Ajánlások, vélemények Keresztes Attila munkájáról (6/2. oldal)

 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Én első alkalommal passzív figyelőként voltam jelen a foglalkozáson. Jól éreztem magam. Keresem Önmagam, remélem Veletek sikerül megtalálnom...!”

  Nagy Dzsenifer Budapest
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Klausztrofóbiám leginkább a tömegközlekedésben okoz gondokat számomra, számos egyéb dolog mellett ennek kezelésére keresek megoldásokat. Így találtam Attila programjára, az első találkozáskor egy rémesen pocsék nap állt mögöttem. Két óra elteltével kinevettem és kisírdogáltam magam, kicsit megkönnyebbültem és feltöltődtem. Attilával kapcsolatban pedig csak annyit, hogy már így, az első találkozás után is fel mernék vele szállni akár a metróra is!:)”

  Bogár Orsolya
  Bogár Orsolya Budakalász
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Nagy Tisztelettel köszöntelek, a megküldött anyagok tartalmának minden szavát „iszom", nagyon köszönöm. Sajnos tanfolyamok, s egyebekre nem tudok jelentkezni, mert nyugdíjas vagyok, anyagi tehetőségem nem tudja megengedni. Természetesen, ahogy eddig is tettem, cikkeidet örömmel továbbítottam és továbbítom arra alkalmas Barátaimnak. Munkádhoz további sok sikert, magamnak meg sok-sok érdekességet kívánok a tolladból, szeretettel üdvözöl, Lora!"

  Juszt Ilona (Lora)
  Juszt Ilona (Lora) Budapest
 • "Keresztes Attila oldalát néhány hónapja fedeztem fel egy olyan tanácsadót keresve, aki át tud segíteni az élet bukkanóin. A személyes tanácsadások alkalmával érzékenyen rávilágított a megoldandó területekre és gyakorlati meditációs technikákkal segítette fejlődésemet. Attila számomra nem egy „hétköznapi pszichológus”, hanem nagy tudású tanító is, aki rendkívüli intuícióval találja meg a megfelelő szavakat, ezáltal nemcsak segítséget, hanem tudást és erőt is kaptam tőle."

  Somosvári Éva
  Somosvári Éva Budapest
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Jól éreztem magam, jó a „csatornád”, ahogy és amit közvetítesz a csoportban!”

  Oszetzky Nóra Göd
 • „Nagyon köszönöm a lehetőséget, amit a Találkozás Önmagunkkal programmal kaptam. Felemelő két órát töltöttem a társaságotokban, amiért nagyon hálás vagyok.”

  Rácz Timi Pomáz
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Nagyon jól éreztem magam. Igazán kellemes volt ott lenni. Főleg mert, olyan régen ültem már bármilyen "beszélgetős" klubban. Nagyon kedvesek az emberek. És a te odaadásod és „szakmai" felkészültséged egyenesen csodás. :)”

  Gráma Krisztina (Nirmala)
  Gráma Krisztina (Nirmala) Budapest
 • „Örülök, hogy megismerhettelek. Az előadás nagyszerű volt, lenyűgöző és érdekes. A csoporttársammal hazafele végig erről áradoztunk. Sajnálom, hogy csak egyszer találkoztunk."

  Ráduly Zelma, hallgató
  Ráduly Zelma, hallgató Budapest
 • Pállal e-mailen kezdtünk el levelezni, tanulni egymástól. Jómagam egy nyitott embert ismertem meg, aki egész biztos, hogy felrakott a polcra engem (pedig a csoda, a "mester" bennünk él, mindenkiben és, aki ezt a másikban látja meg, az önmagát látja a másikban): „Nekem a te sikereid az én sikereim is hiszen nekem te vagy a „kiválasztott". Nagy értékű számomra minden szavad és gondolatod, amelyet velem is megosztasz. Ezen az úton kell továbbmenned, akár könyvírással koronázva. A sok előadásod, interjúd biztos arra vár, hogy csokorba kössed őket. Mester vagy, Guru vagy. A Gyors Áttörés nem maszlag. Valódi vagy."

  dr. Oltvai Pál, háziorvos, belgyógyász
  dr. Oltvai Pál, háziorvos, belgyógyász Budapest, e-mail váltás
 • ,,Nélküled Attila nem sikerült volna kilepnem abból az egészből. Köszönettel tartozom amiért tanácsot adtál és a Te segítségeddel minden rendbe jött."

