Ajánlások, vélemények Keresztes Attila munkájáról

0
elégedett ügyfél + szakmai ajánlás a honlapon

Farkasházy Menyhért pszichoanalitikus egyszer fiatalkorában csatlakozott Szondy Lipóthoz egyik előadása után és megkérdezte:
– Mégis bátyám, melyik a legjobb pszichoterápiás módszer?
Erre Szondy kivette a pipát a szájából és így felelt:
– Teljesen mindegy, te szamár! Mindig a személyiségeddel gyógyítasz!

 

Popper Péter: Lélek és gyógyítás

Ajánlások

Nem a módszer a lényeg

Nem a módszer, az ember számít igazán… Ő hozza létre a módszereket is. Jómagam nem praktizálok, nem tartok pszichológiai kezelést és nem gyógyítok. Egyéni (online vagy személyesen) és csoportos oktatással foglalkozom és vallom, hogy megfelelő életmóddal és tudás birtokában elkerülhetjük a betegségek nagy részét.

Tiszta szándékkal

Nem az a lényeg, hogy mekkora a tudásunk, hanem, hogy ebből tiszta szándékkal mit akarunk és mit tudunk átadni másoknak az oktatás alkalmával. Ez számít igazán…

Aki tanul, azé az érdem

A segítő ablak a valóságra, nem neki kell hálásnak lenni, hanem az életnek, mert tőle kapunk jót s rosszat egyaránt… Számomra nem az a nagy ember, aki oktat, hanem, aki képes alázattal tanulni…

Szakmai ajánlások, elismerések

Szakmai ajánlással rendelkezem egy szakpszichológus és pszichológiai oktatással foglalkozó felnőttképzési cég által. Ezen kívül az ELTE egyik professzora elismerően nyilatkozott az Egyesítő Pszichológiáról írt dolgozatomról. Emellett megjelentem a Who is Who életrajzi lexikonban.

 • Keresztes Attila könyve kapcsán: „Roppant izgalmas gondolatokkal találkoztam a lapokon, nagyon rokonszenves, igen hasznos meglátásokkal, felismerésekkel, következtetésekkel.”

  Dr. Sári László, József Attila-díjas magyar tibetológus
  Dr. Sári László, József Attila-díjas magyar tibetológus keletkutató, író, műfordító, könyvkiadó
 • Keresztes Attila könyve kapcsán: "Már rögtön az első lapozgatás alkalmával találtam benne olyan gondolatokat, melyekkel tökéletesen egyetértek. Elolvastam a könyvet és nagyon tetszett, jó könyv. Köszönöm."

  Laár András
  Laár András buddhista pap, humorista
 • „Attila pszichológiai ismeretei szerteágazóak, ügyesen alkalmazza őket a gyakorlatban, sok-sok életszerű példával vegyítve humorosan és érthetően tanítja az önismeretben elmélyülni vágyó, útkereső lelkeket. Önismereti csoportjának nemcsak az egyéni utak megtalálása a célja, hanem a felfelé vezető út megtapasztalása, melyre pszichológiai eszközökkel, spirituális gyakorlati módszerekkel egyéni megtapasztalása révén bárki rátalálhat a csoport biztonságos légkörében."  

  Bódor Andrea, pedagógiai szakpszichológus, főigazgató
  Bódor Andrea, pedagógiai szakpszichológus, főigazgató Tokaj, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat
 • Keresztes Attila könyve kapcsán: „A paradoxonok, az abszurd és meghökkentő válaszok és a humor Keresztes Attila eszközei ahhoz, hogy más nézőpontokat adjanak problémáink megértéséhez, megnyissák tudatunk lezárt kapuit, átalakítsák, szakszóval élve átkeretezzék a dolgokról való merev elképzeléseinket, készen kapott és közhelyes ítéleteinket. A „mester” válaszai, gondolatai segítenek, hogy lehetőleg ne gyártsunk helyettük újakat, hanem színről-színre lássuk, és fogadjuk el és önmagunkat és a külvilágot olyannak, amilyen. Itt kezdődik – és itt is végződik a megvilágosodáshoz vezető út.”

  Kövesi Péter, reiki mester, NLP- és rebirthing terapeuta, író
  Kövesi Péter, reiki mester, NLP- és rebirthing terapeuta, író Debrecen
 • "Keresztes Attila könyve egy modern hangvételű, ám komoly szellemi erővel rendelkező alkotás. Attila könnyed stílusa felszabadítóan hat az Úton járó, változni, fejlődni vágyó emberek sokaságára. Kérdések és válaszok. Egyszerűnek tűnő,azonban a felismerések által lépésről lépésre vezet a spirituális kiteljesedés felé, az ember magasabb szellemi dimenziói felé. Hangos könyv formában alkalmas a többszöri ismétlésre, mely további lényeges erő a tudatalattiban rögzült ártó mechanizmusok törlésére, építő, önbeteljesítő gondolkodás kiépítésére. Szívből ajánlom!"

  Dr. Csizmadia Ágnes, pszichoterapeuta, természetgyógyász-tanár
  Dr. Csizmadia Ágnes, pszichoterapeuta, természetgyógyász-tanár Szentes
 • "Nagyon szimpatikus, szakmailag rendkívül igényes terapeutát ismertem meg. Nagyon jó volt a kezelés..."

  dr. Kodori Judit, természetgyógyász, fitoterapeuta, tödőgyógyász, belgyógyász
  dr. Kodori Judit, természetgyógyász, fitoterapeuta, tödőgyógyász, belgyógyász Budapest
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „A klubbal teljes mértékben elégedett vagyok, végre egy olyan hely, ami a mindennapok hajszájában egy igazán relaxáló sziget. Tetszik a kötetlen beszélgetés, jóleső a testet, lelket felüdítő közös éneklés. Minden találkozással valami fontosat viszek magammal.”

  Pethő Adél, pszichológus, pszichodinamikus mozgás- és táncterápiás csoportvezető Budapest
 • Pállal e-mailen kezdtünk el levelezni, tanulni egymástól. Jómagam egy nyitott embert ismertem meg, aki egész biztos, hogy felrakott a polcra engem (pedig a csoda, a "mester" bennünk él, mindenkiben és, aki ezt a másikban látja meg, az önmagát látja a másikban): „Nekem a te sikereid az én sikereim is hiszen nekem te vagy a „kiválasztott". Nagy értékű számomra minden szavad és gondolatod, amelyet velem is megosztasz. Ezen az úton kell továbbmenned, akár könyvírással koronázva. A sok előadásod, interjúd biztos arra vár, hogy csokorba kössed őket. Mester vagy, Guru vagy. A Gyors Áttörés nem maszlag. Valódi vagy."

  dr. Oltvai Pál, háziorvos, belgyógyász
  dr. Oltvai Pál, háziorvos, belgyógyász Budapest, e-mail váltás
 • "Attilát, fiatal, koponya-agysérült, fél oldalt bénult betegem relaxációs masszázsára kértem fel. Heti rendszerességgel jár hozzá és mind a beteg mind az ápolók élvezik a relaxációs masszázs áldásos hatásait. Köszönjük Attila!"

  dr. Szabó Zsóka, belgyógyász Budapest

A sok száz elégedett ügyfelem ajánlásai közül

 • „Amikor először találkoztam veled meglepődtem közvetlenségeden. Mennyi szeretet és odafigyelés, odafordulás van benned az emberek felé. Elvárások, félelmek nélkül éled az életed így mutatsz jó példát a hozzád fordulóknak, na és persze lazaságod párosul humoroddal amivel oldod a feszültséget az emberekben. Szerénységed túlmutat az ego harcain amivel az emberek nap mint nap találkoznak. Köszönöm hogy megismerhettelek egy újabb emberrel lett bővebb az ismeretségi köröm akik jobbá tehetik a világot!"

  Vozár György
  Vozár György Nyírpalota
 • „Az elmúlt években nagyon sok módszert kipróbáltam és sok tanítónál, illetve orvosoknál, ezoterikus segítőknél stb. jártam. Egyik sem hozott sok változást az életembe. Amikor már teljesen feladtam, akkor Attila olyan technikákat tanított, amik szó szerint egyik pillanatról a másikra változtatták meg az életemet! Egy nagyon figyelmes, türelmes és rendkívül jó tanárt ismertem meg a személyében. Hatalmas tudása mellett nagyon gyakorlatias! Köszönöm neki a sok segítséget és hogy bármikor fordulhatok hozzá mindig türelmes, megértő és hasznos tanácsokkal lát el!!!"

  Csuka Eszter
  Csuka Eszter Szombathely, skype konzultáció
 • „Attila olyan ember, aki amikor valaki eltéved a saját életének útvesztőjében, ő - teljes lelki nyugalommal, türelemmel és humorral - megtanítja arra az illetőt, hogyan használja a saját belső iránytűjét, hogy kikeveredjen onnan. Hagyja, hogy mindenki a saját útján járjon, és ha olykor kereszteződnek útjaink, hát jó vele együtt haladni és beszélgetni egy kicsit. Érdekes, és bölcs ember, aki folyamatosan tanul és tanít. Örülök, hogy felkerestem egy - ma már banálisnak tűnő - magánéleti gondommal. Köszönöm Attila!”

  Lőrincz Ferenc
  Lőrincz Ferenc Budapest
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Nagyon jónak tartom az írásait, mert lényegre törőek és egy laikus is tud belőle olvasni, tanulni. Ha be tartjuk a leírtakat, tudunk tőle javulni, gyógyulni az életminőségünket javítani. Az Ön által írt cikkek, videók tényleg hasznunkra vannak, jól esik még az olvasásuk is.”

  Trényi Mihály, pszichiátriai szakápoló és szakasszisztens
  Trényi Mihály, pszichiátriai szakápoló és szakasszisztens Apátfalva
 • „Kedves Attila! Nagyon örülök, hogy rád találtam az internet segítségével! Te a három hónap alatt többet segítettél nekem mint a két éves pszichoterápia. Megtanítottál másként gondolkodni, uralni a rossz érzéseket! 🙂 Nem bonyolítod túl a dolgokat, hanem egyszerű és ésszerű magyarázatokat tanítasz. Nagyon köszönöm neked! :)”

  Szegediné Nagy Ibolya
  Szegediné Nagy Ibolya Dunavecse, skype konzultáció
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Nagyon örülök, hogy Attila csoportjában részese lehettem/lehetek annak a sok pozitív gondolatnak és életmód viteli tanácsnak, amit én is szívesen építek be a mindennapjaimba! Segítő munkám során sok emberrel találkozom, így nekik is szívesen ajánlom Attila programjait. Külön köszönet a kötetlen beszélgetésekért, a jó hangulatért, a pozitív hozzáállásért! Számomra külön kikapcsolódást jelent a rendezvények végi gitáros éneklés (így rájöhettem, hogy tudok szanszkrit nyelven is énekelni :).”

  Vincze Krisztina, fitoterapeuta és AMM terapeuta
  Vincze Krisztina, fitoterapeuta és AMM terapeuta Pilisborosjenő
 • „Nagyon szépen köszönöm, hogy kimozdítottál magatehetetlen állapotomból a gyakorlataiddal. A CD-det hallgatva beleivódtak a gondolataimba a szavaid, és mindig emlékeztetnek arra, hogy mit kell csináljak. Elkezdtem járni a magam útját, a múltat lezárva, egy új világ tárult elém. Tényleg hagyni kell történni az eseményeket és aztán másképp lereagálni, mint ahogy ez idáig tettem. És tényleg működik, még élek :). Pontosabban most kezdődött az ÉLET-em. 🙂 ”

  Tóth Judit, főállású anyuka
  Tóth Judit, főállású anyuka Budapest
 • „Attila hiteles, közvetlen, humoros személyiség. Mindezt nagy tapasztalati tudással ötvözve. Fiatal kora ellenére meglepő életbölcsességgel rendelkezett már kb. 10 éve is, amikor megismertem. Egy Dohány utcai bérházból indult az ismeretségünk, majd hosszú ideig nem találkoztunk, mert az élet másfelé vitt. Örömmel láttam, hogy mennyit „fejlődött”, egész más környezetben él, ugyanazzal a társsal - jó levegőn, szabadon, harmóniában -, szóval megvalósította, amikről beszél. Egy konzultáció után megszűntek az addigi félelmeim, kételyeim és most nagy lendülettel igyekszem teljesíteni azokat a konkrét „ házi feladatokat”, amit a vállalkozói élet iskolájának kezdőseként kaptam tőle. Alig várom, hogy együtt átbeszéljük, és átültessem a gyakorlatba. Attilával való konzultáció egyenrangú, nem éreztem soha, hogy kioktatna, azt sejtetné, hogy csak nála van az igazság, vagy fölényben lenne. Nagyon konstruktív, és pont ezt tetszik, hogy meghagyja a másik egóját is.” "Attila azon kevés emberek egyike, aki éli is, amit mond. Nagyon régóta ismerem, rengeteget..."

  Zsótér Gabriella
  Zsótér Gabriella Budapest
 • „Nekem nagyon tetszett az a két önismereti csoport alkalom, amin részt tudtam venni. Nagyon fontos számomra, hogy foglalkozzam az önismerettel, mert szeretném különválasztani azt a részét a személyiségemnek, ami csak úgy rám rakódott a környezetemből (főleg családi minták), és azt a részt, ami tényleg én vagyok. Ehhez mutattál is egy gyakorlatot (képzeljük el szálaknak ezeket az energiákat, amik összekötnek minket, és ami az enyém, azt visszahúzom, ami a másiké, azt tisztelettel visszaadom neki. Remélem, jól írtam le). Sokat tanultam a csoportban rajtam kívül jele lévőktől is. Hogy ahol tartok, az normális, hogy amivel foglalkozom, azzal más is foglalkozik, ami engem foglalkoztat, az mást is foglalkoztat. Nagy öröm és könnyebbség számomra az, hogy ezek az alkalmak ingyenesek (óvónő vagyok 🙂 ). Az első éneklésnél még kicsit furcsán éreztem magam, nem ismertem a dallamot, a szöveget, és nehezen oldódom ismeretlen emberek közt. Aztán hét közben azt vettem észre magamon, hogy ezeket a dalokat éneklem csak úgy spontán. 🙂 Nagyon tetszik és jó ötletnek tartom az éneklős részt (is). Most egy hosszabb kihagyás után tervezek újra menni a csoportba, és már nagyon várom. 🙂 Nagyon tetszik a csoport, és örülök, hogy van egy ilyen kezdeményezés. Köszönöm szépen!”

  Sárközi Sára Leányfalu
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Kedves Attila! Nagyon szeretem az oldalát! Sokszor felmegyek rá. Megnyugvást, lelki útmutatást, tanulást kapok belőlük. Szeretem az egyszerűségét (ami mögött tudás van, ezért ez az egyszerűség = bölcsesség), az emberközpontúságát, szeretem, hogy TÉNYLEG segíteni szeretne---ez átsüt minden mondatán. Egyszerűen bizalma lesz az embernek... túl a problémáin---és ez megköszönhetetlen. Jó Ön felé őszintén fordulni, mert őszintesége megfogható. Szeretem, hogy sallangmentes. Nekem sokat ad! Köszönöm, hogy az ember élhet soraiban, hogy mehet Önnel. Ez óriási érték! KÖSZÖNÖM! Várom a könyvét is nagyon! Köszönöm a hírleveleket! Isten tartsa meg mindenben amit tesz! Hálás olvasója! Szeretettel.”

  Langstadler Csaba
  Langstadler Csaba
 • „Nemrég értem haza a barátnőmtől, tegnap élmény beszámolót tartottam neki. Lehet legközelebb már ketten megyünk 🙂 Amikor olvastam, hogy csak jelentkezés útján lehet részt venni a programon, egy kicsit meglepődtem. Szerencsére amikor megérkeztem gyorsan megbeszéltük, hogy kötöttség mentes a délután, szabadon jelen lehet lenni, semmi nem kötelező. Nagyon tetszett az éneklős, mantrázós rész szép erős tiszta hangod van! A beszélgetést nagyon ügyesen vezetetted, minden kérdésre tudtál alternatívát mondani, látszik, hogy már évek óta foglalkozol emberekkel 🙂 Kellemes , pozitív hangulatú csapat jött össze tegnap, biztos, hogy még jelentkezni fogok hozzád, szívesen ajánllak másoknak!"

  Fazekas Norbert
  Fazekas Norbert Érd
 • Juditból biztosan hiteles segítő lesz és ajánlásáról ez jut eszembe: mikor valakiben meglátunk valamit, az valójában mibennünk van, különben hogyan láthatnánk mindezt meg, ami nincs bennünk? „Szeretném Neked megköszönni a sok jó tanácsot, így el tudok indulni egy úton, nagyon sokat tanulok Tőled, nekem Te vagy a mesterem, így a hírleveleken keresztül, az én szememben bölcs ember vagy, föl nézek Rád! Szerénységed még jobban kiemeli a benned rejlő rengeteg tudást!”

  Molnár Judit
  Molnár Judit Szlovákia, Ipolybalog
 • „Amikor elmentem a „Találkozás Önmagunkkal" című programodra, még nem tudtam mire számítsak, csak egy kis beszélgetésre vágytam felnőtt társaságban. Nem is gondoltam arra, hogy én énekelni is fogok, de annyira magával ragadó volt a gitározásod, hogy nem tudtam ellenállni és én is csatlakoztam a közös énekléshez. Nagyon jól éreztem magam és úgy gondolom nagyon jó, hogy rendszeresen megrendezed ezt a kötetlen, beszélgetős, építő jellegű estet. Köszönöm, hogy részese lehettem. Nem ígérem, hogy minden héten el tudok menni babócám mellől, de 2 hetente mindenképp szeretnék veletek feltöltődni ;)”

  Keresztes Nagy Anita
  Keresztes Nagy Anita Budakalász
 • „A Budakalászi Egészségklub tagja vagyok. Fontosnak tartom a testi egészség megőrzése mellett a lelki karbantartást is. A Kós Károly Művelődési Ház programjában olvastam, hogy van Önismereti foglalkozás. Érdekelt a téma, és meghívtam Attilát, hogy a klub Ötórai teadélutánján vegyen részt, és beszélgessen velünk. A társaság nem készült arra, hogy miről lesz szó, de Attila percek alatt reagálni tudott az „önismereti" kérdéseinkre. Az emberek megnyíltak és percek alatt kibeszélő show lettünk. Magam részéről külön öröm, hogy találtam egy embert a mai világban, aki hitelesen közvetíti azt, hogy van mindenre megoldás. Köszönöm Attila!” „Szóban többször, de most írásban is adom, hogy nekem mennyire fontos, volt, van, a veled való találkozás. Bátran állítom, hogy soha jobbkor, mint most, vetted programba a „Találkozás önmagunkkal"-t, mert lehet meditálni egyedül is, de segítségeddel mennyivel könnyebb a befelé 'utazás' !!!! Nagyon tetszett legutóbb a boldogság, mint alapállás – kijelentésed –, amit eddig csak a zen buddhistáktól olvastam. Hálásan köszönöm, a lehetőséget”

  Péntek Zsuzsanna (PéZsé)
  Péntek Zsuzsanna (PéZsé) Budapest
 • Az első találkozás után: „Nagyon hálás vagyok! A beszélgetés alkalmával átadott technikák segítségével immáron 3 este sikerült elaludnom Frontin beszedése NÉLKÜL! Igaz, hogy még sokáig tart a ráhangolódás (olvasás, mélylégzés, kívülről szemlélek, kb. másfél óra), de ez idő alatt már nem izgatom fel magam, mint azelőtt. És ez már biztos nem a véletlen műve, hiszen már a harmadik napja, hogy sikerül!” „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: Nemigen tudnék említeni még egy olyan személyt, aki ilyen önzetlen módon, még csak nem is valamilyen szervezet, alapítvány képviselőjeként, de egyénileg, önvaló személyiségével „toboroz", motivál, gyógyít, másként fogalmazva a rajta keresztül áradó energiát jó célokra és szívesen adja.”

