A XIV. Dalai Láma száműzetéséről életéről – a 14. Dalai Láma új székhelye, üzenete, spirituális filmek online

 In Filozófiai cikkek, spirituális filmek online

Az igazán erős emberek alázatosak és lelki nyugalmukról híresek, ellentétben azokkal az emberekkel, akik másokat kioktatva álcázott gyengeségüket, agressziójukat élik meg öntudatlanul. Vajon, aki valóban megtalálta önmagában a buddhát szüksége van arra, hogy beleszóljon mások életébe és hátukon felmászva elnyomjon másokat? Nagy tisztelettel gondolok azokra a nagy emberekre, akik megmutatják hogyan tudunk méltón önmagunkhoz élni még akkor is, ha több millióan támadnak, kínoznak minket. A Dalai Lámán kívül Gandhi jutott eszembe, aki céltudatosságával, kitartásával és mindenek előtt szeretetével, együttérzésével egy egész országot felszabadított anélkül, hogy egyszer is felemelte volna a hangját – a Dalai Láma élete, XIV Dalai Láma székhelye, Dalai Láma üzenete, 14. Dalai Láma, spirituális filmek online.

 

1 órás film a XIV. Dalai Láma száműzetéséről és életéről – a Dalai Láma székhelye, Dalai Láma üzenete, 14. Dalai Láma, spirituális filmek online

Dalai Láma

Dalai Láma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
megvilagosodásszerzetes