Ajánlások, vélemények Keresztes Attila munkájáról (6/3. oldal)

 • „Miért szeretek Attila klubjába járni? Az értékes gondolatokért, amiket hallok és amelyek ott bennem születnek. Kiváló, kellemes alkalom arra, hogy számomra fontos, tanulságos és érdekes témákról kedves, nyitott, hozzám hasonló érdeklődésű emberek véleményét halljam, megfűszerezve Attila sajátos humorával, sok nevetéssel. De a legfontosabb az, hogy minden alkalommal szíven talál egy "üzenet", ami érdekes módon pont nagyon sokat segít az aktuális problémáimmal való nyűglődésemben, vagy megerősít egy döntésben."

  Gulyás Ágnes, asztrológus
  Gulyás Ágnes, asztrológus Mogyoród
 • „Közvetlen, természetes, nem tesz fel hiábavaló kérdéseket. Gyorsan hasznosítható, praktikus tanácsokat ad. Segít továbblépni.”

  Horváth Eszter
  Horváth Eszter Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Hosszas készülődés után és kétségek között kerestem fel Attilát, aki egy nagyon kellemes és inspiráló találkozás során rövid idő alatt megmutatta, hogy vannak bennem rejlő képességek, s hogy ez értő segítséggel felszínre hozható. Szívesen ajánlom minden kíváncsi keresőnek.”

  Szabó Gábor, klinikai szakpszichológus, hipnotizőr, pránanadi mester Budapest
 • A dvd véleményezése: „Amit eddig mondhatok, hogy sok valóban hasznos felvetést, ötletet tartalmaz az anyag… Ami számomra az egyik fő probléma, és valószínűleg ezzel nem vagyok egyedül, hogy nagyon nehezen töröm meg a régi mintáimat, mert félek a hirtelen nagy változástól, még akkor is, ha az jó! Ezért alkalmazom csak részben a tanultakat, és azért is, mert hiszek benne, hogy nincs mindenki számára érvényes objektív igazság."

  R. Erzsébet Budapest
 • Személyes és skype konzultáció: „Attilának nagyon jó hozzáállása van a dolgokhoz, lényegre törő, semmi mázat nem ken a dolgokra. Számomra megoldhatatlannak tűnő problémában segített megoldást találni. Szívesen ajánlom mindenkinek. :)"

  Kiss István
  Kiss István Ecséd
 • „Attila segít megtalálni a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb megoldást az addig bonyolultnak tűnő élethelyzetre. Konkrét, jól működő gyakorlatokkal, természetességgel, és sok-sok derűvel. Az utat önmagamhoz."

  Szűcs Andrea
  Szűcs Andrea Székesfehérvár
 • „Kedves Attila, érdekes ember vagy, egyedi világlátással és azzal a képességgel, hogy ezt a nézőpontot mások számára is közvetíteni tudod. Akiket eddig Hozzád irányítottam, lelkesen számoltak be a segítőkészségedről és eredményeikről. A saját gyerekemnek is tudtál segíteni. Olyan dombról mutattad meg Neki a világot, amelyikre én nem is szándékoztam felmászni, hogy körülnézzek. Úgy látom, megtaláltad a helyed ebben az internetes világban is. Drukkolok Neked. Szeretettel gondolok Rád.”

  Dr. Szentpétery Ildikó Ecser
 • „Örülök, hogy az interneten rátaláltam az Attilára és a módszerére. Egyszerű és hatékony, csak a lényegre fókuszál, a jelen helyzeten próbál változtatni, nem foglalkozik a múlttal. Ami még nagyon tetszik, hogy gyakorlatias és a napi élethelyzetekben alkalmazható tanácsokkal lát el. A többi rajtunk múlik. Segített abban, hogy a napi életemet, viselkedésemet, beszédemet megfelelő kontroll alatt tudjam tartani. Egy új lehetőséget kínál azzal, hogy megváltozhassak, megújulhassak és pozitívan tekintsek a világra és magamra. ”

  Puskás Krisztián Budapest, skype konzultáció
 • „Létezéseddel segítesz nekem, amiért csak úgy lehetek elég hálás, ha az Utamat járom, s Te látod boldogságom. Attila, köszönöm!"

