auralátás módszerei, technikái

Auralátás technikája, fejlesztése és gyakorlatok megtanulása
online is (garanciával) 1-2 óra alatt

Mobil verzió

Egy különleges eszköz, mely segítségével azonnal a másik ember veséjébe láthatsz...

auralátás megtanulása


"Nem sikerült racionális elmémmel megértenem az univerzum alapvető törvényeit."
Albert Einstein


Auralátás megtanulása 1-2 óra alatt garanciával

(egyszeri, egyéni oktatókonzultációban, akár online is) és / vagy dvd csomagban - és csak akkor fogadunk el pénzt, ha maximálisan elégedett vagy (elállás lehetősége az első 30 percben, a dvd-t pedig 2 hétig használhatod és, ha nem tetszik visszakapod a teljes vételárat)

Bejelentkezés: ha komoly a szándékod, akkor most regisztrálj, mert nem mindig van szabad kapacitás!

TOVÁBB • 1-2 óra alatt elsajátítható az auralátás (jó esély van rá, hogy a konzultáció végére már látod az aurát az oktatás alkalmával) - személyesen vagy online és vagy dvd formájában is elsajátíthatod ezt a tudást. Ráadásul megtanulhatod csukott szemmel is "látni" az aurát, illetve a színek jelentését.

 • Eszközt adunk át, mely segítségével a mozgó emberek, tárgyak auráját is láthatod.
 • És megtanítjuk, hogy ne téveszd össze az illető ruhája színének auráját a tényleges aurájával.
 • Megfelelően kidolgozott, egyszerűen elsajátítható auralátó oktatóanyagunkkal nem megy el a kedved a önálló kísérletezéssel, ami kudarcba is fulladhat.

 • Ha nem organikus, hanem gondolkodásbeli ok alkotja meg az akadályt az auralátás kapcsán, akkor igyekszünk abban is segíteni a személyes oktatókonzultáció alkalmával.
 • Jöhetsz egyedül, vagy barátaiddal együtt (alkalmazkodom hozzátok időpontban).

 • Földrajzi határok nélkül online is bárhonnan elérhető a konzultáció vagy a csomag.
 • Pszichológiailag levezethető a dolog, így nem kell semmilyen misztikus dolgot elhinned.
 • Bármikor megnézheted saját aurádat meditációval, vagy egy tükör segítségével ezután...
 • Ha szemüveges vagy, az sem akadály...
 • Csak elégedett ügyféltől fogadunk el pénzt (legkésőbb az első fél órában, ha jelzed, hogy elégedetlen vagy, akkor nem kell semmit sem fizetned, illetve a dvd-t fél hónapig használhatod és, ha úgy döntesz nem kell, a teljes vételárat visszafizetjük Neked).

  Jómagam évekig jártam egy iskolába parapszichológiát tanulni, többek között egy parapszichológiai szabadegyetemre is. Ezt ötvözve a gyakorlati tapasztalatokkal hoztam létre ezt a lényegre törő módszerósorozatot.

Auralátás tanulása, gyakorlása, technikája, fejlesztése, megtanulása, auralátás tanfolyam, aurafényképezés, aurafotó

Nem mindenre kínál megoldást az auralátás!
Jómagam úgy látom, hogy azért születtünk meg, hogy megtudjuk kik vagyunk valójában. És, ahogy ezen az úton haladunk (saját tévképzeteinket elkezdjük lebontani), közben egyre többet látunk a valóságból. Találkozhatunk érdekességekkel. Különféle képességekre bukkanunk, de nem ez a lényeg... Hanem, hogy ki az, aki ezt megtapasztalja. De természetesen, ha kedvünk van hozzá, ennek ellenére játszhatunk ezekkel, de a fő célunk, csapásvonal az életben maradjon meg számunkra. Ez a szabadság. És ne ragadjunk le semmilyen szinten, amíg nem érkeztünk meg.

 


Hogyan vélekedik az auralátásról a tudomány és a vallás?

Az auralátás veszélyei

Az aurát nem lehet lefényképezni!


Ez most valami hókusz-pókusz izé vagy tényleg megtanulható az auralátás?

