2005 óta sok ezer emberrel beszélgettem, oktattam az önismeret témakörében. Azt vettem észre, hogy a különféle módszerekkel történő erőszakos állapotok fenntartása kudarcra van ítélve. Helyette van néhány olyan megoldás, mely megmutatja, hogy kik vagyunk valójában. Ezt nem kell gyakorolni, megtartani, csak felismerni. Mert ez mindig így volt… Hálás vagyok a sorsnak, hogy ebben a témában elmélyedhettem és, akik ez iránt érdeklődnek, önmagamat látom bennük…

Mit tartogatok ajándék gyanánt a számodra? Néhány konkrétumot erről, amit fent kifejtettem és egy kis személyes meglepetést. Nyitott vagy rá? Kérlek, ha pszichológiai/orvosi kezelésre van szükséged, akkor ne engem válassz, mert ebben nem tudok segíteni. Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy annak részeként küldhessem a folytatást…

 • „Hírleveleiből sok mindent tanulok és nagyon szeretem az egyszerűségét. Nagyon jó!!!! Még egy számomra megbecsülendő dolog, nincs tele „ezt vedd meg mert ez fontos” dolgokkal. Köszönet az oldal létrejöttéért.”

  Élő Zsolt
  Élő Zsolt Kapuvár
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „...Tudom, hogy hajlamosak az emberek a cirkuszi mutatványokra, mintsem a társadalomban jól érezni magukat. Szerintem ez a vesztünk. Szeretettel ölellek, nekem nagyon sokat segítettél! Köszönöm."

  Tomori Marcella
  Tomori Marcella Csobánka
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: "Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen sokoldalú a honlapod. Gratulálok. Úgy bele tudok feledkezni a honlapodon belüli klikkelgetésbe, hogy azt veszem észre, hogy vége a napnak. Már-már függőnek érzem magam. További sok sikert, köszönjük az értékes cikkeket. Remélem, hogy egyszer személyesen is lesz lehetőségem eljutni hozzátok."

  Sas Zsuzsa Budapest