  Viki
 • „Sokat köszönhetek Neked, hogy segítettél rátalálnom azokra a válaszokra melyek megoldani látszanak a problémámat. Nagyon fontosnak tartom, hogy nem megadtad a válaszokat, hanem a beszélgetéseinkkel segítettél eljutnom a saját válaszaimig. Pont annyit és úgy segítettél ahogyan arra szükségem volt, köszönöm! Érdekes fordulat, hogy jelenleg úgy érzem a problémám nem csak elvett belőlem, hanem adott is nekem valami értékeset. Kinyílt az érdeklődésem olyan téma iránt, mely a jövőben keretet tud adni az élet dolgaihoz való viszonyomhoz és a mindennapokhoz.”

  Dégen Imre
  Dégen Imre Üröm
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Én vagyok a hallgató, beszélő, érző és még sok minden… 🙂 Hogy mennyi munkád van abban, hogy úgy tudod mondani a dolgokat, ahogy mondod, azt nem tudom, de működik 🙂 Például mikor a hangtálakon játszottál, azt mondtad: legyél a hang, és én az lettem… Két nap múlva barátságos, ám vesztésre álló ping-pong mérkőzésnél bevillant, hogy miért is ne lehetnék a játék, miért ne engedhetném ezt meg magamnak, hiszen ez csak játék? Lettem: a labda, az ütő, az asztal és én. Nyertem, nem csak a meccset, a megtapasztalást is…”

  Táborossy Gabriella
  Táborossy Gabriella Budapest
 • „Nagyon megkönnyebbültem mikor beszélgetésbe kezdtem „A mesteremmel" hisz ő nyitotta fel a szemem, hogy tudok a fellegek közt járni amikor a szívemen sok a gond terhe, hogy hogy legyek nyugodt amikor máskor a hajamat tépném és egyszerűen fantasztikus az életem mióta ő segít nekem. Minden hálám az övé és teljes szívből ajánlom mindenkinek.”

  Bende Márk, tanuló
  Bende Márk, tanuló Budapest
 • „Amikor elértem életemnek ahhoz a szakaszához, hogy csak egyetlen irány létezett az előre haladáshoz, Attila volt az, aki a kezdetben az úton tartott. Köszönöm, hogy segítségemre volt és nem hagyott letérni a rövidítéseknek tűnő zsákutcák ösvényére!”

  Magyari Gábor
  Magyari Gábor Norvégia, Breivik , skype konzultáció
 • „Köszönöm, hogy kinyitottad a szemem, megtanítottál látni is nem csak nézni… Mindenkinek ajánlom Attilát. AKINEK SZEME VAN LÁSSON, AKINEK FÜLE VAN HALLJON.”

  Kovács Tamás
  Kovács Tamás ügyvezető igazgató
 • „Attila jóvoltából olyan útra léptem rá, ami egyszerű, tudatosságot, figyelmet erősítő feladat-kövekkel van kirakva. És bár sokszor nehéznek tűnök magamnak, a közös munka folyományaként egyre inkább a felszabadultság szegődik útitársamul.”

  Fazekas Tamás
  Fazekas Tamás Pócsmegyer
 • „Igen! Ez egy bölcs mondás, hogy a valódi nyugalom belülről fakad! Talán ezt élveztem legjobban az előadásodban, mert ez tükröződött Rólad is. Hitelesen adtad át az anyagot, ami nekem személy szerint jó érzés volt. Fantasztikus tudás áll mögötted mindkét területen, amit szépen egyesítve tálalsz a hallgatóknak. Köszönet érte!"

