Az auralátás veszélyei, tanulása, gyakorlása, és auralátás tanfolyam technikája, fejlesztése, megtanulása

 In Filozófiai cikkek, keleti pszichológia, energiagyógyászat

A fél tudás a legrosszabb! A helytelen auralátás súlyos következményei – auralátás tanulása, auralátás gyakorlása, auralátás tanfolyam, auralátás technikája, auralátás fejlesztése, auralátás megtanulása

Auralátás megtanulása garanciával, 1-2 óra alatt:
Auralátás tanulása, technikája, gyakorlása, fejlesztése, megtanulása, akár online
Klikk a linkre és kezdd el a gyakorlást akár online.

FIGYELEM! Az elmúlt 6 évben sokan fordultak hozzám azzal, hogy régóta tanulják az auralátást, de még sincs eredmény. A tudáshoz könnyű hozzájutni a neten, ahol az autószerelés rejtelmei és az atombomba leírása is megtalálható, de attól még nem biztos, hogy érdemes ezt az utat választani minden esetben, mert ha rossz gyakorlatot, rosszul használunk:

 

• Megterhelve a szemünket elmehet a lelkesedésünk
• Önbizalmunk is csorbát szenvedhet (ez olyan, mint amikor síoktató nélkül próbálunk síelni tanulni, lehet, hogy fájni fog, pedig nagyszerű élmény síelni)
• Szemünk is megfájdulhat
• Összetéveszthetjük pl. az éterikus energiamezőt a valódi aurával (sokféle energiatest létezik), illetve a szín kiegészítő színű aurájával, így téves következtetéseket vonhatunk le és elindulhat az ítélkezés

• Sokszor pszichés problémák és nem organikus okok miatt nem látjuk az aurát (Ez olyan, mint amikor el akarunk aludni, és emitt nem tudjuk ezt megtenni, ezt paradox intenciónak hívja a pszichológia). Ilyenkor pedig szakpszichológusra van szükség, nem csupán technikákra!

 

Garancia, hogy hiteles embertől tanulunk!

Az auralátást 1-2 óra alatt meg lehet tanulni, és érdemes olyan szakemberhez fordulni, aki spontán kapta meg ezt a tudást, mert a tévedés lehetősége fennáll. Ezt úgy tudjuk próbára tenni, hogy megkérjük mondjon néhány szót rólunk anélkül, hogy bármit tudna rólunk az illető. Hiszen, ha valaki nem tud ízletes ételt elkészíteni, akkor miért tanulnánk tőle a szakács művészetét? Tőle vélhetően mást tudnánk megtanulni, igaz?

Mi a megoldás? Az auralátás elsajátítása azonnal, megfelelő gyakorlatokkal, megfelelő szakemberekkel

Auralátás tanulása, auralátás gyakorlása, auralátás tanfolyam, auralátás technikája, auralátás fejlesztése, auralátás megtanulása

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

20 év munka, több, mint 800 cikk (köztük van több 30 oldalas írás is), mely letesztelt, gyakorlati megoldásokon alapszik. Segítesz egy nemes ügyben, hogy minél több embernek segíthessünk megtartva az objektivitást?

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
halálközeli élményekálmodás