  Mérey Mercédesz
  Mérey Mercédesz Budapest
 • „Aki tudja mi (vagy ki) van a képen, az talán megérti, hogy miért nem magamról tettem fel képet, és miért nem a teljes nevemet használom. Én az évek során, mialatt a lombik programban részt vettünk, teljesen bezárkóztam, soha senkinek nem beszéltem arról min megyünk keresztül. Nekem elviselhetetlen lett volna az emberek sajnálata. Ezt a titkomat azóta is őrzöm. A három év alatt 7-szer volt embrió beültetésem, mindig sikertelenül. 19 embriót vesztettünk el. A férjemmel összetartottunk, viszont az utolsó, 2011 októberi újabb sikertelen program után, tele a rengeteg gyógyszerrel, testet-lelket megterhelő hormonnal, majdnem üres pénztárcával teljesen kétségbeestem. Úgy éreztem, hogy talán itt már nem csak fizikai hanem lelki okok is állhatnak a sorozatos kudarcunk hátterében. Akkor találtam rá Attilára, neten keresgélve online pszichológus után. És írtam neki, ő pedig válaszolt. És megértett engem, tanácsokkal látott el. "Feladatokat" kaptam, amiket el is végeztem. Sokat sírtam, levezettem a bennem lévő feszültséget. És igen, rájöttem hogy valami baj van azzal, ahogy ehhez a dologhoz állok. 2012 márciusára volt kitűzve a fagyasztott embrió beültetésünk. Erre készültem lelkileg. Novemberben megírtam az utolsó levelet is Attilának. Elbúcsúztunk, azt gondoltam, hogy talán nem örökre, talán még szükségem lesz a segítségére, ha megint padlón leszek. És akkor majd megint írok neki. És valóban nem örökre búcsúztunk el. Ma írtam neki. Megírtam, hogy a Karácsonyt - bár akkor még nem tudtam - már nem kettesben, hanem négyesben töltöttük. Spontán teherbe estem - legnagyobb meglepetésünkre (és a Klinika meglepetésére) ikrekkel! A levelezésünk során valami megváltozott belül - nem egyik pillanatról a másikra, hanem fokozatosan, ahogy a sötétből kilépve a szem megszokja a fényt. Ahogy megváltoztak a gondolataim, fokozatosan szépnek láttam az életet, a világot. Úgy, ahogy van. Rájöttem, hogy nem kell küzdenem, semmiért, soha. Be kell fogadnom azt, amit kapok és észre sem vennem azt, amit nem. Az nem létezik. És boldognak éreztem magam, úgy ahogy vagyok, gyerek nélkül. És most IS boldog vagyok, gyerekkel. Nagyon boldog. Köszönöm Attila!”

  Mária
  Mária Budapest, e-mail levelezés
 • „Attila gyakorlatai egyrészt abban segítettek rengeteget, hogy a spiritualitással kapcsolatos ismereteim a helyére kerüljenek, ne "szálljak el" egy misztikus világba. Ugyanakkor hasznos gyakorlati tanácsai nem csak elméletben, hanem ami még fontosabb, a gyakorlatban is lelkesítők és megláttatták velem az élet örömeit a mindennapi apró csodákban.” „Azt szeretem benned, hogy sosem ítélkezel az ügyfeleid felett. Én sokszor gondolom magam lúzernek, vagy hasonlónak, meg sokszor érzem úgy, hogy nem is fejlődöm, mert vannak problémák, amit a kezdetek óta nem tudtam megoldani, de Te mindig meggyőzöl az ellenkezőjéről. Csodálatosnak tartom és egyben köszönöm is, hogy a saját lehúzó gondolataimat önmagamról Te mindig megvilágítod egy másik, sokkal pozitívabb nézőpontból. Erőt adsz és hitet is önmagamban. Persze nem tudhatom, hogy másokkal milyen a hozzáállásod, de sejtem, hogy hasonló. Becsülöm azt is, ahogy az áraidat alakítod, azt tapasztaltam, hogy figyelembe veszed, hogy az emberek mennyit tudnak magukra szánni, ami nem is könnyű dolog, mert önmagunkkal (netalán hibáinkkal) szembesülni az egyik legnehezebb dolog, mert ha nem hibáztathatunk másokat, akkor azt gondoljuk sokszor, hogy akkor magunkat kell, mert így vagyunk nevelve, hogy hibásnak lennie kell. Csak mostanában értettem meg, hogy senkit és semmit nem hibáztatni kell, csak megszeretni azon részünket, amelyet elítélnénk. Ugyan nem találkoztunk sokszor az utóbbi időben, de hiszem, hogy neked is közöd van ehhez a (remélhetőleg nem téves) felismeréshez. Rosszat nem tudok rólad írni, sem építő, sem nem építő kritikát nem tudnék megfogalmazni. További sok sikert Attila és minden jót kívánok neked.”

  Zilaji Krisztina
  Zilaji Krisztina Monor
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Vannak emberek, akikkel találkoznod kell, mert van náluk egy titkos kulcs mellyel képesek kinyitni egy olyan ajtót az elmédben vagy a lelkedben, amit te sem ismertél addig, pedig számodra fontos információk voltak oda bezárva. Attila ilyen igazi „kulcsos” ember. Őszinte érdeklődésével, humorával és saját tapasztalatainak megosztásával könnyedén nyitja meg benned ezeket a zárt ajtókat.…olyan feladatokkal „dolgoztatta” meg az agyamat és a szememet, melyek egyszerre voltak nagyon izgalmasak és szórakoztatóak. Az eredmény pedig valóban azonnali volt. Azóta sem tudok betelni ezzel az új, színes világgal, ami feltárult előttem. Köszönöm!.”

  Nagy Andrea
  Nagy Andrea Budapest
 • „Nagyon szimpatikus a „Találkozás önmagunkkal” elnevezésű foglalkozás, amiben Attila párja is mindig képviselteti magát, sőt Attila maga is részt vesz az önismereti játékokban, nem csak instruál. Nagy súlyt fektet az egyenlőség-érzetre, ezáltal megteremtve azt az elfogadó és szeretetteli légkört, amelyben valódi önismereti csoportmunka végezhető. Hiteles, őszinte ember. Nem az a lényeg, amit mond, hanem ahogyan mondja. Nem kell feltalálnia a spanyol viaszt, csak élhető, elérhető, hiteles, emberi képviselője mindannak, amiben hisz. Követhető mintát ad. Szimpatikus, hogy van egy spirituális és egészségmegőrző rendszer, aminek rendszeres gyakorlója, de az ebben való hitet nem erőlteti rá senkire, toleráns és elfogadó. Egyfajta információcserére és műhelymunkára teremt lehetőséget; afféle hírvivőnek tartom, aki átjárást „tapos ki" a spirituális és a pszichológiai megközelítés között. Ahogyan az önismeretnél a bal és jobb agyfélteke közötti átjárás és együttműködés megteremtésével célozza az önmagunkkal való egység létrehozását, úgy teszi ezt az orvos- és a szellemtudományok lélekről való nézeteivel is."

  Szabadkai Zsófia, tanár
  Szabadkai Zsófia, tanár Pomáz
 • „Régóta foglalkoztat a spiritualitás… Spontán sikereket már értem el, viszont megtartani nem tudtam... A gyakorlatsor amit Attila összeállított, jól fel van építve. Türelemmel kivárta, amíg az egyes feladatokkal végzek, közben hasznos instrukciókkal látott el… Köszönöm, hogy ha csak online is, de utunk keresztezték egymásét. Köszönöm még egyszer! Tisztelettel."

  Kereki Zsolt
  Kereki Zsolt Kalocsa, skype konzultáció
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Jó volt kiadni, szellőztetni a problémákat- köszönöm a türelmet és a figyelmet:) A foglalkozás végén a zenélés és az éneklés nagyon tetszett - imádom a gitár hangját, az orgánumod is kényeztette az ember fülét, lelkét. Jó volt az ott lét - köszönöm a tapasztalást!”

  M. Dóra
  M. Dóra Budapest
 • „Attilánál csak egy egyéni kezelésen voltam, de amit ott kaptam és tanultam Tőle, arról nem gondoltam volna, hogy ennyire pozitív hatással lesz a hozzáállásomra, gondolkodásmódomra és így az egész életemre. Ezután persze kedvet kaptam a csoportos foglalkozásokhoz is, ami annyira feltölt, hogy ha nem sikerül eljutnom, már érzem, hogy hiányzik valami a hetemből... Évekkel ezelőtt jártam Attilához, de máig elkísérnek és segítenek a meglátásai, többek között, hogy hogyan kezeljem a zabolátlan gondolatok folyamatos áramlását. Hálával és szeretettel gondolok Rá."

  Fábiánfy Enikő
  Fábiánfy Enikő Szentendre
 • "Attilától azt tanultam (többek között), hogy ha az ember belekerült egy lélektanilag nem túl jó helyzetbe, abból ki is lehet jutni. Kitartó, következetes "munkával", s olykor külső segítséggel. Ebben számíthatunk Attila szakértelmére, bölcsességére, s nem utolsó sorban kedves humorára."

  Jeszenkovitsné G. Margit
  Jeszenkovitsné G. Margit Budapest
 • „Számomra nagyon meggyőző és hiteles voltál! Egyszerre voltál könnyed, laza és kedves, ugyanakkor a bölcs Mester! (Gondolkodtam, de nem jutott eszembe olyan ember aki hozzád hasonlóan egyesítette magában ezen erényeket! A program is ügyesen összeállított (kivéve talán a számomra késői kezdési időpontot). Külön nagyrabecsülésem azért, hogy e pénzközpontú világban ingyenesre sikerült szervezni a rendezvényt! Áldás kísérje utadat!"

  dr. Buzás Judit
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Azon kívül, hogy a mindennapjaimat jobban élem meg, úgy érzem jobb emberré kezdek válni."...Segített megtisztítani a "szemüveget", amin keresztül eddig a világot láttam." "A látás és megértés öröme a természet legnagyszerűbb ajándéka." Albert Einstein

  Bannerth Zsuzsa
  Bannerth Zsuzsa Budakalász
 • „Az az igazság, hogy Neked köszönhetően sok új dologba kezdtem és mostantól minden csütörtökön órára járok, nem fogod elhinni: az edzőtermünkbe, ahol dolgozom. 🙂 Ez nagy előrelépés, elfogadtam sok mindent és nagyon jó érzem magam, de majd elmesélem, a lényeg, hogy nem nézem már le sem az ottani embereket, sem a munkájukat, sem az én munkámat, sem önmagamat. :-)”

  Monori Viktória
  Monori Viktória Párizs, skype konzultáció
 • „Attila nagyon lényegre törően magyarázza el hogy minden probléma a gondolkodásunkban rejlik és nem a környezetünkben. A tanításának a lényege hogy problémák jönnek mennek de a hozzáállásunkat mindig mi választjuk meg. Nekem sokat segített hogy hogyan gondolkodjam és hogyan ne. Nagyon jó tréner, tényleg teljen egyszerűen és érthetően mondja el a lényeget."

  Gál László
  Gál László Afrika, skype konzultáció
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Mindenkinek tiszta szívemből ajánlanám, tapasztalja meg amit Attila tud nyújtani! Ezt a törődést, segítség nyújtást, életemben soha nem fogom, tudnám elfelejteni, mert ezt nem is lehet! Amikor valaki olyan alázattal nyújtja át a tudását, mint Attila! Tapasztaltam életemben sok mindent szerencsére, de ilyen jó dolgokat, egy ilyen nagy tudású embertől még nem aki úgy éli meg a tudatos jelenlétet, életet, és közben, mint mondtam a teljes alázatosságából, és olyan segítséget nyújt mindenkinek, hogy én azóta is csak pislogok! Tőle senki nem távozik sikertelenül, mert teljes szeretetét is bele adja, amit én még életemben soha nem éreztem: ilyen tiszta szándékot,csak azért, hogy nekem jobb legyen, ráébresszen, felébresszen mindenkit, és lássa élete problémáját ahogy kell! KERESZTES ATTILÁT MINDENKINEK AJÁNLOM, AKI AKAR FEJLŐDNI! Ő A MI ORSZÁGUNK "ECKHART TOLLÉJA"! KÖSZÖNJÜK ATTILÁM, HOGY VAGY NEKÜNK!!!!!! ."

  Sztanics Marina
  Sztanics Marina Budapest
 • „Emlékszem… 2008.10.21-e Kedd este 10 óra volt. Az interneten böngészve egy weboldalra jutottam: www.keresztesattila.hu. 22:15-kor már fel is iratkoztam hírlevelére és azóta is rendszeres olvasója vagyok. Én úgy gondolom, hogy az emberi érzelmeink és ezáltal a lelkünk működésének minősége alapjaiban befolyásolja életünk minőségét. Más szóval, „érzelmi intelligenciánk” alapvető befolyással van életünk alakulására. Attila oldalain nagyon sok tanulságos, elgondolkodtató, értékes és nem utolsó sorban inspiráló írást olvastam az utóbbi években. Sokat tanultam belőlük. Szinte már úgy érzem ismerem őt. Pontosan 4 év és 4 hónapnak kellett eltelnie, hogy a sors úgy hozza személyesen is találkozzunk. Azt kell mondjam nem okozott meglepetést! Ő az a nyitott, barátságos, segítőkész és inspiráló ember, akinek az írásain keresztül is elképzeltem. Nem is ragoznám tovább. Remélem sokszor találkozom még vele! :- )"

  Bodnár Szilárd
  Bodnár Szilárd Budapest
 • „Két alkalommal találkoztunk. Mindkét alakalommal az volt a véleményem, hogy igazi segítő ember vagy. Nagyon empatikus, intuitív, nyitott és barátságos. Jó és hasznos a mai elvadult világban az, ahogy összefogsz egy kis csoportot – még, ha változó is az összetétel – és az általad tartott foglalkozásokon, gondolatokat cserélhetünk, valóban lecsendesedhetünk és befelé figyelhetünk. A technikák elsajátítása úgy érzem sikerült és gyakorlom is. Ez csakis azért lehetett így, mert a személyed pozitív hatással volt rám. Mindvégig nagyon figyeltél arra, hogy hol tartok, sikerült-e az adott feladat és csak ekkor léptünk tovább.”

  Mogyorósi Gitta
  Mogyorósi Gitta Budakalász
 • „Szuper ez a klubotok, és ez Neked köszönhető. Rendkívül tetszett a hozzáértésed és az alázatos jelenléted ott az este. Izgalmas közös munkára invitálsz ott mindenkit! Ez nekem nagyon szimpatikus! Az volt menet közben a gondolatom, hogy ilyen kellene Budapesten is legyen egy-egy satsang... Kedvem van újra lemenni hozzátok! Éneked nagyon tetszett, több helyen megemelt, gondolom sokat gyakorolsz otthon is ezekre. Várom a felvételeket, hogy otthon hallgathassam! Megszerettem az éneklést magam is, kiváló volt tanulni - nekem - új mantrákat. Na szóval nagyon tetszett! Juhhéééjjj!!! :-)”

  Tóth Patony
  Tóth Patony Budapest
 • „Attila képes arra, hogy amikor minket figyel, egy szóban vagy egy gondolatban összefoglalja amit éppen bennünk lát. Nemcsak segítve ezzel utunkon tovább, hanem oly ritka élménnyel is megajándékoz ezáltal: hogy valaki tényleg figyel ... Rád."

  Kun Gabriella, holisztikus segítő
  Kun Gabriella, holisztikus segítő Budapest
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Kedves Attila! Elég régóta olvasom a leveleidet, cikkeidet. Érdekel a téma eleve, és nagyra becsülöm a tudásodat, és a segíteni vágyásodat! Ez az utolsó, 6-lépéses anyagodért külön köszönet! 🙂 üdvözlettel"

  Makó Klári
  Makó Klári Hódmezővásárhely
 • „Még csak 2 hete ismerkedtem meg az „Egyesítő Pszichológia" fogalmával, a „Boldogság, gyere haza” dvd-vel és Attilával. Jártam nála már személyesen és egyszer a „Találkozás Önmagunkkal” önismereti csoportban is. Nekem nagyon tetszik az a megközelítés amit nála tapasztaltam: nem a problémákra fókuszálni, hanem tudatosan megfigyelni az életünket, s így változtatni. Már most hitet kaptam abban, hogy a változás lehetséges, és nem feltétlenül hosszú évek kérdése, hisz rajtam áll, milyen gyorsan szeretnék a Tudatosság és az önismeret útján haladni, fejlődni. Különösen tetszik a munkájába vetett lelkesedése, ritka ez manapság, s átragad ránk is. Az önismereti csoport és a személyes találkozás hangulatát is a szabadság lengi körül, nem kell megfelelni semminek, senkinek. Egyre inkább igyekszek a mindennapokat is így élni. Örülök, hogy elvezetett ide a Jóisten.”

  Gróf Zsófia
  Gróf Zsófia Budapest
 • „Három dolgot emelnék ki, amiért Attilát ideális lelki segítőnek tartom: az első pillanattól kezdve teljes bizalmat éreztem iránta, nem volt bennem semmiféle gát, hogy úristen, ezt el merjem e mondani. Azt hiszem, ez elengedhetetlen, ha a legbensőbb félelmeink-érzéseink megértésére törekszünk, s ehhez keresünk segítőt. A második dolog, hogy a számomra elefánt méretűnek látott problémákat Attila képes volt lehozni a „földre", racionális magyarázatot adni rá, s máris oldódott a legnagyobb feszültség, hogy egyedül vagyok a problémámmal,s úgysem ért meg senki. S legvégül kiemelném személyiségének „kettős" oldalát: egyszerre árad belőle egy a mindennapok felett lebegő bölcs/filozófus lelkisége, s a XXI. századi ember racionális problémamegoldó-képessége. Számomra ez az ideális kombináció: hisz bár a problémáim a fejemben vannak, a mindennapok síkján (is) megoldást szeretnék rájuk találni.”

  Vass Ildikó
  Vass Ildikó Keszthely, skype konzultáció
 • „Az Egyesítő Pszichológia Attila megnyugtató stílusával és őszinte érdeklődésével párosulva arra motiváltak, hogy önmagamba tekintsek, hogy elinduljak az önmegismerés útján. Meditációs gyakorlatai sokat segítenek ebben, amiket igyekszem gyakorolni annak ellenére, hogy világunk nem éppen erre képzett ki minket:) Köszönöm a segítséget, és a biztatást!"

  dr. Semjén Zsófia
  dr. Semjén Zsófia Pécs
 • „Az önismereti klubban Attila olyan oldott, bizalommal teli légkört teremtett, amelyben már első alkalommal volt bátorságunk megosztani egymással problémáinkat, melyre nem csak Attilától kaptunk a hosszú távú megoldás eléréséig azonnal alkalmazható, tünetenyhítő megoldási javaslatokat, hanem a többi résztvevő segítőkészségét is szívmelengető volt tapasztalni.”

  Bogár Zsuzsanna
  Bogár Zsuzsanna Budapest
 • „…Attila,az önismereti klubodban mikor énekeltünk azt tapasztaltam, hogy a hangod egyre jobb, nekem nagyon tetszik, mert látom rajtad nem csak a fejlődést, hanem azt is, hogy mindez már a szívedből jön és a Gurud énekel benned. Élsz abban, amit csinálsz és sugárzik rólad a szeretet és az „igaz tanító"… Légy mindig a közösséged Fénye és adj hálát a Teremtőnek, hogy ez neked megadatott… Csodás volt és hazafele áradoztunk a kocsiban mindhárman. GRATULÁLOK TISZTA SZÍVEMBŐL!”... „Kedves Attila, nehéz szavakba önteni mindazt, amit adtál és adsz ma is az embereknek, nekünk, ahogyan szolgálsz bennünket. A hosszú-hosszú évek alatt, a kezdetek-kezdetétől ismerjük egymást, de ma is csak azt tudom mondani rólad, hogy szakmai tudásod, alapos ismereteid, munkabírásod, kitartásod, önfeláldozásod, ahogyan folyamatosan képezed magad, mind-mind csodálatra méltó és követendő mindannyiunknak. Amiről beszél, azt magad is megtapasztalod, te az az ember vagy, akire minden páciens és barát számíthat, mert a bizalmadra irántunk mi is csak bizalommal tudunk válaszolni. Köszönöm, hogy munkáid, cikkeid kapcsán tágul a világ előttem és nagyon köszönöm, hogy a barátod lehetek. Szeretettel, Marika”

  Kálmán Mária (Jayashri)
  Kálmán Mária (Jayashri) Budaörs
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Rettenetesen boldog voltam amikor Carlos Castanedáról olvastam a blogjában 😀 Egy segítőt sem ismerek, aki a pszichológia mellett, Castanedáról vagy a tolték sámánizmusban is ennyire elmélyedt volna. Pedig mennyire fontos téma ez is! De persze aztán láttam, hogy Ön a parapszichológiát is tanulmányozta! Hát tulajdonképpen így figyeltem fel az Ön munkájára és azonmód ajánlottam is húgomnak, aki éppen életvezetési problémákkal küzd. Ő is, én is érdeklődünk a spiritualitás iránt, úgy gondoltam, Önnél megfelelőbb embert nem is találhatna arra hogy valakivel beszéljen a problémáiról és megoldást találjon rájuk. Én úgy gondolom, a pszichológia önmagában nem elég, mindannyiunknak szükségünk van arra, hogy spirituális értelemben is "megvilágosodjunk". Üdvözlettel és szeretettel!”

