Testelhagyás a gyakorlatban III. – testkilépés, repülés, testen kívüli élmények, parapszichológia, OBE

 In SPIRITUÁLIS CIKKEK, tudatos álmodás

2. rész

Megegyező tapasztalatok a testkilépést illetően (OBE, parapszichológia) folytatása

testelhagyás, testkilépés, repülés, testen kívüli élmények, OBE, parapszichológia

– elhunyt emberek szellemével való találkozás, ragyogó, fényes lények jelenléte,

– fénylény szeretettel irányít, más világ (minden tudás létezik), Akasha,

– fényben úszó folyók, kristályépületek,

– vízvonal, kapu, kerítés zárja le ezt a világot, átlépése = halál,

– visszajövés kiábrándító, később kevesebb aggodalom az életben

Kizáró okok a testelhagyás, repülés, testen kívüli élmények kapcsán

Mindenki saját felelőségére foglalkozzon a dologgal és előbb megfelelő, hiteles embertől kérjen útmutatást, ah úgy dönt részt vesz ebben. Szívgyengeség, magas vérnyomás, epilepszia, lázas állapot, légzési problémák mind-mind kizáró okok! A következő veszély a lélek nem egészséges működése. Akinek bármilyen lelki problémája, depresszióra való hajlama, elmebetegsége van, az inkább ne kísérletezzen! Mivel itt is a szellemi világokkal kerülünk kapcsolatba, fontos a lelki és a erkölcsi egyensúly.

[adrotate group=”2″]

Mi lesz, ha nem tudok visszajönni? – félelmek a testkilépést illetően

Sokan ok nélkül tartanak attól, hogy mi lesz, ha nem tudnak visszajönni a testükbe. Mi lesz, ha elszakad az ezüstszál? Mi lesz, ha valamely létező elfoglalja a fizikai testünket, míg nem vagyunk benne? Egy elmélet szerint fontos betartani a megfelelő feltételeket, akkor nem történhet baj. Érdemes addig várni a próbálkozásokkal, amíg a védőangyalunk becsatlakozik, és a szívcsakránk kinyílik. E két dolog megadja azt a védelmet amire szükségünk van. A védőangyal nem ad helyet más lénynek a fizikai testünkben, amíg nem vagyunk “ott”, a szívcsakra pedig a helyes belehelyezkedést segíti a szellemi szférába.

[adrotate group=”3″]

A helyes testelhagyás hét előfeltétele az iratok szerint

1. Növényi étrend
2. Kapcsolat a védőangyallal
3. Nappali életben való tudatosság
4. Kiegyensúlyozott, megfelelő lelkiállapot
5. Nyitott szívcsakra (csakrák lásd)
6. Szellemi alapigazságok ismerete, spirituális tudás
7. Alapvető erények kifejlesztése: türelem, elfogadás, hit bizalom, alázat stb. A szereteterők a testen kívül szellemi hőként nyilvánulnak meg, melyek körülveszik az embert, és védelmi szerepet töltenek be.

Bevezető technika (testelhagyásra): Először gondolatban utazzunk el, figyelve gondolatainkra. Általában mikor a test fáradt, de a tudat friss az a jó állapot.
Technikák a fent említett állapot elérésére: A fizikai test ellazítása után, megpróbáljuk energiáinkat, saját lényegünket egy pontban összesűríteni. Ezt a fénylő labdát kell kiemelnünk a koronacsakrán keresztül. Sok esetben megfigyelhető egy rövid tudatvesztés a kilépés után, majd egyszer csak kint találjuk magunkat a testünkből. Ezután mehetünk az “orrunk után”. Az első próbálkozások folyamán érdemes a fizikai testünk közelében maradni, mert sok esetben erős félelmek lépnek fel, a megváltozott állapot újdonsága miatt. Böjtölésnél meglazul a kapcsolat a fizikai testtel, úgy sokkal könnyebb. Ellazulás fekve, majd elképzelni, hogy kötélen mászunk erőteljesen felfelé, ez az analógiája a testből való kiszállásnak.

 

 

[adrotate group=”2″]

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, bölcsész, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon.

De nem vagyok pszichológus, sem orvos és nem rendelkezem tudományos fokozatokkal. Nem gyógyítók, nem tartok pszichológiai kezelést! Oktatással foglalkozom.

Iratkozz fel most!

Akciók, izgalmas előadások, online és offline programok és könyvek, cikkek egy helyen

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

AJÁNLOTT CIKKEK

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

testelhagyás, OBEönmegvalósitás, tudatosság