Azonnal a nyaralás élményét hozza el számunkra, miközben töltekezünk…

 In egészség, gyógyítás, SPIRITUÁLIS CIKKEK

A japánok precizitása, hatékonysága, mélysége, gyakorlatiassága sok esetben visszaköszön legyen szó megbízható autóról, harcművészetről, vagy spiritualitásról pl. zen. De most egy másik, viszonylag újszerű dologról fogok írni, mely szintén hozzájuk kapcsolódik. Dr. Usui Mikao orvos volt és 21 napos elvonulása után állítólag megvilágosodott és ezután fejlesztette ki a japán kézrátétes gyógyítás művészetét. A tradicionális reikisek le tudják vezetni az alapítótól a mestervonalat, de sok egyéb ág jött létre a reikin kívül. Végül is mindegy hogyan hívjuk az energiát, mely mindenhol ott van, és amúgy is a hatékonyság a lényeg, ezt meg hadd határozzák meg az ügyfeleink, hogy a bizonyos szentnek ne maga felé hajoljon a keze.

A reiki segítségével akár a csakrarendszert (pszichológiai megközelítés és spirituális megközelítés) is be tudjuk hangolna, ha éppen ez a célunk. Sőt, egy hatékony meditációs tanfolyamnak is felfogható, hiszen megtanulhatunk általa meditálni. Sokan számolnak be arról, hogy ez a hipnózis erejével vetekszik (mely szintén nagyon hatékony tud lenni) és ezáltal megváltozhat az ember élete pozitív irányba. Aki részt vesz ezen az újszerű reiki kezelésen, általában békét, harmóniát, töltekezést tapasztal, olyan, mintha nyaralni ment volna egy kellemes helyre. És ezt bárki, könnyűszerrel megtapasztalhatja. Nagyon klassz, kényeztető érzés. Habár ez nem gyógyítói tevékenység – melyet jelenleg hazánkban csak orvosok és nem-konvencionális gyógyítást természetgyógyászok végezhetnek -, mégis sokan beszámolnak arról, hogy komoly betegségekből gyógyulnak meg a reikinek köszönhetően az emberek. Az allopátiával szemben a reiki nem diagnosztizál, nem gyógyít, de nagyon szépen kiegészítheti azt, mely csupán az intelligens energiákat juttatja el a megfelelő helyre, így nem tud ártani sem. És nagyon szépen kiegészíti, megerősíti meglévő tudatállapotunkat, azaz nem támad semmit sem bárki használhatja, lásd Isten hívő, ateista stb.

 

Jelentkezzen az online vagy személyes egyéni, öngyógyító, oktató konzultációra

Személyre szabott megoldás (keleti pszichológia és gyógyászat) már első alkalommal: érdekel a program

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

 

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

AJÁNLOTT CIKKEK

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics
auralátás megtanulásaBevonzás