Azonnal beléphetünk a valóságba és ezáltal a boldogság világába… – Eckhart Tolle videó magyar felirattal, az elme ereje

 In Filozófiai cikkek, spirituális filmek online

Eckhart Tolle video (magyar felirattal), a boldogság és az elme ereje

Ez a közel másfélórás videó segít objektíven megismerni az elme identifikációs (azonosulás) késztetését, mely összes fájdalmunk gyökere. Emellett segít abban, hogy kilépjünk a kényszeres gondolkodás kórós állapotából, mely automatikusan a boldogságot hozza el számunkra. Hiszen az folyamatosan létezik, csupán elfedjük azt. Érdemes már a film nézése közben is használni a „az objektív figyelés” technikáját (ezekről bővebben a lenti linken olvashatsz) és nem megérteni a film tartalmát. Mikor színházba megyünk akkor sem az a lényeg, hogy hány szereplő van, milyen széles a színpad, hanem az, hogy sikerül-e kellőképpen megnyílnunk ahhoz, hogy valami elindulhasson bennünk – Eckhart Tolle video, a boldogság és az elme ereje.

E téma kapcsán nagyon sok információ és gyakorlati útmutatás érhető el itt:

Mi az, ami két millió eurónál is sokkal boldogabbá tesz minket és bárki bárhol, bármikor megkaphatja? Egyszerű teszt-gyakorlat a cikkben és megoldás a legvégén – boldogság, most, jelen, most hatalma, Eckhart Tolle, a most hatalma a gyakorlatban I.

Elképzelt valóságból, álomból a valódi valóságba – érzékelés észlelés, percepció, érzékszervek I.

 

A Jelen Lét művészete – Eckhart Tolle videó magyar felirattal

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
szerzeteséneklés