  Vályi Eszter Eger
 • „Kedves Attila (Tanár Úr)! Sajnos sokat nem tudok írni,csak arról a kis időről amit lehetőségünk volt végig hallgatni. Számomra és csoport társaim nevében is nyilatkozhatom azt a tényt,hogy nagyon lazán,de mégis érzékeltetve magyaráztad el nekünk az anyagot. Köszönöm a lehetőséget,és sajnálom, hogy csak ez az egy órát vettük tőled. További sok sikert!"

  Fodor Andrea, egy hallgatód a sok közül
  Fodor Andrea, egy hallgatód a sok közül Budapest
 • Az első találkozás után: „Nekem nagyon sokat segített, az első alkalom után hazafele majdnem hangosan felnevettem a villamoson mert megértettem egy nagyon mély dolgot amire Attila mutatott rá, úgy érzem segített elindulnom végre a saját utamon és végre nem másét próbálom járni 🙂 Köszönöm szépen.”

  Hajdu Miklós
  Hajdu Miklós Dunaharaszti
 • „…komolyan sokat segítettél azokkal amiket mondtál: tudom kezelni a rossz gondolatokat és rávezettél más szemszögből nézni a problémámat, ami végül is már nincs, csak én gondoltam úgy hogy még mindig van!"

  Nagy Norbert Írország, Buncrana, Donegal, skype konzultáció
 • „Attila rendelkezik azon fizikális eszközökkel amik kézzel foghatóak, és még a szkeptikusoknak is segítenek megmutatni egy kiterjedtebb világot. Nekem ő rakta össze a kockákat, amiket külön-külön már ismertem, és végül összeállt a kép. Köszönöm.”

  Varga Natasa Bélapátfalva, skype konzultáció
 • „Igazán szimpatikus a „Találkozás önmagunkkal" program, mely során a jelenlevők egymás élethelyzeteit kötetlen formában megvitathatják, ráadásul Attila hasznos-hiteles meglátásaival és tanácsaival is gazdagodunk. A belső gyakorláson jelentős hangsúly van a foglalkozás során, így biztos, hogy előrelépve távoznak a résztvevők a programról. Ráadásul itt nincs zsákbamacska, mindezt ingyen tehetik meg az érdeklődők."

  Fenyvesi Róbert
  Fenyvesi Róbert Budapest
 • „Talán a legfontosabb, amit Attiláról mondhatok, hogy ő nekem hiteles. Ez volt az első megérzésem, amikor 6 évvel ezelőtt találkoztam vele, és ez az érzésem most is, amikor véletlenül újra keresztezte az utunk egymásét. Nem elszállt, nem is túl földhöz ragadt, „átment" a kritikai szűrőmön. De ez csak az én véleményem, mert hát a puding próbája az evés :)”

  Barta Nóra
  Barta Nóra Budapest
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Mindig nagy örömmel olvasom az anyagaidat. Kicsit fáj, hogy már nem tudok elmenni az összejöveteleidre, nagyon jól éreztem magam, sokat segítettél, hogy más megvilágításban is lássam a felvetett gondolatokat. Minden leveled felráz egy kicsit, érdekes témákat vetsz fel. Remélem, még sokáig olvashatlak, mert az szárnyakat ad a „röghözkötöttségemben.” Sok sikert, minden földi szépet és jót kívánok Neked. Üdv."

  Masciuch Irén
 • „Segítséget kértem, egy készséges embert és barátot kaptam."

  Homolya Sándor
  Homolya Sándor Norvégia, Hordaland, Bergen, skype konzultáció
 • „Attila számomra pszichológus és tanár is egyben, de fehér köpeny és katedra nélkül - már az első találkozáskor kialakult egy közvetlen, baráti viszony. Valahogy megtalálja azt a hátsó kiskaput az ember lelkéhez és elméjéhez ahonnan nézve a problémák sokkal kisebbnek és kezelhetőbbnek tűnnek... És a nehéz helyzetek megbeszélése közben olyan technikákkal és tudással is gazdagodok, ami a jövőben is segítségemre lesz. Jól érthetően, hitelesen, mindennapi példákkal és humorral adja át a tudását, a keleti és a nyugati filozófia közötti párhuzamokat és különbségeket. Izgalmas és kivételes lehetőség olyantól tanulni, aki a gyakorlatból is ismeri mindkét kultúrát." ... "Remek hely, ha egy kis nyugalmat, bekét vagy felfrissülést keresel. / Great place to relax and refresh yourself."

  Szántó András
  Szántó András Budapest
 • A Nők Lapja Café szakértőjeként leveleztem Diánával online: „Attila személyében egy nagyon kedves és közvetlen embert ismertem meg. Elgondolkodtató és megnyugtató válaszokat kaptam a kérdéseimre. Rájöttem, ha nem csak a saját problémámmal vagyok elfoglalva és beleérzek mások helyzetébe az megértőbbé, elfogadóbbá és sokkal nyitottabbá is tesz. Ezúton is köszönöm Attilának a segítséget és a jövőben is szívesen keresem és ajánlom Őt. Szeretettel! Dia ”

  Molnár Diána
  Molnár Diána Budapest, e-mail váltás
 • „Mindig türelmesen végighallgat, és a sok-sok információ halmazból egyetlen fontos szálat sem elveszítve összefoglalja a probléma gyökerét. Ráhangolódik a bennem lévő gát, ’’baj” forrására,és a megfelelő módszerekkel orvosolja, úgyhogy elkezd bennem működni egy tuti biztos gyógyerő. Mindig az ''AHA már értem" érzéssel jövök el és ez nagyon sok erőt és hitet ad.”

  Móricz Andrea
  Móricz Andrea Budapest, e-mail váltás és személyes találkozás
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Kedves Attila! Nagyon köszönöm a névnapi köszöntést, figyelmes vagy, hála érte. Köszönöm a csodás mantrákat, és ezen felül az oldaladon található írásaidat. Folyamatosan követlek az éteren keresztül, és bízom benne, hogy egyszer személyesen is részt tudok venni előadásodon, vagy rendezvényeden. További sok-sok sikert és örömökben bővelkedő szolgálatot kívánok Neked! Mélységes Tisztelettel és Szeretettel."

  Garbóczi Tünde
  Garbóczi Tünde
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Én első alkalommal passzív figyelőként voltam jelen a foglalkozáson. Jól éreztem magam. Keresem Önmagam, remélem Veletek sikerül megtalálnom...!”

  Nagy Dzsenifer Budapest
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Klausztrofóbiám leginkább a tömegközlekedésben okoz gondokat számomra, számos egyéb dolog mellett ennek kezelésére keresek megoldásokat. Így találtam Attila programjára, az első találkozáskor egy rémesen pocsék nap állt mögöttem. Két óra elteltével kinevettem és kisírdogáltam magam, kicsit megkönnyebbültem és feltöltődtem. Attilával kapcsolatban pedig csak annyit, hogy már így, az első találkozás után is fel mernék vele szállni akár a metróra is!:)”

  Bogár Orsolya
  Bogár Orsolya Budakalász
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Nagy Tisztelettel köszöntelek, a megküldött anyagok tartalmának minden szavát „iszom", nagyon köszönöm. Sajnos tanfolyamok, s egyebekre nem tudok jelentkezni, mert nyugdíjas vagyok, anyagi tehetőségem nem tudja megengedni. Természetesen, ahogy eddig is tettem, cikkeidet örömmel továbbítottam és továbbítom arra alkalmas Barátaimnak. Munkádhoz további sok sikert, magamnak meg sok-sok érdekességet kívánok a tolladból, szeretettel üdvözöl, Lora!"

  Juszt Ilona (Lora)
  Juszt Ilona (Lora) Budapest
 • "Keresztes Attila oldalát néhány hónapja fedeztem fel egy olyan tanácsadót keresve, aki át tud segíteni az élet bukkanóin. A személyes tanácsadások alkalmával érzékenyen rávilágított a megoldandó területekre és gyakorlati meditációs technikákkal segítette fejlődésemet. Attila számomra nem egy „hétköznapi pszichológus”, hanem nagy tudású tanító is, aki rendkívüli intuícióval találja meg a megfelelő szavakat, ezáltal nemcsak segítséget, hanem tudást és erőt is kaptam tőle."

  Somosvári Éva
  Somosvári Éva Budapest
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Jól éreztem magam, jó a „csatornád”, ahogy és amit közvetítesz a csoportban!”

  Oszetzky Nóra Göd
 • „Nagyon köszönöm a lehetőséget, amit a Találkozás Önmagunkkal programmal kaptam. Felemelő két órát töltöttem a társaságotokban, amiért nagyon hálás vagyok.”

  Rácz Timi Pomáz
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Nagyon jól éreztem magam. Igazán kellemes volt ott lenni. Főleg mert, olyan régen ültem már bármilyen "beszélgetős" klubban. Nagyon kedvesek az emberek. És a te odaadásod és „szakmai" felkészültséged egyenesen csodás. :)”

  Gráma Krisztina (Nirmala)
  Gráma Krisztina (Nirmala) Budapest
 • „Örülök, hogy megismerhettelek. Az előadás nagyszerű volt, lenyűgöző és érdekes. A csoporttársammal hazafele végig erről áradoztunk. Sajnálom, hogy csak egyszer találkoztunk."

  Ráduly Zelma, hallgató
  Ráduly Zelma, hallgató Budapest
 • Pállal e-mailen kezdtünk el levelezni, tanulni egymástól. Jómagam egy nyitott embert ismertem meg, aki egész biztos, hogy felrakott a polcra engem (pedig a csoda, a "mester" bennünk él, mindenkiben és, aki ezt a másikban látja meg, az önmagát látja a másikban): „Nekem a te sikereid az én sikereim is hiszen nekem te vagy a „kiválasztott". Nagy értékű számomra minden szavad és gondolatod, amelyet velem is megosztasz. Ezen az úton kell továbbmenned, akár könyvírással koronázva. A sok előadásod, interjúd biztos arra vár, hogy csokorba kössed őket. Mester vagy, Guru vagy. A Gyors Áttörés nem maszlag. Valódi vagy."

  dr. Oltvai Pál, háziorvos, belgyógyász
  dr. Oltvai Pál, háziorvos, belgyógyász Budapest, e-mail váltás
 • ,,Nélküled Attila nem sikerült volna kilepnem abból az egészből. Köszönettel tartozom amiért tanácsot adtál és a Te segítségeddel minden rendbe jött."

  Viki
 • „Sokat köszönhetek Neked, hogy segítettél rátalálnom azokra a válaszokra melyek megoldani látszanak a problémámat. Nagyon fontosnak tartom, hogy nem megadtad a válaszokat, hanem a beszélgetéseinkkel segítettél eljutnom a saját válaszaimig. Pont annyit és úgy segítettél ahogyan arra szükségem volt, köszönöm! Érdekes fordulat, hogy jelenleg úgy érzem a problémám nem csak elvett belőlem, hanem adott is nekem valami értékeset. Kinyílt az érdeklődésem olyan téma iránt, mely a jövőben keretet tud adni az élet dolgaihoz való viszonyomhoz és a mindennapokhoz.”

  Dégen Imre
  Dégen Imre Üröm
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Én vagyok a hallgató, beszélő, érző és még sok minden… 🙂 Hogy mennyi munkád van abban, hogy úgy tudod mondani a dolgokat, ahogy mondod, azt nem tudom, de működik 🙂 Például mikor a hangtálakon játszottál, azt mondtad: legyél a hang, és én az lettem… Két nap múlva barátságos, ám vesztésre álló ping-pong mérkőzésnél bevillant, hogy miért is ne lehetnék a játék, miért ne engedhetném ezt meg magamnak, hiszen ez csak játék? Lettem: a labda, az ütő, az asztal és én. Nyertem, nem csak a meccset, a megtapasztalást is…”

  Táborossy Gabriella
  Táborossy Gabriella Budapest
 • „Nagyon megkönnyebbültem mikor beszélgetésbe kezdtem „A mesteremmel" hisz ő nyitotta fel a szemem, hogy tudok a fellegek közt járni amikor a szívemen sok a gond terhe, hogy hogy legyek nyugodt amikor máskor a hajamat tépném és egyszerűen fantasztikus az életem mióta ő segít nekem. Minden hálám az övé és teljes szívből ajánlom mindenkinek.”

  Bende Márk, tanuló
  Bende Márk, tanuló Budapest
 • „Amikor elértem életemnek ahhoz a szakaszához, hogy csak egyetlen irány létezett az előre haladáshoz, Attila volt az, aki a kezdetben az úton tartott. Köszönöm, hogy segítségemre volt és nem hagyott letérni a rövidítéseknek tűnő zsákutcák ösvényére!”

  Magyari Gábor
  Magyari Gábor Norvégia, Breivik , skype konzultáció
 • „Köszönöm, hogy kinyitottad a szemem, megtanítottál látni is nem csak nézni… Mindenkinek ajánlom Attilát. AKINEK SZEME VAN LÁSSON, AKINEK FÜLE VAN HALLJON.”

  Kovács Tamás
  Kovács Tamás ügyvezető igazgató
 • „Attila jóvoltából olyan útra léptem rá, ami egyszerű, tudatosságot, figyelmet erősítő feladat-kövekkel van kirakva. És bár sokszor nehéznek tűnök magamnak, a közös munka folyományaként egyre inkább a felszabadultság szegődik útitársamul.”

  Fazekas Tamás
  Fazekas Tamás Pócsmegyer
 • „Igen! Ez egy bölcs mondás, hogy a valódi nyugalom belülről fakad! Talán ezt élveztem legjobban az előadásodban, mert ez tükröződött Rólad is. Hitelesen adtad át az anyagot, ami nekem személy szerint jó érzés volt. Fantasztikus tudás áll mögötted mindkét területen, amit szépen egyesítve tálalsz a hallgatóknak. Köszönet érte!"

  Hunyady Gábor, reinkarnációs spirituális terapeuta
  Hunyady Gábor, reinkarnációs spirituális terapeuta Budapest
 • „Attila olyan, mintha a tapasztalt szövetségesem lenne egy számomra új és izgalmas terület felfedezésében. Sokat segített a pénzhez és a sikerhez való viszonyom rendezésében, konkrét gyakorlati tanácsokkal is rendszeresen ellát és jó vele együtt gondolkodni a nekem való megoldásokon.”

  Dr. Kerék Barbara, hálózatépítő, tudományos kutató
  Dr. Kerék Barbara, hálózatépítő, tudományos kutató Budapest
 • „Először is szeretném megköszönni, mert nagyon sokat segítesz! Használható és gyakorlati tanácsokat, technikákat kaptam Tőled a mindennapokhoz és ahhoz, hogy újra megtaláljam az utat önmagam felé, befelé. Hiszen a dolgok csak belülről változhatnak! Jó érzés, tudni, hogy ott vagy a háttérben és fogod a kezem, ha kell! Sokszor meditáció közben is azt érezem, hogy ott vagy és támogatsz és biztatsz, hogy sikerülni fog! Köszönöm! :)”

  Kocsis Erika, ügyintéző
  Kocsis Erika, ügyintéző Budapest
 • „1. Ha Hozzád megyek és idegbeteg vagyok, akkor eljövetelemkor már nemhogy nem vagyok idegbeteg, hanem higgadt vagyok és akár még jókedvem is kerekedik. 2. Sokkal kevesebb dolgon húzom fel magam, mint azelőtt. Képes vagyok megállni és elgondolkodni, lehiggadni, mielőtt forró fejjel olyat mondok, vagy teszek, amit lehet, hogy később megbánnék. Olyan "technikákat" tudok alkalmazni, amelyek segítségével jobban tudok bánni az emberekkel és ez meghálálja magát. Nem tudok a szó klasszikus értelmében meditálni, de az erre való próbálkozásaim is pozitív hatással vannak a mindennapjaimra, egyszerűen nyugodtabb vagyok :)”

  Antal Erika Budapest
 • „Azért járok Önhöz, mert ragadós az optimizmusa, viszonylagos lezsersége (természetesen jó értelemben értem), és Ön mellett könnyebben veszem az akadályokat. Ezt vallom most, is, mert ezekből a beszélgetésekből élek. Örök hálám!"

  Lázár Szilvia
  Lázár Szilvia Budapest
 • „A Boldogságbombát és Sikerpakkot rendeltem meg. Attila, nagyon köszönöm Neked, nagyon jól érzem magam a bőrömben, megtanultam szeretni önmagam és nincs bennem szorongás. Lelki gazdagságom által környezetem megváltozott, lelkesen csinálom azt amit szeretek."

  Zöld Józsefné
  Zöld Józsefné Zsurk
 • „A konzultáció nagyon felrázott engem. Jó és nagy hatással van rám. A hanganyagot többször meghallgattam és nagyon figyelek. Naponta meditálok, beosztom az időmet "napirend", nem mondom azt, hogy majd "holnap". Próbálok nyitni az emberek felé. Nagyon köszönöm Önnek."

  Tóthné Gyetvai Ilona
  Tóthné Gyetvai Ilona Gyöngyös
 • „Szeretem a szövegeidet, tetszik a humorod, és tudod mi az érdekes? Az, hogy fiatal vagy és lelkes de mégis van hitele a szavaidnak, hihető vagy. Talán azért, mert amit teszel, mondasz vagy gondolsz valószínűleg összhangban vannak egymással. A humorod meg még rátesz egy lapáttal, szóval Attila, maradj ilyen! Kellenek az ilyen emberek mint te."

  Kiss Annamária Korinna
  Kiss Annamária Korinna Budapest
 • „Előadásai alatt a pszichológiával, az ezotériával kapcsolatos eddigi információim a megfelelő helyre kerültek - oly módon, hogy közben - társaimmal együtt én is - észrevétlenül aktív résztvevője voltam az általa logikusan, egyszerűen, érhető módon elmondottaknak, melyekbe mindig "becsempészett" új információkat és gyakorlatban használható technikákat. Őt soha nem lehet megunni - mivel sajátos humorával, kamaszos huncutságával, határtalan tudásával, a világ iránti nyitottságával minden alkalommal önmagunkkal szembesít."

  Papp Katalin, vezető főtanácsos
  Papp Katalin, vezető főtanácsos Budapest
 • „Ne cipeld tovább a kereszted, mert megoldja a Keresztes! Magyaráz, kérdez, beszéltet, Figyelhetsz is, meg mesélhetsz. Szokj hozzá az új ,,szerephez": mától félelmek nélkül szerethetsz." :-)))))

  Nagy Annamária, marketing vezető, kreatív-kommunikátor
  Nagy Annamária, marketing vezető, kreatív-kommunikátor Budapest
 • „Számomra nem csupán szakértő iránymutatásod segített, hanem emberi megközelítésed, megértő hozzáállásod és őszinte segíteni akarásod is, a nagyfokú nyitottság és széles látókörűség mellett. A találkozásunk olyan volt, mint az ókori mester és tanítványai párbeszéde. Köszönöm, hogy részese lehetek annak a csodának, amit a személyes találkozások alkalmával átélek."

  Vetési Ilona, adminisztrátor
  Vetési Ilona, adminisztrátor Budapest
 • „Én nem bántam meg, hogy részt vettem a tanfolyamon, mert sok jó dolgot tanultam, Attila nagyon közvetlen, segítőkész, pozitív energiával rendelkezik szerintem. Tetszett, hogy nagyon jól elbeszélgettünk bármilyen témáról, és minden kérdésemre felelt és ösztönözni próbált mindig, ami nagyon jól esett. Tényleg ajánlom mindenkinek aki szeretne fejlődni, tanulni. :)”

  Szabó Klaudia, tanuló
  Szabó Klaudia, tanuló Mostová, Szlovákia
 • „A mindennapokban el-megfáradt sorstársaimnak ajánlom Attila „összejöveteleit" a Faluházban, ahol elcsendesedve pihenhetünk, s foglalkozhatunk egy kicsit magunkkal is. A hatás utána is érezhető...”

  Nyirádi Zsuzsanna
  Nyirádi Zsuzsanna Gyál
 • „Tetszett az előadásod, mert kötetlen beszélgetés folyt és őszintén a gondolataid mondtad el. Azt, ami belülről jött. Bár néhány dologgal kapcsolatban tudnék vitatkozni, de összességében sokat kaptam az órától. Jó volt!"

