Online Tv – Suma Ching Hai (közvetlen kapcsolat Istennel) – egy megvilágosodott mester meditációi

 In Filozófiai cikkek, spirituális online tv

Suma Ching Hai-t sokan megvilágosodott mesternek tartják. Elérhető egy online tv adó a neten, ami az ő nevéhez fűződik – közvetlen kapcsolat istennel.

 

A neten van egy tv, amin figyelemmel kísérhetünk sok pozitív dolgot a spiritualitásról, mely világunkban történik. Sokszor van magyar felirat is.  Nyelvtanulás szempontjából is egy klassz lehetőség. Persze nem a kínaira gondoltam elsősorban:), hanem az angolra, de kb. 7 nyelven van feliratozva a műsor.

Megvilágosodott emberek, mesterek – a megvilágosodás és Isten

Ezúttal Suma Ching Hai-t szeretném bemutatni, akit sokan megvilágosodott mesternek tartanak. De előtte ejtsünk néhány szót, a témáról. Mikor a tudatosságnak magasabb állapotait tapasztaljuk meg, akkor egyre közelebb kerülünk Istenhez. Természetesen segítségünkre lehet ebben egy vallási gyakorlat, vagy meditáció. A lényeg, hogy őszintén átadjuk magunkat ennek a fegyelmezett gyakorlatozásnak. Megtartva és megedzve elménk fókuszát.

 

Suma Ching Hai Béke Nobel-díjat kapott törekvéseiért. Rengeteget adományoz iskoláknak, szegény térségben élő embereknek és emellett önkéntesként kínálja fel a magasabb tudatosság lehetőségét meditációk segítségével. Ehhez nagy fegyelemre van szükség. Ching Hai egyébként ékszereket készít és ezt a bevételt fordítja arra, hogy önzetlenül segítsen a rászorulóknak. Ha jól emlékszem négy nyelven beszél folyékonyan és több ezer ember előtt tart beszédeket, előadásokat, meditációkat. Szigorú vegetarianizmusban él és, mint egy szigorú fegyelmezett vallás működteti praxisát. Találkoztam olyan emberrel, aki nagyon elmerült a meditációkban és a mester iránt érzett bizalmával együtt ez óriási pozitív változást hozott létre benne. Egy új világot fedezett fel (pontosabban a mostani tágult ki), melyben örök békét, boldogságot talál kifogyhatatlan mennyiségben. Csodálatos eredmény.
Érdemes megtalálni azt az utat (Mestert), amit, akit követhetünk és eleinte teljesen passzol személyiségünkhöz.

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

20 év munka, több, mint 800 cikk (köztük van több 30 oldalas írás is), mely letesztelt, gyakorlati megoldásokon alapszik. Segítesz egy nemes ügyben, hogy minél több embernek segíthessünk megtartva az objektivitást?

Cikk kategória (angol, magyar)

keresés

AJÁNLOTT CIKKEK
Swami Shivanandoútkereső