Azonnal a nyaralás élményét hozza el számunkra, miközben töltekezünk…

 In egészség, gyógyítás, SPIRITUÁLIS CIKKEK

A japánok precizitása, hatékonysága, mélysége, gyakorlatiassága sok esetben visszaköszön legyen szó megbízható autóról, harcművészetről, vagy spiritualitásról pl. zen. De most egy másik, viszonylag újszerű dologról fogok írni, mely szintén hozzájuk kapcsolódik. Dr. Usui Mikao orvos volt és 21 napos elvonulása után állítólag megvilágosodott és ezután fejlesztette ki a japán kézrátétes gyógyítás művészetét. A tradicionális reikisek le tudják vezetni az alapítótól a mestervonalat, de sok egyéb ág jött létre a reikin kívül. Például a tibeti vonalon létrejött pránások (a pontos szó jogvédett, így nem írom le) is nagyon hatékonyan használják az energiát.

Végül is mindegy hogyan hívjuk az energiát, mely mindenhol ott van, és amúgy is a hatékonyság a lényeg, ezt meg hadd határozzák meg az ügyfeleink, hogy a bizonyos szentnek ne maga felé hajoljon a keze. Szóval, én mindegyik rendszert üdvözlöm, ami segít az embereknek.  Nem kell ahhoz elvontnak lennünk, hogy azután alkossunk véleményt valamiről, hogy kipróbáltuk. Annak ellenére is, ha nem értjük, hogyan működik a dolog. Ismerek pl. olyan ügyvédet, aki aktívan alkalmazza saját gyermeke esetében a dolgot (elvégezve egyik ilyen tanfolyamot) és nagyon elégedett vele.

[adrotate group=”2″]

A reiki segítségével akár a csakrarendszert (pszichológiai megközelítés és spirituális megközelítés) is be tudjuk hangolna, ha éppen ez a célunk. Sőt, egy hatékony meditációs tanfolyamnak is felfogható, hiszen megtanulhatunk általa meditálni. Sokan számolnak be arról, hogy ez a hipnózis erejével vetekszik (mely szintén nagyon hatékony tud lenni) és ezáltal megváltozhat az ember élete pozitív irányba.

Aki részt vesz ezen az újszerű reiki kezelésen, általában békét, harmóniát, töltekezést tapasztal, olyan, mintha nyaralni ment volna egy kellemes helyre. És ezt bárki, könnyűszerrel megtapasztalhatja. Nagyon klassz, kényeztető érzés. Habár ez nem gyógyítói tevékenység – melyet jelenleg hazánkban csak orvosok és nem-konvencionális gyógyítást természetgyógyászok végezhetnek -, mégis sokan beszámolnak arról, hogy komoly betegségekből gyógyulnak meg a reikinek köszönhetően az emberek. Az allopátiával szemben a reiki nem diagnosztizál, nem gyógyít, de nagyon szépen kiegészítheti azt, mely csupán az intelligens energiákat juttatja el a megfelelő helyre, így nem tud ártani sem. És nagyon szépen kiegészíti, megerősíti meglévő tudatállapotunkat, azaz nem támad semmit sem bárki használhatja, lásd Isten hívő, ateista stb.

 

[adrotate group=”3″]

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, bölcsész, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon.

De nem vagyok pszichológus, sem orvos és nem rendelkezem tudományos fokozatokkal. Nem gyógyítók, nem tartok pszichológiai kezelést! Oktatással foglalkozom.

Iratkozz fel most!

Akciók, izgalmas előadások, online és offline programok és könyvek, cikkek egy helyen

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

AJÁNLOTT CIKKEK

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

auralátás megtanulásaBevonzás