  Hunyady Gábor, reinkarnációs spirituális terapeuta
  Hunyady Gábor, reinkarnációs spirituális terapeuta Budapest
 • „Attila olyan, mintha a tapasztalt szövetségesem lenne egy számomra új és izgalmas terület felfedezésében. Sokat segített a pénzhez és a sikerhez való viszonyom rendezésében, konkrét gyakorlati tanácsokkal is rendszeresen ellát és jó vele együtt gondolkodni a nekem való megoldásokon.”

  Dr. Kerék Barbara, hálózatépítő, tudományos kutató
  Dr. Kerék Barbara, hálózatépítő, tudományos kutató Budapest
 • „Először is szeretném megköszönni, mert nagyon sokat segítesz! Használható és gyakorlati tanácsokat, technikákat kaptam Tőled a mindennapokhoz és ahhoz, hogy újra megtaláljam az utat önmagam felé, befelé. Hiszen a dolgok csak belülről változhatnak! Jó érzés, tudni, hogy ott vagy a háttérben és fogod a kezem, ha kell! Sokszor meditáció közben is azt érezem, hogy ott vagy és támogatsz és biztatsz, hogy sikerülni fog! Köszönöm! :)”

  Kocsis Erika, ügyintéző
  Kocsis Erika, ügyintéző Budapest
 • „1. Ha Hozzád megyek és idegbeteg vagyok, akkor eljövetelemkor már nemhogy nem vagyok idegbeteg, hanem higgadt vagyok és akár még jókedvem is kerekedik. 2. Sokkal kevesebb dolgon húzom fel magam, mint azelőtt. Képes vagyok megállni és elgondolkodni, lehiggadni, mielőtt forró fejjel olyat mondok, vagy teszek, amit lehet, hogy később megbánnék. Olyan "technikákat" tudok alkalmazni, amelyek segítségével jobban tudok bánni az emberekkel és ez meghálálja magát. Nem tudok a szó klasszikus értelmében meditálni, de az erre való próbálkozásaim is pozitív hatással vannak a mindennapjaimra, egyszerűen nyugodtabb vagyok :)”

  Antal Erika Budapest
 • „Azért járok Önhöz, mert ragadós az optimizmusa, viszonylagos lezsersége (természetesen jó értelemben értem), és Ön mellett könnyebben veszem az akadályokat. Ezt vallom most, is, mert ezekből a beszélgetésekből élek. Örök hálám!"

  Lázár Szilvia
  Lázár Szilvia Budapest
 • „A Boldogságbombát és Sikerpakkot rendeltem meg. Attila, nagyon köszönöm Neked, nagyon jól érzem magam a bőrömben, megtanultam szeretni önmagam és nincs bennem szorongás. Lelki gazdagságom által környezetem megváltozott, lelkesen csinálom azt amit szeretek."

  Zöld Józsefné
  Zöld Józsefné Zsurk
 • „A konzultáció nagyon felrázott engem. Jó és nagy hatással van rám. A hanganyagot többször meghallgattam és nagyon figyelek. Naponta meditálok, beosztom az időmet "napirend", nem mondom azt, hogy majd "holnap". Próbálok nyitni az emberek felé. Nagyon köszönöm Önnek."

  Tóthné Gyetvai Ilona
  Tóthné Gyetvai Ilona Gyöngyös
 • „Szeretem a szövegeidet, tetszik a humorod, és tudod mi az érdekes? Az, hogy fiatal vagy és lelkes de mégis van hitele a szavaidnak, hihető vagy. Talán azért, mert amit teszel, mondasz vagy gondolsz valószínűleg összhangban vannak egymással. A humorod meg még rátesz egy lapáttal, szóval Attila, maradj ilyen! Kellenek az ilyen emberek mint te."