  Péterfi Alexandra, hallgató
  Péterfi Alexandra, hallgató Budapest
 • „Sosem voltam szkeptikus az olyan emberek beszámolóit hallgatva, akiknek részük volt földöntúli, vagy egyéb megmagyarázhatatlannak tűnő élményekben, de azt nem gondoltam volna, hogy nekem is részem lehet hasonlóban. Azt meg pláne nem, hogy ez ennyire egyszerű. Ez mindenki által elsajátítható tulajdonság, amit Attila módszereivel könnyen bárki megtanulhat. Csak ajánlani tudom!”

  Szőke Szilárd, egyetemista
  Szőke Szilárd, egyetemista Gödöllő
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Aligha van ösztönzőbb dolog, mint mások sikere, mert amit mások elértek, az nekünk is sikerülhet. Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy vegye magát körül olyan emberekkel, akik hisznek benne! Nos, Attila erre a legmegfelelőbb ember. Ő segíteni és támogatni fog a fejlődésben, hiszen Ő tudja, hogy mindenkiben megvan az erő arra, hogy valóra váltsa a vágyait!"

  Illyés Éva, ügyintéző
  Illyés Éva, ügyintéző Baj
 • „Attila ötletei, lényeglátása, határtalan türelme és figyelme sokat jelentett nekem. Jó a közelében lenni, derűs harmóniát áraszt magából, amiből manapság sohasem elég. Nagyon sokat tanultam tőle. Külön köszönet a személyre szabottságért!”

  Tóth Szilvia
  Tóth Szilvia Budapest
 • „Mint egy friss tavaszi fuvallat, mindig valami újat hoz magával, és nem erőltet semmit. Meglepő ötletei, újszerű meglátásai felvidítanak, elgondolkoztatnak és az életem új lehetőségeire nyitnak kapukat. Nagyon gyakorlatias."

  Kovács András, programozó, grafikus
  Kovács András, programozó, grafikus Budapest
 • „Attila olyan, mint egy sokoldalú, remek rendező. Figyeli a díszletet, a zenét, történéseket, a jeleneteket, a darab egészét, társulatot és a játékot, de legfőképp az egyénben rejlő lehetőségeket. Instruál, mutatja az utat , véleményt alkot vagy éppen csöndesen megvárja a próbálkozások eredményét. Mindig jelen van, de a színpadon Nekünk kell a darabot eljátszani. Idézve Őt: "Ez egy klassz játék!" 🙂 Köszönet érte!"

  Kovácsné Horváth Antónia
  Kovácsné Horváth Antónia Budapest
 • „GYAKORLATIAS, MEGLEPŐ, NEM FEJTÁGÍTÓ 🙂 Attila hozzáállása az emberekhez és a velük kapcsolatos problémákhoz, rendkívül újszerű és gyakorlatias. Azt figyeltem meg, hogy kifejezetten eredményorientált, és a gyors felismerés érdekében semmilyen kulcsinformációt sem tart vissza, mint ahogy az másoknál nagy divat."

  Szappanos Tamás
  Szappanos Tamás Budapest
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Nagyon köszönöm ezt a rendkívül értékes anyagot. Nagyon megváltoztatta a gondolkodásom és ezzel együtt érzem, hogy az életem is sokkal jobban alakul, tudatosabban fejlődök."

  Mihovics Gabriella
  Mihovics Gabriella Pécs
 • „Ő egy olyan ember aki fogja a kezedet és végigkísér egy olyan úton, ami minden eddiginél nehezebb és hosszabb lesz, de hisz benned és veled együtt Ő sem adja fel.”

  Szomorú Tímea, skype konzultáció
  Szomorú Tímea, skype konzultáció Budapest
 • „Tűnődés az első találkozás közben: Hmm… Milyen fiatal. Ő fogja megmondani a tutit?! Az kizárt! Hmm… Milyen érthetően, logikusan építi fel a mondanivalóját! Hmm… Milyen talpraesett! Hmm… Milyen gyakorlatias és hasznos tanácsokat ad! Hmm… Milyen lelkes, meggyőző és elkötelezett! Hmm… Milyen ötletes és kreatív! Hmm… Milyen széles látókörű! Na, ne! Csak nem figyel még ráadásul külön-külön mindenkire is?! Van ebben a fiúban kurázsi! Meg kell hagyni, jól csinálja! Le a kalappal előtte! Lehet, hogy mégiscsak megérte eljönni hozzá? Hmm… Kíváncsi lennék az írására. :O)"

  Darvas Ágnes, grafológus, írásszakértő
  Darvas Ágnes, grafológus, írásszakértő Budapest
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Hétfőn meglepően gyorsan eltelt az a 2 óra. Féltem, hogy fáradt leszek, hosszú lesz... Jól éreztem magam és ez fontos!!! Te voltál a legnagyobb pozitív meglepi! 🙂 Nagggyon helyes, macso pasi a neten.......gyanús! -----ééééés nem! Örültem, hogy az egyszerű, végtelen türelem áradt belőled. :-)”

  Loós Kata
  Loós Kata Budapest
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: Nagyon jól éreztem magam csütörtökön köztetek. Jó volt ott lenni, kötöttségek, kötelezettségek nélkül. Élvezetem az éneklést, egy- egy mantrának igazán nagy ereje van.”

  Györgyné Györgyi Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attilával való találkozásom fontos állomás azon az úton, melyre segítő munkámat is építem. Nagyon sok lelki akadályon sikerült keresztülmennem a türelmes, segítőkész, biztonságos légkör segítségével, amit ő teremtett.”

  Kuti Adrienn, kineziológus Piliscsaba
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „...Az Attilával folytatott konzultáció után "leesett állal" tartottam hazafelé... ez tényleg ilyen egyszerűen megy? ...Mintha szerény magabiztossággal rámutatott volna arra a nagy zöld gombra a távirányítón - amiről eddig fogalmam sem volt, mire jó - mondván: "Na, látod, így kell bekapcsolni a tévét.”

  Kiss Éva, grafológus
  Kiss Éva, grafológus Budapest
 • „Hálás vagyok Attilának, mert a technikái, életből merített példái segítségével már az első alkalom után jobban éreztem magam, és nemcsak hogy jobban érzem magam, de segít abban is, hogy elfogadjam és tudjam szeretni önmagam. Természetes vele a kommunikáció, olyan mintha egy jó barátommal beszélgetnék."

  Tóth Gyöngyi
  Tóth Gyöngyi Veszprém, skype konzultáció
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „A mai profitorientált, nyerészkedésre és mások kihasználására berendezkedett világunkban rendkívül ritka jelenség az, az önzetlenség, ahogy hétről hétre, figyelmet, türelmet, időt nem sajnálva egész estédet feláldozva segítesz a kapaszkodókat, tanácsokat, útjelzőket kereső embereknek. Visszaadja a hitet, hogy talán még nem veszett el végleg ez a világ. Köszönöm és ne hagyd, hogy elrontsanak!”

  Hajdú Valéria Budapest
 • „Étkezési zavaraimra alternatív megoldást próbáltam keresni az interneten. Így fedeztem fel Attilát, és ismerkedtem meg a módszerével. Ilyen típusú pszichológiával nem találkoztam ez idáig, de bátran merem ajánlani mindenkinek. Attila azok mellett, hogy kiváló szakember, még a humora is jó, a konzultációk igen vidáman szoktak lezajlani. A skype nagyon jó találmány, otthon, kényelmesen, hátradőlve mehet a beszélgetés, és utazni sem kell:))!”

  Balogh Éva Dunakeszi, skype konzultáció
 • ,,…Nekem nagyon könnyedén és szabadon ment a tanulás, ami tetszett az a baráti légkör. Számomra fontos amikor tanulok milyen az aki át adja a tudást, távolság tartó és teljesítmény orientált vagy nyitott és segítőkész barátként közeledik, itt az utóbbit tapasztaltam, ezzel a hozzá állással én úgy gondolom sokkal több eredményt lehet elérni. Nagyon jól éreztem magamat. Örülök,hogy részese lehettem 🙂 Köszönettel: Júlia"

  Lukács Júlia
  Lukács Júlia Püspökhatvan
 • „Hogy mi történik Attilával való találkozások során? Semmi „különös”. Csak beszélgetünk a felmerült témákról, figyelünk egymásra, játszunk és meditálunk egy kicsit. Minden természetes és kötetlen. De akkor miért van, hogy később rádöbbensz, hogy új szemszögből látsz egy addig problémának tartott helyzetet? Miért veszed észre, hogy régen nem tapasztalt energiákkal töltődtél fel? Lehet, hogy mégis történt valami „különös”?"

  Sebestyén Krisztina
  Sebestyén Krisztina Dunakeszi
 • „A Sikerpakk sokat segített. Sokszor nekifogtam a gyakorlatoknak, de az én egyéniségem, elég halogatós. Mikor sikerült végre végig csinálnom, sokat változott az életem. Tudok tervezni és célokat építeni. Gondolkodásom már "normálisabb", az Én célomat képviseli. A meditálási "gyakorlataim" sok boldogságot adnak!"

  Kissné Endrédi Ilona
  Kissné Endrédi Ilona Budapest, vállalkozó (ex Kisar-Faüzem Zrt. volt vezére)
 • „Attila személyisége azonnal megragadott. Klubfoglalkozásán azzal, hogy mindenkire figyelt, mindvégig éreztette velünk, hogy fontosak vagyunk. Ötletes technikák egész arzenálját mutatta be nekünk, melyek az élet minden területén haszonnal alkalmazhatók. Remek csapat jött össze, sok érdekes embert ismerhettem meg, köztük a legfontosabbat: önmagamat…”

  Feketéné Nagy Magdolna
  Feketéné Nagy Magdolna Budapest
 • „Igazából csak azért jelentkezek, mert szeretném elmondani, hogy mennyire jutottam eddig. Örömmel mondom, hogy nagyon sokat javult az állapotom. A pszichiáter írt fel még egy gyógyszert (Anafranil), mellette pedig minden nap csinálom a gyakorlatokat, amiket javasoltál, illetve elsősorban a relaxációt, meg sportolok, amikor időm engedi. ”

  Prescsák Viktor, programozó mérnök
  Prescsák Viktor, programozó mérnök Kleve, Németország, e-mail váltás
 • „Szeretek az Attila klubjába járni. Nagyon fontos,hogy a figyelmünket hova helyezzük és ebben is útmutatást kapunk. Ha az életünk eseményeit és magunkat is külső szemlélőként tudjuk figyelni, akkor nem vihetnek el a negatív érzelmek. A meditáció és az éneklés egy útja a tiszta forráshoz való kapcsolódásra. Engem nagyon megnyugtat és felszabadulttá tesz."

  Nagy Andrea
  Nagy Andrea Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Mindenkinek csak ajánlhatom, kedves, türelmes, és főként kíváncsi természetű. Sok mindenben bátorított, és adott jó adag önbizalmat.”

  Stolmár Barbara, nem látó
  Stolmár Barbara, nem látó Szigetszentmiklós, skype konzultáció
 • „Ez a módszer egyike annak, amely önmagunk belső világának megismerését, és ezáltal a belső nyugalom megteremtését teszi lehetővé."

  Ujvári Dávid
  Ujvári Dávid London
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attila nyíltszívű és professzionális. Módszere és tudásának átadása lépésről lépésre felépített, egyértelmű és szórakoztató... Fontos mérföldkő volt ez a nap az életemben."

  Fehérváry Andrea
  Fehérváry Andrea külkereskedelmi képviselő
 • „Nagyon fontos, iránymutató a munkád. Találkozásunk mélyen elgondolkoztatott. Remélem sok hozzám hasonló ember talál rád."

  Tömösközi Sándor
  Tömösközi Sándor Kistarcsa
 • „Külföldön élő egyedülállóként fordultam Attilához, elsősorban mint népszerű szakemberhez. Rövid egyeztetés után a skype-on találkoztunk. Technikái könnyen alkalmazhatóak és hatékonyan működnek. Azóta megtaláltam a páromat és növekedett pozitív szemléletem is!"

  Fehér Ernő
  Fehér Ernő Bishops Stortford, Egyesült-Királyság, skype konzultáció
 • „Amikor összedől bennem a Világ, elveszek a saját labirintusomban, kétségbeesetten, leharcolt énképpel, sötét gondolatokkal a fejemben, szinte elvánszorgok Attilához. Ő értő figyelemmel meghallgat, rám koncentrál, igazodik hozzám, együtt érez, elfogad engem olyannak, amilyen vagyok. (Ez olyan jól esik!) Majd kivezet a fényre, és figyelmesen körbevezet az igazságon. Ettől minden megváltozik. Elül a vihar, kisüt a nap, kienged a görcs, meleg lesz, egyszerű, könnyű, és észreveszem, hogy a Világ annyira gyönyörű. Attila személyisége és módszere mindig segít, hogy visszataláljak a saját Paradicsomomba. Köszönöm."

  Balogh Judit Szolnok
 • „Miért szeretek Attila klubjába járni? Az értékes gondolatokért, amiket hallok és amelyek ott bennem születnek. Kiváló, kellemes alkalom arra, hogy számomra fontos, tanulságos és érdekes témákról kedves, nyitott, hozzám hasonló érdeklődésű emberek véleményét halljam, megfűszerezve Attila sajátos humorával, sok nevetéssel. De a legfontosabb az, hogy minden alkalommal szíven talál egy "üzenet", ami érdekes módon pont nagyon sokat segít az aktuális problémáimmal való nyűglődésemben, vagy megerősít egy döntésben."

  Gulyás Ágnes, asztrológus
  Gulyás Ágnes, asztrológus Mogyoród
 • „Közvetlen, természetes, nem tesz fel hiábavaló kérdéseket. Gyorsan hasznosítható, praktikus tanácsokat ad. Segít továbblépni.”

  Horváth Eszter
  Horváth Eszter Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Hosszas készülődés után és kétségek között kerestem fel Attilát, aki egy nagyon kellemes és inspiráló találkozás során rövid idő alatt megmutatta, hogy vannak bennem rejlő képességek, s hogy ez értő segítséggel felszínre hozható. Szívesen ajánlom minden kíváncsi keresőnek.”

  Szabó Gábor, klinikai szakpszichológus, hipnotizőr, pránanadi mester Budapest
 • A dvd véleményezése: „Amit eddig mondhatok, hogy sok valóban hasznos felvetést, ötletet tartalmaz az anyag… Ami számomra az egyik fő probléma, és valószínűleg ezzel nem vagyok egyedül, hogy nagyon nehezen töröm meg a régi mintáimat, mert félek a hirtelen nagy változástól, még akkor is, ha az jó! Ezért alkalmazom csak részben a tanultakat, és azért is, mert hiszek benne, hogy nincs mindenki számára érvényes objektív igazság."

  R. Erzsébet Budapest
 • Személyes és skype konzultáció: „Attilának nagyon jó hozzáállása van a dolgokhoz, lényegre törő, semmi mázat nem ken a dolgokra. Számomra megoldhatatlannak tűnő problémában segített megoldást találni. Szívesen ajánlom mindenkinek. :)"

  Kiss István
  Kiss István Ecséd
 • „Attila segít megtalálni a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb megoldást az addig bonyolultnak tűnő élethelyzetre. Konkrét, jól működő gyakorlatokkal, természetességgel, és sok-sok derűvel. Az utat önmagamhoz."

  Szűcs Andrea
  Szűcs Andrea Székesfehérvár
 • „Kedves Attila, érdekes ember vagy, egyedi világlátással és azzal a képességgel, hogy ezt a nézőpontot mások számára is közvetíteni tudod. Akiket eddig Hozzád irányítottam, lelkesen számoltak be a segítőkészségedről és eredményeikről. A saját gyerekemnek is tudtál segíteni. Olyan dombról mutattad meg Neki a világot, amelyikre én nem is szándékoztam felmászni, hogy körülnézzek. Úgy látom, megtaláltad a helyed ebben az internetes világban is. Drukkolok Neked. Szeretettel gondolok Rád.”

  Dr. Szentpétery Ildikó Ecser
 • „Örülök, hogy az interneten rátaláltam az Attilára és a módszerére. Egyszerű és hatékony, csak a lényegre fókuszál, a jelen helyzeten próbál változtatni, nem foglalkozik a múlttal. Ami még nagyon tetszik, hogy gyakorlatias és a napi élethelyzetekben alkalmazható tanácsokkal lát el. A többi rajtunk múlik. Segített abban, hogy a napi életemet, viselkedésemet, beszédemet megfelelő kontroll alatt tudjam tartani. Egy új lehetőséget kínál azzal, hogy megváltozhassak, megújulhassak és pozitívan tekintsek a világra és magamra. ”

  Puskás Krisztián Budapest, skype konzultáció
 • „Létezéseddel segítesz nekem, amiért csak úgy lehetek elég hálás, ha az Utamat járom, s Te látod boldogságom. Attila, köszönöm!"

  Hamza Julianna
  Hamza Julianna Budapest
 • „Attila kedves, pozitív hozzáállása, nagy tudása, inspiráló figyelme és tanácsai, humora és közvetlensége valós segítséget ad az önmegismerés útján. Köszönet érte :)"

  Márton Zsófia, zenetanár
  Márton Zsófia, zenetanár Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Nagyon hasznos volt a személyes konzultáció… Más szemmel nézek e világra ezentúl, megújult szemekkel. Köszönöm!"

  Rédey Judit, reiki mester és jóga tanár
  Rédey Judit, reiki mester és jóga tanár Tatabánya
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Már tanultam ezekről a dolgokról, de valami oknál fogva nem működtek... Attilánál megtaláltam a hiányzó láncszemeket, amelyért hálás vagyok. Köszönettel!"

  Jáksóné Erika
  Jáksóné Erika Dusnok
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Számomra nagyon tanulságos volt a konzultáció. Szokták mondani, hogy sokszor az ember egy mondat, egy szó miatt megy el mondjuk egy tanfolyamra... nos boldog vagyok, hogy a kérdéseimre válaszokat kaptam. :D”

  Halasi Piroska
  Halasi Piroska Párkány, Szlovákia
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve (személyes konzultáció + dvd): „Nagyon pozitív, nyitott és rendkívül barátságos embert ismerhettem meg személyedben. A konzultáció rendkívül hatékony és meglepően gyors volt és ami a legfontosabb eredményes. 🙂 Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

  Krajcs Edina
  Krajcs Edina Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „A találkozás Keresztes Attilával örökké tanulságos és kellemes benyomás marad számomra. A nevét a neten olvastam, és a bemutatkozása szimpatikus volt. Ezért választottam Őt ismeretlenül. Elvarázsolt közvetlensége, fiatal kora ellenére óriási tudása, tájékozottsága, nemcsak az ezotériában, hanem az életben is… Tudom milyen hasznos tudásra tettem szert általa, mert nemcsak segíteni tudok az embereken, hanem jobban meg is ismerem őket. Ez a képesség bennünk van. Bárki elsajátíthatja. Mindenkinek szívből ajánlom Attila mindenre kiterjedő tanítását."

  Abonyi Ágota
  Abonyi Ágota
 • „Nagyon sok mindent olvastam, valószínűleg össze-vissza hasonló témákról az ezotériában, az önmegvalósításról, az önfejlesztésről stb... Mondjuk sikerült rendesen össze is zavarodnom. Azt hittem, hogy ezek olyan misztikus dolgok, amik csak a különleges emberek képességeihez sorolhatóak. Hát nem. A gyakorlás során csak a saját, meglévő képességünk jön elő. Nem mondom, gyakorolni kell, és egyszer csak működik. Attilával az a jó, hogy elkezded visszanyerni önmagad. És valahogy minden elkezd úgy változni, hogy "egyszer csak" megtörténik. Úgy vezet, hogy a gyakorlatban találod meg azt, amire szükséged van. Hallgass rá és minden úgy történik majd, ahogy Te akarod."

  Fehér Judit, nyugdíjas
  Fehér Judit, nyugdíjas Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Szeretném megköszönni a tegnap délutáni konzultációt. Számomra nagyon érdekes és tanulságos volt. Nagyon kellemes volt a meditáció is…."

  Párkány Gabi
  Párkány Gabi Budapest
 • „Hírleveleiből sok mindent tanulok és nagyon szeretem az egyszerűségét. Nagyon jó!!!! Még egy számomra megbecsülendő dolog, nincs tele „ezt vedd meg mert ez fontos” dolgokkal. Köszönet az oldal létrejöttéért.”

