Üdvösség, energia folyamatosan…? A betegség oka, a halál után… – spirituális videók, szellemi valóság, a spiritualitás tudománya

 In 3 dimenziós videó a meditációról, Filozófiai cikkek

Az interneten kering ez a videó (lásd 3 dimenziós videó a meditációról), mely bemutatja, hogy mi az élet valódi, mély értelme. Erről olyan távlatból, perspektívából beszélhetünk, ami túlszárnyalja mindennapi problémáinkat, mely beleragaszt minket egy fiktív identitástudatba. Gyakorlati megoldással is szolgál a videó, hogy kiderüljön, hogyan tudjuk az életünkbe átültetni mindezt. Aki rendszeresen gyakorol áldottá változtatja saját életét. Sok sikert hozzá! – meditációs gyakorlatok, spirituális videók, szellemi valóság, spiritualitás tudománya, önmegvalósítás.

 

 

Spirituális videók a  szellemi valóságról, önmegvalósításról (meditációs gyakorlatokkal)

Először a világmindenség energiájáról (szellemi valóság) és arról szól ez a spirituális videó, hogy hogyan tudunk energiához jutni bárhol, bármikor. Ez a spiritualitás tudománya, a valódi önmegvalósítás. Swami Rama azt mondta, hogy a vegetatív idegrendszer úgy pihentethető, ha ellazítjuk a testünket minden nap. Ha tovább mélyítjük ezt a tudást máris a relaxáció, majd a meditáció világában vagyunk. Itt jöhet létre a tudat evolúciója. A videóból kiderül, hogy hogyan tudunk az elmén túli birodalomhoz eljutni, túllépve a mindennapos problémákon. Így tehetünk szert arra a tudásra, mely következtében folyamatosan a boldogság és üdvösség állapotában leszünk. Ez az emberiség új evolúciós lépésének lehetősége.

 

Kiderül az is, hogy mi az, az elme és, hogyan akadályozhatja meg az energia áramlását (ami betegségekhez vezet), ha nem megfelelően irányítjuk azt. Megismerhetünk egy meditációs gyakorlatot is. Kiderül az is számunkra, hogy az energiák hogyan áramolnak bennünk. A 72.000 nádík is bemutatásra kerülnek. Ne aggódj nem egyesével.:) Ezekről a szent iratokban többször találkozhattunk már. Kiderül, hogy az energiaáramlás hogyan tehet minket egészségessé, vagy hogyan okozhat betegségeket.

 

A piramis formák is szóba kerülnek a spirituális videóban és azok ereje az energia szempontjából. Mi történik, ha a meditációnk elmélyül és túllépünk a test és az elmetudatosságon? Erre az izgalmas kérdésre is választ kapunk. A társas interakciónk is megváltoznak a rendszeres meditációs gyakorlatoknak köszönhetően. Emellett a spirituális mesterrel való kapcsolat is szóba kerül a videóban. Kiderül mi az a valódi tudás és mi történik akkor, ha az elmén túli területre érkezünk.

 

Megtudhatjuk, hogy mikor hallunk különleges hangokat és vagy látunk csodálatos fényjelenségeket, ha elmélyítettük a meditációnkat. Azonban sehol nem szabad leragadnunk, csak maradjunk megfigyelőek, bármi is történik (jó vagy rossz). Az érzékszerveken túli tapasztalatról is szó esik. Itt találkozhatunk a mesterekkel is. De immár önmagunkban. Itt már lassan a tanú én-tudata is feloldódik és fénnyé változunk.

 

 

Ezután az asztrális testről esik szó. Ez maga az akasha utazás, amikor semmi sem választ el minket a legnagyobb tudástól. Megtudhatjuk milyen érzetként szokott ez jelentkezni mibennünk. Ezzel a megértéssel megtapasztaljuk, hogy mi a testünkben lakunk, de azon túlról eredünk. Elmúlik ezáltal minden félelmünk – a halál félelem elpárolgásával.

 

Legvégül az élet utáni életről esik szó. Kiderül, hogy aki nem meditál az hogyan éli meg a halált, illetve az, aki szisztematikusan nap, mint nap gyakorol. Szó esik még a magzatról és a személyiség kialakulásáról, mely kapcsán más elméletek is vannak, mint amit a videó bemutat. A pszichológia szerint ugyanis a személyiség 3-4 éves korban alakul ki.

 

 

További infók:

.
A lelki fejlődési szakaszai a keleti pszichológia alapján, melyet mindannyian végigjárunk. A jógatudomány komplexitása, pszichológiája egyesítve a nyugati megközelítésekkel – paranoia kezelése, energia központjaink 7/1 csakra, gyökércsakra

A jógatudomány és a meditációs pszichoterápia klinikai alkalmazása egy konkrét esettanulmány alkalmával

A nyugati pszichológia határain túl az önmegvalósítás és boldogság világában. Meditációs terápia és azok formái

A lélek fejlődésének hét fokozata 7/1. csakra napfonat, szakrális, korona, torok, szív, harmadik szem, gyökér csakra, csakra színek, csakra térkép

 

AJÁNLOTT CIKKEK
jógatudományvárosban élve