Online tv – Sri Vasudeva egy inspiráló mentor, aki az elmén túlról szól hozzánk

 In Filozófiai cikkek, spirituális online tv

Mindenki más szinten van éppen élete utazása kapcsán és arról érzékeli, hallja meg az információkat. Amennyit éppen be tud fogadni. Ezért is van, hogy mikor egy könyvet újra elolvasunk teljesen másmilyennek látjuk azt. Sri Vasudéva misztikum nélkül, teljesen természetesen beszél a megvilágosodásról, és non-stop inspirálja az embereket ashramjából, hogy megtaláljuk a bennünk lévő gurut és konkrét eszközöket is ad, hogy felfedezhessük őt.

 

Vasudeva Tv

Magyar idő szerint vasárnap hajnali 1-kor ad tanítást és satsangot élőben. És folyamatosan láthatjuk a videókat, amiken nyomon követhetjük előadásait, meditációit. Ezen kívül március 26-án szokta kezdeni a 40 napos elvonulást minden évben, melyet itt a tv-n nyomon követhetünk. Ilyenkor naponta háromszor bejelentkezik: beszéd, meditáció és hindu éneklés veszi ekkor kezdetét és lehet tőle interneten kérdezni is. Nagyszerű alkalom a fejlődésre. A 2011-es beszédek nyers fordítását megkezdtük: 1. rész.

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

20 év munka, több, mint 800 cikk (köztük van több 30 oldalas írás is), mely letesztelt, gyakorlati megoldásokon alapszik. Segítesz egy nemes ügyben, hogy minél több embernek segíthessünk megtartva az objektivitást?

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
Sri Vasudevakreatív ötletek