Bársonyos bőr, szépen csillogó haj – mustármag kúra: természetes, fillérekbe kerülő, emésztőrendszer tisztítás

 In Coaching, pszichológia, keleti filozófia és egyéb (cikkek), tisztítókúra

Minden módszer, információ, amit leírok saját felelősségre használható, és mielőtt alkalmazásra kerül beszéljünk szakemberrel a részletekről. Csupán érdekesség képen szeretnék egy újabb természetes tisztító módszerről beszélni, amiről már többször hallottam. Fontos, hogy a testünket rendszeresen megtisztítsuk, ahogyan azt kívülről is megtesszük, vagy ahogyan a kocsinkat is lemossuk, ugye jó a példa és le szoktuk mosni?:) Hiszen megérdemli a „jó öreg paripa”…:) Az emésztőrendszernek is szüksége van pihenésre, ahogyan mi sem szeretünk egész életünkben pihenés nélkül dolgozni. A jógában a „sankáról”, Shank Prakshalana-ról már írtam, amit fél évente szokás megcsinálni – mustármag kúra, szép bőr, csillogó haj, emésztőrendszer tisztítása.

Mindig is rendelkezésre álltak ezek a megoldások. És a kellemetlennek tűnő mellékhatás sokszor a tisztulás jelei – az emésztőrendszer megtisztítása

Sokszor mondjuk, hogy nincs leírás önmagunkról és nem tudjuk milyen csomagot hozunk magunkkal. De a bölcsek, meditatív állapotokban leírták a szent iratokban a tennivalókat. Ahogyan pl. Jézus is a Kozmikus Evangéliumban hasznos tanácsokkal látott el minket. A másik fontos dolog, hogy amikor szakavatott segítő jelenlétében tisztulási folyamaton megyünk át, akkor sokszor betegséghez hasonló rosszullétet is megtapasztalhatunk. Ám ez nem betegség, hanem tisztulás. Ahogyan pl. a szaunázás vagy böjt mellékhatásaként, megfájdulhat a fejünk, mely egy tisztulási folyamat része is lehet. A tünet talán ugyanaz, de mégis éppen az ellenkezőjéről van szó. A jógatudományban, Ayurvédában  találkozhatunk olyan gyomortisztító megoldással, melyben a hinduk vizet isznak, majd kiöklendezik azt. A gyomorból elindul egy energia, amit ha nem fojtunk vissza, akkor végig áramlik a testünkön. És ez mélyebb, lelki szinten is oldásokat eredményez. Nem véletlenül találkozhatunk a népi bölcsességben a „nem bírom lenyelni” kifejezéssel, mely tudást a pszichoszomatika foglalta össze. Ez kioldható, gondoljunk a géznyelésre. Ki kell nyitnunk ezt a területet is, hogy likvidálhassuk életünkből a félelmeket, rossz beidegződéseket.

Mustármag kúra – szép bőr, csillogó haj

Fillérekért hozzá lehet jutni és egy pohár víz segítségével tudjuk használni ezeket a parányi gömböket, melyek a bélbolyhokat is kitisztítják emésztőrendszerünkben, kigörgetve a lerakódásokat. Így javul a felszívódás, távoznak a méreganyagok, a bőrünk, hajunk megszépül. A tisztulásnak köszönhetően energikusabbak leszünk. És emellett fontos, hogy sok tiszta vizet igyunk (ne csak folyadékot), hogy a víz alapú testünket vízzel megtisztulhasson. A virágaink is nagy kincsként tekintenek a vízre…  Éljünk a lehetőségeinkkel. Egyébként szokták tanítani, hogy a beöntés kapcsán használjunk vékony csövet, aminek a végén apró lyukak vannak és kb. egy méterig vezessük fel a vékony katéter csövet. Állítólag ezzel a bélbolyhokat át lehet mosni. Csak az a baj, hogy azok nem a vastagbélben, hanem a vékonybélben vannak…  Egyébként a túl gyakran elvégzett beöntés tönkre teheti az emésztőrendszert. A beöntést egyébként már érintőlegesen megemlítettem ebben a cikkemben:   

Megoldás, mely bárki számára elérhető és pár nap alatt tisztítja, fiatalítja meg lelkünket és testünket (felesleget leadva) – fogyni gyorsan, új, természetes, hatásos drasztikus, pár napos, méregtelenítés, turbó, fogyókúra, zsírégető, böjtkúra

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

20 év munka, több, mint 800 cikk (köztük van több 30 oldalas írás is), mely letesztelt, gyakorlati megoldásokon alapszik. Segítesz egy nemes ügyben, hogy minél több embernek segíthessünk megtartva az objektivitást?

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
meditációs pózarzén, kémia