  Élő Zsolt
  Élő Zsolt Kapuvár
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Az ember minden nap tanul valami újat, egyik nap új receptet, máskor megbocsátani, megint máskor színekbe sűríteni a világot. Izgalmas dolog tanulni magunkat, másokat és mindazt, ami körülvesz és kísér minket...és köszönöm a segítséget ehhez, hogy "láthatom magam, másokat" és még egy köszönet a közvetlen baráti hangért.”

  Pusztai Éva
  Pusztai Éva Oxford, Egyesült-Királyság, skype konzultáció
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve (skype konzultáció + dvd): „Ajánlom minden érdeklődőnek, aki szeretne ezzel foglalkozni, és úgy gondolom Attila ezzel a lehetőséggel képes megadni azt a kezdő lökést ami szükséges ahhoz, hogy később elég gyakorlással, mindenki maga útját járva elsajátítsa ezt a képességet. Nálam döntő változásokat indított el ez a tanfolyam."

  Molnár Csaba
  Molnár Csaba Hamburg, Németország
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Hálásan köszönöm, hogy megosztotta velem azt a Tudást, amit sok precíz munkával megteremtett. Gondos felkészülést láttam mögötte, ami növeli a hitelességét. Igazán nagy élmény volt megtapasztalni, hogy a láthatatlan is láthatóvá válhat.”

  Borcsok Éva Budapest
 • „Ritka az olyan ember, aki szereti is a munkáját. Attila azon kevesek közé tartozik, akire az ember nem csak szakemberként, hanem barátként is tekinthet. Nagyon sokat tanultam tőle az életről, és önmagam megismeréséről. Köszönöm!"

  Eszlinger Benjámin Adásztevel, skype konzultáció
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Hírlevelét és munkásságát nagyon nagyra tartom. Pszichológiai érdeklődésem nagyon régi keletű, spirituális pedig néhány évesre tehető. Amikor először találkoztam az Ön hírlevelével, rögtön nagyon eredetinek és telitalálatnak éreztem. Fel is iratkoztam még annak idején az ingyenes, akkor még csütörtökönként megtartott budakalászi csoporttalálkozóira, (talán mert valami mégis visszatartott, illetve vidéki vagyok) azonban nem jött össze, hogy részt is vegyek. Hiszem azonban, hogy személyes találkozásunk valamikor mégis meg fog történni. 🙂 További sikeres életet kívánok! Tisztelettel! ”

  Budaváriné Hódos Zsuzsanna
  Budaváriné Hódos Zsuzsanna Gyula
 • Levelezés nyilvános fórumon: „Kedves Attila! Valaha levelezgettem Veled, útkereső koromban. Azóta én megtértem, Jézus Krisztus Evangélistája vagyok, újjászületett keresztény. A Pszichológia tudományáról a véleményünket nyilván ismered. Minden jót. Neked még megjegyzem, évekig kezelt engem a Pszichiátria, nem is akárki az osztályvezető Főorvos. Eredmény: Kis híján megtébolyodtam. Amióta Jézus Krisztus tanítványa vagyok (ÉLŐ HIT, nehogy a vallásokra gondolj, katolikusok stb. és ne a másik oldalra (Buddha, Mohamed, Dalai Láma a fénylényeivel stb.). Azóta orvost nem láttam, hát ennyi. Áldás Rád! ”

  Dávid Melinda Vörös Györgyné
  Dávid Melinda Vörös Györgyné Pusztaszabolcs
 • „Ingyenes marketing eszközöket, trükköket kaptam, mellyel rögtön láttam, hogy bevételem megtöbbszörözhető. Attila segítségével újra kell értékelnem a marketingről alkotott elképzeléseimet, mely valójában nagyszerű játék és rengeteg lehetőség van benne. Hihetetlen, ha belegondolok, hogy régebben azt hittem nincs tovább, most meg alig várom, hogy lelkesen belekezdjek a sok újonnan kapott nagyszerű ötlet megvalósításába.”

  Gerlei Zsolt, igazgató
  Gerlei Zsolt, igazgató Budapest
 • „A Boldogság CD egyszerű, könnyen érthető formában, jól strukturáltan foglalja össze mindazt a tapasztalatot és tudást, amit Attila sok éves munkával szerzett. Sok kérdésemre és problémámra kaptam választ és segítséget a folytatáshoz. Most is sokszor belehallgatok, ha úgy érzem elbizonytalanodnék vagy letévednék az utamról, ez a CD mindig segít visszatalálni. Mindenkinek ajánlom, hogy hallgassa meg, próbálja ki!"

  Hegedüs Melinda
  Hegedüs Melinda Norvégia, skype konzultáció
 • „Kedves Attila! Mivel Németországban élünk, én már skypon konzultáltam veled. Depresszióm jelentősen csökkent. Leveleid mindig olvasom és sokat segít! További jó munkát kívánok! Várom továbbra is leveleid! Tisztelettel. ”

  Tótné Hír Irén Németország, skype konzultáció
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Én egy kedves szomszéd asszony által kerültem a csoportba, ajánlotta nekem Attilát, elmentem, nagyon jól érzem magam, családias a légkör, beszélgetünk, meditálunk, énekelünk.”

  Bauer Hedvig Borbála Budapest
 • „Személyes találkozóra eddig még nem került sor közöttünk, de ettől függetlenül úgy gondolom, nemes célt szolgál az, aki másokért is fáradozik. Szerintem Attila rávilágít arra, hogy nem kell valaki mássá válnunk ahhoz, hogy értékesnek érezzük magunkat. Már eleve azok vagyunk, akivé válni próbálunk... "

  Liszka Csilla Kecskemét
 • „Amit mondani tudok ennyi konzultáció után az az, hogy azoknak az igazi, akik a görcsölés, nagy elvárások helyett az egyszerűséget szeretik. Csak csinálni kell a gyakorlatokat, ami élvezetes, kizökkent a megszokottból, és azon veszi észre magát az ember, hogy szinte kiüti a szemét a megoldás. És innen már egyszerű a dolog. Köszönöm. "

  Polgár Zsolt
  Polgár Zsolt Debrecen, skype konzultáció
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „...Tudom, hogy hajlamosak az emberek a cirkuszi mutatványokra, mintsem a társadalomban jól érezni magukat. Szerintem ez a vesztünk. Szeretettel ölellek, nekem nagyon sokat segítettél! Köszönöm."

  Tomori Marcella
  Tomori Marcella Csobánka
 • „Attila nagyon közvetlen személyiség, sok jó meglátással, érdekes dolgokat lehet tőle tanulni. Ajánlom mindenkinek aki érdeklődik a meditáció iránt, illetve megrekedt az élete valamely ponton és szeretne továbblépni."

  Ojtozi Péter, főiskolai hallgató
  Ojtozi Péter, főiskolai hallgató Göd
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Csak ajánlani tudom mindenkinek, a hezitálóknak főleg, a sikerélmény nem marad el! Attila nagyon jól adja át azt a tudást aminek birtokában van, nagyon nagy szükség van az ilyen tanítókra, szerintem. Nagyon köszönöm, megérte!"

  Karazsi Mária Budapest
 • „Jó volt látni elhivatottságodat, és önzetlenségedet. A mai rohanó, elanyagiasodott világban az ember nem nagyon találkozik ilyen emberekkel. Nagyon gratulálok és sok sikert kívánok a további munkádban.”

  Mikola Györgyné Erzsébet Budakalász
 • „A csoport java része észre sem vette először a tanár urat; tovább csevegett szomszédjával, jegyzeteit rendezgette, indexébe írogatott… Aztán ahogy hajnalban az üdén ébredező, pajkos napsugarak észrevétlenül benyújtóznak az ablakredőny rései közt… először csak álmosan elterülnek a sejtelmesen homályos szoba repedezett parkettáján, bársonyosan puha perzsaszőnyegén… majd saját erejüktől felélénkülve egyre tempósabban, egyre szélesebb folyásokban, egyre magasabb rétegekben terjeszkednek… végül ragyogó fényükkel birtokba veszik az egész helyiséget – úgy töltötte be derűs személyiségén, hiteles szavain, különleges gondolatain keresztül testünket a béke, elménket a világosság, lelkünket a szeretet.”

  Garai Andrea, hallgató
  Garai Andrea, hallgató
 • „Kedves Attila! MEGSZÓLAL A BENNED ÉLŐ BUDDHA / Meghökkentő válaszok és technikák/ című könyvét épségben megkaptam. Szokásom szerint átfutottam a tartalomjegyzéket, oldalszámok elkerülték figyelmemet. Először meglepődtem, hogy kis epizódokból áll. Számomra újdonság volt, kíváncsi lettem. Meghatott az „Elő a szót...„szeretetteljes hangulata. „Gondolatok tovább gondolkodóknak" részt olvastam el utána, elhatároztam, hogy a könyvet fiamnak karácsonyi ajándéknak odaadom. „A mester válaszol" rész számomra tanulságos és szórakoztató. Azt hiszem, ha valaki nehézségeit jelzi, beszél vagy ír róla ez a leghatékonyabb kérdés: Tudok valamiben segíteni? Köszönöm kérdését. Nehéz időszakon vagyok túl, jó dolgok történnek. Üdvözlettel: Ilona"

  Pusztainé Gaál Ilona
  Pusztainé Gaál Ilona Tata
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Köszönöm szépen a hétfői találkozót! Tanulságos és hangulatos este volt. Hát hiába az öregek megmondták, hogy az ember holtig tanul! Köszönettel"

  Zakorné Mezővári Éva Szilasliget
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Attila sok éve járja-kutatja az ember belső világait. Egyedi meglátásai, megérzései, és a szívvel-lélekkel szervezett önismereti köre is gazdagítja a hozzá fordulókat, s ezt köszönöm neki."

  I. Gáspár Budakalász
 • „Az első beszélgetés után egy picit talán még csalódott is voltam. Az idő túlnyomó részében csak különböző módszerekről beszélgettünk, amiket akkor még nem értettem, de adtam egy esélyt. A szkepticizmusom miatt az elején nem is vettem igazán komolyan ezeket, de az eredmény még így is meglepően gyorsan jött. Gyógyszerész vagyok, nem akartam dilibogyókat kapkodni nap mint nap, valami más módszert kerestem. Valami olyat, amivel saját magamon tudok segíteni. Nagyjából 2 hónapja beszéltünk először. Azt hittem totál elvesztem és reménytelen eset vagyok, de a módszereid tényleg működnek! Köszönöm, hogy megismerhettem őket!”

  dr. Szegény Hajnalka
  dr. Szegény Hajnalka Førde, Norvégia, skype konzultáció
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Nagyon jó dolog hozzáértőtől tanulni, pláne ha türelmes és megnyerő is!” Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Kedves Attila! Pozitívan hat rám minden leveled. Persze töviről- hegyére nem olvasok el mindent, de mindig találok kihagyhatatlan részeket, amik remélem beépülnek a tudattalanomba és remélem, hogy jobb ember leszek általuk. Majd a végső elszámolásnál kiderül. Köszönöm, hogy tanítasz. Boldog Karácsonyt kívánok, üdvözlettel, András”

  Havrán András
  Havrán András Budapest
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „A klub amit vezetsz nagyon érdekes volt. És nagyon jól éreztem magam. Többféle nézőpontból megvilágítod a helyzeteket, olyan észrevételeid is vannak amire az emberek elsőre nem is gondolnak. Külön tetszenek a zenés foglalkozások, és a játékok amiket kitalálsz. Olyan mintha vissza vezetnéd az embereket egy magabiztosabb, figyelmesebb állapotukhoz. Ez ebben az életben szinte mindenkinek alap amivel a hétköznapokban, könnyebben boldogulhatnak az emberek. Mindez egy közvetlen és barátias beszélgetéssekkel társulva keleti és nyugati tanításokkal, mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm!"

  Balog István Egyek
 • „Attila klubja egy olyan hely, ahova szívesen visszatérnek a résztvevők, mert nyitott, elfogadó, nyugodt a légkör, nincsenek kötöttségek, szabadon áramolhatnak a gondolatok és az energiák. Már a bejáratnál leteheted a napi terhekkel teli zsákodat és kikapcsolódhatsz egy kicsit, de az is lehet, hogy a beszélgetések alatt rájössz valaminek a megoldására, ami számodra mindaddig kérdés volt, vagy megleled az önmagadhoz vezető keresett utat. Attila nemcsak vezeti a beszélgetéseket, de meditálni is megtanít, ha nyitott vagy rá. Az órákat záró közös éneklések is hatnak rád, még akkor is, ha nem érted a szanszkrit szöveget, énekelned sem kell, mert előbb-utóbb magával ragad Attila és a többiek lelkesedése ebben is. Köszönöm, hogy ott lehettem és lehetek!”

  Csókás Tímea Pomáz
 • „Attilával való konzultációim során, szívből jövő valóságos gondolatival, szavaival, konkrét gyakorlati, példáival történő segítőkész türelmes támogatása, hatalmas pozitív energiát adott, a lelki problémák leküzdéséhez. Folyamatos kitartó segítsége, „probléma” felismertető előadásmódja eredményeként, megismerhettem önmagam. Ráébresztett arra, hogy a megfelelő technikák sikeres alkalmazása elengedhetetlen az élet által gördített akadályok megértéséhez és leküzdéséhez. Számomra sajátságosan közvetlen, lelkiismeretes, önfeláldozó és humoros, bölcs embert ismerhettem meg személyében."

  Wimmer Béla Budapest
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Ami szimpatikus nekem a cikkeiben, hogy tömörek és lényegre törőek, kerüli a felesleges dolgokat, azonban én mégis egy kicsit bővebben is olvasnék az adott témákról. A gyakorlati tanácsokat is fontosnak tartom, örülök hogy azt is találni a cikkekben. A videóknak is meg van a maguk haszna, én személy szerint időnként inkább hallgatok videót, mert azt nem feltétlenül kell nézni, amikor már nagyon fáradt a szemem, viszont az információkat így is megkapom."

  Kovács Angéla Budapest
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Tisztelt Keresztes úr! Őszintén bevallom a „hátsó szándékom" 🙂 amiért feliratkoztam a körlevelére: tanulás az előttem járótól. Pillanatnyilag egy elmegyógyintézetben vagyok egészségügyi asszisztens, de elvégeztem a pszichológia főiskolát, majd tavaly befejeztem a 4 éves Pozitív Pszichoterapeuta képzést. Az idén lépek szupervízióba, és még másfél év amíg autonóm (felénk ez a megnevezése) lehetek. Véleményt nem tudok írni, csak az érzéseimet tolmácsolom: jó érzés (új infó, hasonló gondolkodásmód stb.) Aha-élményt ad, nyugtázom hogy ezt a bizonyos dolgot én is így értettem meg. Megerősítenek, felemelnek és segítenek a rendszerezésben a cikkei. Köszönöm és kérem folytassa munkáját. Tisztelettel"

  Simon Zsófia Erdély
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve (személyes konzultáció + dvd): „Mielőtt elmentem volna a konzultációra, elolvastam néhány véleményt, és valóban időnként kell egy kis segítség hogy az ember helyre tudjon tenni magában megnyilvánulásokat, meglátásokat és hogy tanácsokat kapjon, hogyan érdemes gyakorolni, fejleszteni a már meglévő, illetve felébresztett képességeinket.”

  Kovacsek Zoltán, shaolin pap, taj-csi, csi-kung és kung-fu mester, gyógyító Veresegyház
 • „Attila nyitott, kommunikatív, informatív és hitem szerint legjobb tudása és tapasztalata alapján nyújt segítséget, ad tanácsot. Sok sikert kívánok neki a munkájában és az élete minden területén. S ha az én véleményem bármit is számít, szerintem még sok embernek fog segíteni gyakorlati tanácsaival és átgondolt javaslataival."

  Szalóki Nóra Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve (dvd): „Tetszett az anyag, köszönöm. A rávezető gyakorlatok jók voltak, sikerült is mindegyiket elsajátítanom."

  Földiné Pék Rita Győr
 • Reiki + meditáció: „Kedves Atilla! Nagyon rég kacérkodtam a személyes találkozóval. Végre megmertem lépni és nagyon jó döntés volt részemről. Pont olyan kedves, figyelmes, nyitott és profi vagy mint ahogyan kitűnik írásaidból, vagy akár a média szerepléseidből. Nagyon sok jó tippet, útmutatást kaptam a személyes konzultáción amit szinte rögtön tudtam hasznosítani. Köszönöm hogy vagy hogy egy kicsit nekem is. Jobb veled a világ ."

  Császár Erzsébet
  Császár Erzsébet Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attila nyitott volt arra, hogy kigyakoroljam rajta a lélek megismerését. Egyenrangú játszótárs volt... Persze maradok kicsit, de egészségesen szkeptikus, nem teszek hozzá ténynél többet. Nekem fontos és hasznos játék volt.”

  Bánkuti Norbert
  Bánkuti Norbert Pécs
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Kedves Attila! KÖSZÖNÖM. Felhangosítottad bennem azt, aki mindig halkan szól .:)... Csodás élmény! Az jutott eszembe, amikor a Mátrixban Neo megkérdezi Morpheust: Miért fáj a szemem? - Mert még sosem használtad. Nos, most már én is egyre jobban használom. Még egyszer hála és köszönet. Finom volt a tea! Bízom benne, hogy még találkozunk."

  Cseresznyés Veronika
  Cseresznyés Veronika Budapest
 • Keresztes Attila, „Megszólal a benned élő Buddha - meghökkentő válaszok és technikák” című könyv kapcsán: „Magam részéről csak gratulálni tudok, mert látom, hogy egyik alkotás vezet a másikhoz, az pedig a következőhöz. Ahogy engem egy egyszerű Néző' inspirál, úgy téged alkotóként az olvasó/hallgató juttat további felismerésekhez. Nekünk, alkotóknak ez a fejlődés útja. A napi csoda, amit élünk. A Látogatónak' pedig Unikumot, csemegét kínál a Látogatás minden pillanata."

  Deák Csaba, kineziológus, természetgyógyász
  Deák Csaba, kineziológus, természetgyógyász Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Vártam, izgultam, elmentem, tapasztaltam, éreztem, LÁTTAM … és leesett az állam! Fantasztikus érzés, hogy nekem is sikerült, most már csak gyakorolni kell! Attila a nyitottságával, közvetlenségével és tudásával – megint – lenyűgözött! Nincs mellébeszélés, nincs körítés, csak a tények, a tapasztalás. Boldog vagyok, hogy részt vettem a tanfolyamon, mert tudom, hogy hasznomra válik! Hálásan köszönöm a lehetőséget, mindenkinek csak ajánlani tudom!”

  Kiss Mária
  Kiss Mária Budaörs
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „...számomra ez mindig valami misztikus, elérhetetlen dolog volt. Attila megtanította, hogy minden képességgel rendelkezem, és higgyem el, hogy működik. Végtelen nagy türelemmel, játékosan vezetett végig az órán, és a csoda, a szivárvány megelevenedett nekem is. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm”

  Venczel Éva, életmód tanácsadó, Theta Healing Konzulens
  Venczel Éva, életmód tanácsadó, Theta Healing Konzulens Dunavarsány
 • „Évek óta szerettem volna részt venni Keresztes Attila hétfő esti csoportjában, sok év után végre ide is eljutottam, s ezáltal magamat is sikerült-sikerül (ez egy felfedezés, aminek azt hiszem, soha sincs vége) jobban megismernem, elfogadnom, megszeretnem. Kezdem érteni, vagy inkább meg csak „kapisgálni", hogy lehet könnyedebben, ugyanakkor teljes életet élni, hiszen a stressz, a félelmeink nem szünnek meg, különösen nem egyik napról a másikra, de igen is, lehet őket kezelni, irányítani, tudatosan. Köszönöm."

  Iker Zsuzsanna Leányfalu
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „További sikeres tevékenységet, kitartást és lelkesedést, nagyon tetszik, amit csinálsz! Szép estét kívánok!" Reiki + meditáció: ,,A kezelés kellemes, ellazító volt, a felmerülő gondolatok "megvilágosító" erejével együtt (sok kérdésre kaptam választ meditációban), és mindkettő nagyon jó élmény volt számomra. Nem volt újdonság, inkább a hazatérés öröme ért. Párommal rendszeresen jártunk meditációra, amíg a hölgy abba nem hagyta a szeánszokat. Nekem jól esik a külső segítség az ellazuláshoz, ezt kaptam meg tegnap este. Köszönöm."

  Erika Zsuzsanna Soroksár
 • „Keresztes Attila olyan ember, aki mélyen hisz abban, hogy egy kis biztatással és némi kitartással mindenki képes segíteni önmagán. Keresztes Attila a jobbik felünk. :)"

  Dr. Szabó Zsuzsanna
  Dr. Szabó Zsuzsanna Budakalász
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Voltam néhány alkalommal Kalászon, és jó volt a foglalkozás. Életkedvvel, eltöltődve jöttem tőletek haza.”