  Kiss Annamária Korinna
  Kiss Annamária Korinna Budapest
 • „Előadásai alatt a pszichológiával, az ezotériával kapcsolatos eddigi információim a megfelelő helyre kerültek - oly módon, hogy közben - társaimmal együtt én is - észrevétlenül aktív résztvevője voltam az általa logikusan, egyszerűen, érhető módon elmondottaknak, melyekbe mindig "becsempészett" új információkat és gyakorlatban használható technikákat. Őt soha nem lehet megunni - mivel sajátos humorával, kamaszos huncutságával, határtalan tudásával, a világ iránti nyitottságával minden alkalommal önmagunkkal szembesít."

  Papp Katalin, vezető főtanácsos
  Papp Katalin, vezető főtanácsos Budapest
 • „Ne cipeld tovább a kereszted, mert megoldja a Keresztes! Magyaráz, kérdez, beszéltet, Figyelhetsz is, meg mesélhetsz. Szokj hozzá az új ,,szerephez": mától félelmek nélkül szerethetsz." :-)))))

  Nagy Annamária, marketing vezető, kreatív-kommunikátor
  Nagy Annamária, marketing vezető, kreatív-kommunikátor Budapest
 • „Számomra nem csupán szakértő iránymutatásod segített, hanem emberi megközelítésed, megértő hozzáállásod és őszinte segíteni akarásod is, a nagyfokú nyitottság és széles látókörűség mellett. A találkozásunk olyan volt, mint az ókori mester és tanítványai párbeszéde. Köszönöm, hogy részese lehetek annak a csodának, amit a személyes találkozások alkalmával átélek."

  Vetési Ilona, adminisztrátor
  Vetési Ilona, adminisztrátor Budapest
 • „Én nem bántam meg, hogy részt vettem a tanfolyamon, mert sok jó dolgot tanultam, Attila nagyon közvetlen, segítőkész, pozitív energiával rendelkezik szerintem. Tetszett, hogy nagyon jól elbeszélgettünk bármilyen témáról, és minden kérdésemre felelt és ösztönözni próbált mindig, ami nagyon jól esett. Tényleg ajánlom mindenkinek aki szeretne fejlődni, tanulni. :)”

  Szabó Klaudia, tanuló
  Szabó Klaudia, tanuló Mostová, Szlovákia
 • „A mindennapokban el-megfáradt sorstársaimnak ajánlom Attila „összejöveteleit" a Faluházban, ahol elcsendesedve pihenhetünk, s foglalkozhatunk egy kicsit magunkkal is. A hatás utána is érezhető...”

  Nyirádi Zsuzsanna
  Nyirádi Zsuzsanna Gyál
 • „Tetszett az előadásod, mert kötetlen beszélgetés folyt és őszintén a gondolataid mondtad el. Azt, ami belülről jött. Bár néhány dologgal kapcsolatban tudnék vitatkozni, de összességében sokat kaptam az órától. Jó volt!"

  Péterfi Alexandra, hallgató
  Péterfi Alexandra, hallgató Budapest
 • „Sosem voltam szkeptikus az olyan emberek beszámolóit hallgatva, akiknek részük volt földöntúli, vagy egyéb megmagyarázhatatlannak tűnő élményekben, de azt nem gondoltam volna, hogy nekem is részem lehet hasonlóban. Azt meg pláne nem, hogy ez ennyire egyszerű. Ez mindenki által elsajátítható tulajdonság, amit Attila módszereivel könnyen bárki megtanulhat. Csak ajánlani tudom!”

  Szőke Szilárd, egyetemista
  Szőke Szilárd, egyetemista Gödöllő
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Aligha van ösztönzőbb dolog, mint mások sikere, mert amit mások elértek, az nekünk is sikerülhet. Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy vegye magát körül olyan emberekkel, akik hisznek benne! Nos, Attila erre a legmegfelelőbb ember. Ő segíteni és támogatni fog a fejlődésben, hiszen Ő tudja, hogy mindenkiben megvan az erő arra, hogy valóra váltsa a vágyait!"

