5 gr (150 ember halálához elég) arzént vett be és túlélte – új gyógyír: faszénkúra, emésztési, gyomorproblémák, viszketegség

 In Coaching, pszichológia, keleti filozófia és egyéb (cikkek), egészséges test, természetgyógyászat

Minden általam leírt módszerek, információk csak saját felelősségre használhatóak és minden esetben először szakemberrel beszéljünk alkalmazásuk előtt. Érdekességképpen szeretném megemlíteni a mostani megoldást, aminek hitelességét nem tudom lemérni. Ha valakit érdekel ténylegesen ez a megoldás, akkor járjon utána hiteles forrásokban az adott témát illetően – emésztési problémák, gyomorproblémák, viszketegség, májzsugor, gyógyszermérgezés, gombamérgezés, ételmérgezés, kígyómarás, faszén kúra.

Egy filléres, mellékhatások nélküli, természetes gyógyír története

Köztudott, hogy minden a „tálalástól” függ. Pl. létezik olyan cigaretta, amit ha egy pohár vízben oldanánk fel és innánk meg, az halált okozna. Ha azonban elszívjuk azt, az nem  okozza ugyanezt. Állítólag 1813-ban egy Bertrand nevű kémikus sok ember előtt bevett egy púpos kávéskanálnyi arzént (5 gr). Ez a mennyiség egyébként 150 ember halálához elegendő. Később egy francia patikus Touéry, a Francia Akadémia orvosai előtt 1 grvstrychinint nyelt le, ami 10-szer több a halálos dózisnál.

[adrotate group=”6″]

Hatásos gyógyír – emésztési problémák, gyomorproblémák, viszketegség, májzsugor, gyógyszermérgezés, gombamérgezés, ételmérgezés, kígyómarás, faszén kúra 

Edwin Smith-papiruszon (lásd ókori Egyiptom) olvashatunk már erről, de Hippokrátész és a századok orvosain keresztül állítólag sokan alkalmazták ezt a gyógymódot. Nem tudom, hogy ez így van-e, de erről az jutott eszembe, hogy az ayurvédában valóban vannak olyan gyógymódok amikor a fa kérgét leőrölve hoznak létre orvosságokat. Úgy hallottam, hogy sok disszertációban is megemlítik ezt az eljárást, mely képes megkötni vírusokat, baktériumokat és a radioaktív anyagok egy részét a belekben. Sokan nem ismerik ezt a hatékony gyógyírt, pedig állítólag nagyon hatásos. A faszénnek 1 cm3-re 1 km2 felszívó felülettel rendelkezik, 40-szer több, mint az agyagé. Ezen kívül 500 gr faszén 50 000 millió pórust tartalmaz és tömegének 97-100-szorosát képes megkötni. Azt hallottam, hogy pl. a szén-monoxidból,180-szorosát ammóniából,165-szörösét képes megkötni kéngázból. Miért működik állítólag ez a megoldás, a faszénkúra? Azért, mert a bélfal áteresztő, és ozmózis elven működő felület. Ennek köszönhetően kiegyenlíti a bélfalon belüli és kívüli oldható anyagokat. Az aktív szén felszabadítja a bélfalakat, így az ozmózis elven megtisztítja a vért és a nyirokrendszert. Információim szerint, amit hangsúlyozok ellenőrizni kellene,dr. Yatzidis görög orvos bizonyította, hogy még napi 50 gr mennyiség 20 hónapi fogyasztása sem jár semmilyen hátránnyal.

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

20 év munka, több, mint 800 cikk (köztük van több 30 oldalas írás is), mely letesztelt, gyakorlati megoldásokon alapszik. Segítesz egy nemes ügyben, hogy minél több embernek segíthessünk megtartva az objektivitást?

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
szépen csillogó hajfejfájás