  Hamza Julianna
  Hamza Julianna Budapest
 • „Attila kedves, pozitív hozzáállása, nagy tudása, inspiráló figyelme és tanácsai, humora és közvetlensége valós segítséget ad az önmegismerés útján. Köszönet érte :)"

  Márton Zsófia, zenetanár
  Márton Zsófia, zenetanár Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Nagyon hasznos volt a személyes konzultáció… Más szemmel nézek e világra ezentúl, megújult szemekkel. Köszönöm!"

  Rédey Judit, reiki mester és jóga tanár
  Rédey Judit, reiki mester és jóga tanár Tatabánya
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Már tanultam ezekről a dolgokról, de valami oknál fogva nem működtek... Attilánál megtaláltam a hiányzó láncszemeket, amelyért hálás vagyok. Köszönettel!"

  Jáksóné Erika
  Jáksóné Erika Dusnok
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Számomra nagyon tanulságos volt a konzultáció. Szokták mondani, hogy sokszor az ember egy mondat, egy szó miatt megy el mondjuk egy tanfolyamra... nos boldog vagyok, hogy a kérdéseimre válaszokat kaptam. :D”

  Halasi Piroska
  Halasi Piroska Párkány, Szlovákia
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve (személyes konzultáció + dvd): „Nagyon pozitív, nyitott és rendkívül barátságos embert ismerhettem meg személyedben. A konzultáció rendkívül hatékony és meglepően gyors volt és ami a legfontosabb eredményes. 🙂 Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

  Krajcs Edina
  Krajcs Edina Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „A találkozás Keresztes Attilával örökké tanulságos és kellemes benyomás marad számomra. A nevét a neten olvastam, és a bemutatkozása szimpatikus volt. Ezért választottam Őt ismeretlenül. Elvarázsolt közvetlensége, fiatal kora ellenére óriási tudása, tájékozottsága, nemcsak az ezotériában, hanem az életben is… Tudom milyen hasznos tudásra tettem szert általa, mert nemcsak segíteni tudok az embereken, hanem jobban meg is ismerem őket. Ez a képesség bennünk van. Bárki elsajátíthatja. Mindenkinek szívből ajánlom Attila mindenre kiterjedő tanítását."

  Abonyi Ágota
  Abonyi Ágota
 • „Nagyon sok mindent olvastam, valószínűleg össze-vissza hasonló témákról az ezotériában, az önmegvalósításról, az önfejlesztésről stb... Mondjuk sikerült rendesen össze is zavarodnom. Azt hittem, hogy ezek olyan misztikus dolgok, amik csak a különleges emberek képességeihez sorolhatóak. Hát nem. A gyakorlás során csak a saját, meglévő képességünk jön elő. Nem mondom, gyakorolni kell, és egyszer csak működik. Attilával az a jó, hogy elkezded visszanyerni önmagad. És valahogy minden elkezd úgy változni, hogy "egyszer csak" megtörténik. Úgy vezet, hogy a gyakorlatban találod meg azt, amire szükséged van. Hallgass rá és minden úgy történik majd, ahogy Te akarod."

  Fehér Judit, nyugdíjas
  Fehér Judit, nyugdíjas Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Szeretném megköszönni a tegnap délutáni konzultációt. Számomra nagyon érdekes és tanulságos volt. Nagyon kellemes volt a meditáció is…."

  Párkány Gabi
  Párkány Gabi Budapest
 • „Hírleveleiből sok mindent tanulok és nagyon szeretem az egyszerűségét. Nagyon jó!!!! Még egy számomra megbecsülendő dolog, nincs tele „ezt vedd meg mert ez fontos” dolgokkal. Köszönet az oldal létrejöttéért.”

  Élő Zsolt
  Élő Zsolt Kapuvár
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Az ember minden nap tanul valami újat, egyik nap új receptet, máskor megbocsátani, megint máskor színekbe sűríteni a világot. Izgalmas dolog tanulni magunkat, másokat és mindazt, ami körülvesz és kísér minket...és köszönöm a segítséget ehhez, hogy "láthatom magam, másokat" és még egy köszönet a közvetlen baráti hangért.”