  Illyés Éva, ügyintéző
  Illyés Éva, ügyintéző Baj
 • „Attila ötletei, lényeglátása, határtalan türelme és figyelme sokat jelentett nekem. Jó a közelében lenni, derűs harmóniát áraszt magából, amiből manapság sohasem elég. Nagyon sokat tanultam tőle. Külön köszönet a személyre szabottságért!”

  Tóth Szilvia
  Tóth Szilvia Budapest
 • „Mint egy friss tavaszi fuvallat, mindig valami újat hoz magával, és nem erőltet semmit. Meglepő ötletei, újszerű meglátásai felvidítanak, elgondolkoztatnak és az életem új lehetőségeire nyitnak kapukat. Nagyon gyakorlatias."

  Kovács András, programozó, grafikus
  Kovács András, programozó, grafikus Budapest
 • „Attila olyan, mint egy sokoldalú, remek rendező. Figyeli a díszletet, a zenét, történéseket, a jeleneteket, a darab egészét, társulatot és a játékot, de legfőképp az egyénben rejlő lehetőségeket. Instruál, mutatja az utat , véleményt alkot vagy éppen csöndesen megvárja a próbálkozások eredményét. Mindig jelen van, de a színpadon Nekünk kell a darabot eljátszani. Idézve Őt: "Ez egy klassz játék!" 🙂 Köszönet érte!"

  Kovácsné Horváth Antónia
  Kovácsné Horváth Antónia Budapest
 • „GYAKORLATIAS, MEGLEPŐ, NEM FEJTÁGÍTÓ 🙂 Attila hozzáállása az emberekhez és a velük kapcsolatos problémákhoz, rendkívül újszerű és gyakorlatias. Azt figyeltem meg, hogy kifejezetten eredményorientált, és a gyors felismerés érdekében semmilyen kulcsinformációt sem tart vissza, mint ahogy az másoknál nagy divat."

  Szappanos Tamás
  Szappanos Tamás Budapest
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Nagyon köszönöm ezt a rendkívül értékes anyagot. Nagyon megváltoztatta a gondolkodásom és ezzel együtt érzem, hogy az életem is sokkal jobban alakul, tudatosabban fejlődök."

  Mihovics Gabriella
  Mihovics Gabriella Pécs
 • „Ő egy olyan ember aki fogja a kezedet és végigkísér egy olyan úton, ami minden eddiginél nehezebb és hosszabb lesz, de hisz benned és veled együtt Ő sem adja fel.”

  Szomorú Tímea, skype konzultáció
  Szomorú Tímea, skype konzultáció Budapest
 • „Tűnődés az első találkozás közben: Hmm… Milyen fiatal. Ő fogja megmondani a tutit?! Az kizárt! Hmm… Milyen érthetően, logikusan építi fel a mondanivalóját! Hmm… Milyen talpraesett! Hmm… Milyen gyakorlatias és hasznos tanácsokat ad! Hmm… Milyen lelkes, meggyőző és elkötelezett! Hmm… Milyen ötletes és kreatív! Hmm… Milyen széles látókörű! Na, ne! Csak nem figyel még ráadásul külön-külön mindenkire is?! Van ebben a fiúban kurázsi! Meg kell hagyni, jól csinálja! Le a kalappal előtte! Lehet, hogy mégiscsak megérte eljönni hozzá? Hmm… Kíváncsi lennék az írására. :O)"

  Darvas Ágnes, grafológus, írásszakértő
  Darvas Ágnes, grafológus, írásszakértő Budapest
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Hétfőn meglepően gyorsan eltelt az a 2 óra. Féltem, hogy fáradt leszek, hosszú lesz... Jól éreztem magam és ez fontos!!! Te voltál a legnagyobb pozitív meglepi! 🙂 Nagggyon helyes, macso pasi a neten.......gyanús! -----ééééés nem! Örültem, hogy az egyszerű, végtelen türelem áradt belőled. :-)”

  Loós Kata
  Loós Kata Budapest
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: Nagyon jól éreztem magam csütörtökön köztetek. Jó volt ott lenni, kötöttségek, kötelezettségek nélkül. Élvezetem az éneklést, egy- egy mantrának igazán nagy ereje van.”

