Kötelék a spirituálissal 7/7. csakra – napfonat, szakrális, korona, torok, szív, harmadik szem, gyökér csakra, színek, térkép

 In keleti pszichológia, energiagyógyászat, Spirituális cikkek

7/6. csakra

Napfonat csakra, szakrális csakra, korona csakra, torok csakra, szív csakra, gyökér csakra, csakra színek, csakra térkép, harmadik szem csakra

Forrás: Dr. Caroline Myss, A lélek anatómiája

Hetedik csakra


Összeköttetésünk a spirituális dimenzióval, mely a koronacsakrának felel meg.

Színe: világos lila

Tulajdonságok: empatikus, gyógyító, vallási öntudat, gyász, átalakulás

Ha kevéssel rendelkezünk belőle az energia tekintetében: céltalan, halálfélelem

Ha túl sokkal rendelkezünk belőle az energiákat illetően: nincs megfelelője

[adrotate group=”2″]

A hetedik csakrán keresztül tudunk bensőséges kapcsolatot kialakítani az Isteni Dimenzióval. Az ima csakrájának is nevezhetjük. A meditáción és az imán keresztül képessé tesz bennünket a belső tudatosság elérésére, az élet transzcendentális dimenzióival való összeköttetésünket jeleníti meg.

Elhelyezkedés: fejtető

Energiakapcsolata a fizikai testtel: A hetedik csakra az a pont ahol az életerő belép a testbe. Az energia szüntelenül árad rajta keresztül az univerzumból, Istentől. Ez az erő a testet, az elmét és a lelket egyaránt táplálja, keresztüláramlik fentről lefele az alsóbb hat csakrán és elárasztja a testet. A hetedik csakra energiája a test főbb rendszereire gyakorol hatást, központi idegrendszer, izomrendszer és a bőr.

Energiakapcsolata az érzelmi – mentális testtel: tartalmazza azokat az energiákat melyek odaadást, az Isteni Erőtől ihletett és profetikus gondolatokat, transzcendens ideákat és misztikus összeköttetéseket ébresztenek bennünk.

Szimbolikus kapcsolat: Ő tartalmazza a kegyelem vagy prána energia legtisztább formáját. Tárolja az ima és a meditációk által generált energiákat, illetve őrzi a szimbolikus látásmóddal összefüggésben álló képességeinket. Az emberi tudatosságot messze meghaladó spirituális megérzések, látomások és intuíció központja.

[adrotate group=”3″]

Félelmek: a spirituális ügyekkel kapcsolatos félelmek., spirituális elhagyatottság és a személyazonosság-tudat elvesztése.
Erősség: hit az Isteni Erő jelenlétében.

Szakrális igazság: a hetedik csakra energiái ösztönöznek bennünket arra, hogy a transzcendenssel való bensőséges kapcsolatra törekedjünk mindenben amit csinálunk.

A vallás az első csakra energiáiban gyökerezik, míg a spiritualitás a fizikai világot érintő félelmeink elengedését, illetve az Isteni Erővel való kapcsolat kiépítését szorgalmazó individuális élmény. Szakrális igazsága „élj a jelen pillanatban”.
Ha a transzcendenssel való egységre törekszünk, minden fizikai pszichológiai és érzelmi illúziót el kell távolítsunk magunktól.

 

[adrotate group=”2″]

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

2005 óta foglalkozom emberekkel, ötvözve a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával, orvosi szaklapokban publikálok, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keleti és nyugati medicina). 350+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. Egészséges embereknek tartok egyéni konzultációt és ezen kívül különleges masszázst.  

 

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

AJÁNLOTT CIKKEK
csakrák, energiákönmegvalósítás tudománya