Online tv – Sri Vasudeva egy inspiráló mentor, aki az elmén túlról szól hozzánk

 In SPIRITUÁLIS CIKKEK, spirituális online tv

Mindenki más szinten van éppen élete utazása kapcsán és arról érzékeli, hallja meg az információkat. Amennyit éppen be tud fogadni. Ezért is van, hogy mikor egy könyvet újra elolvasunk teljesen másmilyennek látjuk azt. Sri Vasudéva misztikum nélkül, teljesen természetesen beszél a megvilágosodásról, és non-stop inspirálja az embereket ashramjából, hogy megtaláljuk a bennünk lévő gurut és konkrét eszközöket is ad, hogy felfedezhessük őt.

Vasudeva Tv

Magyar idő szerint vasárnap hajnali 1-kor ad tanítást és satsangot élőben. És folyamatosan láthatjuk a videókat, amiken nyomon követhetjük előadásait, meditációit. Ezen kívül március 26-án szokta kezdeni a 40 napos elvonulást minden évben, melyet itt a tv-n nyomon követhetünk. Ilyenkor naponta háromszor bejelentkezik: beszéd, meditáció és hindu éneklés veszi ekkor kezdetét és lehet tőle interneten kérdezni is. Nagyszerű alkalom a fejlődésre. A 2011-es beszédek nyers fordítását megkezdtük: 1. rész.

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. 

„Belső szabadság – bárhol, bármikor” díjmentes online, önismereti tréning

Iratkozz fel a programra, amíg van szabad kapacitás!

 E-mail cím:*  bővebb infó

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

AJÁNLOTT CIKKEK

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics
Sri Vasudevakreatív ötletek