  Pusztai Éva
  Pusztai Éva Oxford, Egyesült-Királyság, skype konzultáció
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve (skype konzultáció + dvd): „Ajánlom minden érdeklődőnek, aki szeretne ezzel foglalkozni, és úgy gondolom Attila ezzel a lehetőséggel képes megadni azt a kezdő lökést ami szükséges ahhoz, hogy később elég gyakorlással, mindenki maga útját járva elsajátítsa ezt a képességet. Nálam döntő változásokat indított el ez a tanfolyam."

  Molnár Csaba
  Molnár Csaba Hamburg, Németország
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Hálásan köszönöm, hogy megosztotta velem azt a Tudást, amit sok precíz munkával megteremtett. Gondos felkészülést láttam mögötte, ami növeli a hitelességét. Igazán nagy élmény volt megtapasztalni, hogy a láthatatlan is láthatóvá válhat.”

  Borcsok Éva Budapest
 • „Ritka az olyan ember, aki szereti is a munkáját. Attila azon kevesek közé tartozik, akire az ember nem csak szakemberként, hanem barátként is tekinthet. Nagyon sokat tanultam tőle az életről, és önmagam megismeréséről. Köszönöm!"

  Eszlinger Benjámin Adásztevel, skype konzultáció
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Hírlevelét és munkásságát nagyon nagyra tartom. Pszichológiai érdeklődésem nagyon régi keletű, spirituális pedig néhány évesre tehető. Amikor először találkoztam az Ön hírlevelével, rögtön nagyon eredetinek és telitalálatnak éreztem. Fel is iratkoztam még annak idején az ingyenes, akkor még csütörtökönként megtartott budakalászi csoporttalálkozóira, (talán mert valami mégis visszatartott, illetve vidéki vagyok) azonban nem jött össze, hogy részt is vegyek. Hiszem azonban, hogy személyes találkozásunk valamikor mégis meg fog történni. 🙂 További sikeres életet kívánok! Tisztelettel! ”

  Budaváriné Hódos Zsuzsanna
  Budaváriné Hódos Zsuzsanna Gyula
 • Levelezés nyilvános fórumon: „Kedves Attila! Valaha levelezgettem Veled, útkereső koromban. Azóta én megtértem, Jézus Krisztus Evangélistája vagyok, újjászületett keresztény. A Pszichológia tudományáról a véleményünket nyilván ismered. Minden jót. Neked még megjegyzem, évekig kezelt engem a Pszichiátria, nem is akárki az osztályvezető Főorvos. Eredmény: Kis híján megtébolyodtam. Amióta Jézus Krisztus tanítványa vagyok (ÉLŐ HIT, nehogy a vallásokra gondolj, katolikusok stb. és ne a másik oldalra (Buddha, Mohamed, Dalai Láma a fénylényeivel stb.). Azóta orvost nem láttam, hát ennyi. Áldás Rád! ”

  Dávid Melinda Vörös Györgyné
  Dávid Melinda Vörös Györgyné Pusztaszabolcs
 • „Ingyenes marketing eszközöket, trükköket kaptam, mellyel rögtön láttam, hogy bevételem megtöbbszörözhető. Attila segítségével újra kell értékelnem a marketingről alkotott elképzeléseimet, mely valójában nagyszerű játék és rengeteg lehetőség van benne. Hihetetlen, ha belegondolok, hogy régebben azt hittem nincs tovább, most meg alig várom, hogy lelkesen belekezdjek a sok újonnan kapott nagyszerű ötlet megvalósításába.”

  Gerlei Zsolt, igazgató
  Gerlei Zsolt, igazgató Budapest
 • „A Boldogság CD egyszerű, könnyen érthető formában, jól strukturáltan foglalja össze mindazt a tapasztalatot és tudást, amit Attila sok éves munkával szerzett. Sok kérdésemre és problémámra kaptam választ és segítséget a folytatáshoz. Most is sokszor belehallgatok, ha úgy érzem elbizonytalanodnék vagy letévednék az utamról, ez a CD mindig segít visszatalálni. Mindenkinek ajánlom, hogy hallgassa meg, próbálja ki!"

  Hegedüs Melinda
  Hegedüs Melinda Norvégia, skype konzultáció
 • „Kedves Attila! Mivel Németországban élünk, én már skypon konzultáltam veled. Depresszióm jelentősen csökkent. Leveleid mindig olvasom és sokat segít! További jó munkát kívánok! Várom továbbra is leveleid! Tisztelettel. ”

  Tótné Hír Irén Németország, skype konzultáció
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Én egy kedves szomszéd asszony által kerültem a csoportba, ajánlotta nekem Attilát, elmentem, nagyon jól érzem magam, családias a légkör, beszélgetünk, meditálunk, énekelünk.”

