Keresztes Attila munkássága

Önmagunk valódi megismeréséhez nem szavakon, hanem önmagunkon keresztül vezet az út…

Mások mondták rólam….

300-400 elégedett ügyfél és szakmai ajánlás van az oldalon

Igen! Ez egy bölcs mondás, hogy a valódi nyugalom belülről fakad! Talán ezt élveztem legjobban az előadásodban, mert ez tükröződött Rólad is. Hitelesen adtad át az anyagot, ami nekem személy szerint jó érzés volt. Fantasztikus tudás áll mögötted mindkét területen, amit szépen egyesítve tálalsz a hallgatóknak. Köszönet érte!

 

Hunyady Gábor
Budapest

Örülök, hogy megismerhettelek. Az előadás nagyszerű volt, lenyűgöző és érdekes. A csoporttársammal hazafele végig erről áradoztunk. Sajnálom, hogy csak egyszer találkoztunk.

 

Ráduly Zelma
Budapest

Kedves Attila, nem olyan régóta olvasom a cikkeidet, ám azt hiszem, rendszeres olvasóddá válok, hiszen érdeklődési körömnek megfelelő, minőségi írásokat olvasok tőled. Amit tudok abban megerősítesz, amire kíváncsi vagyok, abban tanítasz, és az elképzeléseimben, ismereteimben a másfajta megközelítésre ösztönzöl. Szóval olyan jó kis fejlesztőek a posztok, szeretem őket. Ezért adok Neked egy virtuális ölelést a köszönöm mellett.

Nyiri Ildikó
Budapest

Egyik tv interjúm, élő adásban

Keresztes Attila, bölcsész, akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr

Első TV interjú 1997-ben volt, egyik újságinterjúm és rádió interjúm innen olvasható és hallgatható meg.

Miután lediplomáztam, továbbtanultam (főként szabadegyetemi kurzuson), elmélyedtem a keleti és nyugati pszichológia, gyógyítás témájában és erről az elképzelésről (lásd Egyesítő Pszichológia) írtam egy dolgozatot, amit az ELTE Pszichológiai Intézetének professzora és doktori titulussal rendelkező szakpszichológus is pozitív szavakkal méltatott (ám nem rendelkezem pszichológus, ill. orvosi diplomával, doktori fokozattal). Ezután akupresszőr-természetgyógyászként szakvizsgáztam, de tanultam elektroakupunktúrát is (hagyományos kínai gyógyászat), és gyógymasszőr és sportmasszőr szakvizsgát is letettem (kórházi tapasztalatokkal). Megtisztelő, hogy felkérésre, többek között orvosoknak, pszichológusoknak és gyógyszerészeknek szóló szaklapokban rendszeresen publikálhatok. Ám nem praktizálok, nem tartok pszichológiai kezelést, és nem gyógyítok. Csupán egyéni (személyes vagy online módon) foglalkozom oktatással, mely egészséges embereknek szól.

0
elégedett ügyfél + szakmai ajánlás a honlapon
0
különböző újságban publikáltam (online, offline)
0
különböző tv és rádió állomáson adtam interjút
0
különböző könyvkiadó jelentette meg írásaimat

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, bölcsész, akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon.

De nem vagyok pszichológus, sem orvos és nem rendelkezem tudományos fokozatokkal. Nem gyógyítók, nem tartok pszichológiai kezelést!

Iratkozz fel most!

Akciók, izgalmas előadások, online és offline programok és könyvek, cikkek egy helyen

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

FIGYELEM

Nem foglalkozom "pszichologizálással"! Nem ajánlok szakembert, terméket (jutalék fejében sem), így ezekre az üzenetekre nem szeretnék reflektálni. Köszönöm a megértést.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI