Testelhagyás a gyakorlatban II. – testkilépés, repülés, testen kívüli élmények, parapszichológia, OBE

 In Filozófiai cikkek, tudatos álmodás

1. rész


Parapszichológiai felosztások folytatása

Szupraegregoriális rendszer: Egregorok fölött van, őket köti össze, Akashának felel meg, a minden tudásnak.
De mindenki a saját szintjéről tudja csak befogadni az információt. Intuitíve is lehet tanulni, de biztos nem raknánk fel a gyerekemet egy olyan buszra, ahol a sofőr ,,intuitíve vezet”, igaz?:)

 

Testelhagyás, testkilépés, repülés, testen kívüli élmények, OBE, parapszichológia

Mentáltest: Tudat működése, gondolatok, nincs színe, formája, térbeli kiterjedése csak programok. Az emberek az éterikus, és asztráltesten kívül (mivel gondolkodásra képesek) úgy nevezett mentáltesttel is rendelkeznek.

Szupramentál: mentál test fölött, ebben az értelmezésben nem Akashának hívjuk, szimbólumok, információkat szállítják sérülésmentesen, van emberi (bonyolult) és öröktől létező (egyszerű szimbólum).

Egregoriális struktúrák: Rengeteg információt tartalmaz, szupramentál fölött van, minden gondolkodó információt tesz bele.

 

Egregor: Itt információcseréről van szó. Ugyanannyi információt ad és vesz el, ha nem veszem észre akkor is. A testen kívüli élmény azt jelenti, hogy az asztráltest és az Én elszakad a fizikai testtől, erős koncentráció hatására, és asztráltestünkben hagyjuk el a fizikai testet. Fontos, hogy ne menjünk olyan világokba, amiket nem ismerünk. És, hogy tiszta szándékkal tudjuk honnan jöttünk, hogy vissza is tudjunk oda térni. Ezek veszélyes tudatállapotok! Gondoljuk meg, hogy kísérletezünk-e vele!

Kísérletek a testen kívüli élmények bizonyítására

EEG (elektroencephalogram) gépet rákapcsolnak a delikvensre és ő a szomszéd szobában lévő számot, amit a szekrény tetejére tettek elmondja helyesen. Ez elég meggyőző tud lenni.:)

 

Testelhagyás, testkilépés (OBE), repülés a festészetben

,,Démonok gyötrik a lelkedet a pokol kettős torkában” egy 15. századi francia kódex illusztrációján

Mathis Grünewald, 15. század, német, oltárképen megjelenő Atyaisten alakja, amely a fénylényekre emlékeztet, mely aranyszínű.

Megegyező tapasztalatok a testkilépést illetően (OBE, parapszichológia)

– nyugalom, békesség,

– idő megáll, környezettől való teljes elszakadás élménye,

– szavakkal kifejezhetetlen, mert több, mint 3 dimenziós élmény

– gyakran zümmögő hang (kellemetlen érzéssel párosul),

– alagútban völgyben való sebes mozgás, testen kívüli test tapasztalásának érzete,

3. rész

 

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

20 év munka, több, mint 800 cikk (köztük van több 30 oldalas írás is), mely letesztelt, gyakorlati megoldásokon alapszik. Segítesz egy nemes ügyben, hogy minél több embernek segíthessünk megtartva az objektivitást?

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
testelhagyás, OBEtestelhagyás, OBE