Köszönöm a sok száz pozitív visszajelzést, de jelenleg többnyire publikációval foglalkozom.

Ajánlások, vélemények Keresztes Attila munkájáról (6/1. oldal)

0
elégedett ügyfél + szakmai ajánlás a honlapon

374

Farkasházy Menyhért pszichoanalitikus egyszer fiatalkorában csatlakozott Szondy Lipóthoz egyik előadása után és megkérdezte:
– Mégis bátyám, melyik a legjobb pszichoterápiás módszer?
Erre Szondy kivette a pipát a szájából és így felelt:
– Teljesen mindegy, te szamár! Mindig a személyiségeddel gyógyítasz!

 

Popper Péter: Lélek és gyógyítás

Bemutatkozás

Nem a módszer a lényeg

Nem a módszer, az ember számít igazán… Ő hozza létre a módszereket is.

Tiszta szándékkal

Nem az a lényeg, hogy mekkora a tudásunk, hanem, hogy ebből tiszta szándékkal mit akarunk és mit tudunk átadni másoknak az oktatás alkalmával. Ez számít igazán…

Aki tanul, azé az érdem

A oktató, ablak a valóságra, nem neki kell hálásnak lenni, hanem az életnek, mert tőle kapunk jót s rosszat egyaránt… Számomra nem az a nagy ember, aki oktat, hanem, aki képes alázattal tanulni…

Szakmai ajánlások, elismerések

Szakmai ajánlással rendelkezem egy szakpszichológus és pszichológiai oktatással foglalkozó felnőttképzési cég által. Ezen kívül az ELTE egyik professzora elismerően nyilatkozott az Egyesítő Pszichológiáról írt dolgozatomról. Emellett megjelentem a Who is Who életrajzi lexikonban és Wikipédiában.

 • Keresztes Attila könyve kapcsán: „Roppant izgalmas gondolatokkal találkoztam a lapokon, nagyon rokonszenves, igen hasznos meglátásokkal, felismerésekkel, következtetésekkel.”

  Dr. Sári László, József Attila-díjas magyar tibetológus
  Dr. Sári László, József Attila-díjas magyar tibetológus keletkutató, író, műfordító, könyvkiadó
 • Keresztes Attila könyve kapcsán: "Már rögtön az első lapozgatás alkalmával találtam benne olyan gondolatokat, melyekkel tökéletesen egyetértek. Elolvastam a könyvet és nagyon tetszett, jó könyv. Köszönöm."

  Laár András
  Laár András buddhista pap, humorista
 • „Attila pszichológiai ismeretei szerteágazóak, ügyesen alkalmazza őket a gyakorlatban, sok-sok életszerű példával vegyítve humorosan és érthetően tanítja az önismeretben elmélyülni vágyó, útkereső lelkeket. Önismereti csoportjának nemcsak az egyéni utak megtalálása a célja, hanem a felfelé vezető út megtapasztalása, melyre pszichológiai eszközökkel, spirituális gyakorlati módszerekkel egyéni megtapasztalása révén bárki rátalálhat a csoport biztonságos légkörében."  

  Bódor Andrea, pedagógiai szakpszichológus, főigazgató
  Bódor Andrea, pedagógiai szakpszichológus, főigazgató Tokaj, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat
 • Keresztes Attila könyve kapcsán: „A paradoxonok, az abszurd és meghökkentő válaszok és a humor Keresztes Attila eszközei ahhoz, hogy más nézőpontokat adjanak problémáink megértéséhez, megnyissák tudatunk lezárt kapuit, átalakítsák, szakszóval élve átkeretezzék a dolgokról való merev elképzeléseinket, készen kapott és közhelyes ítéleteinket. A „mester” válaszai, gondolatai segítenek, hogy lehetőleg ne gyártsunk helyettük újakat, hanem színről-színre lássuk, és fogadjuk el és önmagunkat és a külvilágot olyannak, amilyen. Itt kezdődik – és itt is végződik a megvilágosodáshoz vezető út.”

  Kövesi Péter, reiki mester, NLP- és rebirthing terapeuta, író
  Kövesi Péter, reiki mester, NLP- és rebirthing terapeuta, író Debrecen
 • "Keresztes Attila könyve egy modern hangvételű, ám komoly szellemi erővel rendelkező alkotás. Attila könnyed stílusa felszabadítóan hat az Úton járó, változni, fejlődni vágyó emberek sokaságára. Kérdések és válaszok. Egyszerűnek tűnő,azonban a felismerések által lépésről lépésre vezet a spirituális kiteljesedés felé, az ember magasabb szellemi dimenziói felé. Hangos könyv formában alkalmas a többszöri ismétlésre, mely további lényeges erő a tudatalattiban rögzült ártó mechanizmusok törlésére, építő, önbeteljesítő gondolkodás kiépítésére. Szívből ajánlom!"

  Dr. Csizmadia Ágnes, pszichoterapeuta, természetgyógyász-tanár
  Dr. Csizmadia Ágnes, pszichoterapeuta, természetgyógyász-tanár Szentes
 • "Nagyon szimpatikus, szakmailag rendkívül igényes terapeutát ismertem meg. Nagyon jó volt a kezelés..."

  dr. Kodori Judit, természetgyógyász, fitoterapeuta, tödőgyógyász, belgyógyász
  dr. Kodori Judit, természetgyógyász, fitoterapeuta, tödőgyógyász, belgyógyász Budapest
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „A klubbal teljes mértékben elégedett vagyok, végre egy olyan hely, ami a mindennapok hajszájában egy igazán relaxáló sziget. Tetszik a kötetlen beszélgetés, jóleső a testet, lelket felüdítő közös éneklés. Minden találkozással valami fontosat viszek magammal.”

