A valóság csodálatos költeményét hogyan lehetne bármikor is elveszteni?

 In a valóság költeménye, Coaching, pszichológia, keleti filozófia és egyéb (cikkek), Filozófiai cikkek

A dolgok maguktól megtörténnek, nekem csak ezzel kell maradnom, hogy ne akarjak semmit… És így maga a létezés folyamatosan átjár és örömmel tölt el…

Én vagyok az öröm?

Elfelejtve a múltat új világ és számtalan lehetőség nyílik meg előttem…

Esik az eső, felszáll a madár. Hömpölyögnek az érzések, hangulatok, gondolatok, de a végtelenség mindent szelíden megölel. És ehhez képest minden relatív és lényegtelen.

Itt véget ér a tudomány és a költőiség veszi át az irányítást…

Már nem értem a dolgokat, csak sétálok az utcán… Mintha tánc lenne, minden lépés… Mennyi szín és forma? Mennyi szabadság? Mennyi irány és lehetőség? A régi tudásom, beidegződéseimnek búcsút intve eláraszt az, ami van. Feloldódom én is benne. Eggyé válva vele. Maga a valóság van. Már nincs más. Magától történik minden… És milyen vicces erről bármit is írni…

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

20 év munka, több, mint 800 cikk (köztük van több 30 oldalas írás is), mely letesztelt, gyakorlati megoldásokon alapszik. Segítesz egy nemes ügyben, hogy minél több embernek segíthessünk megtartva az objektivitást?

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
B. K. S. Iyengar jógamegvilágosodás, megszabadulás, öröm