Testelhagyás a gyakorlatban II. – testkilépés, repülés, testen kívüli élmények, parapszichológia, OBE

 In SPIRITUÁLIS CIKKEK, tudatos álmodás

1. rész


Parapszichológiai felosztások folytatása

Szupraegregoriális rendszer: Egregorok fölött van, őket köti össze, Akashának felel meg, a minden tudásnak.
De mindenki a saját szintjéről tudja csak befogadni az információt. Intuitíve is lehet tanulni, de biztos nem raknánk fel a gyerekemet egy olyan buszra, ahol a sofőr ,,intuitíve vezet”, igaz?:)

Testelhagyás, testkilépés, repülés, testen kívüli élmények, OBE, parapszichológia

Mentáltest: Tudat működése, gondolatok, nincs színe, formája, térbeli kiterjedése csak programok. Az emberek az éterikus, és asztráltesten kívül (mivel gondolkodásra képesek) úgy nevezett mentáltesttel is rendelkeznek.

Szupramentál: mentál test fölött, ebben az értelmezésben nem Akashának hívjuk, szimbólumok, információkat szállítják sérülésmentesen, van emberi (bonyolult) és öröktől létező (egyszerű szimbólum).

Egregoriális struktúrák: Rengeteg információt tartalmaz, szupramentál fölött van, minden gondolkodó információt tesz bele.

[adrotate group=”2″]

Egregor: Itt információcseréről van szó. Ugyanannyi információt ad és vesz el, ha nem veszem észre akkor is. A testen kívüli élmény azt jelenti, hogy az asztráltest és az Én elszakad a fizikai testtől, erős koncentráció hatására, és asztráltestünkben hagyjuk el a fizikai testet. Fontos, hogy ne menjünk olyan világokba, amiket nem ismerünk. És, hogy tiszta szándékkal tudjuk honnan jöttünk, hogy vissza is tudjunk oda térni. Ezek veszélyes tudatállapotok! Gondoljuk meg, hogy kísérletezünk-e vele!

Kísérletek a testen kívüli élmények bizonyítására

EEG (elektroencephalogram) gépet rákapcsolnak a delikvensre és ő a szomszéd szobában lévő számot, amit a szekrény tetejére tettek elmondja helyesen. Ez elég meggyőző tud lenni.:)

 

Testelhagyás, testkilépés (OBE), repülés a festészetben

,,Démonok gyötrik a lelkedet a pokol kettős torkában” egy 15. századi francia kódex illusztrációján

Mathis Grünewald, 15. század, német, oltárképen megjelenő Atyaisten alakja, amely a fénylényekre emlékeztet, mely aranyszínű.

Megegyező tapasztalatok a testkilépést illetően (OBE, parapszichológia)

– nyugalom, békesség,

– idő megáll, környezettől való teljes elszakadás élménye,

– szavakkal kifejezhetetlen, mert több, mint 3 dimenziós élmény

– gyakran zümmögő hang (kellemetlen érzéssel párosul),

– alagútban völgyben való sebes mozgás, testen kívüli test tapasztalásának érzete,

3. rész

 

[adrotate group=”3″]

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, bölcsész, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon.

De nem vagyok pszichológus, sem orvos és nem rendelkezem tudományos fokozatokkal. Nem gyógyítók, nem tartok pszichológiai kezelést! Oktatással foglalkozom.

Iratkozz fel most!

Akciók, izgalmas előadások, online és offline programok és könyvek, cikkek egy helyen

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

AJÁNLOTT CIKKEK

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

testelhagyás, OBEtestelhagyás, OBE