  Pethő Adél, pszichológus, pszichodinamikus mozgás- és táncterápiás csoportvezető Budapest
 • Pállal e-mailen kezdtünk el levelezni, tanulni egymástól. Jómagam egy nyitott embert ismertem meg, aki egész biztos, hogy felrakott a polcra engem (pedig a csoda, a "mester" bennünk él, mindenkiben és, aki ezt a másikban látja meg, az önmagát látja a másikban): „Nekem a te sikereid az én sikereim is hiszen nekem te vagy a „kiválasztott". Nagy értékű számomra minden szavad és gondolatod, amelyet velem is megosztasz. Ezen az úton kell továbbmenned, akár könyvírással koronázva. A sok előadásod, interjúd biztos arra vár, hogy csokorba kössed őket. Mester vagy, Guru vagy. A Gyors Áttörés nem maszlag. Valódi vagy."

  dr. Oltvai Pál, háziorvos, belgyógyász
  dr. Oltvai Pál, háziorvos, belgyógyász Budapest, e-mail váltás
 • "Attilát, fiatal, koponya-agysérült, fél oldalt bénult betegem relaxációs masszázsára kértem fel. Heti rendszerességgel jár hozzá és mind a beteg mind az ápolók élvezik a relaxációs masszázs áldásos hatásait. Köszönjük Attila!"

  dr. Szabó Zsóka, belgyógyász Budapest

A sok száz elégedett ügyfelem ajánlásai közül

 • „Amikor először találkoztam veled meglepődtem közvetlenségeden. Mennyi szeretet és odafigyelés, odafordulás van benned az emberek felé. Elvárások, félelmek nélkül éled az életed így mutatsz jó példát a hozzád fordulóknak, na és persze lazaságod párosul humoroddal amivel oldod a feszültséget az emberekben. Szerénységed túlmutat az ego harcain amivel az emberek nap mint nap találkoznak. Köszönöm hogy megismerhettelek egy újabb emberrel lett bővebb az ismeretségi köröm akik jobbá tehetik a világot!"

  Vozár György
  Vozár György Nyírpalota
 • „Az elmúlt években nagyon sok módszert kipróbáltam és sok tanítónál, illetve orvosoknál, ezoterikus segítőknél stb. jártam. Egyik sem hozott sok változást az életembe. Amikor már teljesen feladtam, akkor Attila olyan technikákat tanított, amik szó szerint egyik pillanatról a másikra változtatták meg az életemet! Egy nagyon figyelmes, türelmes és rendkívül jó tanárt ismertem meg a személyében. Hatalmas tudása mellett nagyon gyakorlatias! Köszönöm neki a sok segítséget és hogy bármikor fordulhatok hozzá mindig türelmes, megértő és hasznos tanácsokkal lát el!!!"

  Csuka Eszter
  Csuka Eszter Szombathely, skype konzultáció
 • „Attila olyan ember, aki amikor valaki eltéved a saját életének útvesztőjében, ő - teljes lelki nyugalommal, türelemmel és humorral - megtanítja arra az illetőt, hogyan használja a saját belső iránytűjét, hogy kikeveredjen onnan. Hagyja, hogy mindenki a saját útján járjon, és ha olykor kereszteződnek útjaink, hát jó vele együtt haladni és beszélgetni egy kicsit. Érdekes, és bölcs ember, aki folyamatosan tanul és tanít. Örülök, hogy felkerestem egy - ma már banálisnak tűnő - magánéleti gondommal. Köszönöm Attila!”

  Lőrincz Ferenc
  Lőrincz Ferenc Budapest
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Nagyon jónak tartom az írásait, mert lényegre törőek és egy laikus is tud belőle olvasni, tanulni. Ha be tartjuk a leírtakat, tudunk tőle javulni, gyógyulni az életminőségünket javítani. Az Ön által írt cikkek, videók tényleg hasznunkra vannak, jól esik még az olvasásuk is.”

  Trényi Mihály, pszichiátriai szakápoló és szakasszisztens
  Trényi Mihály, pszichiátriai szakápoló és szakasszisztens Apátfalva
 • „Kedves Attila! Nagyon örülök, hogy rád találtam az internet segítségével! Te a három hónap alatt többet segítettél nekem mint a két éves pszichoterápia. Megtanítottál másként gondolkodni, uralni a rossz érzéseket! 🙂 Nem bonyolítod túl a dolgokat, hanem egyszerű és ésszerű magyarázatokat tanítasz. Nagyon köszönöm neked! :)”

  Szegediné Nagy Ibolya
  Szegediné Nagy Ibolya Dunavecse, skype konzultáció
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Nagyon örülök, hogy Attila csoportjában részese lehettem/lehetek annak a sok pozitív gondolatnak és életmód viteli tanácsnak, amit én is szívesen építek be a mindennapjaimba! Segítő munkám során sok emberrel találkozom, így nekik is szívesen ajánlom Attila programjait. Külön köszönet a kötetlen beszélgetésekért, a jó hangulatért, a pozitív hozzáállásért! Számomra külön kikapcsolódást jelent a rendezvények végi gitáros éneklés (így rájöhettem, hogy tudok szanszkrit nyelven is énekelni :).”

  Vincze Krisztina, fitoterapeuta és AMM terapeuta
  Vincze Krisztina, fitoterapeuta és AMM terapeuta Pilisborosjenő
 • „Nagyon szépen köszönöm, hogy kimozdítottál magatehetetlen állapotomból a gyakorlataiddal. A CD-det hallgatva beleivódtak a gondolataimba a szavaid, és mindig emlékeztetnek arra, hogy mit kell csináljak. Elkezdtem járni a magam útját, a múltat lezárva, egy új világ tárult elém. Tényleg hagyni kell történni az eseményeket és aztán másképp lereagálni, mint ahogy ez idáig tettem. És tényleg működik, még élek :). Pontosabban most kezdődött az ÉLET-em. 🙂 ”

  Tóth Judit, főállású anyuka
  Tóth Judit, főállású anyuka Budapest
 • „Attila hiteles, közvetlen, humoros személyiség. Mindezt nagy tapasztalati tudással ötvözve. Fiatal kora ellenére meglepő életbölcsességgel rendelkezett már kb. 10 éve is, amikor megismertem. Egy Dohány utcai bérházból indult az ismeretségünk, majd hosszú ideig nem találkoztunk, mert az élet másfelé vitt. Örömmel láttam, hogy mennyit „fejlődött”, egész más környezetben él, ugyanazzal a társsal - jó levegőn, szabadon, harmóniában -, szóval megvalósította, amikről beszél. Egy konzultáció után megszűntek az addigi félelmeim, kételyeim és most nagy lendülettel igyekszem teljesíteni azokat a konkrét „ házi feladatokat”, amit a vállalkozói élet iskolájának kezdőseként kaptam tőle. Alig várom, hogy együtt átbeszéljük, és átültessem a gyakorlatba. Attilával való konzultáció egyenrangú, nem éreztem soha, hogy kioktatna, azt sejtetné, hogy csak nála van az igazság, vagy fölényben lenne. Nagyon konstruktív, és pont ezt tetszik, hogy meghagyja a másik egóját is.” "Attila azon kevés emberek egyike, aki éli is, amit mond. Nagyon régóta ismerem, rengeteget..."