  Gyolcsos György
  Gyolcsos György Dunakeszi
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Kedves Attila! Jót tett ez a hétfői meditáció, bár még nem értem igazán, de úgy érzem, segíteni tud majd nekem! A beszélgetés is hasznos volt, jó látni, hogy mások is hasonló cipőben jártak... Köszönöm még egyszer a lehetőséget, viszlát jövő hétfőn!"

  Várkonyi Ágota Üröm
 • „Nagyon köszönöm a konzultációt. Jól esik mikor egy hasonló gondolkozású személlyel beszélget az ember. Hasznos volt amiket említettél. Úgy érzem az utamon vagyok, de a megerősítéssel előrébb tudok lépni. Nagyon szimpatikus, hogy nem egy oldalról közelíted meg a dolgokat, hanem összegyúrod és sajátodként kezelve tudsz mutatni több irányt. Fontos, hogy egy kiegyensúlyozott személyt láttam benned, ami azért hasznos, hogy hamar harmóniába kerül az ember és nem érzi feszélyezve a beszélgetést bármilyen is legyen a téma. Arról nem is beszélve, hogy nagyon rugalmas vagy és hamar reagálsz a jelentkezésekre. Sokan tanulhatnának tőled, mint szakmailag mint emberileg. Köszönöm!!!.”

  Nagy Tímea
  Nagy Tímea Budapest
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Nemrég találtam rá a csoportra, ám azóta lelkes résztvevője lettem. Mint egy kis csendes, esti szigetre, úgy lépek ki a hétköznapok mókuskerekéből ide, a tartalmas beszélgetés, az elmélyült meditáció, és a vidám éneklés kis közösségébe. Nevezhetném akár tökéletes kikapcsolódásnak is, csakhogy ez éppen hogy bekapcsolódás egy olyan magával ragadó áramlásba, ahol Te, mint vezető inspirálsz minket, utakat és lehetőségeket villantasz föl, és csak rajtunk áll, merre indulunk, mit fedezünk föl. Alig várom, hogy elolvassam a könyvedet, és arról is beszélgethessünk a következő találkozókon!”

  Szabó Éva Budakalász
 • „Attila tanácsadásai után mindig úgy tele lettem lelkesedéssel és optimizmussal, hogy szökdécselve mentem haza. Az élet bármely területén segít, ha átvesszük lazán pozitív, akadályokat nem ismerő életfelfogását.”

  Vámos Edina, angoltanárnő
  Vámos Edina, angoltanárnő Budapest
 • „Olvastam a gondolataidat „a világ nem az amit gondolunk róla..." bejegyzésedről. Nagyon jól összeszedett, mélyen szántó volt. Én szeretném mindenki nevében megköszönni a segítséged, melyet oly sok embernek nyújtasz! Fontosnak tartom még azt is megírni, hogy igazából a HIT-et kaptam tőled - sok minden más között -, mely nekem elveszett valahol félúton."

  Őri Gabriella, pedagógus, munkaközösségi vezető Pécs
 • „Ha rád gondolok akkor ez jut eszembe: „Te magad légy a változás amit látni szeretnél a világban" a munkád segítségével erre mindenki rájön idővel :)!!!!!!!!”

  Tóth Bettina
  Tóth Bettina Németország, skype konzultáció
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attila pozitív életszemlélete, világra való kíváncsisága lenyűgözött. Mindent kipróbál, így csak olyan „tanításai” vannak amik saját tapasztalatokra épülnek. Számomra hiteles embert ismertem meg, remélem lesznek még közös dolgaink a jövőben is :- )”

  Pető Ildikó Budapest (Zugló)
 • „Örülök hogy megtanítottál meditálni. Ezzel a nap bármely pillanatában energizálni tudom magam, nincs többet levertség.”

  Kristóf Tamás
  Kristóf Tamás Budapest
 • „A legfontosabb nekem most az volt, hogy rengeteg bosszantó dolog lufiját kipukkaszthatjuk a hozzáállásunk megváltoztatásával, de fontos tudni, hogy a nem megváltoztatható és kedvezőtlen körülményekből ki kell lépni, mielőtt megbetegítenek.”

  Györgydeák Luca Norvégia, skype konzultáció
 • „Skype konzultáció során nem egyszerű valakivel megtalálni a közös hangot. Nekünk sikerült! Attila módszerei nem egy sémát követnek, rendkívül szerteágazóak, széles látókörű nagy tudású fiatalember. Barátságos, közvetlen, lényegre törő. Beszélgetéseink során, egyszerű példákkal szemlélteti a dolgokat. Több szakemberrel próbálkoztam már, egy közös volt bennük, mindenhol azt éreztem, hogy egy futószalagon ülök a többi pácienssel. Ez az érzésem Attilánál megszűnt. Szorongás leküzdésében, érzelmek kifejezésében kértem segítséget, mindkettőben jó úton járok.”

  K. Róbert Kuba, skype konzultáció
 • Dvd megrendelése: „Először is, azt gondolom,hogy a tapasztalata és a szaktudása sem mellékes,de ennél sokkal fontosabb az a hozzá állás,amely őt jellemzi! Maximális figyelem,segítő készség és olyan lendület,amely magával ragad. Nem utolsó sorban,talán az tetszik a legjobban,hogy nem engedi el az ember "kezét" , hanem utólagosan is van egy kedves kérdése, ötlete, de sosem tolakodóan! Örülök,hogy megismertelek! Szeretném, a rossz hírek palettáját is bővíteni, mert az a rossz hírem neked,hogy aki egyszer megérzi a körülötted létező rezgést,szerintem sosem szakad el véglegesen,mindig vissza-vissza járó lélek marad a számodra! Üdvözlettel, további sok sikert kívánok Neked!”

  Szigeti Krisztina
  Szigeti Krisztina Érd
 • "Számomra a legfontosabb az, hogy minden alkalommal tanulok valamit, amit ott, akkor nem mindig érzek, de pár nap elteltével biztosan rátalálok. Soha nem egy konkrét választ kapok, hanem érzést, gondolatot. Ezeket sokkal hosszabb távon tudom hasznosítani. Amikor megismertelek, akkor még egy belvárosi lakásban találkoztunk, ott tanítottál valamit: Minden ember a életünkben, egy tanító. Ezt már 7 éve beépítettem az életembe és próbálok még azokra is így nézni, akik nem állnak a szívemhez közel. Akkor egy válaszút előtt álltam, amit magam se tudtam, de azt igen, hogy Te segítettél a számomra legjobb döntéseket hozni és haladni az utamon. Akkor sok dolog az életemben pozitív fordulatot vett és elindultam valahová, egy magot ültettél el bennem. Most újra szükségem van Rád és tudom, hogy most is megkapom azt, ami nekem a legjobb. Szívből remélem hogy sokan rád találnak és megtapasztalják/érzik azt, amit én!"

  Molnár Judit
  Molnár Judit Budapest
 • Keresztes Attila „Megszólal a benned élő Buddha - meghökkentő válaszok és technikák” című könyv kapcsán: "Örülök a könyvnek, hatalmas anyag ami szórakoztatva tanít. Szerintem a humor az emberiség egyik segítője, tanítója. Imádom a benne lévő bölcsességet. Kinyitom elolvasok néhány bölcseletet, tanítást, van, hogy reggel… de az is közelebb visz önmagamhoz. Hihetetlen jó beszélgetéseket indít el a gondolkodóknak szánt egy-egy mondat. Kedvenceim a mollás történetek. Az Egyesítő Pszichológia kifejező számomra az EGYSÉGET jelképezi, ahol különböző fejlettséggel mindannyian szeretetben vagyunk, bárhol is járunk utunkon, egyek vagyunk. Tudjuk – vagy nem-, de igaz. Nekem nagyon jól esett Attila családodról kapott információi. Izgalmas gyökerek…" "Segít-ő-, egyedi, egyszeri és egyszerű és megismételhetetlen módon teszi a dolgát!" "Jó ember, jó segítő, kreatív és mosolygós!"

  Hőgye Zsuzsanna, természetgyógyász
  Hőgye Zsuzsanna, természetgyógyász Debrecen
 • Keresztes Attila „Megszólal a benned élő Buddha - meghökkentő válaszok és technikák” című könyv kapcsán: "Kevés ilyen könyvet találtam eddig, ami bárhol felütve is használható akár útmutatásra is."

  Kispitye Attila Kecskemét
 • "Szeretettel ajánlom mindenkinek Attilát, aki nagy segítséget nyújt a hozzáfordulóknak. Támogató, együttérző készségével és hasznos gyakorlati tanácsaival segít a probléma megoldásában. A beszélgetések oldott , baráti hangulatban telnek, mindig örömmel megyek hozzá."

  Hatos Tünde Pécel
 • Kedves Attila! Az új honlap KIVÁLÓ! Őszinte elismerésem a benne levő tudás-értékért! Szeretettel

  Babos Klára
  Babos Klára
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: "Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen sokoldalú a honlapod. Gratulálok. Úgy bele tudok feledkezni a honlapodon belüli klikkelgetésbe, hogy azt veszem észre, hogy vége a napnak. Már-már függőnek érzem magam. További sok sikert, köszönjük az értékes cikkeket. Remélem, hogy egyszer személyesen is lesz lehetőségem eljutni hozzátok."

  Sas Zsuzsa Budapest
 • "Sok érdekeset hallottam, sok hasznosat tanultam. Azoknak ajánlom Attila módszereit, akik nyitottak az újdonságokra és hajlandóak kilépni a megszokott kereteik közül."

  dr. Kalmusz István
  dr. Kalmusz István Lengyelország
 • „A legjobb választás volt számomra Keresztes Attila! Megkérdőjelezhetetlen a konzultáció, a gyakorlati részek hatásossága! Nálam viszonylag hamar ment a tanulás pár hét alatt rengeteget "fejlődtem" Mindenkinek hasonló gondolkodást kívánok!” ...„Mindig segítőkész volt,még annak ellenére is, hogy éppen nem folyamatban lévő konzultáció alatt voltunk. Tulajdonképpen én hozzá fordulok bármi van, mindig tud és akar is segíteni.”

  Szennyai Gergely
  Szennyai Gergely Ausztria, Tirol (Kaltenbach), skype konzultáció
 • „Útkeresőknek és úton lévőknek jó szívvel ajánlom, látogassák meg Keresztes Attilát, ha nehézségeik vannak, elakadtak életük valamelyik területén vagy csak valamiféle hiányérzetük van a teljes, boldog élet felé vezető úton. Életük labirintusához kapni fognak egy térképet, módszereket és mély empátiát. Attila az, aki felülről látja azt a labirintust, amiben mi eltévedtünk...”

  Sándor Kata
  Sándor Kata Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Köszönöm szépen mindazt, amit kaptam Tőled az tanfolyam által! Egy örök élmény volt számomra. Gondolkodásmódod, de ugyanakkor közvetlen baráti hozzáállásod lenyűgöző! Sok ilyen tanítóra lenne szüksége a világnak! Még egy nagyon fontos dolgot tanultam meg, pontosabban erősödött meg bennem. Mégpedig az, hogy tudásod minél nagyobb, annál nagyobb alázat van benned, ami az emberben plusz elismerést, tiszteletet és szimpátiát vált ki. Köszönök mindent! Baráti üdv.!”

  Csókási Zoltán
  Csókási Zoltán London
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Tetszett. Úgy érzem konkrét célod van és arra terelgetsz, bár amit Te már értesz, nem biztos, hogy én is értem.”

  Steiner István
  Steiner István Biatorbágy
 • „Kedves Attila! Köszi a sarokfájásos írásodat. Sokat segítettél. :-)”

  Bendekovics Márta Sopron
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: "Nekem nagyon tetszik a program, mert az ilyenfajta beszélgetések hiányoznak az életemből."

  Rurik Deák Tímea
  Rurik Deák Tímea Budakalász
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Az egyik alkalommal egy fiúnak, olyan csodálatos fénysávot láttam a feje körül... általában fénysávot látok, amelynek a széle szivárványban záródik..."

  Kovács Imréné Marika
  Kovács Imréné Marika Budapest
 • "Egy kilátástalannak és félelmetesnek tűnő helyzet Atilla szaktudása és határozottsága által nagyon hamar megoldásra került. Köszönöm szépen!"

  Tóth Andrea Érd
 • „Egy önálló léböjthöz készülődve találtam rá Attila ezzel kapcsolatos bejegyzésére. Üdítő volt olvasni sorait, mert félelem, előítélet, és "googletudomány" mentes volt. Helyette leírta, milyen saját tapasztalatokat adott neki a dolog, illetve mire érdemes figyelni egy léböjt során. Az már csak hab a tortán, hogy felbátorodva az olvasottakon fel is hívtam, mire ő kedvesen, ráérősen, értően tanácsolt. Ez volt a második pont, amikor rájöttem jó helyen járok.....”

  Kátai Éva Ráckeve
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „A mai rohanó világban, az embernek szüksége van egy olyan helyre , ahol nyugalom, biztonság és odafigyelés van. Mindenki életében vannak olyan pontok amikor úgy érzi elveszett saját maga érzelmi kavalkádjában, és igen is kell olyan hely ahol lenyugszik, megpihen. Attila csoportja, pont egy ilyen hely. Itt nincs rohanás, nincs sürgetés, nincs mellébeszélés. Ami van: odafigyelés, nevetés, vidámság, kommunikáció ( ami manapság vajuk be igen nehezem megy az embereknek). Az emberek saját tapasztalataikat megtudják osztani, ami még párosul szakmai tanácsokkal és ez egy igazán nagyszerű dolog. Igaz az ember csak saját hibáján / tapasztalatán tud tanulni, de mások hibájából, cselekedeteiből letud vonni egy konzekvenciát amit saját maga hasznára tud fordítani. Egy szó mint száz: Örülök hogy részese lehettem a csoportnak, és remélem mihamarabb viszontlátjuk egymást!!! Mély tiszteletem’”

  Bálint Anita
  Bálint Anita Szabadka, Szerbia
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: "A „keleti gyógyászat és lélektudomány oktatása (Keresztes Attila)”, nekem nagyon sokat segített. Főleg az iskolában mivel, hogy biológia- kémia szakon vagyok és kellett egy projekthez infó, és természetesen Attila oldalából merítettem ötleteket.:) A szöveg érthető, nincs mellé beszélés, így könnyen átlátható. Mivel tudjuk, hogy vannak megbízhatatlan, illetve olyan oldalak is amik sok kitalációt is tartalmaznak, ráadásul vannak olyan szerzők is akiknek nem is ez a mesterségük stb… EZ AZ OLDAL SZERINTEM TELJESEN MEGBIZHATÓ ÉS ELISMERT, KITŰNŐ SZAKMEBER ÍRJA A CIKKEKET :))) Összességében mindenkinek ajánlom az oldalt, kortól függetlenül, mert nagyon sokat tud segíteni az érdeklődőknek. ;))"

  Balogh Rozalinda Rebeka
  Balogh Rozalinda Rebeka Kolozsvár, Románia
 • "Sosem gondoltam volna, hogy egy mindent megrázó trauma után is van élet. Bár még korántsem tökéletes minden, de Attila segítségével megtaláltam a megfelelő irányt. Már az első beszélgetés alkalmával is nagyon sokat tanultam és olyan volt, mintha egy igazán jó baráttal beszélgetnék. Nagyon tetszik a "módszer", mármint hogy nem a "módszer" a lényeg, hanem én és hogy nem a problémával foglalkozunk, hanem a megoldással!:) Köszönöm Attila!"

  Boros Zoltán
  Boros Zoltán Németország, Weil der Stadt, skype konzultáció
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: "Érdekes dolgokat mondtál, a kérdéseimre kielégítő választ kaptam. Kellemes volt a környezet ahol fogadtál, és hogy nem kuruzsló módra kezdtél bele a dologba. Így mindenki érezheti hogy bármit megtanulhat és megvan benne minden hozzá ha nagyon akarja."

  Tóth Tímea Budapest
 • "Attila nagyon energikus és jó kedélyű. Nagyon széles az érdeklődési- és látóköre, és ezáltal a tudása is. Amit tud azt izgalommal és izgatottsággal adja át. Olyan mint egy jó hegyi vezető, aki nem csak egy ösvényt ismer a célhoz."

  Rurik Zsigmond
  Rurik Zsigmond Diósd
 • „Úgy 6 évvel ezelőtt kezdett az életem kicsit rossz irányba fordulni, azóta érdekel a spirituális világ. Mivel véletlenek nincsenek szerintem, 3 hete rátaláltam az Attila oldalára. Fel is hívtam Őt telefonon és tetszett a hozzáállása a problémámhoz. Azonnal kaptam tőle olyan információkat, amivel el tudok indulni az önismeret felé. Szeretném megvalósítani önmagam végre és tudom, hogy jó helyen vagyok. Rengeteget tanultam tőle már az első konzultáció alatt és kezd helyreállni az önbizalmam is. Attila blogja szenzációs, rengeteg információ található benne. Ezúton is köszönjük szépen! :)”

  Miklósné Csapó Andrea
  Miklósné Csapó Andrea Balatonkenese, skype konzultáció
 • A dvd véleményezése: "Egy az egyben nem tudtam egyenlőre alkalmazni mindent, viszont jó ötleteket adott..... A meditációt kipróbáltam jó volt, mert érzelmeket szabadított fel bennem..."

  Maródi Ilona
  Maródi Ilona Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: Keresztes Attila közvetlen, nyitott és segítőkész hozzáállása hihetetlen feltöltő erővel bír. Egy CD-t rendeltem. A folyamat lebonyolításától egészen a lezárásig folyamatos visszajelzést kaptam tőle, email-en keresztül (automatikus gépi üzenetek helyett..) Szerintem ez a gesztus is önmagáért beszél!... Később, kezelés után: Csodálatos élményt szereztem a kezelésem alatt! Ez értem úgy,hogy minden területen:szakszerűség,segítségnyújtás, figyelmesség, empátia,biztonság. Végig azt éreztem, hogy ÉRTEM történik minden,nem úgy,mint a rendelőkben tapasztalt "futószalagos" vizsgálatoknál...és a frissítő-lazító masszázs fenomenális hatású volt! Ajánlom mindenkinek, aki az egészsége szem előtt tartása mellett még felfrissülni,pihenni, regenerálódni szeretne és végül,de nem utolsósorban kis kényeztetésre IS vágyik...Ezeket itt mind megkapja.:-)...Mindenkinek ajánlom! Sok segítséget-figyelmességgel párosulva-kaptam itt a problémáimra.:-)

  Bustya Piroska
  Bustya Piroska Pilisvörösvár
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: ,,Azóta is gyakorlom, figyelem az embereket, a vendégeket és tanítványaimat is. Búvároktatóként egyre többször figyelem a vízi élőlények viselkedését, olyan érzésem van (bar bebizonyítani nem tudom) hogy a halak, teknősök és bármely más vízi élőlény érzékeli az auránkat és kisugárzásunkat a víz alatt. És ha az ember lelke, szíve tiszta és félelemtől mentes, akkor a halak csak jönnek és követnek és játszanak velünk. Így minden merülés előtt, a vendégeimet megemlítem, hogy a víz alatt (és persze mindig) nyissak ki a szívüket és akkor csodás dolgokkal találkozhatunk. Köszönöm szépen, hogy segítettél, nagyon tetszik a módszered! Kék Eget, Napfényt és Tengermély üdvözletet"

  Marton Orsolya
  Marton Orsolya Balatonfűzfő
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve (aznapi tapasztalat): „Képzeld gyakorolgattam az előadás közben a nálad szerzett tudást és a saját tapasztalatokat beleépítve és egy előadó beszéde alatt egy érdekes dolog történt! Hatalmas sárga gömböt láttam körülötte. Kb. 1- 1,5 méteres lehetett. Semmi mást csak sárgát. Pislogni kezdtem ne lássam majd újra próbálkoztam s újra és újra sikerült… Na, ez volt életem legérdekesebb megtapasztalása! Tisztelettel!”  