Gondolkodtál, már azon, hogy mi az, hogy misztikus? Ami még ismeretlen számunkra? Pl. 500 éve a repülés, vagy pár ezer éve a tűz (pontosabban falevél) meggyújtása? Lehet, hogy korlátozzuk magunkat és sokszor ezt nevezzük tudománynak, hiszen minden relatív és a nyitottság fontos az objektivitás szempontjából, hogy ne a múltból induljunk ki. Számomra a szent képeken lévő glória is egyfajta energiára utal, ami mindig is létezett... Jómagam nem vagyok tudós, így a tapasztalataimat az auralátás kapcsán még ellenőriznie kell a tudománynak, hogy hiteles eredményt, kiértékelést kapjunk róla. Jóllehet a parapszichológia egyes részei úgy tudom nem egzakt területek, így nem tudom ki tudja pontosan megmondani mi valós és mi nem az?

Egyéni auralátás elsajátítása 1-2 óra alatt (azonnali eredmény tapasztalható)

Auralátás, aura, auraszínek, auramegtanulása 1-2 óra alatt egyszeri alkalommal egyéni konzultációval

 

auralátás
Aura látása azonnal (aura szín, aura színek, aura tanulása, auralátás)


Aura látása azonnal, akár online is

 

Azért sajátítható el hamar, mert valójában semmi újat nem tanítok, csak segítem néhány hatékony módszerrel felszínre hozni azt, ami már ott van bennünk. Úszni is hamar meg lehet tanulni, ha ráérzünk a folyamatra, aztán már csak gyakorolni kell. Miből gondoljuk, hogy sok ideig tart megtanulni azt, amiről nem tudunk semmit, mert nem tanultuk még meg? Az elme mindig keresi a problémákat, ha túl sok idő valami az a baj, ha túl kevés, akkor meg az... Mit lehet tenni?

Auralátás oktatása (könnyen elsajátítható módon) a hatékonyság jegyében Olvastam egy mondásról, ami valahogy úgy hangzott, hogy ha Thomas Edison (tudod, többek között a villanykörte feltalálója) kereskedelmi főiskolára járt volna akkor még mindig gyertyát használnánk lámpa helyett, csak nagyobb lenne az a gyertya. Mert ugyanaz a gondolkodásmód működne, csak nagyobb méretekben.
De egyre több klassz iskola születik meg, amik egyre gyakorlatiasabbak...


Ennek ellenére én egy egészségesen kétkedő ember vagyok, de érdekes dolgokat tapasztaltam, mikor a parapszichológia egzakt pszichológiai tartományait fürkésztem, mikor is a bal és jobb agyfélteke együttes működését vizsgáltam.

Sorry, ebben nem tudok segíteni
Az auralátás megtanítása egy érdekesség, egy alkalmas oktatóprogram. Így nem tartok pszichológiai kezelést, és nem gyógyítok! És nem szeretném senki auráját elemezgetni, kimérni, meghatározni a színét, vagy arról beszélni, hogy én hogyan használom ezt fel oktatásaim alkalmával kiadva másokat, de meglátásaimról önként szívesen beszélek. Miben tudok segíteni akkor? Meg tudom tanítani azt, hogy nem függve mástól hogyan láthatjuk azt bármikor másoknál, vagy tükör segítségével önmagunknál, amivel mindig is rendelkeztünk. A minket körülvevő aurát. Jómagam szívesen megosztom másokkal a tudásomat, a lehető leggyorsabban, hiszen ezt meg tudom tanítani. De nálam nem ez a fő profil, így bizonyára vannak más szakemberek, akik jobban elmélyedtek ebben a témában és ezen kívül másban is tudnak segíteni... Ezen kívül jómagam nem vagyok pszichológus, sem orvos, nem rendelkezem tudományos fokozatokkal, csupán sajátságos életszemléletemről beszéltem interjúim, publikációim során...

  

 

Ajándékozd meg önmagadat vagy valaki mást egy klassz ajándékkal, az aura-látás képességével

Aura látása, auralátás azonnal

Csak elégedett ügyféltől fogadunk el pénztA konzultáció és dvd előnye és hátránya