  Zsótér Gabriella
  Zsótér Gabriella Budapest
 • „Nekem nagyon tetszett az a két önismereti csoport alkalom, amin részt tudtam venni. Nagyon fontos számomra, hogy foglalkozzam az önismerettel, mert szeretném különválasztani azt a részét a személyiségemnek, ami csak úgy rám rakódott a környezetemből (főleg családi minták), és azt a részt, ami tényleg én vagyok. Ehhez mutattál is egy gyakorlatot (képzeljük el szálaknak ezeket az energiákat, amik összekötnek minket, és ami az enyém, azt visszahúzom, ami a másiké, azt tisztelettel visszaadom neki. Remélem, jól írtam le). Sokat tanultam a csoportban rajtam kívül jele lévőktől is. Hogy ahol tartok, az normális, hogy amivel foglalkozom, azzal más is foglalkozik, ami engem foglalkoztat, az mást is foglalkoztat. Nagy öröm és könnyebbség számomra az, hogy ezek az alkalmak ingyenesek (óvónő vagyok 🙂 ). Az első éneklésnél még kicsit furcsán éreztem magam, nem ismertem a dallamot, a szöveget, és nehezen oldódom ismeretlen emberek közt. Aztán hét közben azt vettem észre magamon, hogy ezeket a dalokat éneklem csak úgy spontán. 🙂 Nagyon tetszik és jó ötletnek tartom az éneklős részt (is). Most egy hosszabb kihagyás után tervezek újra menni a csoportba, és már nagyon várom. 🙂 Nagyon tetszik a csoport, és örülök, hogy van egy ilyen kezdeményezés. Köszönöm szépen!”

  Sárközi Sára Leányfalu
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Kedves Attila! Nagyon szeretem az oldalát! Sokszor felmegyek rá. Megnyugvást, lelki útmutatást, tanulást kapok belőlük. Szeretem az egyszerűségét (ami mögött tudás van, ezért ez az egyszerűség = bölcsesség), az emberközpontúságát, szeretem, hogy TÉNYLEG segíteni szeretne---ez átsüt minden mondatán. Egyszerűen bizalma lesz az embernek... túl a problémáin---és ez megköszönhetetlen. Jó Ön felé őszintén fordulni, mert őszintesége megfogható. Szeretem, hogy sallangmentes. Nekem sokat ad! Köszönöm, hogy az ember élhet soraiban, hogy mehet Önnel. Ez óriási érték! KÖSZÖNÖM! Várom a könyvét is nagyon! Köszönöm a hírleveleket! Isten tartsa meg mindenben amit tesz! Hálás olvasója! Szeretettel.”

  Langstadler Csaba
  Langstadler Csaba
 • „Nemrég értem haza a barátnőmtől, tegnap élmény beszámolót tartottam neki. Lehet legközelebb már ketten megyünk 🙂 Amikor olvastam, hogy csak jelentkezés útján lehet részt venni a programon, egy kicsit meglepődtem. Szerencsére amikor megérkeztem gyorsan megbeszéltük, hogy kötöttség mentes a délután, szabadon jelen lehet lenni, semmi nem kötelező. Nagyon tetszett az éneklős, mantrázós rész szép erős tiszta hangod van! A beszélgetést nagyon ügyesen vezetetted, minden kérdésre tudtál alternatívát mondani, látszik, hogy már évek óta foglalkozol emberekkel 🙂 Kellemes , pozitív hangulatú csapat jött össze tegnap, biztos, hogy még jelentkezni fogok hozzád, szívesen ajánllak másoknak!"

  Fazekas Norbert
  Fazekas Norbert Érd
 • Juditból biztosan hiteles segítő lesz és ajánlásáról ez jut eszembe: mikor valakiben meglátunk valamit, az valójában mibennünk van, különben hogyan láthatnánk mindezt meg, ami nincs bennünk? „Szeretném Neked megköszönni a sok jó tanácsot, így el tudok indulni egy úton, nagyon sokat tanulok Tőled, nekem Te vagy a mesterem, így a hírleveleken keresztül, az én szememben bölcs ember vagy, föl nézek Rád! Szerénységed még jobban kiemeli a benned rejlő rengeteg tudást!”

  Molnár Judit
  Molnár Judit Szlovákia, Ipolybalog
 • „Amikor elmentem a „Találkozás Önmagunkkal" című programodra, még nem tudtam mire számítsak, csak egy kis beszélgetésre vágytam felnőtt társaságban. Nem is gondoltam arra, hogy én énekelni is fogok, de annyira magával ragadó volt a gitározásod, hogy nem tudtam ellenállni és én is csatlakoztam a közös énekléshez. Nagyon jól éreztem magam és úgy gondolom nagyon jó, hogy rendszeresen megrendezed ezt a kötetlen, beszélgetős, építő jellegű estet. Köszönöm, hogy részese lehettem. Nem ígérem, hogy minden héten el tudok menni babócám mellől, de 2 hetente mindenképp szeretnék veletek feltöltődni ;)”

