Online tv – Sri Vasudeva egy inspiráló mentor, aki az elmén túlról szól hozzánk

 In Spirituális cikkek, spirituális online tv

Mindenki más szinten van éppen élete utazása kapcsán és arról érzékeli, hallja meg az információkat. Amennyit éppen be tud fogadni. Ezért is van, hogy mikor egy könyvet újra elolvasunk teljesen másmilyennek látjuk azt. Sri Vasudéva misztikum nélkül, teljesen természetesen beszél a megvilágosodásról, és non-stop inspirálja az embereket ashramjából, hogy megtaláljuk a bennünk lévő gurut és konkrét eszközöket is ad, hogy felfedezhessük őt.

Vasudeva Tv

Magyar idő szerint vasárnap hajnali 1-kor ad tanítást és satsangot élőben. És folyamatosan láthatjuk a videókat, amiken nyomon követhetjük előadásait, meditációit. Ezen kívül március 26-án szokta kezdeni a 40 napos elvonulást minden évben, melyet itt a tv-n nyomon követhetünk. Ilyenkor naponta háromszor bejelentkezik: beszéd, meditáció és hindu éneklés veszi ekkor kezdetét és lehet tőle interneten kérdezni is. Nagyszerű alkalom a fejlődésre. A 2011-es beszédek nyers fordítását megkezdtük: 1. rész.

[adrotate group=”3″]

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

2005 óta foglalkozom emberekkel, ötvözve a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával, orvosi szaklapokban publikálok, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keleti és nyugati medicina). 350+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. Egészséges embereknek tartok egyéni konzultációt és ezen kívül különleges masszázst.  

Lelki fájdalom nélkül (önismereti life coaching)

 

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

AJÁNLOTT CIKKEK
Sri Vasudevakreatív ötletek