  Györgyné Györgyi Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attilával való találkozásom fontos állomás azon az úton, melyre segítő munkámat is építem. Nagyon sok lelki akadályon sikerült keresztülmennem a türelmes, segítőkész, biztonságos légkör segítségével, amit ő teremtett.”

  Kuti Adrienn, kineziológus Piliscsaba
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „...Az Attilával folytatott konzultáció után "leesett állal" tartottam hazafelé... ez tényleg ilyen egyszerűen megy? ...Mintha szerény magabiztossággal rámutatott volna arra a nagy zöld gombra a távirányítón - amiről eddig fogalmam sem volt, mire jó - mondván: "Na, látod, így kell bekapcsolni a tévét.”

  Kiss Éva, grafológus
  Kiss Éva, grafológus Budapest
 • „Hálás vagyok Attilának, mert a technikái, életből merített példái segítségével már az első alkalom után jobban éreztem magam, és nemcsak hogy jobban érzem magam, de segít abban is, hogy elfogadjam és tudjam szeretni önmagam. Természetes vele a kommunikáció, olyan mintha egy jó barátommal beszélgetnék."

  Tóth Gyöngyi
  Tóth Gyöngyi Veszprém, skype konzultáció
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „A mai profitorientált, nyerészkedésre és mások kihasználására berendezkedett világunkban rendkívül ritka jelenség az, az önzetlenség, ahogy hétről hétre, figyelmet, türelmet, időt nem sajnálva egész estédet feláldozva segítesz a kapaszkodókat, tanácsokat, útjelzőket kereső embereknek. Visszaadja a hitet, hogy talán még nem veszett el végleg ez a világ. Köszönöm és ne hagyd, hogy elrontsanak!”

  Hajdú Valéria Budapest
 • „Étkezési zavaraimra alternatív megoldást próbáltam keresni az interneten. Így fedeztem fel Attilát, és ismerkedtem meg a módszerével. Ilyen típusú pszichológiával nem találkoztam ez idáig, de bátran merem ajánlani mindenkinek. Attila azok mellett, hogy kiváló szakember, még a humora is jó, a konzultációk igen vidáman szoktak lezajlani. A skype nagyon jó találmány, otthon, kényelmesen, hátradőlve mehet a beszélgetés, és utazni sem kell:))!”

  Balogh Éva Dunakeszi, skype konzultáció
 • ,,…Nekem nagyon könnyedén és szabadon ment a tanulás, ami tetszett az a baráti légkör. Számomra fontos amikor tanulok milyen az aki át adja a tudást, távolság tartó és teljesítmény orientált vagy nyitott és segítőkész barátként közeledik, itt az utóbbit tapasztaltam, ezzel a hozzá állással én úgy gondolom sokkal több eredményt lehet elérni. Nagyon jól éreztem magamat. Örülök,hogy részese lehettem 🙂 Köszönettel: Júlia"

  Lukács Júlia
  Lukács Júlia Püspökhatvan
 • „Hogy mi történik Attilával való találkozások során? Semmi „különös”. Csak beszélgetünk a felmerült témákról, figyelünk egymásra, játszunk és meditálunk egy kicsit. Minden természetes és kötetlen. De akkor miért van, hogy később rádöbbensz, hogy új szemszögből látsz egy addig problémának tartott helyzetet? Miért veszed észre, hogy régen nem tapasztalt energiákkal töltődtél fel? Lehet, hogy mégis történt valami „különös”?"

  Sebestyén Krisztina
  Sebestyén Krisztina Dunakeszi
 • „A Sikerpakk sokat segített. Sokszor nekifogtam a gyakorlatoknak, de az én egyéniségem, elég halogatós. Mikor sikerült végre végig csinálnom, sokat változott az életem. Tudok tervezni és célokat építeni. Gondolkodásom már "normálisabb", az Én célomat képviseli. A meditálási "gyakorlataim" sok boldogságot adnak!"