  Belucz Zoltán
  Belucz Zoltán Erdőkertes
 • "Keresztes Attila – gyorsabban hat, mint az Algopyrin. Attila könyvének kivonatát találtam meg a világhálón:…rendkívül lényegre törő, röviden és egyértelműen, már-már röhejesen magától értetődően megfogalmazott párbeszédbe foglalt életigazságok… És most jön a zsenialitás. Létezz azzal a szemlélettel amit ő egyszerűen elmond akár személyesen, vagy a nagy gonddal összeállított hanganyagában. Ez egy szemlélet amit ő segít az egyénnek, hogy saját magára, konkrét helyzetre szabjon. Most és a jövőben. … nem kell ruhákat próbálni a boltban, hanem sikerül saját magunkra önteni méretünknek, ízlésünknek megfelelőt!... Ezeket már az első konzultáció és meditáció után éreztem: - Visszajött egy gyerekkori őszinte öröm és életszeretet a szívemben… - Mosoly, nagyon sok mosoly… - Ellazultság testben-lélekben… - Újra azon kezdtem gondolkodni, hogy mit alkossak, mit tanuljak legközelebb?... - Megszűnt a teljesítmény kényszer… Köszönettel és hálával!"

  Bajohr-Faragó Zsófia
  Bajohr-Faragó Zsófia Svájc, skype konzultáció
 • "Attilához nagy lelki összeomlás miatt jutottam el, véletlenül bukkantam a honlapjára... Bár ő nem "pszichologizálással", gyógyítással foglalkozik, a Nála töltött bő másfél óra alatt nagyon sok minden terítékre került: táplálkozás, a gondolatok működése, a test fizikai állapota, elvégre akupresszőr, természetgyógyász, masszőr is, és sok hatékony technikát mondott és mutatott nekem, bőven ellátott házi feladattal oktatói szándékkal. Ezek között több olyan volt, ami kézenfekvőnek tűnik, mégis; így rendszerbe foglalva Tőle hallottam először. Amint hazaértem, elkezdtem a gyakorlatokat végezni, és a sok feszültség jött ki belőlem... az ember egy komplex lény, komplexen is kell kezelni, nem elég gyógyszerekkel tömni... Úgy éreztem másfél hét gyakorlás után, hogy már sokkal jobban vagyok, átlendültem a holtponton, ráléptem az utamra, és egyedül is menni fog. Köszönöm, Attila!"

  K. Éva Budapest
 • "Attila személyében olyan embert ismerhettem meg akire lelki, problémával küszködő, visszahúzódó, útkereső tinédzser fiamnak már a 2. alkalom után felnyitotta szemét magabiztosabb a rohanó világban helyét megtaláló fiatal tud lenni. Ajánlom mindenkinek szaktudásával, bizalmával, odafigyelésével, kedvességével, segíteni akarásával biztos segítségül szolgálhat bárkinek, hogy szépnek lássa a világot, és lelki problémájára megoldást találjon. Köszönöm."

  Korokné Fatime Pilisvörösvár
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: "Attilával úgy találkoztam, hogy barátnőm ajánlotta: "él Budakalászon egy Keresztes Attila, aki biztosan tud segíteni" - és tudott. Azóta megváltozott az életem pozitív értelemben. Attila fiatal kora ellenére bölcs, nagyon szereti az embereket, hihetetlen nagy tudású TANÍTÓ. Köszönöm, hogy elindítottál a saját utamon, sok örömöt, boldogságot kívánok Nektek Enikővel együtt a továbbiakban!"

  Illés Irma
  Illés Irma Budakalász
 • "Nincsenek fájdalmak, feltöltődtem és mindig úgy érzem jó kezekben vagyok."

  dr. Hermann Zsuzsanna Budakalász
 • "Attilát egy nagyon őszinte és odaadó masszőrnek ismertem meg. Fellépése és kezelése érezhetően személyes megtapasztaláson és a módszerek gondos tanulmányozásán alapul. Bizalommal ajánlhatom másoknak is."

  Sz. Ágnes
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Az önismereti kör segít megtanulni másként gondolni önmagunkról és a körülöttünk élőkről. Ez a másként gondolkodás, lehetőség megtalálni mindenkinek, hogy megtalálja a saját életútját ami örömet okoz és apró sikereket, amitől jobb teljesebb lesz az ember élete és ebből az örömből adni tud másoknak. Mindig kíváncsian várom a következő találkozót a Faluházban.”

  Pajor Ágnes Budakalász
 • „Jelenlegi legfontosabb tanulnivalóm az életben az önelfogadás, a görcsös ragaszkodás elengedése, megértés. Úgy érzem, elindultam egy úton ahol napról napra jobban tudom magam szeretni. Nagyon hálás vagyok emiatt, mert eddigi életem során sohasem tudtam a hibáimat ennyire elfogadni. Köszönöm!”

  Szalay Rebeka Budapest
 • „A segítségedet kértem és meg is kaptam: olyat, amilyenre szükségem volt, amivel megváltozott és folyamatosan változik az életem. Teljes figyelemmel, türelemmel, nyitottsággal hallgatsz meg. Támogatásod és tanácsaid erőt adtak mindazon problémák leküzdésére, amikkel felkerestelek. Köszönöm... A neten találtam rá Attilára. Segítséget kerestem gondjaim megoldására, melyeket egyedül nem tudtam megoldani. A személyes találkozások alkalmával tudásával, kedvességével és türelmével mutatta az utat, hogyan tudom megváltoztatni az életem. Sokat, nagyon sokat köszönhetek Neki.”

  Varga Csilla Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Közvetlen, barátságos, nagy tudású emberrel találkoztam, Attilával, akit mindenkinek csak ajánlani tudok. Azoknak, akik keresik az útjukat és azoknak, akik már rátaláltak. Köszönöm Neked!”

  Tolnainé Gál Andrea Budapest
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Nagyra értékelem amit csináltok, még sokáig tegyétek!”

  Juhász Margit
  Juhász Margit Budakalász
 • ,,Korrekt, megbízható, nagy tudású szakembernek ismertem meg Attilát. Már első alkalom után megkönnyebbültem, könnyebben vettem levegőt és elmúlt a kínzó vállfájásom, hát fájdalmam és derékfájásom. Körülbelül két hónap után a kardiológusom legnagyobb meglepetések közepette konstatálta a kontrollon, hogy nem kell a kockázatos szívműtétnek alávetni magamat."

  Hőgyei Ottó Budapest
 • A „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Amit látok, hogy jól felkészülten, és igen lelkiismeretesen csinálod, amit csinálsz.”

  Juhász Zsuzsa Budakalász
 • A dvd véleményezése: "...köszönöm, elégedett vagyok. Sok hasznos dolgot találtam benne."

  Czipó Gabriella Budapest
 • A dvd véleményezése: "Az elektronikus anyag szépen összerakott, sok feladattal. Összefoglalva elégedett vagyok, az anyag jó és tömör."  

  Kovács Ádám Budapest
 • A dvd véleményezése (spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve): „A színek auráját már látom. A kézen és a fejen is látom az aurát, (vagy az éteri testet)… Köszönettel!”

  Szalay Balázs
  Szalay Balázs Győr
 • „Keresztes Attila segítőkész, együttműködő, nagyon örültem, hogy felkerestem, és csak telefonon egyszer beszéltünk: visszanyertem magabiztosságom, megváltoztak nézeteim, saját problémámmal kapcsolatban szembe tudtam szállni,és együtt megoldottuk. Munkája messzemenőkig profi és kidolgozott. Köszönettel tartozom neki.”

  Szöllösi András
  Szöllösi András Budapest
 • „Attila masszázsát alaposnak tartom, gyógyító szándéka és tudása érezhető, szívesen megosztja tudását, hogy mi magunk is tudjunk tenni az egészségünkért. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.”

  Schmidt Anikó Svájc
 • A dvd véleményezése (spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve): „Nagyon tetszik a csomag, tökéletesen elégedett vagyok vele! Már többször végigcsináltam a gyakorlatokat,teljesen érthető és könnyen teljesíthető. Nagyon tetszik a szöveges anyag mellett a hanganyag, sokkal könnyebbé teszi a gyakorlást. Először kicsit tartottam attól,vajon elegendő lesz e az elindulás a cd segítségével,de nem csalódtam.”

  Belléncs Ivett Balatonőszöd
 • "Attila kiegyensúlyozott személyisége, udvariassága, kedves érdeklődése megnyugtatóan hat az emberre. Rendkívül alapos, sokoldalúan akarja megismerni a bajod, az állapotod, és szívén viseli a "betegsorsod". A talp- és testmasszázsa alaposan megdolgoztatja a tested, a vele való beszélgetés pedig kellemes szellemi kirándulás."

  Tavaszi Beatrix
  Tavaszi Beatrix Budakalász
 • "A harmadik kezelés után: éjszakai alsó végtag görcsös állapota, váll és nyak fájás megszűnt. Fizikailag lazábbnak és fürgébbnek érzem magam, és most már könnyedén feltudom venni a zoknit, cipőt."

  Varga Gusztáv, katona, főiskolai tanár Budakalász
 • „Köszönöm a csütörtöki konzultációt, már látom is az eredményét… Elindult úgy érzem egy jó folyamat, és örülök, hogy van ilyen, mint Te, aki fiatal korod ellenére a jó példával jársz elöl. Ezt még egy másik segítőn kívül ezen a területen nem tapasztaltam!”

  Martinka Erika
  Martinka Erika Aba
 • A dvd véleményezése (spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve): "A csomagot rendben megkaptam, kiváló az anyag, nagyon sokat segített helyére tenni dolgokat, újra tisztábban látni, megélni a jelent, az életet! Köszönöm az anyagot, és köszönöm az útmutatást! Tisztelettel"

  Szőke Zsolt
  Szőke Zsolt Erdőkertes
 • "Attilát az internet segítségével találtam meg. Körülbelül 3 éve voltam nála először és nagyon sokat segített nekem. A tőle kapott technikák is nagyon jól használhatóak és hatásosak. Amikor megakadok az élet nagy dolgaiban hozzá szoktam fordulni. Barátságos, segítőkész, empatikus és jó a humora is. Mindig van egy jól használható véleménye amin keresztül máshogy látom én is a dolgokat. Amióta megismertem masszázzsal is bővült az általa nyújtott szolgáltatások sora, volt szerencsém ezt is kipróbálni . Jótékony hatással van mind a testre mind a lélekre."

  Galambos Fanni
  Galambos Fanni Olaszország
 • "Izgalmas az oldal. Valójában a bőség zavarában tobzódom. Szerintem nekünk beszélnünk kell.:)"

  Mikó Nóra Velence
 • "Nagyon szeretem az általad megosztott cikkeket! Szívesen barangolok itt."

  Fecske Ildikó Sülysáp
 • "Szívesen olvasom az oldalán közölt írásokat."

  Halászi Marika Jászberény
 • "Nagyon informatív, érdekes és megbízható oldal! Ajánlom Mindenkinek!"

  Varga Liliána
  Varga Liliána Annavölgy
 • "Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, látszik, hogy nem az anyagi javak megszerzése a cél,hanem az igazi önfejlesztés! A mai rohanó világban nagyon kevés idő jut önmagunkra, pedig ez lenne a legfontosabb,hogy Önmagunkat megismerjük, mert ezáltal könnyebben boldogulunk a világban."

  Nagy Tünde Zádorka Hódmezővásárhely
 • "Tisztelt Keresztes Attila! Köszönöm, örülök hogy olvashatok az oldalon olyan dolgokról, amit eddig egyáltalán nem tudtam, vagy most tudatosultak bennem ilyen pontossággal, és tanulok belőlük."

  Hajnal Sándorné Komádi
 • "Attila egy régi gerincproblémámmal foglalkozott. Végig teljesen biztonságban éreztem magam Nála, türelmesen, nagy figyelemmel meghallgatott és mindent megtett, hogy minden szinten komfortban érezzem magam a kezelés alatt és után. A masszázs és a köpölyözés csodásan ellazított, a problémám azóta sem tért vissza. Köszönöm ezt a jó élményt!"

  Bán Lilla, Kisoroszi
  Bán Lilla, Kisoroszi Kisoroszi, tai chi mester
 • "Sok erőt lehet meríteni az írásaiból, és még ha nem is értem meg, de sokszor érzem, hogy közelebb kerülök a valódi önmagamhoz a blognak köszönhetően."

  T. Gergő Szombathely
 • "Mindig érdeklődve olvasgatom az oldalad. Az írásaid segítenek elindulni egy belső utazáson, hiszen egy-egy problémámra gyakorlatias gondolatokat kapok. Szeretem, hogy abc sorrendben szinten minden témát megtalálok, ami éppen foglalkoztat. :)"

  Kota Ildikó Debrecen
 • „Köszönöm a gyorsaságot. Az oldalad pedig nagyon jó. Az életrajzod meg még annál is jobb.”

  Nemes Ágnes Zalaegerszeg
 • “A felmerült problémákra többféle megoldást kaptam Tőled. Nagyon sok hasznos technikát megnéztünk arra, hogy hogyan kezeljek bizonyos helyzeteket, emellett többféle szemszögből is megközelítettük a kérdéseket. Éreztem, hogy mindent megteszel azért, hogy segíts, látszik hogy amit csinálsz neked több, mint egy munka. Köszönöm a konzultációkat.”  

  Alföldi Endre, skype konzultáció Dánia
 • „Tudatosan felépített, precíz-pontos állításokra, meglátásokra alapozott mondanivaló. Tisztelem és köszöntöm a benned élő felsőbbrendűt terapeuta társamként!”

  Kertész Bea, NICS tanácsadó Budapest
 • "Kedves Attila! Engedje meg, hogy előszóban gratuláljak Önnek a munkájához! Tanulmányozni szoktam az anyagait. Gyógypedagógusként mindennapi életben nagyon sokat tapasztalom az ön által témaként megosztott probléma forrásokat. Tapasztalataim alapján munka közben mosolygom, mikor eszembe jut egy két cikk öntől, hogy fogyatékos embereknél miképp zajlik egy-egy érzelmi szituáció?!:) Sok hasonló szemléletű szakember kellene! Sok sikert kívánok a példaértékű munkájához! Tisztelettel"

  Szabó Marietta Németország, Remseck am Neckar, gyógypedagógus
 • "Véletlenszerűen találtam Attilára az interneten. Sürgős segítségre volt szükségem. Ismeretlen (férfi) masszőrhöz elmenni így elég nagy kockázat, hisz ez egy erősen bizalmi kapcsolat véleményem szerint. De egyértelműen megérte a bizalom megelőlegezése! Azóta is többször voltam Attilánál, mert nagy tudású és minőségi, személyre szabott amit nyújt. Csak ajánlani tudom."

  Kovács Emília Budakalász
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: "Fantasztikus munkát végeztél. Tiszteletre méltó színvonal. Sokszor segítettek az írásaid. Köszönöm"

  K. Lajos
 • "Attila nagyon közvetlen, tartottam az első beszélgetéstől, de a közvetlenségének köszönhetően szinte azonnal elmúlt a félelmem. Nagyon barátságos és megértő. A problémámmal amivel hozzá fordultam már pár alkalom után komoly eredményt értünk el amire nem is számítottam, hogy ilyen hamar változás történik az életemben."

  Lempner Klaudia, skype konzultáció
  Lempner Klaudia, skype konzultáció Budapest
 • „Sokféle irányzatot tanulmányoztam, mindenfelé kerestem életem fő problémájára a megoldást, de hasztalan. Attilánál találtam meg összefoglalva és általa tudatosodott bennem az, hogy minden út tényleg Rómába vezet és a végső megoldás mindig a meditáció. Nem nekifeszülni kell a problémának, amivel csak gerjesztem, mert energiával látom el, hanem sokkal inkább a látásmódomat megváltoztatni és csak lenni az áramlatban, hogy ne az elmém játékszere legyek, hanem a tudat végtelen nyugalmával tudjam élni az életemet. Attila kiválóan és célzottan összeállított tananyagával tényleges változást lehet elérni az életben, természetesen nem kívül, hanem elsődlegesen belül, amihez aztán igazodik a külvilág. ;)”..."Attila kedves, szimpatikus személyiség, aki önmaga ötvözte a lélek nyugati és keleti megközelítését, ezzel alkotva egy globális rendszert. Ha bármi nem úgy működik az életünkben ahogy kell, akkor ő gondoskodik róla, hogy elérjük a célunkat is, de közben az út is élvezetes legyen. :)"

  Piller Szilvia
  Piller Szilvia kínai asztrológus, Döbrönte, skype konzultáció
 • „Hónapok óta éreztem, hogy valami nincs rendben, de nem tudtam, hogy mi az ami miatt állandóan stresszes, és fáradékony vagyok. Attila már az első pár mondatom után megtudta fogalmazni azt, hogy mi is valójában a problémám forrása és remek tanácsokat adott. Nem húzta sokáig az időt 2 alkalom alatt helyre tette az agyamat. Lehet, hogy évekig gyötrődtem volna, ha nem beszélek vele. Másképp látom a világot a konzultációnk óta.” „Korrekt, megbízható és rugalmas. Csak ajánlani tudom!”

  Kincses Ádám, skype konzultáció
  Kincses Ádám, skype konzultáció Budapest
 • „Keresztes Attila nagyszerű gyógymasszírozásának köszönhetően már az első alkalommal szinte teljesen elmúlt a fájdalom a vállamból és a csípőmből, de nem bízom a véletlenre, továbbra is szorgalmasan járni akarok. A javasolt vádli, csípő és vállnyújtási gyakorlatok is sokat segítenek, köszönöm.”

  Berg Marianna Budapest
 • "Kedves Attila, örülök a találkozásnak-:)) már a helyszínre jutásomat segítő email részletessége megfogott... Jónak látom a két emberes diagnosztizálást - több szem többet lát - a masszázs "ízlett", még beszélgettünk is utána, - meg vagyok elégedve a szolgáltatás színvonalával. Köszönöm"

  Vida Ferenc Százhalombattta
 • "Attila emberismerete, kedvessége, szakmai tudása nekem személy szerint sokat segített abban, hogy egy-egy helyzeten felül tudjak kerekedni és megtaláljam a nekem kedvező megoldást. Köszönöm.:-)"

  Kiss Judit Julianna Békéscsaba
 • "Olvastam az írásaidat, munkásságodat, kommenteket, láttam a mosolyodat / képen/ és egészen felemelő élmény volt!! Megjelent bennem a hála, a csodálat, az öröm, hogy ilyen nincs és mégis van! !:)"

  Vörös Alíz Farkaslyuk
 • "Amivel foglalkozol nagyon közel áll hozzam életem része, gratulálok!"

  Jaraba József Nagyszalonta
 • "Köszönöm kedves Attila, hogy itt lehetek!"

  Erdélyiné Szaló Mária Várpalota
 • „…ha lehet ilyet mondani mesternek neveznélek, bár nem szokásom senkit így szólítani, de amit olvastam, az lényegre törő és csak az nem érti aki nem akarja, vagy nem tudja még érteni, nem tart ott a lélekfejlődésben… az írásaid jelen állapotomban, és tudásszintemen nagyon jól jöttek, hálás köszönettel, ne hagyd abba erre születtél tudom... lenyűgöző az egész nem győzöm honnan kezdjem, mert mindben van valamennyi információm, de így együtt ez már műalkotás minden útkereső számára, hálás köszönettel Attila, igazi fény vagy!”

  Molnár Anikó Vác
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: "Először is szeretném megköszönni, hogy köztetek lehetek. Ezek az összejövetelek nagyon jó hatással vannak rám. Megmozgatják a gondolataimat. Pozitívabban látom az élethelyzeteket. Megtapasztaltam, hogy a meditációmennyire megnyugtat, ki tudom zárni a külvilágot, higgadtabban tudom irányítani az élethelyzeteimet. Bárki nyíltan beszélhet érzéseiről, gondolatairól. A csapattársak példája, hozzászólásai tanítólag hatnak rám, a lelkemre, a gondolkodásomra. Tetszenek a gyakorlatok, melyek a ráérzőképességet fejlesztik. Kimondottan jó és felemelő érzés a közös éneklés, mantrázás. Ezek a hétfői esti önismeretfejlesztő összejövetelek nagyon jók és fontos program számomra. Hálásan köszönöm!"

  Kun Magdolna Budakalász
 • "Köszönöm:)"

  Csóka Zsuzsanna Margit Budapest, reiki mester
 • "Köszönöm. Igazán megtisztelő csatlakozni e remek oldalhoz."

  Anabella Csincsorovity Ada, Michigan
 • „Nagyon szépen köszönöm a megértő gondolatokat. Tudom, hogy egy válasz e-mailben nem lelem meg a békémet, de szükségem volt egy nem ítélkező "külső" szemlélő véleményére. Amennyi támaszt ezen az úton lehetséges, azt megadtad és ezt még egyszer köszönöm.”

  Varga Gergő
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Hálás vagyok, hogy a szabadidődben, ellenszolgáltatást nem várva teszed jobbá azok napjait, akik igénylik azt. Köszönöm Attila, hogy ott lehettem a hétfői összejövetelen! Jól éreztem magam, érdekes volt a beszélgetés. Csak szépeket!”