  Keresztes Nagy Anita
  Keresztes Nagy Anita Budakalász
 • „A Budakalászi Egészségklub tagja vagyok. Fontosnak tartom a testi egészség megőrzése mellett a lelki karbantartást is. A Kós Károly Művelődési Ház programjában olvastam, hogy van Önismereti foglalkozás. Érdekelt a téma, és meghívtam Attilát, hogy a klub Ötórai teadélutánján vegyen részt, és beszélgessen velünk. A társaság nem készült arra, hogy miről lesz szó, de Attila percek alatt reagálni tudott az „önismereti" kérdéseinkre. Az emberek megnyíltak és percek alatt kibeszélő show lettünk. Magam részéről külön öröm, hogy találtam egy embert a mai világban, aki hitelesen közvetíti azt, hogy van mindenre megoldás. Köszönöm Attila!” „Szóban többször, de most írásban is adom, hogy nekem mennyire fontos, volt, van, a veled való találkozás. Bátran állítom, hogy soha jobbkor, mint most, vetted programba a „Találkozás önmagunkkal"-t, mert lehet meditálni egyedül is, de segítségeddel mennyivel könnyebb a befelé 'utazás' !!!! Nagyon tetszett legutóbb a boldogság, mint alapállás – kijelentésed –, amit eddig csak a zen buddhistáktól olvastam. Hálásan köszönöm, a lehetőséget”

  Péntek Zsuzsanna (PéZsé)
  Péntek Zsuzsanna (PéZsé) Budapest
 • Az első találkozás után: „Nagyon hálás vagyok! A beszélgetés alkalmával átadott technikák segítségével immáron 3 este sikerült elaludnom Frontin beszedése NÉLKÜL! Igaz, hogy még sokáig tart a ráhangolódás (olvasás, mélylégzés, kívülről szemlélek, kb. másfél óra), de ez idő alatt már nem izgatom fel magam, mint azelőtt. És ez már biztos nem a véletlen műve, hiszen már a harmadik napja, hogy sikerül!” „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: Nemigen tudnék említeni még egy olyan személyt, aki ilyen önzetlen módon, még csak nem is valamilyen szervezet, alapítvány képviselőjeként, de egyénileg, önvaló személyiségével „toboroz", motivál, gyógyít, másként fogalmazva a rajta keresztül áradó energiát jó célokra és szívesen adja.”

  Mérey Mercédesz
  Mérey Mercédesz Budapest
 • „Aki tudja mi (vagy ki) van a képen, az talán megérti, hogy miért nem magamról tettem fel képet, és miért nem a teljes nevemet használom. Én az évek során, mialatt a lombik programban részt vettünk, teljesen bezárkóztam, soha senkinek nem beszéltem arról min megyünk keresztül. Nekem elviselhetetlen lett volna az emberek sajnálata. Ezt a titkomat azóta is őrzöm. A három év alatt 7-szer volt embrió beültetésem, mindig sikertelenül. 19 embriót vesztettünk el. A férjemmel összetartottunk, viszont az utolsó, 2011 októberi újabb sikertelen program után, tele a rengeteg gyógyszerrel, testet-lelket megterhelő hormonnal, majdnem üres pénztárcával teljesen kétségbeestem. Úgy éreztem, hogy talán itt már nem csak fizikai hanem lelki okok is állhatnak a sorozatos kudarcunk hátterében. Akkor találtam rá Attilára, neten keresgélve online pszichológus után. És írtam neki, ő pedig válaszolt. És megértett engem, tanácsokkal látott el. "Feladatokat" kaptam, amiket el is végeztem. Sokat sírtam, levezettem a bennem lévő feszültséget. És igen, rájöttem hogy valami baj van azzal, ahogy ehhez a dologhoz állok. 2012 márciusára volt kitűzve a fagyasztott embrió beültetésünk. Erre készültem lelkileg. Novemberben megírtam az utolsó levelet is Attilának. Elbúcsúztunk, azt gondoltam, hogy talán nem örökre, talán még szükségem lesz a segítségére, ha megint padlón leszek. És akkor majd megint írok neki. És valóban nem örökre búcsúztunk el. Ma írtam neki. Megírtam, hogy a Karácsonyt - bár akkor még nem tudtam - már nem kettesben, hanem négyesben töltöttük. Spontán teherbe estem - legnagyobb meglepetésünkre (és a Klinika meglepetésére) ikrekkel! A levelezésünk során valami megváltozott belül - nem egyik pillanatról a másikra, hanem fokozatosan, ahogy a sötétből kilépve a szem megszokja a fényt. Ahogy megváltoztak a gondolataim, fokozatosan szépnek láttam az életet, a világot. Úgy, ahogy van. Rájöttem, hogy nem kell küzdenem, semmiért, soha. Be kell fogadnom azt, amit kapok és észre sem vennem azt, amit nem. Az nem létezik. És boldognak éreztem magam, úgy ahogy vagyok, gyerek nélkül. És most IS boldog vagyok, gyerekkel. Nagyon boldog. Köszönöm Attila!”

  Mária
  Mária Budapest, e-mail levelezés
 • „Attila gyakorlatai egyrészt abban segítettek rengeteget, hogy a spiritualitással kapcsolatos ismereteim a helyére kerüljenek, ne "szálljak el" egy misztikus világba. Ugyanakkor hasznos gyakorlati tanácsai nem csak elméletben, hanem ami még fontosabb, a gyakorlatban is lelkesítők és megláttatták velem az élet örömeit a mindennapi apró csodákban.” „Azt szeretem benned, hogy sosem ítélkezel az ügyfeleid felett. Én sokszor gondolom magam lúzernek, vagy hasonlónak, meg sokszor érzem úgy, hogy nem is fejlődöm, mert vannak problémák, amit a kezdetek óta nem tudtam megoldani, de Te mindig meggyőzöl az ellenkezőjéről. Csodálatosnak tartom és egyben köszönöm is, hogy a saját lehúzó gondolataimat önmagamról Te mindig megvilágítod egy másik, sokkal pozitívabb nézőpontból. Erőt adsz és hitet is önmagamban. Persze nem tudhatom, hogy másokkal milyen a hozzáállásod, de sejtem, hogy hasonló. Becsülöm azt is, ahogy az áraidat alakítod, azt tapasztaltam, hogy figyelembe veszed, hogy az emberek mennyit tudnak magukra szánni, ami nem is könnyű dolog, mert önmagunkkal (netalán hibáinkkal) szembesülni az egyik legnehezebb dolog, mert ha nem hibáztathatunk másokat, akkor azt gondoljuk sokszor, hogy akkor magunkat kell, mert így vagyunk nevelve, hogy hibásnak lennie kell. Csak mostanában értettem meg, hogy senkit és semmit nem hibáztatni kell, csak megszeretni azon részünket, amelyet elítélnénk. Ugyan nem találkoztunk sokszor az utóbbi időben, de hiszem, hogy neked is közöd van ehhez a (remélhetőleg nem téves) felismeréshez. Rosszat nem tudok rólad írni, sem építő, sem nem építő kritikát nem tudnék megfogalmazni. További sok sikert Attila és minden jót kívánok neked.”