Az auralátó oktató konzultáción azonnal visszajelzést kapsz és együtt vesszük végig a feladatokat és néhány kérdésedet is felteheted, amire választ kapsz azonnal. Ha próbálkoztál már az auralátással, de valamiért nem megy, akkor ezt javaslom. Bármilyen pszichés probléma szabotálja a lépéseket, akkor azt is meg tudjuk oldani. A dvd azonban nem ad visszajelzést, de tartalmaz még olyan anyagot, amit a konzultáció nem összegyűjtve a konzultáció tematikáját egyben (így biztosan nem felejtesz el semmit): hogyan fejleszthető az intuíció? Honnan tudom, hogy valami megérzés vagy csak egy szubjektív gondolat? Milyen tudatállapotok vannak és ki melyikben van éppen és mi a legmagasabb, legmélyebb tudatállapot? Milyen felosztások vannak a pszichológiában és parapszichológiában és mi az, ami az egyik szerint természetes, de a másik tudomány szerint kóros (komplex szemszögből nézve a valóságot)? Nyilván a dvd és a konzultáció együttes megrendelése a leghatékonyabb és legdrágább, de ezért kínáltunk fel kedvezményt. Az, hogy skype-on vagy személyesen beszélünk nem bír jelentőséggel ugyanúgy működik mind a kettő.


Auralátás tanulása, gyakorlása, technikája, fejlesztése, megtanulása, auralátás tanfolyam, aurafényképezés, aurafotó


Termék neve: "Aura cd"

Bejelentkezés: ha komoly a szándékod, akkor most regisztrálj, mert nem mindig van szabad kapacitás!

TOVÁBBAz oktatókonzultáció mellett vagy helyette akár dvd (vagy cd) formájában is megrendelheted az auralátó csomagot, mely tartalmaz:


A csomag (dvd) az auralátáson kívül olyan anyagot tartalmaz, mely csupán csak a konzultációban nincs benne, mely csak az auralátásról szól:

Auralátás lépésről lépésre + intuíciód fejlesztése (74 perces hanganyagot mp3 formátumban), mely lépésről lépésre végig veszi gyakorlatok segítségével az auralátást. Ezen kívül kitér a parapszichológiára, pszichológiára és a tudatállapotok fejlődésére. Megtudhatod, hogy te vagy valaki más milyen "szinten" vagy a spiritualitás terén és, hogy attól, hogy valaki többet a lát a valóságból még nem biztos, hogy tudatosabb nálad (lásd kevésbé fejlett önismeret). Kiderül, hogy hogyan tudod eldönteni, hogy valami megérzés vagy csupán csak a te szubjektív gondolatod. Ezen kívül találsz benne feladatokat az intuíció fejlesztésére, melyet a személyes konzultáció nem tartalmaz. A hanganyag vázlatát és egyéb kiegészítést és az ábrákkal együtt 13 feladatot tartalmazó jegyzetet, 10 oldalas word dokumentum formájában adunk át, mely segítségével választ kapsz azokra a dolgokra, melyek gátolhatják az auralátás kialakulását és segít megérteni annak elsajátításának lépéseit. Bejárjuk a létrát, nemcsak belekerülünk egy állapotba, amiből könnyű kikerülni. Ezen kívül kiderül, hogy mit kell tenned, ha az illető mozog, vagy színes ruhában van, ugyanis ilyenkor sok esetben a szín auráját látjuk és nem az illető auráját. Sőt, azt is megtudhatod, hogy becsukott szemmel hogyan "láthatod" az aurát.

Gyakorlati eszközök (5 színes, illetve fekete-fehér ábra jpeg formátumban).
Ábrák, melyek a fenti megoldások elsajátításához segítenek hozzá.

Semmi sallang:
Nem árulunk levegőt infótermékeink kapcsán, felhígítva a tudást, mely a marketingben divatos. Ezen kívül túl sok információt sem adunk közre, vagy elméleti tesztelés nélküli anyagokat. Ehelyett egy-egy terület mélyreható elemzése után összegyűjtjük a legfontosabb elméleti és gyakorlati megoldásokat, leteszteljük őket és ennek esszenciáját tesszük elérhetővé, melyekkel azonnal eredményt tudunk elérni. Mint egy mag, amit, ha megfelelően táplálunk akkor óriási fa nőhet belőle, mert a többi tudás csupán ennek elmélyítéséből ered, így nincs szükség újabb anyagokat megvásárolnunk.
A csomag tartalma 1 db cd (vagy dvd) – néha a kevesebb több alapon... A csomagban (lásd 1 db dvd vagy cd) a hanganyagok mp3 formátumában találhatóak meg + word dokumentum és jpeg kép van a cd-n, környezet barát módon, melyeket számítógéppel lehet biztosan lejátszani, megnyitni. Ezen kívül tegező hangnemben szólít meg Téged az eredményesebb kommunikáció jegyében.

 

Aura látása azonnal

Auralátás? Auralátás. Auralátás? Auralátás.

