Az aura fényképezésről, aurafotóról – auralátás tanulása, gyakorlása, tanfolyam, technikája, fejlesztése, megtanulása

 In Filozófiai cikkek, keleti pszichológia, energiagyógyászat

Auralátás tanulása, technikája, gyakorlása, fejlesztése, megtanulása, akár online
Klikk a linkre és kezdd el a gyakorlást akár online.

Nem a szemünkkel látunk valójában – aura fényképezés, aurafotó, auralátás tanulása, auralátás gyakorlása, auralátás tanfolyam, auralátás technikája, auralátás fejlesztése, auralátás megtanulása

Sokszor a saját szemünk is becsap minket, hiszen valójában elektromos sugárzást látunk és nem pusztán dolgokat. Ugyanúgy, ahogy nem hangokat hallunk, hanem nyomáskülönbségeket érzékelünk. A gyakorlati tréningünkön, miután bebizonyítottuk, hogy a szemünk az csal (elméleten túl saját tapasztalata is lesz a résztvevőknek) el szoktuk mesélni a Kerchmer kísérletet (lásd pszichológia), ahol egy speciális szemüveg segítségével a szem (pontosabban az agy) megfordította a látóképet a speciális szemüveg hatására. Utána pedig az agy visszafordította ezt a képet. Hozzászokott. Érdekes dolog -auralátás tanulása, auralátás gyakorlása, auralátás tanfolyam, auralátás technikája, auralátás fejlesztése, auralátás megtanulása, aura fényképezés, aurafotó, aura fénykép.

 

Emellett fontos megemlíteni, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, így elképzelhető, hogy nem objektív képet kapunk az aura fényképezés alkalmával, jóllehet sok esetben összecseng az adott kép azzal, amit szabad szemmel is láthatunk az auralátás tanulása alkalmával. Sokat vizsgáltuk az aura fényképezést, illetve aurafotókat.


Mi a különbség az auralátás és aurafotó, aurafényképezés között?

Az aurát nem lehet lefényképezni legjobb tudomásom szerint, valójában az ujjunkra csatolt készülék segítségével a hőeloszlást mérik és a fényképezőgép csupán minket fényképez le az aurafotó elkészítésénél. Tehát a hőeloszlás alapján rajzol aurát a számítógép körénk. De sokszor az sem igaz, amit a szemünkkel látunk, nemhogy az, amit a számítógép lát… Jobb saját tapasztalat alapján látni az aurát, amit 1-2 óra alatt el tudunk sajátítani egyszeri alkalommal és tükör segítségével, bármikor megnézhetjük a saját vagy mások auráját (természetesen csak a saját auránk megtekintéséhez kell tükör), ami folyton változik. Ráadásul az aurafotó alkalmával háromszor kell visszamennünk sok esetben, hogy pontos diagnózist kaphassunk. És elképzelhető, hogy kicsit izgatottabbak vagyunk ilyenkor, így mást mutat az aurafotó alkalmával a masina. Olyan ez, mint a vérnyomásmérés, ha akkor éppen izgatottak vagyunk, nem lesz hitelt érdemlő az eredmény, így érdemes biztosra menni. Ám jó oldala az aurafotónak, hogy láthatjuk a csakrarendszert is és sok esetben hasonló színezetű az aura a fényképen, mint mint amit szabad szemmel is láthatunk.

 

Auralátás megtanulása garanciával, 1-2 óra alatt:

Auralátás tanulása, technikája, gyakorlása, fejlesztése, megtanulása, akár online

 

Auralátás veszélyei:

auralátás veszélyei, auralátás tanulása, auralátás gyakorlása, auralátás tanfolyam, auralátás technikája, auralátás fejlesztése, auralátás megtanulása

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

20 év munka, több, mint 800 cikk (köztük van több 30 oldalas írás is), mely letesztelt, gyakorlati megoldásokon alapszik. Segítesz egy nemes ügyben, hogy minél több embernek segíthessünk megtartva az objektivitást?

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
álmodásboldogsag technikák