  Zilaji Krisztina
  Zilaji Krisztina Monor
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Vannak emberek, akikkel találkoznod kell, mert van náluk egy titkos kulcs mellyel képesek kinyitni egy olyan ajtót az elmédben vagy a lelkedben, amit te sem ismertél addig, pedig számodra fontos információk voltak oda bezárva. Attila ilyen igazi „kulcsos” ember. Őszinte érdeklődésével, humorával és saját tapasztalatainak megosztásával könnyedén nyitja meg benned ezeket a zárt ajtókat.…olyan feladatokkal „dolgoztatta” meg az agyamat és a szememet, melyek egyszerre voltak nagyon izgalmasak és szórakoztatóak. Az eredmény pedig valóban azonnali volt. Azóta sem tudok betelni ezzel az új, színes világgal, ami feltárult előttem. Köszönöm!.”

  Nagy Andrea
  Nagy Andrea Budapest
 • „Nagyon szimpatikus a „Találkozás önmagunkkal” elnevezésű foglalkozás, amiben Attila párja is mindig képviselteti magát, sőt Attila maga is részt vesz az önismereti játékokban, nem csak instruál. Nagy súlyt fektet az egyenlőség-érzetre, ezáltal megteremtve azt az elfogadó és szeretetteli légkört, amelyben valódi önismereti csoportmunka végezhető. Hiteles, őszinte ember. Nem az a lényeg, amit mond, hanem ahogyan mondja. Nem kell feltalálnia a spanyol viaszt, csak élhető, elérhető, hiteles, emberi képviselője mindannak, amiben hisz. Követhető mintát ad. Szimpatikus, hogy van egy spirituális és egészségmegőrző rendszer, aminek rendszeres gyakorlója, de az ebben való hitet nem erőlteti rá senkire, toleráns és elfogadó. Egyfajta információcserére és műhelymunkára teremt lehetőséget; afféle hírvivőnek tartom, aki átjárást „tapos ki" a spirituális és a pszichológiai megközelítés között. Ahogyan az önismeretnél a bal és jobb agyfélteke közötti átjárás és együttműködés megteremtésével célozza az önmagunkkal való egység létrehozását, úgy teszi ezt az orvos- és a szellemtudományok lélekről való nézeteivel is."

  Szabadkai Zsófia, tanár
  Szabadkai Zsófia, tanár Pomáz
 • „Régóta foglalkoztat a spiritualitás… Spontán sikereket már értem el, viszont megtartani nem tudtam... A gyakorlatsor amit Attila összeállított, jól fel van építve. Türelemmel kivárta, amíg az egyes feladatokkal végzek, közben hasznos instrukciókkal látott el… Köszönöm, hogy ha csak online is, de utunk keresztezték egymásét. Köszönöm még egyszer! Tisztelettel."

  Kereki Zsolt
  Kereki Zsolt Kalocsa, skype konzultáció
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Jó volt kiadni, szellőztetni a problémákat- köszönöm a türelmet és a figyelmet:) A foglalkozás végén a zenélés és az éneklés nagyon tetszett - imádom a gitár hangját, az orgánumod is kényeztette az ember fülét, lelkét. Jó volt az ott lét - köszönöm a tapasztalást!”

  M. Dóra
  M. Dóra Budapest
 • „Attilánál csak egy egyéni kezelésen voltam, de amit ott kaptam és tanultam Tőle, arról nem gondoltam volna, hogy ennyire pozitív hatással lesz a hozzáállásomra, gondolkodásmódomra és így az egész életemre. Ezután persze kedvet kaptam a csoportos foglalkozásokhoz is, ami annyira feltölt, hogy ha nem sikerül eljutnom, már érzem, hogy hiányzik valami a hetemből... Évekkel ezelőtt jártam Attilához, de máig elkísérnek és segítenek a meglátásai, többek között, hogy hogyan kezeljem a zabolátlan gondolatok folyamatos áramlását. Hálával és szeretettel gondolok Rá."

  Fábiánfy Enikő
  Fábiánfy Enikő Szentendre
 • "Attilától azt tanultam (többek között), hogy ha az ember belekerült egy lélektanilag nem túl jó helyzetbe, abból ki is lehet jutni. Kitartó, következetes "munkával", s olykor külső segítséggel. Ebben számíthatunk Attila szakértelmére, bölcsességére, s nem utolsó sorban kedves humorára."

  Jeszenkovitsné G. Margit
  Jeszenkovitsné G. Margit Budapest
 • „Számomra nagyon meggyőző és hiteles voltál! Egyszerre voltál könnyed, laza és kedves, ugyanakkor a bölcs Mester! (Gondolkodtam, de nem jutott eszembe olyan ember aki hozzád hasonlóan egyesítette magában ezen erényeket! A program is ügyesen összeállított (kivéve talán a számomra késői kezdési időpontot). Külön nagyrabecsülésem azért, hogy e pénzközpontú világban ingyenesre sikerült szervezni a rendezvényt! Áldás kísérje utadat!"

  dr. Buzás Judit
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Azon kívül, hogy a mindennapjaimat jobban élem meg, úgy érzem jobb emberré kezdek válni."...Segített megtisztítani a "szemüveget", amin keresztül eddig a világot láttam." "A látás és megértés öröme a természet legnagyszerűbb ajándéka." Albert Einstein

  Bannerth Zsuzsa
  Bannerth Zsuzsa Budakalász
 • „Az az igazság, hogy Neked köszönhetően sok új dologba kezdtem és mostantól minden csütörtökön órára járok, nem fogod elhinni: az edzőtermünkbe, ahol dolgozom. 🙂 Ez nagy előrelépés, elfogadtam sok mindent és nagyon jó érzem magam, de majd elmesélem, a lényeg, hogy nem nézem már le sem az ottani embereket, sem a munkájukat, sem az én munkámat, sem önmagamat. :-)”

  Monori Viktória
  Monori Viktória Párizs, skype konzultáció
 • „Attila nagyon lényegre törően magyarázza el hogy minden probléma a gondolkodásunkban rejlik és nem a környezetünkben. A tanításának a lényege hogy problémák jönnek mennek de a hozzáállásunkat mindig mi választjuk meg. Nekem sokat segített hogy hogyan gondolkodjam és hogyan ne. Nagyon jó tréner, tényleg teljen egyszerűen és érthetően mondja el a lényeget."

  Gál László
  Gál László Afrika, skype konzultáció
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Mindenkinek tiszta szívemből ajánlanám, tapasztalja meg amit Attila tud nyújtani! Ezt a törődést, segítség nyújtást, életemben soha nem fogom, tudnám elfelejteni, mert ezt nem is lehet! Amikor valaki olyan alázattal nyújtja át a tudását, mint Attila! Tapasztaltam életemben sok mindent szerencsére, de ilyen jó dolgokat, egy ilyen nagy tudású embertől még nem aki úgy éli meg a tudatos jelenlétet, életet, és közben, mint mondtam a teljes alázatosságából, és olyan segítséget nyújt mindenkinek, hogy én azóta is csak pislogok! Tőle senki nem távozik sikertelenül, mert teljes szeretetét is bele adja, amit én még életemben soha nem éreztem: ilyen tiszta szándékot,csak azért, hogy nekem jobb legyen, ráébresszen, felébresszen mindenkit, és lássa élete problémáját ahogy kell! KERESZTES ATTILÁT MINDENKINEK AJÁNLOM, AKI AKAR FEJLŐDNI! Ő A MI ORSZÁGUNK "ECKHART TOLLÉJA"! KÖSZÖNJÜK ATTILÁM, HOGY VAGY NEKÜNK!!!!!! ."

  Sztanics Marina
  Sztanics Marina Budapest
 • „Emlékszem… 2008.10.21-e Kedd este 10 óra volt. Az interneten böngészve egy weboldalra jutottam: www.keresztesattila.hu. 22:15-kor már fel is iratkoztam hírlevelére és azóta is rendszeres olvasója vagyok. Én úgy gondolom, hogy az emberi érzelmeink és ezáltal a lelkünk működésének minősége alapjaiban befolyásolja életünk minőségét. Más szóval, „érzelmi intelligenciánk” alapvető befolyással van életünk alakulására. Attila oldalain nagyon sok tanulságos, elgondolkodtató, értékes és nem utolsó sorban inspiráló írást olvastam az utóbbi években. Sokat tanultam belőlük. Szinte már úgy érzem ismerem őt. Pontosan 4 év és 4 hónapnak kellett eltelnie, hogy a sors úgy hozza személyesen is találkozzunk. Azt kell mondjam nem okozott meglepetést! Ő az a nyitott, barátságos, segítőkész és inspiráló ember, akinek az írásain keresztül is elképzeltem. Nem is ragoznám tovább. Remélem sokszor találkozom még vele! :- )"

  Bodnár Szilárd
  Bodnár Szilárd Budapest
 • „Két alkalommal találkoztunk. Mindkét alakalommal az volt a véleményem, hogy igazi segítő ember vagy. Nagyon empatikus, intuitív, nyitott és barátságos. Jó és hasznos a mai elvadult világban az, ahogy összefogsz egy kis csoportot – még, ha változó is az összetétel – és az általad tartott foglalkozásokon, gondolatokat cserélhetünk, valóban lecsendesedhetünk és befelé figyelhetünk. A technikák elsajátítása úgy érzem sikerült és gyakorlom is. Ez csakis azért lehetett így, mert a személyed pozitív hatással volt rám. Mindvégig nagyon figyeltél arra, hogy hol tartok, sikerült-e az adott feladat és csak ekkor léptünk tovább.”

  Mogyorósi Gitta
  Mogyorósi Gitta Budakalász
 • „Szuper ez a klubotok, és ez Neked köszönhető. Rendkívül tetszett a hozzáértésed és az alázatos jelenléted ott az este. Izgalmas közös munkára invitálsz ott mindenkit! Ez nekem nagyon szimpatikus! Az volt menet közben a gondolatom, hogy ilyen kellene Budapesten is legyen egy-egy satsang... Kedvem van újra lemenni hozzátok! Éneked nagyon tetszett, több helyen megemelt, gondolom sokat gyakorolsz otthon is ezekre. Várom a felvételeket, hogy otthon hallgathassam! Megszerettem az éneklést magam is, kiváló volt tanulni - nekem - új mantrákat. Na szóval nagyon tetszett! Juhhéééjjj!!! :-)”

  Tóth Patony
  Tóth Patony Budapest
 • „Attila képes arra, hogy amikor minket figyel, egy szóban vagy egy gondolatban összefoglalja amit éppen bennünk lát. Nemcsak segítve ezzel utunkon tovább, hanem oly ritka élménnyel is megajándékoz ezáltal: hogy valaki tényleg figyel ... Rád."

  Kun Gabriella, holisztikus segítő
  Kun Gabriella, holisztikus segítő Budapest
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Kedves Attila! Elég régóta olvasom a leveleidet, cikkeidet. Érdekel a téma eleve, és nagyra becsülöm a tudásodat, és a segíteni vágyásodat! Ez az utolsó, 6-lépéses anyagodért külön köszönet! 🙂 üdvözlettel"

  Makó Klári
  Makó Klári Hódmezővásárhely
 • „Még csak 2 hete ismerkedtem meg az „Egyesítő Pszichológia" fogalmával, a „Boldogság, gyere haza” dvd-vel és Attilával. Jártam nála már személyesen és egyszer a „Találkozás Önmagunkkal” önismereti csoportban is. Nekem nagyon tetszik az a megközelítés amit nála tapasztaltam: nem a problémákra fókuszálni, hanem tudatosan megfigyelni az életünket, s így változtatni. Már most hitet kaptam abban, hogy a változás lehetséges, és nem feltétlenül hosszú évek kérdése, hisz rajtam áll, milyen gyorsan szeretnék a Tudatosság és az önismeret útján haladni, fejlődni. Különösen tetszik a munkájába vetett lelkesedése, ritka ez manapság, s átragad ránk is. Az önismereti csoport és a személyes találkozás hangulatát is a szabadság lengi körül, nem kell megfelelni semminek, senkinek. Egyre inkább igyekszek a mindennapokat is így élni. Örülök, hogy elvezetett ide a Jóisten.”

  Gróf Zsófia
  Gróf Zsófia Budapest
 • „Három dolgot emelnék ki, amiért Attilát ideális lelki segítőnek tartom: az első pillanattól kezdve teljes bizalmat éreztem iránta, nem volt bennem semmiféle gát, hogy úristen, ezt el merjem e mondani. Azt hiszem, ez elengedhetetlen, ha a legbensőbb félelmeink-érzéseink megértésére törekszünk, s ehhez keresünk segítőt. A második dolog, hogy a számomra elefánt méretűnek látott problémákat Attila képes volt lehozni a „földre", racionális magyarázatot adni rá, s máris oldódott a legnagyobb feszültség, hogy egyedül vagyok a problémámmal,s úgysem ért meg senki. S legvégül kiemelném személyiségének „kettős" oldalát: egyszerre árad belőle egy a mindennapok felett lebegő bölcs/filozófus lelkisége, s a XXI. századi ember racionális problémamegoldó-képessége. Számomra ez az ideális kombináció: hisz bár a problémáim a fejemben vannak, a mindennapok síkján (is) megoldást szeretnék rájuk találni.”

  Vass Ildikó
  Vass Ildikó Keszthely, skype konzultáció
 • „Az Egyesítő Pszichológia Attila megnyugtató stílusával és őszinte érdeklődésével párosulva arra motiváltak, hogy önmagamba tekintsek, hogy elinduljak az önmegismerés útján. Meditációs gyakorlatai sokat segítenek ebben, amiket igyekszem gyakorolni annak ellenére, hogy világunk nem éppen erre képzett ki minket:) Köszönöm a segítséget, és a biztatást!"

  dr. Semjén Zsófia
  dr. Semjén Zsófia Pécs
 • „Az önismereti klubban Attila olyan oldott, bizalommal teli légkört teremtett, amelyben már első alkalommal volt bátorságunk megosztani egymással problémáinkat, melyre nem csak Attilától kaptunk a hosszú távú megoldás eléréséig azonnal alkalmazható, tünetenyhítő megoldási javaslatokat, hanem a többi résztvevő segítőkészségét is szívmelengető volt tapasztalni.”

  Bogár Zsuzsanna
  Bogár Zsuzsanna Budapest
 • „…Attila,az önismereti klubodban mikor énekeltünk azt tapasztaltam, hogy a hangod egyre jobb, nekem nagyon tetszik, mert látom rajtad nem csak a fejlődést, hanem azt is, hogy mindez már a szívedből jön és a Gurud énekel benned. Élsz abban, amit csinálsz és sugárzik rólad a szeretet és az „igaz tanító"… Légy mindig a közösséged Fénye és adj hálát a Teremtőnek, hogy ez neked megadatott… Csodás volt és hazafele áradoztunk a kocsiban mindhárman. GRATULÁLOK TISZTA SZÍVEMBŐL!”... „Kedves Attila, nehéz szavakba önteni mindazt, amit adtál és adsz ma is az embereknek, nekünk, ahogyan szolgálsz bennünket. A hosszú-hosszú évek alatt, a kezdetek-kezdetétől ismerjük egymást, de ma is csak azt tudom mondani rólad, hogy szakmai tudásod, alapos ismereteid, munkabírásod, kitartásod, önfeláldozásod, ahogyan folyamatosan képezed magad, mind-mind csodálatra méltó és követendő mindannyiunknak. Amiről beszél, azt magad is megtapasztalod, te az az ember vagy, akire minden páciens és barát számíthat, mert a bizalmadra irántunk mi is csak bizalommal tudunk válaszolni. Köszönöm, hogy munkáid, cikkeid kapcsán tágul a világ előttem és nagyon köszönöm, hogy a barátod lehetek. Szeretettel, Marika”

  Kálmán Mária (Jayashri)
  Kálmán Mária (Jayashri) Budaörs
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Rettenetesen boldog voltam amikor Carlos Castanedáról olvastam a blogjában 😀 Egy segítőt sem ismerek, aki a pszichológia mellett, Castanedáról vagy a tolték sámánizmusban is ennyire elmélyedt volna. Pedig mennyire fontos téma ez is! De persze aztán láttam, hogy Ön a parapszichológiát is tanulmányozta! Hát tulajdonképpen így figyeltem fel az Ön munkájára és azonmód ajánlottam is húgomnak, aki éppen életvezetési problémákkal küzd. Ő is, én is érdeklődünk a spiritualitás iránt, úgy gondoltam, Önnél megfelelőbb embert nem is találhatna arra hogy valakivel beszéljen a problémáiról és megoldást találjon rájuk. Én úgy gondolom, a pszichológia önmagában nem elég, mindannyiunknak szükségünk van arra, hogy spirituális értelemben is "megvilágosodjunk". Üdvözlettel és szeretettel!”