 

Ne maradj ki ebből az élményből.
Kérlek akkor töltsd ki a megrendelést, ha már biztosan tudod, hogy hányan és mikor jönnétek (van néhány alternatíva az időpontok kapcsán).

vízvonal

Garancia – csak elégedett ügyféltől fogadunk el pénzt

Ez a csomag nem működik mindenkinél, ahogyan egy ruha sem passzolhat mindenkire. Más-más személyiségek vagyunk... De azon túl van egy szint, ahol egyenrangúak vagyunk. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik módszer klappol neki igazán.
Ha valaki megrendeli a csomagot és átutalta a bankszámlánkra a csomag árát, akkor hamarosan postán, elsőbbségivel ajánlva elküldjük neki azt. A kézhezvételtől számítva 2 hétig használhatja a csomagot és, ha 2 héten belül jelzi, hogy nem elégedett és visszajuttatja ezután a csomagot eredeti állapotában, akkor a teljes vételárat visszafizetjük. Annyi kérésünk van csupán még, hogy minimum néhány mondatban indokolja meg az illető, hogy miért küldte vissza a csomagot, hogy fejleszteni tudjuk szolgáltatásunkat és küldje el a számlamásolatot, hogy be tudjuk azonosítani. Ha pedig a konzultációval együtt rendeli meg a csomagot, akkor a konzultációtó kezdetétől számítva fél órán belül állhat el a megrendelési szándékától.

vízvonal

Ha többen vagytok kedvezményt adunk!

auralátás dvd

Termék neve: "Aura cd" A cd vagy dvd ára 8.000* Ft (teljes összeg)

Ha azonban a konzultációt is megrendeled mellé, akkor a dvd-ből jelentős kedvezményt adunk, de ebben az esetben, ha többen jöttök, akkor mindenkinek meg kell vennie a dvd-t. Ez alapján:

A termék neve: "Aura cd + konzultáció"
- *Az itt feltüntetett árak alanyi áfamentesek, ez a teljes összeg, amit fizetni kell a szolgáltatásért.

 • 1 főnek konzultáció + dvd = 20.500* Ft helyett 16.500* Ft (teljes összeg)
 • 2 főnek konzultáció + dvd = 18.000* Ft / fő helyett 13.000* Ft / fő (teljes összeg)
 • 3-6 főnek konzultáció + dvd = 16.000* Ft / fő helyett 10.000* Ft / fő (teljes összeg)

Sokszor kifogyok a dvd-kből, ilyenkor egy darabig várni, kell amíg újra legyártatjuk őket. Elnézést miatta. Jelenleg van készleten néhány dvd.

Keresztes Attila, események


Díjazás - Csak egyéni, személyes vagy online konzultáció esetén
- ha mást is hozol magaddal kedvezményt adunk

Termék neve: "Aura konzultáció"

Egy fő esetén összesen 1 db, egy hónapos kondi bérlet vagy átlagos cipő áráért (de ez a tudás sosem kopik el) 12.500* Ft az egyszeri konzultáció ára (körülbelül 1-2 óra), 2 fő esetén 10.000 Ft* / fő, és 3-6 fő esetén 8.000 Ft* / fő (körülbelül 2-3 óra).*Az itt feltüntetett árak alanyi áfamentes árak, tehát ez a teljes összeg, amit fizetni kell a szolgáltatásért.

Az időm véges, így sokszor nem él ez a szolgáltatás, mert beteltem. Elnézést miatta. Jelenleg van szabad kapacitásom.

  
Budakalász


Egyszeri, 1-2 órás alkalomról van szó. A konzultációra Budakalászon kerül sor (Batthyány tértől 25 perc). De van lehetőség online konzultációra is
skype-on, akár konferenciabeszélgetésben is, így többen is tudtok csatlakozni a beszélgetésbe egyszerre. Budakalász a III. kerület mellett van (Békásmegyer szomszédságában). A Batthyány tértől 25 perc, Árpád-hídtól 18 perc hévvel és Dunakeszi, IV. és XV. kerület is közel van hozzá, csupán a Megyeri hídon kell átjönni.

Minden világos(?), vagy van kérdésed, akkor nyugodtan regisztrálj (ez nem kötelez semmire) és utána megbeszéljük a részleteket vagy minden lap alján megtalálod mail címünket.