  Olajos Brigitta
  Olajos Brigitta Budapest
 • "Segítőkész, ügyes csapat"

  Mészáros Judit Üröm
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Örülök, hogy ismerem Attilát, megtisztelő számomra, hogy részt vehetek azon a csoport foglalkozáson, ahol gitározik és énekel. Munkássága, személyisége, úgy gondolom adomány az Őt körülvevő emberek számára.”

  Györke Erika Solymár
 • "Attila kiváló szakember! Számomra teljesen hiteles. Széleskörű tudással rendelkezik, amit folyamatosan bővít. A gyógyítás különböző módszereit összeolvasztja, holisztikusan szemléli testet és lelket. Figyelmes, empatikus, intelligens. Hálás vagyok neki az eddigi kezelésekért, már 3 alkalom is sokat segített. Bármikor alkalmazható meditációs gyakorlatokat is tanított, masszázsával pedig az évek óta tartó térd, és hát fájdalmaimat enyhítette. Csak ajánlani tudom! Természetesen mindenkinek más módszer az, ami segít, de mindenképpen érdemes kipróbálni Attila módszerét annak, aki valamilyen területen fejlődni, gyógyulni szeretne!"

  Gergely Kata, jóga tanár Dunakeszi
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Szép napot! Jó reggelt! Nekem nagyon tetszett a múlt heti találkozás! Máskepp jöttem ki azon az ajtón, mint ahogy bementem! Nagyon jól ereztem magam!” Nagy Andrea, Budakalász

  Nagy Andrea
  Nagy Andrea Budakalász
 • "Attilában egy rendkívül közvetlen, intelligens és humoros személyt ismertem meg, aki időt szentelt rám a hétvégéjén, hogy konzultációt tartson. Sajnos csak Skype-on tudtuk beszélgetni, de a hang anyag és a könyv amit küldött már az első alkalom után elindította a változást és segített a felesleges és rossz gondolataimat csak megfigyelni és nem táplálni azokat. A meditációs gyakorlatokkal egy új énemet kezdem megismerni."

  F. István Kanada, skype konzultáció
 • "Kedves Attila, nem olyan régóta olvasom a cikkeidet, ám azt hiszem, rendszeres olvasóddá válok, hiszen érdeklődési körömnek megfelelő, minőségi írásokat olvasok tőled. Amit tudok abban megerősítesz, amire kíváncsi vagyok, abban tanítasz, és az elképzeléseimben, ismereteimben a másfajta megközelítésre ösztönzöl. Szóval olyan jó kis fejlesztőek a posztok, szeretem őket. Ezért adok Neked egy virtuális ölelést a köszönöm mellett."

  Nyiri Ildikó Budapest
 • "A cikkek nekem hasznosak nagyon sok mindent tanultam belőlük és a munkámba is tudom használni…"

  Simon Ottóné (Morvai Irén), körzeti nővér Kisbér
 • "Nagyon jók Attila cikkei, bátran ajánlom mindenkinek!"

  Bánszky Tamás
  Bánszky Tamás
 • "Mi igazán régen találkoztunk személyesen, de a mai napig emlékszem odaadó rám figyelésedre, amiért a mai napig hálás vagyok! Köszönöm hogy találkozhattunk!"

  Borka Margit Gyömrő
 • "Építőnek és segítőnek találom a cikkeidet. Sokat segít a "hétköznapi" gondolkodás "leküzdésében", az önismeretben. Úgy gondolom Önmagunk felfedezése az élet legnagyobb utazása - ehhez Te nagyon-nagy segítséget nyújtasz - amit ezúton is köszönök."

  Glöckler Gabriella (Mihovics Tóth Gabriella)
  Glöckler Gabriella (Mihovics Tóth Gabriella) Németország, Gaildorf
 • "Köszönöm az eddigieket, sokat segítettél a maratonra való felkészülésben, és az utóhatások kiheverésében."

  Barabás Gyula Budapest
 • „Gratulálok az írásokhoz! Sok sikert kívánok!”

  Fábián Anna
  Fábián Anna
 • "Életem során jártam már pszichológusnál, hipnotizőrnél, kineziológusnál, stb... aztán felvettem a kapcsolatot Attilával. Talán úgy lehetne megfogalmazni a vele való együttműködést, hogy nem VELE, hanem SAJÁT MAGADDAL társalogsz. A problémám, amivel hozzá fordultam pont úgy múlt el, mint ahogy jött. Egy szempillantás alatt. Attilát klónozni kellene. Szebb lenne ez a világ! Sokkal szebb! Köszönöm a segítséged!"

  Baranyi Melinda
  Baranyi Melinda Ausztria, skype konzultáció
 • „Attilát Neked ajánlom, ha azon az állásponton vagy, hogy a betegségek hátterében lelki problémák állnak. Attila “nemcsak” masszőr, hanem a kínai medicinát és sok egyéb tudományt ötvöz kezelése során. Lehet rá számítani, ha sürgős aznapra és hétvégén is ad időpontot! Nekem nagyon sokat és gyorsan segített a folyamatosan fennálló kézzsibbadásom megszüntetésében.”

  Révész Beatrix
  Révész Beatrix Budapest
 • „Már az első alkalmával több jó gondolattal lettem gazdagabb.”

  Révész Éva
  Révész Éva Budapest
 • ,,Ajánlom mindazoknak,akik megoldást keresnek,segítséget várnak és önmagukat keresőknek. Kedves, nyíltszívű,őszinte és bátorító szavai sokat segítettek amikor nem tudtam hogyan,merre tovább. Köszönöm még egyszer! :)”

  Vera
 • „Üdvözöllek kedves Tanár Úr (Attilia )! Köszönöm szépen, hogy egyik percről a másikra elküldted számomra az e-mailt! Ettől eltekintve szeretnék gratulálni a tegnapi előadásodhoz! Sajnos nem volt sok időd arra, hogy mesélj nekünk, de számomra elég volt ahhoz, hogy felkeltsd a tudás vágyam. Most már még többet akarok tudni. 🙂 Nagyon kellemes tőletek tanulni! Üdvözlettel és Tisztelettel!... Előadás módod eléggé sajátos. Elmondod az információkat úgy hogy megfosztod a hallgatót a végkifejlettől, ezzel időt hagysz arra, hogy a hallgató rögtön levonhassa a következtetéseket és kialakíthassa a véleményét a témát illetően, megalkothassa magában az események végét. Ez által hozzásegítve a gyorsabb felfogáshoz és a tanultak elsajátításához. Ezt helyén valónak tartom, nem hagyod kialudni a lángot. Csak így tovább!”

  G. Ottilia
 • "Kedves Attila! Te akik oly sokaknak adtál és nekem is, köszönöm... Te is azok közé az emberek tartozol, Akiknek szíve nagyon-nagy és Lelke mélysége telis-tele van szeretettel. Tisztelettel Ui.:További sikeres és eredményes munkát kívánok Neked és kedves társaidnak.:-)... Nagyon szépen köszönöm az ajándékodat. Nagyon sokat adtál vele nekem. Felszabadít és táplál amikor csak hallgatom. Oda visz ahol magamra találok újra meg újra. Köszönöm és örülök,hogy ez most már az enyém is:-) és segítségemre van amikor csak akarom… Valahányszor ha "meditálok"mert még csak tanulgatom,de jó nagyon, és elröpít és gyógyít és le sem tudom írni csak azt, hogy kitárul előttem az a világ amihez nincsen fogható… és nem bánthat senki sem és minden könnyebb és erős vagyok, mert világomban minden rendben van."

  V. Tímea
 • ,,Attila kemény, bátorító és őszinte szavaival felébresztette bennem azt a gondolatot, hogy azokkal az emberekkel akik csak bántani tudnak, nem muszáj nekem is bántónak lennem. Azóta is e szerint a mondat szerint élek, és nagyon jól érzem így magam! Attila útmutatásait, írásait szinte falom, hogy hasznosítani tudjam az életemben. Kedves Attila, további sok sikert kívánok Önnek! Tisztelettel”

  Vicus
 • "Szia Attila! Pszichológiai asszisztens hallgatód vagyok. Köszönöm az anyagot, melyet küldtél. Remélem jól vagy. Örülök, hogy megismerhettelek… tudom milyen nagyszerű ember vagy… Tisztelőd... Köszönöm, hogy mindig válaszolsz leveleimre. Mindenképp megoldom, hogy ott legyek valamelyik összejöveteleden. Nem is tudom, hogy lehet valaki ilyen végtelen elszánt, mint Te. Gondolom rengeteg leveleződ van. Csak azt mond meg nekem, hogy csinálod, hogy mindannyiunknak tudsz válaszolni?! Nem kételkedem tehetségedben, nagyon megragadott az emberek iránti szereteted. Ne haragudj, hogy a mai napon is zavartalak!"

  B. Tímea
 • Kedves Attila! A Te tartalmas véleményeddel mára már ez a boldogságom titka... "Kis énem száját zárva tartom, Nagy Énem szívét pedig nyitva!"

  Sz. Csilla
 • „Attila a szeretet, kedvesség, őszinteség szigete. Személyisége már önmagában gyógyító. Bár nem gyógyít, hanem tanít, látásmódot, szemléletet, egy valódi, saját belső utazásunk felé. Első pillanatban olyan érzésem volt, hogy valami különleges helyre kerültem. A „szokásos” tudományos irodalmakon Attila már rég túl van, nem idéz és nem sablon dolgokról beszél. Saját tapasztalásait boldogon osztja meg melyből csak tanulhatunk. Különleges világa inspirál és bátorságot sugároz. Nem címkéz, nem ítélkezik csak figyel és tanít és tanul. Rendkívüli tapasztalata, tudása állandó tanulás utáni vágya teszi mentorrá. Megmutatja hogyan kell nézőpontot váltani, hogy nem a tapasztalat fontos hanem a tapasztaló. Megmutatja a valódi meditációt ellentétben a relaxációval. Ezen kívül olyan gyakorlati tanácsot, útmutatót ad amely bárhol bármikor elvégezhető. A vele való kapcsolat egy hosszú utazás része magunkhoz. Vezet és követ, mindezt mély alázattal.”

   Bugyi Gabriella
  Bugyi Gabriella Budapest
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: Szeretem a vele/velük töltött időt. Gondolkodásra serkent. Nyugalomra lelek, válaszokat kapok és találok magamban általa. Köszönöm!

  Rapi Éva Budakalász
 • "Kezelésem során a maximális szakmai felkészültség sugárzott Attilából (hihetetlen tájékozott és alapos), emellett emberileg nagyon baráti légkört teremt közvetlen, mindig az ügyfél igényeit tiszteletben tartó hozzáállásával. Rajta tisztán érződik,tudja,hogy mit csinál.. Az ember a legjobb kezekben van nála..."

  Tóth Gábor Budapest
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program első találkozás után: "Nekem az előadásod tetszett, a beszélgetés is tanulságos volt. Örülök, hogy sikerült személyesen találkozni. Sok sikert, kitartást a munkádhoz! Köszönöm hogy ott lehettem."

  Sulmán Jánosné
  Sulmán Jánosné Csepel
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: "Köszönöm a klubot, minden nagyon tetszik. Egy dolog az ami nem rajtad múlik, hogy még mindig nem tudok meditálni. De nyilván ezen még dolgozok :)"

  Dénes Erika Budakalász
 • "Hátfájás miatt kerestem segítséget de sokkal többet találtam mint egy masszőr! Attila példaértékű alapossággal méri fel az ember állapotát és azokat a területeket amelyek problémásak. Tanácsokat kaptam tőle, hogy hogyan tudok az életminőségemen javítani. A masszázs nagyon profi, nagyon sokat segített. Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom! Ritka manapság az ilyen szintű szolgáltatás."

  Bereczki József Budakalász
 • "Nagyon hangulatos, és családias környezet. A masszázs pedig csak hab volt a tortán. Még 1x köszönöm! 😀"

  Kapusi Erik
  Kapusi Erik Budapest
 • "Kedves Attila! Köszönöm az orvos szintű vagy inkább még annál is alaposabb állapotfelmérést, az azt követő szakszerű masszázst és mindazt a tényleges, becsületes segítő szándékot amivel a kezelés alatt és a beszélgetés során találkoztam. Partnerednek, Enikőnek is köszönet az önzetlen segítőkészségért és hogy mindketten bőven rám szántátok az időt. Üdv Zsolt"

  H. Zsolt
 • "Vállalati igényekre gyorsan reagáló, irodai környezetben is otthonosan mozgó masszőrként Attila az egész csapattól nagyon pozitív visszajelzéseket kapott. Pontos, szakszerű és jó hangulatot teremt."

  Horváth Ádám, Brandfizz Budapest
 • "Végre!!! Üde szín a palettán. Rendszeres testmozgásból adódó panaszokkal kerestem fel Attiláékat, kiderült hogy nem csak a már meglévő problémákra találtam náluk megoldást, a megelőzésben is hatékonyak. A kezelés felméréssel indult. Valós, igazi érdeklődéssel, és esetemben hatékony, már a következő napi sportban ott vannak az ajándék másodpercek, a mozgás teljesebb szabadsága. Ajánlom!"

  Denkovics Ferenc Szentendre
 • "Az egyik legjobb dolog,hogy rátaláltam Attilára 😊 és ezt minden túlzás nélkül állíthatom.Nem csak mint masszőr segít sokat,hanem életemnek egy olyan szakaszában amikor nagyon nehéz pozitívan élni a mindennapokat.Nagyon köszönöm,hogy vannak még ilyen fantasztikus emberek 😊"

  Hegedüs Hajnalka Szentendre
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: "Régóta érdekelt az aura látásának technikája. Próbáltam interneten fellelhető gyakorlatok és információk alapján elsajátítani, de sekély sikerrel jártam. Attila a kétszemélyes konzultáción rendkívül világos módszert kínált, amire magamtól nem jöttem volna rá. Rövid gyakorlás után nagyon gyorsan készséggé alakult számomra a testek körüli energiamező érzékelése. Úgy érzem képességeimben több lettem általa. Köszönöm!"

  Bereczki Anna Budapest
 • "Attilát masszázs miatt kerestem fel. A masszázson nemcsak a hátam lett jobb, hanem relaxációnak is szuper volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Az első masszázst konzultáció előzte meg, amely nem rutinszerűen folyt; Attila nagyon alapos, érdeklődő és segítőkész volt, de cseppet sem tolakodó."

  Endrész - Nagy Judit Szentendre
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: "Korrekt, felkészült, emberi." "Barátságos és emberi hangulat, valódi jóindulat és eredeti gondolkodásmód. Teljesen meg voltam elégedve!"

  dr. Mészáros Tamás
  dr. Mészáros Tamás Budapest
 • „Attila személyében hiteles gyógyítóval találkoztam. Masszázs után fájó nyak és hátizmaim megkönnyebbültek, de kiegészült a segítség tanácsokkal is. A teljes embert kezeli, értő figyelemmel közelít a problémához. Attila köszönöm!:)”

  Angyalné Kocsis Ildikó Budakalász
 • "Az érzelmek végtelen erdeiben, gondolatokból kreált térképekkel a kezünkben állunk, de nem tudjuk merre van észak.Bolyongunk csak a fák között, forgatjuk a térképet, fáradunk, pedig egy kellemes erdei séta is lehetne az egész, ha tudnánk merre induljunk el. Hiányzik egy jó iránytű, a tudat iránytűje! Majd Attila az aki csatlakozik hozzánk, (hisz ő is úton van mindig) és türelmével, tapasztalatával, ítélkezés nélkül, rámutat és el is kísér a középútra bennünket. Meglátjuk, megérezzük az ő biztonságát, és abban a pillanatban megleljük a saját belső iránytűnket is, és lassacskán megtanuljuk használni azt. Köszönöm Attila!"

  Szántó Bálint Franciaország, viber konzultáció
 • "Attila hiteles, türelmes, az ügyfélre 100%-osan odafigyelő szakember. A tőle kapott hanganyagok a világhoz és önmagamhoz való hozzáállásomon változtattak. Mindenkinek ajánlom, aki önmagán szeretne dolgozni."

  Fekete Zsuzsanna
  Fekete Zsuzsanna Budapest
 • "Terepfutással és szabad testsúlyos edzésekkel szórakoztatom magam. Havonta egy újraindítás, feltöltés céljából felkeresem Attilát. És ez mindig sikerül is neki, pedig nem vagyok egyszerű eset. Attila széleskörű, nagy tudással bír, masszázzsal és köpölyözéssel, jó tanácsokkal mindig helyretesz, eligazít. Ajánlom Mindenkinek, nemcsak sporttársaknak."

  Szabó András Budapest
 • "Attila nagyon kedves, jó szakember és "arany keze van"!"

  Feldhoffer Magdolna Üröm
 • "Attiláékat a neten keresztül találtam. Irodai környezetbe rendszeresen jönnek hozzánk masszírozni. Az egész csapattól nagyon pozitív visszajelzéseket kapnak. Nagyon rugalmasak,pontosak, szakszerűek és jó hangulatot teremtenek a hétköznapokban."

  Németh Laura Budapest
 • "Jó minőségű masszás. Profi és felfrissítő."

  Mihalek Dávid Budapest
 • "Nagyon sok tanulnivaló van nekem az írásaidból és nagyon igazak. Köszönöm."

  Hainal Kószó
 • "Attila olyan dolgokat tanított nekem, amik használatával meg tudtam tanulni kezelni azokat a félelmeimet is, amik sok éve rontották az életminőségemet. Gyakorlatias, gyors. Igazi segítség! :)"

  Menczer Klára
  Menczer Klára Tata
 • "Enikő és Attila személyében két nagyon jó szakembert, kedves, jó kisugárzású, igazán hiteles gyógyítót-segítőt ismerhettünk meg párommal. Nem csak nagyszerű masszázst kaptunk, hanem holisztikus szemléletükkel testnek -léleknek-szellemnek való feltöltődéssel jöhettünk el. Nagyon kellemes volt, minden sallangtól mentes környezetben-légkörben."

  Nemes Tímea Izabella
  Nemes Tímea Izabella Budakalász
 • "Nagyon profi irodai masszázs."

  Fátyol Menyhért Budapest
 • "Minden alkalommal felfrissül a #Teambrandfizz csapata amikor nálunk jártok, köszönjük!"

  Brandfizz (Anita Zvezdovics)
  Brandfizz (Anita Zvezdovics) Budapest
 • "Szia Attila! Azt szeretném csak mondani, hogy nagyon-nagyon sokkal jobb lett a hátam és az egész kilazult, jaj, nagyon köszönöm! Szép hétvégét Nektek kedves kalandokkal!"

  Balogh Krisztina Pilisborosjenő
 • "Attilához masszázsra járok. Attilának fő erőssége, hogy gyógyítani szeretne. Nem csak az adott feladat, hanem maga a probléma érdekli, azaz nem csak pl. a trapézizom lazítását tartja feladatának, hanem az ezt okozó problémaforrás megszüntetését (mondjuk rossz tartás). Ehhez minden képzettsége megvan, ismeri az emberi test anatómiáját, az egyes folyamatok összefüggéseit. Az emberi testre képes holisztikusan tekinteni. Bár én csak hobbisportoló vagyok, de a heti többszöri erős fizikai igénybevétel és a rengeteg ülőmunka után kifejezetten jó érzés, amikor felfrissülhetek a masszázsa által."

  Maróti Zoltán
  Maróti Zoltán Üröm
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: "Nagyon jó élmény volt a személyes konzultáció, úgy éreztem, hogy segített rendszerbe foglalni mindazt, amit korábban tapasztaltam, és gyakorlatias útmutatást adott arra nézve, hogyan tudom képességeimet biztosan tovább fejleszteni. Attila türelmes, kedves volt, és választ adott minden felmerülő kérdésre."

  Madarász László Budapest
 • "Örülök, hogy megismertelek, jó írásaid vannak és gondolataid...:)"

  Karsay István
  Karsay István
lakatos-irma
szabone-balogh-eva
kemenes-zsuzsa
baritz-tamas
bodor-eniko
farkas-judit
horvath-alexandra
man-krisztian
todor-attila
szabolcsi-rita
juhasz-zsoka
szarka-boglarka
murvai-gabor
1
2
alma
boglarka

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63700/2013.

Jelentkezzen az online vagy személyes egyéni, öngyógyító, oktató konzultációra

Személyre szabott megoldás (keleti pszichológia és gyógyászat) már első alkalommal: érdekel a program

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

 

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics