“Belső szabadság” díjmentes online tanfolyam és fórum + csoportos személyes találkozó

“Belső szabadság” – díjmentes online tréning és fórum + személyes csoportos találkozó

Stabil belső pontunk felfedezése: lépésről lépésre felépítve

E-mail cím:*
Teljes név:*

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63694/2013.  FIGYELEM! Feliratkozással jóváhagyásra kerül: Szavatolja, hogy valós adatokat, elérhetőségeket ad meg.  Adatait bizalmasan kezeljük és bármikor leiratkozhat listánkról (levelünk alján lévő linkkel, vagy postai úton). A feliratkozással jóváhagyja, hogy hír és reklám leveleket küldjünk Önnek. További infó: felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat.

Szerzői jogvédelem

Aki jogtalanul továbbadja, sokszorosítja stb. szellemi termékeinket, azok kilétét felfedjük és a megfelelő jogi lépéseket megtesszük ellene.

A valódi nyugalom belülről fakad.

Megváltozunk, így megváltozik a környezetünk, így megváltozik az egész világ...

Az elme (gondolatok, érzelmek, hangulatok) megismerésével teljes fordulatot vesz életünk pozitív irányba. A problémáink nagy része megszűnik: felesleges gondolkodás, önmagunk és mások hibáztatása, problémákon történő agyalás, rossz érzésekkel, hangulatokkal való azonosulás. Ez elhalványul és felsejlik mögötte egy stabil tér, mely mindezeken túl van… Ez adhat valódi békét számunkra.

Ahogy megváltozunk, megváltozik a környezetünk. Ahogy a környezetünk megváltozik, megváltozik az egész világ… Az akarást, ambíciót, folytonos vágyakozást, frusztrációt felváltja az áramlás, szemlélődés és az élettel való áramlás öröme. Ha kell az aktivitást is megéljük, de örömként és nem kényszerként… A programunk, korra, vallásra, nemre és életkorra tekintet nélkül kínál megoldást beépülve mostani életünkbe megadva a megfelelő hátteret és stabilitást.

0
Ennyien végezték el 2017-ig

A "Belső szabadság" tanfolyam tartalma

   • Díjmentes csoportos találkozó, ahol kérdezni is lehet
   • Néhány módszer, megközelítés ismertetése online
   • Videók, cikkek és nyilvános fórum
   • Egyéb meglepetések
Elérhetőség

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

A keresendő szöveget itt kell begépelni és utána enter-t nyomni