A megvilágosodás irányába vezető spirituális technikák – felszabadulás, megvilágosodott

 In megvilágosodás, Spirituális cikkek

Meg lehet spórolni a munkát és az áldásra hagyatkozni? – megvilágosodás és megvilágosodottak

Létezik egy hiteles megvilágosodott tanító, akit Gangának hívnak és Magyarországon is volt többször. Persze, ahogyan mondani szokta, amíg valaki azt gondolja magáról, hogy megvilágosodott, addig biztos nem az, mert még van ÉN-je, személyisége, amelyik ezt megéli és még nem olvadt össze az egyetemes tudattal. Persze attól még az ember ugyanúgy teszi a dolgát és el tudja játszani a különálló szerepét, de már nem azonosul vele soha többé.

[adrotate group=”2″]

Kitágult tudatállapotban van. Mindazonáltal, Ganga Papaji feleségeként sokat dolgozott önmagán. És a tisztulás vélhetően önmagától létrejött Papaji jelenlétében. Ennek ellenére az emberek szeretnek megfeledkezni a munkáról és csak a végeredményre felhívni a figyelmet. Amikor kinyílt a szem, ami egy pillanat műve volt… De előtte vajon hány ezer évig dolgozott rajta az illető?


Két hatásos eszköz a felemelkedés és tisztítás jegyében – spirituális felszabadulás

Úgy tűnik, hogy amikor olyan meditációt csinálunk, ami felemel minket (pl. hagyjuk, hogy az energia felfelé áramoljon, mint a jógik vagy végigjárjuk a csakráinkat figyelmünkkel és dolgozunk ezen), akkor tényleg nagyon klassz „állapotok” érhetőek el. Ám utána ezek eltűnnek. Mert még van, ami visszahúz minket. Így azon is dolgoznunk kell. Tehát emellett ezeket is a helyére kell raknunk.

[adrotate group=”3″]

Ezért érdemes pl. a figyelem segítségével megtisztítani önmagunkat (a másik technikán kívül) és így már könnyedén tudunk felemelkedni és ott is maradni. Érdemes tudatosan szemlélve végig pörgetni azokat az eseményeket, amik negatívan hatottak ránk. Csak figyeljük meg, az segíteni fog a tisztításban. Így összegyűjtjük az összes energiáét, ami letapadt ezekben a helyzetekben. És mellette csináljuk az emelkedős meditációt is. A kettő együtt igen nagy áttörést hozhat életünkben. Próbáld ki, de először győződj meg arról, hogy megfelelően tanulmányoztad a „hogyan meditáljunk?” kérdést.

 

[adrotate group=”2″]

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

2005 óta foglalkozom emberekkel, ötvözve a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával, orvosi szaklapokban publikálok, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keleti és nyugati medicina). 350+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. Egészséges embereknek tartok egyéni konzultációt integrált önfejlesztéssel és csoportos önfejlesztést gyors felismerésekkel, különleges, lényegre törő gyakorlati módszerek segítségével.

Belekóstolnál?

 

 

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

AJÁNLOTT CIKKEK
integető faönmegvalósítás, önismeret