  Kissné Endrédi Ilona
  Kissné Endrédi Ilona Budapest, vállalkozó (ex Kisar-Faüzem Zrt. volt vezére)
 • „Attila személyisége azonnal megragadott. Klubfoglalkozásán azzal, hogy mindenkire figyelt, mindvégig éreztette velünk, hogy fontosak vagyunk. Ötletes technikák egész arzenálját mutatta be nekünk, melyek az élet minden területén haszonnal alkalmazhatók. Remek csapat jött össze, sok érdekes embert ismerhettem meg, köztük a legfontosabbat: önmagamat…”

  Feketéné Nagy Magdolna
  Feketéné Nagy Magdolna Budapest
 • „Igazából csak azért jelentkezek, mert szeretném elmondani, hogy mennyire jutottam eddig. Örömmel mondom, hogy nagyon sokat javult az állapotom. A pszichiáter írt fel még egy gyógyszert (Anafranil), mellette pedig minden nap csinálom a gyakorlatokat, amiket javasoltál, illetve elsősorban a relaxációt, meg sportolok, amikor időm engedi. ”

  Prescsák Viktor, programozó mérnök
  Prescsák Viktor, programozó mérnök Kleve, Németország, e-mail váltás
 • „Szeretek az Attila klubjába járni. Nagyon fontos,hogy a figyelmünket hova helyezzük és ebben is útmutatást kapunk. Ha az életünk eseményeit és magunkat is külső szemlélőként tudjuk figyelni, akkor nem vihetnek el a negatív érzelmek. A meditáció és az éneklés egy útja a tiszta forráshoz való kapcsolódásra. Engem nagyon megnyugtat és felszabadulttá tesz."

  Nagy Andrea
  Nagy Andrea Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Mindenkinek csak ajánlhatom, kedves, türelmes, és főként kíváncsi természetű. Sok mindenben bátorított, és adott jó adag önbizalmat.”

  Stolmár Barbara, nem látó
  Stolmár Barbara, nem látó Szigetszentmiklós, skype konzultáció
 • „Ez a módszer egyike annak, amely önmagunk belső világának megismerését, és ezáltal a belső nyugalom megteremtését teszi lehetővé."

  Ujvári Dávid
  Ujvári Dávid London
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attila nyíltszívű és professzionális. Módszere és tudásának átadása lépésről lépésre felépített, egyértelmű és szórakoztató... Fontos mérföldkő volt ez a nap az életemben."

  Fehérváry Andrea
  Fehérváry Andrea külkereskedelmi képviselő
 • „Nagyon fontos, iránymutató a munkád. Találkozásunk mélyen elgondolkoztatott. Remélem sok hozzám hasonló ember talál rád."

  Tömösközi Sándor
  Tömösközi Sándor Kistarcsa
 • „Külföldön élő egyedülállóként fordultam Attilához, elsősorban mint népszerű szakemberhez. Rövid egyeztetés után a skype-on találkoztunk. Technikái könnyen alkalmazhatóak és hatékonyan működnek. Azóta megtaláltam a páromat és növekedett pozitív szemléletem is!"

  Fehér Ernő
  Fehér Ernő Bishops Stortford, Egyesült-Királyság, skype konzultáció
 • „Amikor összedől bennem a Világ, elveszek a saját labirintusomban, kétségbeesetten, leharcolt énképpel, sötét gondolatokkal a fejemben, szinte elvánszorgok Attilához. Ő értő figyelemmel meghallgat, rám koncentrál, igazodik hozzám, együtt érez, elfogad engem olyannak, amilyen vagyok. (Ez olyan jól esik!) Majd kivezet a fényre, és figyelmesen körbevezet az igazságon. Ettől minden megváltozik. Elül a vihar, kisüt a nap, kienged a görcs, meleg lesz, egyszerű, könnyű, és észreveszem, hogy a Világ annyira gyönyörű. Attila személyisége és módszere mindig segít, hogy visszataláljak a saját Paradicsomomba. Köszönöm."

  Balogh Judit Szolnok

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63700/2013.