  Vályi Eszter Eger
 • „Kedves Attila (Tanár Úr)! Sajnos sokat nem tudok írni,csak arról a kis időről amit lehetőségünk volt végig hallgatni. Számomra és csoport társaim nevében is nyilatkozhatom azt a tényt,hogy nagyon lazán,de mégis érzékeltetve magyaráztad el nekünk az anyagot. Köszönöm a lehetőséget,és sajnálom, hogy csak ez az egy órát vettük tőled. További sok sikert!"

  Fodor Andrea, egy hallgatód a sok közül
  Fodor Andrea, egy hallgatód a sok közül Budapest
 • Az első találkozás után: „Nekem nagyon sokat segített, az első alkalom után hazafele majdnem hangosan felnevettem a villamoson mert megértettem egy nagyon mély dolgot amire Attila mutatott rá, úgy érzem segített elindulnom végre a saját utamon és végre nem másét próbálom járni 🙂 Köszönöm szépen.”

  Hajdu Miklós
  Hajdu Miklós Dunaharaszti
 • „…komolyan sokat segítettél azokkal amiket mondtál: tudom kezelni a rossz gondolatokat és rávezettél más szemszögből nézni a problémámat, ami végül is már nincs, csak én gondoltam úgy hogy még mindig van!"

  Nagy Norbert Írország, Buncrana, Donegal, skype konzultáció
 • „Attila rendelkezik azon fizikális eszközökkel amik kézzel foghatóak, és még a szkeptikusoknak is segítenek megmutatni egy kiterjedtebb világot. Nekem ő rakta össze a kockákat, amiket külön-külön már ismertem, és végül összeállt a kép. Köszönöm.”

  Varga Natasa Bélapátfalva, skype konzultáció
 • „Igazán szimpatikus a „Találkozás önmagunkkal" program, mely során a jelenlevők egymás élethelyzeteit kötetlen formában megvitathatják, ráadásul Attila hasznos-hiteles meglátásaival és tanácsaival is gazdagodunk. A belső gyakorláson jelentős hangsúly van a foglalkozás során, így biztos, hogy előrelépve távoznak a résztvevők a programról. Ráadásul itt nincs zsákbamacska, mindezt ingyen tehetik meg az érdeklődők."

  Fenyvesi Róbert
  Fenyvesi Róbert Budapest
 • „Talán a legfontosabb, amit Attiláról mondhatok, hogy ő nekem hiteles. Ez volt az első megérzésem, amikor 6 évvel ezelőtt találkoztam vele, és ez az érzésem most is, amikor véletlenül újra keresztezte az utunk egymásét. Nem elszállt, nem is túl földhöz ragadt, „átment" a kritikai szűrőmön. De ez csak az én véleményem, mert hát a puding próbája az evés :)”

  Barta Nóra
  Barta Nóra Budapest
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Mindig nagy örömmel olvasom az anyagaidat. Kicsit fáj, hogy már nem tudok elmenni az összejöveteleidre, nagyon jól éreztem magam, sokat segítettél, hogy más megvilágításban is lássam a felvetett gondolatokat. Minden leveled felráz egy kicsit, érdekes témákat vetsz fel. Remélem, még sokáig olvashatlak, mert az szárnyakat ad a „röghözkötöttségemben.” Sok sikert, minden földi szépet és jót kívánok Neked. Üdv."

  Masciuch Irén
 • „Segítséget kértem, egy készséges embert és barátot kaptam."

  Homolya Sándor
  Homolya Sándor Norvégia, Hordaland, Bergen, skype konzultáció
 • „Attila számomra pszichológus és tanár is egyben, de fehér köpeny és katedra nélkül - már az első találkozáskor kialakult egy közvetlen, baráti viszony. Valahogy megtalálja azt a hátsó kiskaput az ember lelkéhez és elméjéhez ahonnan nézve a problémák sokkal kisebbnek és kezelhetőbbnek tűnnek... És a nehéz helyzetek megbeszélése közben olyan technikákkal és tudással is gazdagodok, ami a jövőben is segítségemre lesz. Jól érthetően, hitelesen, mindennapi példákkal és humorral adja át a tudását, a keleti és a nyugati filozófia közötti párhuzamokat és különbségeket. Izgalmas és kivételes lehetőség olyantól tanulni, aki a gyakorlatból is ismeri mindkét kultúrát." ... "Remek hely, ha egy kis nyugalmat, bekét vagy felfrissülést keresel. / Great place to relax and refresh yourself."

  Szántó András
  Szántó András Budapest
 • A Nők Lapja Café szakértőjeként leveleztem Diánával online: „Attila személyében egy nagyon kedves és közvetlen embert ismertem meg. Elgondolkodtató és megnyugtató válaszokat kaptam a kérdéseimre. Rájöttem, ha nem csak a saját problémámmal vagyok elfoglalva és beleérzek mások helyzetébe az megértőbbé, elfogadóbbá és sokkal nyitottabbá is tesz. Ezúton is köszönöm Attilának a segítséget és a jövőben is szívesen keresem és ajánlom Őt. Szeretettel! Dia ”

  Molnár Diána
  Molnár Diána Budapest, e-mail váltás
 • „Mindig türelmesen végighallgat, és a sok-sok információ halmazból egyetlen fontos szálat sem elveszítve összefoglalja a probléma gyökerét. Ráhangolódik a bennem lévő gát, ’’baj” forrására,és a megfelelő módszerekkel orvosolja, úgyhogy elkezd bennem működni egy tuti biztos gyógyerő. Mindig az ''AHA már értem" érzéssel jövök el és ez nagyon sok erőt és hitet ad.”

  Móricz Andrea
  Móricz Andrea Budapest, e-mail váltás és személyes találkozás
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Kedves Attila! Nagyon köszönöm a névnapi köszöntést, figyelmes vagy, hála érte. Köszönöm a csodás mantrákat, és ezen felül az oldaladon található írásaidat. Folyamatosan követlek az éteren keresztül, és bízom benne, hogy egyszer személyesen is részt tudok venni előadásodon, vagy rendezvényeden. További sok-sok sikert és örömökben bővelkedő szolgálatot kívánok Neked! Mélységes Tisztelettel és Szeretettel."

  Garbóczi Tünde
  Garbóczi Tünde

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63700/2013.