Lusták előnyben (szerelmi bevonzás, titok, vonzás törvénye gyakorlatok)?

 In önismeret, önmegvalósítás, SPIRITUÁLIS CIKKEK

A  boldogság kérdésével,  az Egyesítő Pszichológiával, és az önismerettel  hosszú évek óta foglalkozom. A hosszú évek tapasztalata azt mutatja, ha  nem figyelünk kellőképpen a sok zsákutca évekre tévútra terelhet  bennünket legyen szó titokról (vonzás törvénye), szerelmi bevonzásról. Nézzünk most egy példát, hogy elkerülhesd a zsákutcákat.


Működik a bevonzás, a vonzás törvénye (a titok)?

Nemrég találkoztam egy emberrel, aki azt mondta, hogy mostantól semmit nem kell csinálnia, mert majd minden magától megtörténik. Azóta öt év telt el és az illető mást sem csinál, csak negyvenöt évesen édesanyja nyugdíjából él. És elképzeli, hogy mit szeretne. Közben nagyon meg is hízott, már nincs benne az a tűz, ami régen benne volt. Kezd megalkudni és kezdi feladni a dolgot, hiszen nincs sikerélménye, motivációja. Jóllehet nagyon kitartó, kedves ember, ám szinte már csak árnyéka önmagának.

Lehet, hogy a boldogság ellentéte maga a fásultság?  Darwin mondta, hogy nem a legerősebb és nem is a leggyorsabb vagy legokosabb ember fogja túlélni a dolgokat. Hanem az, aki képes változni.
Változzunk vagy várjunk, hogy a körülöttünk lévő dolgok tegyék ezt? Mostanában nagy divatnak örvend a vonzás hatalmán alapuló módszerek használata (a titok a vonzás törvénye)). És magával a módszerrel nincs is gond, csak akkor, ha nem megfelelően használjuk. Ez általában mindenre igaz, hiszen van szuper tehetséges autó szerelő és van kókler is, de ettől még az autó nem jobb, vagy rosszabb, ugyebár? Amúgy koros esetben egy elhárító mechanizmus léphet érvéybe, melyet úgy hív a pszichológia, hogy autisztikus vágykeltés, amikor a problémát képtelenek vagyunk megoldani túlzott ábrándozásba bocsátkozunk.

. 

Lusták előnyben?

A mondás szerint a lustaságban az a jó, hogy nem kell hozzá semmit sem csinálni. Sokan azt hiszik, hogy leülnek egy fotelba és többé semmit nem kell tenniük, csak elképzelni, amit szeretnének. Eddig elkerülte őket a siker, és most majd sikerül ezt elérniük anélkül, hogy megváltoznának. A semmiért általában semmit kapunk, de szeretnénk elhinni, hogy ez nem igaz. Igen, belső világunk felfedezése nagyszerű élmény, de valószínűleg nem csupán ez életünk feladata. Küldetésünk van.
A küldetés teljesítéséhez azonban nem szükséges a külső és a belső világot elkülöníteni egymástól, hiszen csak egy világ létezik, a kérdés, hogy meg tudjuk-e tapasztalni ezt valódi mélységeiben.

Ha elképzeltük, beleéltük magunkat abba, amit szeretnénk, utána hagynunk kell, hogy az „isteni sugallat vezessen”, és így egy magasabb intelligencia lép működésbe. Ez valóban így van, és ha így használjuk a módszert, az olyan, mint a hit ereje, mely hegyeket mozgathat meg. Ez fantasztikus élmény. És elképzelhető, hogy nem megteremtettünk valami újat, hanem csupán eddig nem vettük észre életünkben, mert máson volt a fókusz. Ezt megerősítendő, tegyünk egy próbát.

Bevonzás, most azonnal?

Tippeld meg, hogy a sárga színnek hány árnyalatát lehetne megtalálni abban a helységben, ahol most vagy. Nagyon fontos, hogy maximálisan csupán három másodpercet gondolkozz ezen! Persze meghatározó, hogy éppen hol tartózkodunk, de sokan alul becsülik ezt a számot. Általában 4-5-re tippel mindenki, de ha megszámoljuk, 20-30-nál kevesebb ritkán jön ki. A bevonzás is lehet ilyen. Azt hisszük mi teremtettük meg a sárga színt életünkben, persze képletesen élve, pedig valójában mindig is ott volt. A legtöbb lehetőség az orrunk előtt hever, csupán nem vesszük észre, hiszen egészen másra fókuszálunk. A boldogság is ilyen lehet, ott van bennünk, csak nem arra figyelünk.
Folyamatosan teremtünk, ha tudunk róla, ha nem. Jómagam hiszek Istenben és abban is, hogy ettől függetlenül nekem minden tőlem telhetőt meg kell tennem, hogy tehetségemet kibontakoztassam. Tényleg, te miben vagy tehetséges? Gondolkodtál már ezen? Mindenkiben van valamilyen extra, amiben tehetségesebb másoknál. A kérdés, hogy ezt megtaláljuk-e magunkban, vagy sem.


Szerelmi és szerelem bevonzás (titok és bevonzás gyakorlatok)

Bizony az ember sok mindenre képes és lehetősége van ösztönein túl a tudatosság segítségével felemelkednünk az isteni szeretet irányába, hiszen bennünk az isteni szikra. De fordítva is elsülhet a dolog. Ha leülünk behunyva szemünket és kellemes dolgokat képzelünk el, úgy érzelmünk is hasonló lesz ehhez. Szóval tudatosan irányítható a gondolatunk és ennek folyományaként az érzelmünk is.  Az ima is hasonló, hiszünk és bízunk benne, hogy működik, mert már kisebb kívánságunk teljesült korábban. Így a békét, örömöt, vagy bármi mást vizualizálhatunk erősen ebben a hangulatban időzve, mintha már megkaptuk volna azt. Ilyen egyszerű, csak csinálni kell. ha más nem, legalább kellemes állapotba kerülünk és irányításunk alatt tartjuk az elménket. Akik megvilágosodtak azok is tudják ezt használni, de már elhagyták személyiségüket és azt teszik, amit ez a magasabb intelligencia, isten rajtuk keresztül megtesz. Már nem állnak ellen. Érdemes ebbe az irányba elindulnunk.

Előbb segíts magadon

Ha nem hisszük el, hogy boldogok és sikeresek lehetünk, akkor tudattalanul is ezt a képet rögzítjük magunkban magunkról, és ezért a hétköznapokban is ezt fogjuk megteremteni. Szóval fontos, hogy legyen jövőképünk és el tudjuk képzelni, amit szeretnénk. De ne a valóság előli menekülésére használjuk ezeket a technikákat! Tegyünk is céljainkért – így együttesen valóban átütő lehet az eredmény. De ehhez mi is kellünk. Talán nem véletlenül szokták mondani, hogy segíts magadon és Isten is megsegít. A Bibliában azt is olvashatjuk, hogy a hit cselekedet nélkül halott. És azt hiszem, ennek az ellenkezője is igaz.

Jelentkezzen az online vagy személyes (Bp. 3. ker. mellett) egyéni, öngyógyító konzultációra

Személyre szabott megoldás már első alkalommal: érdekel a program

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

 

AJÁNLOTT CIKKEK

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics
parapszichológia, mágiaOsho