  Bauer Hedvig Borbála Budapest
 • „Személyes találkozóra eddig még nem került sor közöttünk, de ettől függetlenül úgy gondolom, nemes célt szolgál az, aki másokért is fáradozik. Szerintem Attila rávilágít arra, hogy nem kell valaki mássá válnunk ahhoz, hogy értékesnek érezzük magunkat. Már eleve azok vagyunk, akivé válni próbálunk... "

  Liszka Csilla Kecskemét
 • „Amit mondani tudok ennyi konzultáció után az az, hogy azoknak az igazi, akik a görcsölés, nagy elvárások helyett az egyszerűséget szeretik. Csak csinálni kell a gyakorlatokat, ami élvezetes, kizökkent a megszokottból, és azon veszi észre magát az ember, hogy szinte kiüti a szemét a megoldás. És innen már egyszerű a dolog. Köszönöm. "

  Polgár Zsolt
  Polgár Zsolt Debrecen, skype konzultáció
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „...Tudom, hogy hajlamosak az emberek a cirkuszi mutatványokra, mintsem a társadalomban jól érezni magukat. Szerintem ez a vesztünk. Szeretettel ölellek, nekem nagyon sokat segítettél! Köszönöm."

  Tomori Marcella
  Tomori Marcella Csobánka
 • „Attila nagyon közvetlen személyiség, sok jó meglátással, érdekes dolgokat lehet tőle tanulni. Ajánlom mindenkinek aki érdeklődik a meditáció iránt, illetve megrekedt az élete valamely ponton és szeretne továbblépni."

  Ojtozi Péter, főiskolai hallgató
  Ojtozi Péter, főiskolai hallgató Göd
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Csak ajánlani tudom mindenkinek, a hezitálóknak főleg, a sikerélmény nem marad el! Attila nagyon jól adja át azt a tudást aminek birtokában van, nagyon nagy szükség van az ilyen tanítókra, szerintem. Nagyon köszönöm, megérte!"

  Karazsi Mária Budapest
 • „Jó volt látni elhivatottságodat, és önzetlenségedet. A mai rohanó, elanyagiasodott világban az ember nem nagyon találkozik ilyen emberekkel. Nagyon gratulálok és sok sikert kívánok a további munkádban.”

  Mikola Györgyné Erzsébet Budakalász
 • „A csoport java része észre sem vette először a tanár urat; tovább csevegett szomszédjával, jegyzeteit rendezgette, indexébe írogatott… Aztán ahogy hajnalban az üdén ébredező, pajkos napsugarak észrevétlenül benyújtóznak az ablakredőny rései közt… először csak álmosan elterülnek a sejtelmesen homályos szoba repedezett parkettáján, bársonyosan puha perzsaszőnyegén… majd saját erejüktől felélénkülve egyre tempósabban, egyre szélesebb folyásokban, egyre magasabb rétegekben terjeszkednek… végül ragyogó fényükkel birtokba veszik az egész helyiséget – úgy töltötte be derűs személyiségén, hiteles szavain, különleges gondolatain keresztül testünket a béke, elménket a világosság, lelkünket a szeretet.”

  Garai Andrea, hallgató
  Garai Andrea, hallgató
 • „Kedves Attila! MEGSZÓLAL A BENNED ÉLŐ BUDDHA / Meghökkentő válaszok és technikák/ című könyvét épségben megkaptam. Szokásom szerint átfutottam a tartalomjegyzéket, oldalszámok elkerülték figyelmemet. Először meglepődtem, hogy kis epizódokból áll. Számomra újdonság volt, kíváncsi lettem. Meghatott az „Elő a szót...„szeretetteljes hangulata. „Gondolatok tovább gondolkodóknak" részt olvastam el utána, elhatároztam, hogy a könyvet fiamnak karácsonyi ajándéknak odaadom. „A mester válaszol" rész számomra tanulságos és szórakoztató. Azt hiszem, ha valaki nehézségeit jelzi, beszél vagy ír róla ez a leghatékonyabb kérdés: Tudok valamiben segíteni? Köszönöm kérdését. Nehéz időszakon vagyok túl, jó dolgok történnek. Üdvözlettel: Ilona"

