Bársonyos bőr, szépen csillogó haj – mustármag kúra: természetes, fillérekbe kerülő, emésztőrendszer tisztítás

 In Coaching, pszichológia, keleti filozófia és egyéb (cikkek), tisztítókúra

Minden módszer, információ, amit leírok saját felelősségre használható, és mielőtt alkalmazásra kerül beszéljünk szakemberrel a részletekről. Csupán érdekesség képen szeretnék egy újabb természetes tisztító módszerről beszélni, amiről már többször hallottam. Fontos, hogy a testünket rendszeresen megtisztítsuk, ahogyan azt kívülről is megtesszük, vagy ahogyan a kocsinkat is lemossuk, ugye jó a példa és le szoktuk mosni?:) Hiszen megérdemli a „jó öreg paripa”…:) Az emésztőrendszernek is szüksége van pihenésre, ahogyan mi sem szeretünk egész életünkben pihenés nélkül dolgozni. A jógában a „sankáról”, Shank Prakshalana-ról már írtam, amit fél évente szokás megcsinálni – mustármag kúra, szép bőr, csillogó haj, emésztőrendszer tisztítása.

Mindig is rendelkezésre álltak ezek a megoldások. És a kellemetlennek tűnő mellékhatás sokszor a tisztulás jelei – az emésztőrendszer megtisztítása

Sokszor mondjuk, hogy nincs leírás önmagunkról és nem tudjuk milyen csomagot hozunk magunkkal. De a bölcsek, meditatív állapotokban leírták a szent iratokban a tennivalókat. Ahogyan pl. Jézus is a Kozmikus Evangéliumban hasznos tanácsokkal látott el minket. A másik fontos dolog, hogy amikor szakavatott segítő jelenlétében tisztulási folyamaton megyünk át, akkor sokszor betegséghez hasonló rosszullétet is megtapasztalhatunk. Ám ez nem betegség, hanem tisztulás. Ahogyan pl. a szaunázás vagy böjt mellékhatásaként, megfájdulhat a fejünk, mely egy tisztulási folyamat része is lehet. A tünet talán ugyanaz, de mégis éppen az ellenkezőjéről van szó. A jógatudományban, Ayurvédában  találkozhatunk olyan gyomortisztító megoldással, melyben a hinduk vizet isznak, majd kiöklendezik azt. A gyomorból elindul egy energia, amit ha nem fojtunk vissza, akkor végig áramlik a testünkön. És ez mélyebb, lelki szinten is oldásokat eredményez. Nem véletlenül találkozhatunk a népi bölcsességben a „nem bírom lenyelni” kifejezéssel, mely tudást a pszichoszomatika foglalta össze. Ez kioldható, gondoljunk a géznyelésre. Ki kell nyitnunk ezt a területet is, hogy likvidálhassuk életünkből a félelmeket, rossz beidegződéseket.

Mustármag kúra – szép bőr, csillogó haj

Fillérekért hozzá lehet jutni és egy pohár víz segítségével tudjuk használni ezeket a parányi gömböket, melyek a bélbolyhokat is kitisztítják emésztőrendszerünkben, kigörgetve a lerakódásokat. Így javul a felszívódás, távoznak a méreganyagok, a bőrünk, hajunk megszépül. A tisztulásnak köszönhetően energikusabbak leszünk. És emellett fontos, hogy sok tiszta vizet igyunk (ne csak folyadékot), hogy a víz alapú testünket vízzel megtisztulhasson. A virágaink is nagy kincsként tekintenek a vízre…  Éljünk a lehetőségeinkkel. Egyébként szokták tanítani, hogy a beöntés kapcsán használjunk vékony csövet, aminek a végén apró lyukak vannak és kb. egy méterig vezessük fel a vékony katéter csövet. Állítólag ezzel a bélbolyhokat át lehet mosni. Csak az a baj, hogy azok nem a vastagbélben, hanem a vékonybélben vannak…  Egyébként a túl gyakran elvégzett beöntés tönkre teheti az emésztőrendszert. A beöntést egyébként már érintőlegesen megemlítettem ebben a cikkemben:   

Megoldás, mely bárki számára elérhető és pár nap alatt tisztítja, fiatalítja meg lelkünket és testünket (felesleget leadva) – fogyni gyorsan, új, természetes, hatásos drasztikus, pár napos, méregtelenítés, turbó, fogyókúra, zsírégető, böjtkúra

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
meditációs pózarzén, kémia