Számlázás: Alanyi áfamentes számlát adok minden esetben, mindenkinek a honlapon feltüntetett összegről (tehát erre nem jön rá semmilyen plusz költség).
Mivel ez a szolgáltatás magánszemélyeknek szól elsősorban, így a postacím azonos a számlázási címmel (az elektronikus számlát pedig a megadott e-mail címre küldjük el, ha online veszed igénybe a szolgáltatást). Ha pedig személyesen, akkor alap esetben nyugtát adunk a pénz átadásakor egyidejűleg. De, ha névre szóló számlát kérsz (ez nem lehet cég) és vagy papír alapú számlát, akkor kérlek ezt jelezd a megjegyzésnél mindenképpen.1. Regisztráció ezen az oldalon.

2. Pár perc után megkapott e-mailben az adatok ellenőrzése és jóváhagyás a feltételekkel együtt.

3. Az összeg átutalása előre (akár más bankszámláról is), ha nem rendeltél mellé személyes konzultációt. Tehát, ha csak a csomagot rendelted meg az online konzultációval vagy anélkül, akkor át kell utalni az összeget előre. Ha pedig a személyes konzultációt rendelted meg, akkor nincs több teendőd, valamelyik elérhetőség egyikén fogunk keresni időpont egyeztetés céljából.

4. Ha beérkezik a számlánkra a pénz, elektronikus számlát kapsz róla visszajelzésként és, ha online konzultációt is rendeltél mellé, akkor kapcsolatba lépünk veled valamelyik elérhetőség egyikén. Ha pedig személyes konzultációt rendeltél, akkor elég akkor fizetned, mikor megtartottuk a konzultációt és átadtuk a csomagot (ha azt is rendeltél mellé).

5. Pár napon belül (1-6 munkanap) ajánlva, elsőbbségivel feladjuk a csomagot, melyről e-mailben értesítést kapsz. Magyarországon 1-2 napig, míg külföldre akár 1-2 hétig is eltarthat a postázás. Ritka esetben személyesen juttatjuk el a csomagot, de ez esetben előtte egyeztetünk Veled.

Részletes és további információ szolgáltatásainkról: Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat.

 

 

 

 

Kezdőoldal  | Spirituális cikkek  |  ENGLISH

Keresztes Attila fényképe
aláírás, Keresztes Attila
keleti-nyugati pszichológia kutatója, egyesítő pszichológia oktatóprogram megalkotója

Egy újfajta, gyakorlati, nem intézményesült oktatási programban hiszek, mely azonnali áttörést eredményez és a tankönyveken túl saját tapasztalaton alapszik... Így jómagam nem vagyok pszichológus, sem orvos, nem rendelkezem tudományos fokozatokkal, csupán sajátságos életszemléletemről beszéltem interjúim, publikációim során... Így nem tartok pszichológiai kezelést, és nem gyógyítok!

Krajcs Edina
Budapest
személyes konzultáció + dvd

„Nagyon pozitív, nyitott és rendkívül barátságos embert ismerhettem meg személyedben. Az auralátás tanulás rendkívül hatékony és meglepően gyors volt és ami a legfontosabb eredményes. :) Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

vízv

auralátás elsajátítása

Kiss Éva
Budapest
grafológus

„...Attila auralátás tanfolyamáról „leesett állal" tartottam hazafelé... ez tényleg ilyen egyszerűen megy? ...Mintha szerény magabiztossággal rámutatott volna arra a nagy zöld gombra a távirányítón - amiről eddig fogalmam sem volt, mire jó - mondván: "Na, látod, így kell bekapcsolni a tévét."

auralátás megtanulása

Nagy Andrea
Budapest

„Vannak emberek, akikkel találkoznod kell, mert van náluk egy titkos kulcs mellyel képesek kinyitni egy olyan ajtót az elmédben vagy a lelkedben, amit te sem ismertél addig, pedig számodra fontos információk voltak oda bezárva. Attila ilyen igazi „kulcsos” ember. Őszinte érdeklődésével, humorával és saját tapasztalatainak megosztásával könnyedén nyitja meg benned ezeket a zárt ajtókat.