  Pusztainé Gaál Ilona
  Pusztainé Gaál Ilona Tata
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Köszönöm szépen a hétfői találkozót! Tanulságos és hangulatos este volt. Hát hiába az öregek megmondták, hogy az ember holtig tanul! Köszönettel"

  Zakorné Mezővári Éva Szilasliget
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Attila sok éve járja-kutatja az ember belső világait. Egyedi meglátásai, megérzései, és a szívvel-lélekkel szervezett önismereti köre is gazdagítja a hozzá fordulókat, s ezt köszönöm neki."

  I. Gáspár Budakalász
 • „Az első beszélgetés után egy picit talán még csalódott is voltam. Az idő túlnyomó részében csak különböző módszerekről beszélgettünk, amiket akkor még nem értettem, de adtam egy esélyt. A szkepticizmusom miatt az elején nem is vettem igazán komolyan ezeket, de az eredmény még így is meglepően gyorsan jött. Gyógyszerész vagyok, nem akartam dilibogyókat kapkodni nap mint nap, valami más módszert kerestem. Valami olyat, amivel saját magamon tudok segíteni. Nagyjából 2 hónapja beszéltünk először. Azt hittem totál elvesztem és reménytelen eset vagyok, de a módszereid tényleg működnek! Köszönöm, hogy megismerhettem őket!”

  dr. Szegény Hajnalka
  dr. Szegény Hajnalka Førde, Norvégia, skype konzultáció
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Nagyon jó dolog hozzáértőtől tanulni, pláne ha türelmes és megnyerő is!” Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Kedves Attila! Pozitívan hat rám minden leveled. Persze töviről- hegyére nem olvasok el mindent, de mindig találok kihagyhatatlan részeket, amik remélem beépülnek a tudattalanomba és remélem, hogy jobb ember leszek általuk. Majd a végső elszámolásnál kiderül. Köszönöm, hogy tanítasz. Boldog Karácsonyt kívánok, üdvözlettel, András”

  Havrán András
  Havrán András Budapest
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „A klub amit vezetsz nagyon érdekes volt. És nagyon jól éreztem magam. Többféle nézőpontból megvilágítod a helyzeteket, olyan észrevételeid is vannak amire az emberek elsőre nem is gondolnak. Külön tetszenek a zenés foglalkozások, és a játékok amiket kitalálsz. Olyan mintha vissza vezetnéd az embereket egy magabiztosabb, figyelmesebb állapotukhoz. Ez ebben az életben szinte mindenkinek alap amivel a hétköznapokban, könnyebben boldogulhatnak az emberek. Mindez egy közvetlen és barátias beszélgetéssekkel társulva keleti és nyugati tanításokkal, mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm!"

  Balog István Egyek
 • „Attila klubja egy olyan hely, ahova szívesen visszatérnek a résztvevők, mert nyitott, elfogadó, nyugodt a légkör, nincsenek kötöttségek, szabadon áramolhatnak a gondolatok és az energiák. Már a bejáratnál leteheted a napi terhekkel teli zsákodat és kikapcsolódhatsz egy kicsit, de az is lehet, hogy a beszélgetések alatt rájössz valaminek a megoldására, ami számodra mindaddig kérdés volt, vagy megleled az önmagadhoz vezető keresett utat. Attila nemcsak vezeti a beszélgetéseket, de meditálni is megtanít, ha nyitott vagy rá. Az órákat záró közös éneklések is hatnak rád, még akkor is, ha nem érted a szanszkrit szöveget, énekelned sem kell, mert előbb-utóbb magával ragad Attila és a többiek lelkesedése ebben is. Köszönöm, hogy ott lehettem és lehetek!”

  Csókás Tímea Pomáz
 • „Attilával való konzultációim során, szívből jövő valóságos gondolatival, szavaival, konkrét gyakorlati, példáival történő segítőkész türelmes támogatása, hatalmas pozitív energiát adott, a lelki problémák leküzdéséhez. Folyamatos kitartó segítsége, „probléma” felismertető előadásmódja eredményeként, megismerhettem önmagam. Ráébresztett arra, hogy a megfelelő technikák sikeres alkalmazása elengedhetetlen az élet által gördített akadályok megértéséhez és leküzdéséhez. Számomra sajátságosan közvetlen, lelkiismeretes, önfeláldozó és humoros, bölcs embert ismerhettem meg személyében."

