Testelhagyás a gyakorlatban III. – testkilépés, repülés, testen kívüli élmények, parapszichológia, OBE

 In Filozófiai cikkek, tudatos álmodás

2. rész

Megegyező tapasztalatok a testkilépést illetően (OBE, parapszichológia) folytatása

testelhagyás, testkilépés, repülés, testen kívüli élmények, OBE, parapszichológia

– elhunyt emberek szellemével való találkozás, ragyogó, fényes lények jelenléte,

– fénylény szeretettel irányít, más világ (minden tudás létezik), Akasha,

– fényben úszó folyók, kristályépületek,

– vízvonal, kapu, kerítés zárja le ezt a világot, átlépése = halál,

– visszajövés kiábrándító, később kevesebb aggodalom az életben

Kizáró okok a testelhagyás, repülés, testen kívüli élmények kapcsán

 

Mindenki saját felelőségére foglalkozzon a dologgal és előbb megfelelő, hiteles embertől kérjen útmutatást, ah úgy dönt részt vesz ebben. Szívgyengeség, magas vérnyomás, epilepszia, lázas állapot, légzési problémák mind-mind kizáró okok! A következő veszély a lélek nem egészséges működése. Akinek bármilyen lelki problémája, depresszióra való hajlama, elmebetegsége van, az inkább ne kísérletezzen! Mivel itt is a szellemi világokkal kerülünk kapcsolatba, fontos a lelki és a erkölcsi egyensúly.

 

Mi lesz, ha nem tudok visszajönni? – félelmek a testkilépést illetően

Sokan ok nélkül tartanak attól, hogy mi lesz, ha nem tudnak visszajönni a testükbe. Mi lesz, ha elszakad az ezüstszál? Mi lesz, ha valamely létező elfoglalja a fizikai testünket, míg nem vagyunk benne? Egy elmélet szerint fontos betartani a megfelelő feltételeket, akkor nem történhet baj. Érdemes addig várni a próbálkozásokkal, amíg a védőangyalunk becsatlakozik, és a szívcsakránk kinyílik. E két dolog megadja azt a védelmet amire szükségünk van. A védőangyal nem ad helyet más lénynek a fizikai testünkben, amíg nem vagyunk “ott”, a szívcsakra pedig a helyes belehelyezkedést segíti a szellemi szférába.


A helyes testelhagyás hét előfeltétele az iratok szerint

1. Növényi étrend
2. Kapcsolat a védőangyallal
3. Nappali életben való tudatosság
4. Kiegyensúlyozott, megfelelő lelkiállapot
5. Nyitott szívcsakra (csakrák lásd)
6. Szellemi alapigazságok ismerete, spirituális tudás
7. Alapvető erények kifejlesztése: türelem, elfogadás, hit bizalom, alázat stb. A szereteterők a testen kívül szellemi hőként nyilvánulnak meg, melyek körülveszik az embert, és védelmi szerepet töltenek be.

Bevezető technika (testelhagyásra): Először gondolatban utazzunk el, figyelve gondolatainkra. Általában mikor a test fáradt, de a tudat friss az a jó állapot.
Technikák a fent említett állapot elérésére: A fizikai test ellazítása után, megpróbáljuk energiáinkat, saját lényegünket egy pontban összesűríteni. Ezt a fénylő labdát kell kiemelnünk a koronacsakrán keresztül. Sok esetben megfigyelhető egy rövid tudatvesztés a kilépés után, majd egyszer csak kint találjuk magunkat a testünkből. Ezután mehetünk az “orrunk után”. Az első próbálkozások folyamán érdemes a fizikai testünk közelében maradni, mert sok esetben erős félelmek lépnek fel, a megváltozott állapot újdonsága miatt. Böjtölésnél meglazul a kapcsolat a fizikai testtel, úgy sokkal könnyebb. Ellazulás fekve, majd elképzelni, hogy kötélen mászunk erőteljesen felfelé, ez az analógiája a testből való kiszállásnak.

 

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
testelhagyás, OBEönmegvalósitás, tudatosság