Azonnal megnézhető spirituális filmek online: élet célja, küldetés film – dr. Wayne W. Dyer: Az ambíciótól az értelemig

 In Filozófiai cikkek, spirituális filmek online

Forrás: dr. Wayne W. Dyer, Az ambíciótól az értelemig – Az életcélod megtalálása

Érdemes megnézni ezt a 2 órás filmet. De előtte néhány sor erejéig elő a szót. Kétféle megközelítés létezik. Az egyik a személyiségfejlesztése, ami az egót erősíti. Idővel azonban az ember rádöbben, hogy a legjobb, ha félreáll és hagyja, hogy a Forrás rajta keresztül nyilvánuljon meg.

Így lesz a cseppből óceán. Hiszen a hangunkat, testünket sem kell létrehozni, és a gondviselés a természetről is gondoskodik, így rólunk is. Csak azt látjuk és szoktuk meg, hogy mindent nekünk kell irányítanunk. De mekkora áldás, mikor az ember egy magasabb intelligenciának adja át magát és mindennel együtt áramlik és nem felfelé úszik a folyón, hanem ellazulva élvezi az utazást. Így vége az elvárásoknak és csalódásnak.

Ugyanis, ha egy elvárásunk nem következik be, jön a csalódás… Csak egy döntésre van szükség. Nem tápláljuk a téves azonosulásunkat az elképzelésünket, hanem hátradőlünk bízva a sorsban és együtt áramlunk azzal, amit magával hoz. Mint egy szörfős, aki mindig a víz a tetején van. Ha éppen a hullám jön és akkor is mikor elment – spirituális filmek online, élet célja, küldetés film, Az ambíciótól az értelemig, dr. Wayne W. Dyer.


dr. Wayne W. Dyer : Az ambíciótól az értelemig – spirituális filmek online, élet célja, küldetés film

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
Himalája, jógimegvilagosodás