk a kapun (has területe) és eljutunk a folyósokon (gerinc) keresztül a recepcióig (agy) és itt nem törődnek vele, kik vagyunk, csak tovább küldenek minket az egyik ajtóhoz (szervhez). Az agy bináris rendszer alapján működik e feltételezés alapján, azaz igen, nem válasz létezik csak számára ebben az esetben. És a testünk rengeteg energiával rendelkezik 1-200 évig is tudna létezni, de a diszfunkcionális működés megakadályoz ebben minket a tévhitünkkel egyetemben.

Hasonló érdekességek: Az elhízás, és egyoldalú súlyzózás sérvet okozhat? Gyógyszer szavatosság nélkül? Működő és természetes orvostudomány (gyors megoldás, mellékhatások, műtétek és drága gyógyszerek nélkül) több, mint 3500 év bölcsességét egyesítve? A rák, cukorbetegség, skizofrénia gyógyíthatóak – ayurvéda, természetes gyógymód, orvostudomány, gyógyír 4/1. rész

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
jógaedzésterv