  Wimmer Béla Budapest
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Ami szimpatikus nekem a cikkeiben, hogy tömörek és lényegre törőek, kerüli a felesleges dolgokat, azonban én mégis egy kicsit bővebben is olvasnék az adott témákról. A gyakorlati tanácsokat is fontosnak tartom, örülök hogy azt is találni a cikkekben. A videóknak is meg van a maguk haszna, én személy szerint időnként inkább hallgatok videót, mert azt nem feltétlenül kell nézni, amikor már nagyon fáradt a szemem, viszont az információkat így is megkapom."

  Kovács Angéla Budapest
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „Tisztelt Keresztes úr! Őszintén bevallom a „hátsó szándékom" 🙂 amiért feliratkoztam a körlevelére: tanulás az előttem járótól. Pillanatnyilag egy elmegyógyintézetben vagyok egészségügyi asszisztens, de elvégeztem a pszichológia főiskolát, majd tavaly befejeztem a 4 éves Pozitív Pszichoterapeuta képzést. Az idén lépek szupervízióba, és még másfél év amíg autonóm (felénk ez a megnevezése) lehetek. Véleményt nem tudok írni, csak az érzéseimet tolmácsolom: jó érzés (új infó, hasonló gondolkodásmód stb.) Aha-élményt ad, nyugtázom hogy ezt a bizonyos dolgot én is így értettem meg. Megerősítenek, felemelnek és segítenek a rendszerezésben a cikkei. Köszönöm és kérem folytassa munkáját. Tisztelettel"

  Simon Zsófia Erdély
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve (személyes konzultáció + dvd): „Mielőtt elmentem volna a konzultációra, elolvastam néhány véleményt, és valóban időnként kell egy kis segítség hogy az ember helyre tudjon tenni magában megnyilvánulásokat, meglátásokat és hogy tanácsokat kapjon, hogyan érdemes gyakorolni, fejleszteni a már meglévő, illetve felébresztett képességeinket.”

  Kovacsek Zoltán, shaolin pap, taj-csi, csi-kung és kung-fu mester, gyógyító Veresegyház
 • „Attila nyitott, kommunikatív, informatív és hitem szerint legjobb tudása és tapasztalata alapján nyújt segítséget, ad tanácsot. Sok sikert kívánok neki a munkájában és az élete minden területén. S ha az én véleményem bármit is számít, szerintem még sok embernek fog segíteni gyakorlati tanácsaival és átgondolt javaslataival."

  Szalóki Nóra Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve (dvd): „Tetszett az anyag, köszönöm. A rávezető gyakorlatok jók voltak, sikerült is mindegyiket elsajátítanom."

  Földiné Pék Rita Győr
 • Reiki + meditáció: „Kedves Atilla! Nagyon rég kacérkodtam a személyes találkozóval. Végre megmertem lépni és nagyon jó döntés volt részemről. Pont olyan kedves, figyelmes, nyitott és profi vagy mint ahogyan kitűnik írásaidból, vagy akár a média szerepléseidből. Nagyon sok jó tippet, útmutatást kaptam a személyes konzultáción amit szinte rögtön tudtam hasznosítani. Köszönöm hogy vagy hogy egy kicsit nekem is. Jobb veled a világ ."

  Császár Erzsébet
  Császár Erzsébet Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attila nyitott volt arra, hogy kigyakoroljam rajta a lélek megismerését. Egyenrangú játszótárs volt... Persze maradok kicsit, de egészségesen szkeptikus, nem teszek hozzá ténynél többet. Nekem fontos és hasznos játék volt.”

  Bánkuti Norbert
  Bánkuti Norbert Pécs
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Kedves Attila! KÖSZÖNÖM. Felhangosítottad bennem azt, aki mindig halkan szól .:)... Csodás élmény! Az jutott eszembe, amikor a Mátrixban Neo megkérdezi Morpheust: Miért fáj a szemem? - Mert még sosem használtad. Nos, most már én is egyre jobban használom. Még egyszer hála és köszönet. Finom volt a tea! Bízom benne, hogy még találkozunk."