Én auralátás tanfolyamon voltam nála, ahol olyan feladatokkal „dolgoztatta” meg az agyamat és a szememet, melyek egyszerre voltak nagyon izgalmasak és szórakoztatóak. Az eredmény pedig valóban azonnali volt. Azóta sem tudok betelni ezzel az új, színes világgal, ami feltárult előttem. Köszönöm!"

auralátás tanfolyam

Mogyorósi Gitta
Budakalász

„Az aura látás elsajátítása úgy érzem sikerült és gyakorlom is.
Ez csakis azért lehetett így, mert a személyed pozitív hatással volt rám. Mindvégig nagyon figyeltél arra, hogy hol tartok, sikerült-e az adott feladat és csak ekkor léptünk tovább."

auralátás technikái

Molnár Csaba
Hamburg, Németország
skype konzultáció + dvd

„Ajánlom minden érdeklődőnek, aki szeretne auralátással foglalkozni, és úgy gondolom Attila ezzel a lehetőséggel képes megadni azt a kezdő lökést ami szükséges ahhoz, hogy később elég gyakorlással, mindenki maga útját járva elsajátítsa ezt a képességet. Nálam döntő változásokat indított el ez a tanfolyam."

az auralátás módszereiről

Rédey Judit
Tatabánya
reiki mester és jóga tanár

„Nagyon hasznos volt a személyes konzultáció. Valóban ezek a látszólag egyszerű gyakorlatok előhoznak eddig rejtett, elnyomott képességeket. Más szemmel nézek e világra ezentúl, megújult szemekkel. Köszönöm!"

az auralátás módszerei, technikái

Jáksóné Erika
Dusnok

„Már tanultam auralátást, de valami oknál fogva nem ment. Attilánál megtaláltam a hiányzó láncszemeket, amelyért hálás vagyok. Köszönettel!"

 

Borcsok Éva
Budapest
természetgyógyász

„Hálásan köszönöm, hogy megosztotta velem azt a Tudást, amit sok precíz munkával megteremtett. Gondos felkészülést láttam mögötte, ami növeli a hitelességét. Igazán nagy élmény volt megtapasztalni, hogy a láthatatlan is láthatóvá válhat.”

auralátás megtanulása

Halasi Piroska
Szlovákia, Párkány
Aura-Soma konzulens

„Gyerekkorom óta látom az aurát, azért kerestem fel Attilát, mert szerettem volna tudni, hogy mégis mi az, amit látok. Számomra nagyon tanulságos volt. Szokták mondani, hogy sokszor az ember egy mondat, egy szó miatt megy el mondjuk egy tanfolyamra... nos boldog vagyok, hogy a kérdéseimre válaszokat kaptam. :D”

 

Szabó Gábor
klinikai szakpszichológus,
hipnotizőr, prananadi mester
Budapest

„Hosszas készülődés után és kétségek között kerestem fel Attilát, aki egy nagyon kellemes és inspiráló találkozás során rövid idő alatt megmutatta, hogy az auralátás mindig is bennem rejlő képesség volt, s hogy ez értő segítséggel felszínre hozható. Szívesen ajánlom minden kíváncsi keresőnek.”

az auralátásról Havrán András
Budapest

„Nagyon jó dolog hozzáértőtől tanulni, pláne ha türelmes és megnyerő is!”

 

Kuti Adrienn
Piliscsaba
kineziológus

„Attilával való találkozásom fontos állomás azon az úton, melyre segítő munkámat is építem. Nagyon sok lelki akadályon sikerült keresztülmennem a türelmes, segítőkész, biztonságos légkör segítségével, amit ő teremtett."

auralátás megtanulása online Pusztai Éva
Egyesült Királyság, Oxford,
skype konzultáció

„Az ember minden nap tanul valami újat, egyik nap új receptet, máskor megbocsátani, megint máskor színekbe sűríteni a világot. Izgalmas dolog tanulni magunkat, másokat és mindazt, ami körülvesz és kísér minket...és köszönöm a segítséget ehhez, hogy "láthatom magam, másokat" és még egy köszönet a közvetlen baráti hangért."

auralátás elsajátítása online Párkány Gabi
Budapest

„Szeretném megköszönni a tegnap délutáni konzultációt. Számomra nagyon érdekes és tanulságos volt. Nagyon kellemes volt a meditáció, igaz ebben van már gyakorlatom, örültem, hogy ott ugyanabban a színben sikerült meglátni téged, mint utána tényleges aura nézéssel."

vízvonal

auralátás technikái, módszerei, gyakorlatai Abonyi Ágota

„Az AURALÁTÓ tanfolyam Keresztes Attilával örökké tanulságos és kellemes benyomás marad számomra.
A nevét a Neten olvastam, és a bemutatkozása szimpatikus volt. Ezért választottam Őt ismeretlenül. Elvarázsolt közvetlensége, fiatal kora ellenére óriási tudása, tájékozottsága, nemcsak az ezotériában, hanem az életben is A látásjavító gyakorlatok után szinte rögtön láttam az aurát, aminek könnyedsége meglepett. Tudom milyen hasznos tudásra tettem szert általa, mert nemcsak segíteni tudok az embereken, hanem jobban meg is ismerem őket. Ez a képesség bennünk van. Bárki elsajátíthatja. Mindenkinek szívből ajánlom Attila mindenre kiterjedő tanítását."