  Cseresznyés Veronika
  Cseresznyés Veronika Budapest
 • Keresztes Attila, „Megszólal a benned élő Buddha - meghökkentő válaszok és technikák” című könyv kapcsán: „Magam részéről csak gratulálni tudok, mert látom, hogy egyik alkotás vezet a másikhoz, az pedig a következőhöz. Ahogy engem egy egyszerű Néző' inspirál, úgy téged alkotóként az olvasó/hallgató juttat további felismerésekhez. Nekünk, alkotóknak ez a fejlődés útja. A napi csoda, amit élünk. A Látogatónak' pedig Unikumot, csemegét kínál a Látogatás minden pillanata."

  Deák Csaba, kineziológus, természetgyógyász
  Deák Csaba, kineziológus, természetgyógyász Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Vártam, izgultam, elmentem, tapasztaltam, éreztem, LÁTTAM … és leesett az állam! Fantasztikus érzés, hogy nekem is sikerült, most már csak gyakorolni kell! Attila a nyitottságával, közvetlenségével és tudásával – megint – lenyűgözött! Nincs mellébeszélés, nincs körítés, csak a tények, a tapasztalás. Boldog vagyok, hogy részt vettem a tanfolyamon, mert tudom, hogy hasznomra válik! Hálásan köszönöm a lehetőséget, mindenkinek csak ajánlani tudom!”

  Kiss Mária
  Kiss Mária Budaörs
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „...számomra ez mindig valami misztikus, elérhetetlen dolog volt. Attila megtanította, hogy minden képességgel rendelkezem, és higgyem el, hogy működik. Végtelen nagy türelemmel, játékosan vezetett végig az órán, és a csoda, a szivárvány megelevenedett nekem is. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm”

  Venczel Éva, életmód tanácsadó, Theta Healing Konzulens
  Venczel Éva, életmód tanácsadó, Theta Healing Konzulens Dunavarsány
 • „Évek óta szerettem volna részt venni Keresztes Attila hétfő esti csoportjában, sok év után végre ide is eljutottam, s ezáltal magamat is sikerült-sikerül (ez egy felfedezés, aminek azt hiszem, soha sincs vége) jobban megismernem, elfogadnom, megszeretnem. Kezdem érteni, vagy inkább meg csak „kapisgálni", hogy lehet könnyedebben, ugyanakkor teljes életet élni, hiszen a stressz, a félelmeink nem szünnek meg, különösen nem egyik napról a másikra, de igen is, lehet őket kezelni, irányítani, tudatosan. Köszönöm."

  Iker Zsuzsanna Leányfalu
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „További sikeres tevékenységet, kitartást és lelkesedést, nagyon tetszik, amit csinálsz! Szép estét kívánok!" Reiki + meditáció: ,,A kezelés kellemes, ellazító volt, a felmerülő gondolatok "megvilágosító" erejével együtt (sok kérdésre kaptam választ meditációban), és mindkettő nagyon jó élmény volt számomra. Nem volt újdonság, inkább a hazatérés öröme ért. Párommal rendszeresen jártunk meditációra, amíg a hölgy abba nem hagyta a szeánszokat. Nekem jól esik a külső segítség az ellazuláshoz, ezt kaptam meg tegnap este. Köszönöm."

  Erika Zsuzsanna Soroksár
 • „Keresztes Attila olyan ember, aki mélyen hisz abban, hogy egy kis biztatással és némi kitartással mindenki képes segíteni önmagán. Keresztes Attila a jobbik felünk. :)"

  Dr. Szabó Zsuzsanna
  Dr. Szabó Zsuzsanna Budakalász
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Voltam néhány alkalommal Kalászon, és jó volt a foglalkozás. Életkedvvel, eltöltődve jöttem tőletek haza.”

  Gyolcsos György
  Gyolcsos György Dunakeszi
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Kedves Attila! Jót tett ez a hétfői meditáció, bár még nem értem igazán, de úgy érzem, segíteni tud majd nekem! A beszélgetés is hasznos volt, jó látni, hogy mások is hasonló cipőben jártak... Köszönöm még egyszer a lehetőséget, viszlát jövő hétfőn!"

  Várkonyi Ágota Üröm

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63700/2013.