vízszintesvonal

auralátás tanfolyam technikái Fehér Judit
Budapest
nyugdíjas

„Nagyon sok mindent olvastam, valószínűleg össze-vissza hasonló témákról az ezotériában, az önmegvalósításról, az önfejlesztésről, az auralátásról. Mondjuk sikerült rendesen össze is zavarodnom. Az auralátásról pl. azt hittem, hogy egy olyan misztikus dolog, ami csak a különleges emberek képessége. Hát nem. A gyakorlás során csak a saját, meglévő képességünk jön elő. Nem mondom, gyakorolni kell, és egyszer csak meglátod. Attilával az a jó, hogy  elkezded visszanyerni önmagad. És valahogy minden elkezd úgy változni, hogy "egyszercsak" megtörténik. Úgy vezet, hogy a gyakorlatban találod meg  azt, amire szükséged van.  Hallgass rá és minden úgy történik majd, ahogy Te akarod."

vízvonal

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63700/2013.

A feliratkozás menete:

1. Töltsd ki a mezőket és küldd el a jelentkezésedet.
2. Utána kapsz egy e-mailt az általad megadott e-mail címre. Olvasd el figyelemesen, ellenőrizd le az adataidat és a levél legalján, ha mindennel egyet értesz a linkre kattintva erősítsd meg a feliratkozási szándékodat.
3. Ezután, ha online szolgáltatást rendeltél meg, akkor előre ki kell fizetni ennek az árát átutalással.


Egyéni, egyszeri 1-2 órás auralátás oktató konzultáció (akár online is) és vagy dvd megrendelése


 

Mobil (csak szám):*
(Ha hétvégén jelentkezel be, az is elképzelhető, hogy akkor fogunk keresni téged telefonon.
Ha ez nem megfelelő, kérlek jelezd a megjegyzésnél.)

 

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Postacím:*
Pontos címet kérünk irányítószámmal, mert online megrendeléskor
ez lesz a számlázási cím (és az elektronikus számlát az általad megadott
e-mail címre küldjük majd el).
A megrendelés formája:*

CSAK A CSOMAG (8.000 Ft*)

CSAK A KONZULTÁCIÓ

 • 1 fő esetén összesen 12.500 Ft*
 • 2 fő esetén 10.000 Ft* / fő
 • 3-6 fő esetén 8.000 Ft* / fő

CSOMAG + KONZULTÁCIÓ

 • 1 főnek konzultáció + dvd = 20.500 Ft* helyett 16.500 Ft*
 • 2 főnek konzultáció + dvd = 18.000 Ft* / fő helyett 13.000 Ft* / fő
 • 3-6 főnek konzultáció + dvd = 16.000 Ft* / fő helyett 10.000 Ft* / fő

* (alanyi áfamentes teljes összeg)
Hányan jöttök összesen?
(ha konzultációt is rendeltél)
egyedül jövök
2-en jövünk
3-an jövünk
4-en jövünk
5-en jövünk
6-an jövünk

Megjegyzés:
pl. skype név, ha online konzultációra esett a választás.
Vagy, ha személyesen veszed igénybe a szolgáltatást és nem elég a nyugta, hanem névre szóló számlát szeretnél kérni (ez nem lehet cég),
akkor itt feltétlen jelezd kérlek

E-mail cím újra:*
Hogyan találtál meg minket az interneten?
Konkrétumot írj kélek ne azt, hogy az interneten. És ne ennek az oldalnak vagy másik honlapunk egyik aloldalát írd be (az adott linket is bemásolhaod ahonnan ezen az oldalon landoltál).
Ha pedig valaki ajánlott, kérlek a teljes nevét add meg.
*
Mikor érnél (érnétek) rá hétköznap mostanában Budakalászon?
(Kérlek adj meg néhány időpontot, külföld esetén online konzultációnál magyar idő szerint)
(ha konzultációt is megrendeltél)
 

 

FIGYELEM! A feliratkozással jóvá hagyod, hogy csak a valóságnak megfelelő adatokat adtál meg, mely fölött csakis neked van hatásköre, így pl. nem más helyett regisztrálsz, vagy nem mással közösen használt e-mail címet, telefonszámot adtál meg vagy olyan postacímet, amihez nincs hozzáférésed. Így minden esetben megkapsz minden levelet, egyéb üzenetet, amit neked címezve elküldünk bármelyik elérhetőségeden. Ha meglévő ügyfelem vagy, akkor is kérlek töltsd ki a mezőket. Erre azért van szükség, mert sok esetben pl. e-mailen történik a számlázás, illetve a csomag részét képező levél továbbítása, továbbá vannak feltételek, amiket jóvá kell hagyni stb.

Akik jogtalanul továbbadja, sokszorosítja szellemi termékeinket, azok kilétét felfedjük és a megfelelő jogi lépéseket megtesszük ellene: bővebb infó erről lásd felhasználási feltételek.

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63696/2013.

Adataidat bizalmasan kezeljük és bármikor leiratkozhatsz listánkról (levelünk alján lévő linkkel). Adataidat új feliratkozással tudod módosítani
(akár ugyanazzal az e-mail címmel). A feliratkozással jóváhagyod, hogy hír és reklám leveleket küldjünk neked. Ezen kívül az oldalamon és videóimban lévő, nem hozzám kapcsolódó reklámok tartalmáért nem tudok felelősséget vállalni. Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat

aura qr kód

 

A boldogság, az örök üdvösség és öröm elérésének útja bárki számára az ősi tudományok alapján – keleti vallások, upanisadok, vallások összehasonlítása I.

A személyiség fogalma és fejlesztése a nyugati és keleti pszichológia alapján a boldogság jegyében gyakorlati módszerekkel

Mit árul el rólunk a betegségünk? I. – pszichoszomatika, pszichoszomatikus, pszichoszomatikus betegség, pszichoszomatikus tünetek, pszichoszomatikus jelentése, pszichoszomatikus betegségek tünetei

Dr. Ihaleakala Hew Len, új pszichológia megközelítése: nem találkozva a páciensekkel gyógyította meg őket – csak a szeretet ereje, iskolája, hatalma, Ho’oponopono mantra segíthet

Konkrét meditációs gyakorlatok, melyeket bárhol gyakorolhatunk, így nem kell külön időt szánnunk rá – tudatállapotok, a meditáció fogalma, jóga meditáció, zen meditáció, transzcendentális, mantra meditáció, zazen meditáció, meditáció otthon, alfa meditáció I.

A lelki fejlődési szakaszai a keleti pszichológia alapján, melyet mindannyian végigjárunk. A jógatudomány komplexitása, pszichológiája egyesítve a nyugati megközelítésekkel – paranoia kezelése, energia központjaink 7/1 csakra, gyökércsakra

Meghalt mikor megtudta, hogy nyert a lottón... Tudatos életmód az elfojtott érzelmek és félelmek feloldásával az ősi iratok alapján. Gyakorlatok a cikkben – érzelmek fajtái, érzelmek kimutatása I.

A lelki harcművészet önmegvalósításának útja az elmén túlra: a jóga és pszichológia, pszichoterápia segítségével az örök boldogság országába, az elme megismerésével és uralásával I.

A racionális buddhizmus összecsengése a pszichológiával és a végtelen boldogság elérése és megtartása – buddhizmus vallás – tibeti buddhizmus – buddhizmus kialakulása, buddhizmus tanai, buddhizmus alapjai

Napi 2-3 óra alvással is kialudhatjuk magunkat, ha a pszichénk jól funkcionál - alvás fázis, alvás, túl sok alvás, mély alvás, kevés alvás, rossz alvás ellen, sok alvás, pihentető alvás, REM alvás, jóga nidra, Mándúkja Upanisad.

Iratkozz fel a folytatáshoz, hogy elküldhessük ajándékba:
 
 • A „Találkozás Önmagunkkal" heti díjmentes programunk további részleteit
 • 2 hetente új cikkünket
 • 6 lépéses Egyesítő Pszichológia gyakorlati módszersorozatát
  Bővebb infó ezekről és feliratkozás


fel

Az oldalamon található valamennyi információk, módszerek, szolgáltatások, nem helyettesíthetik szakember véleményét, így kérem minden esetben forduljon szakorvoshoz!
Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat, melyek mindenkire érvényesek.

Kezdőoldal

spiritlab vízvonal

copyright

spiritlab