Az elmúlt 16 évben sok ezer emberrel beszélgettem, oktattam az önismeret témakörében. 7 nagyon fontos dolgot vettem észre, mely megismerése akár azonnal képes elindítani egy folyamatot az emberekben. Kíváncsi vagy ezekre az ingyenes, gyakorlatias, lényegre törő önismereti (modern kifejezéssel élve) life coaching gyakorlatokra, mely csak egészséges pszichével rendelkező embereknek szól ismeretterjesztés gyanánt? Ez egy fajta esszencia, ha egyéni life coaching feladatok, ill. coaching kérdések iránt érdeklődsz. Kíméletlen őszinteséggel megosztom Veled, mert az önismeretben az őszintétlenségnek annyi értelme van, mint sivatagban homokot árulni.

Mire számíthatsz pontosan? A mai nappal együtt 7 napon keresztül minden nap pár sorban leírom a lényeget (egyéni life coaching kérdéseket), amit egyből vissza tudsz fordítani saját életedre. Minden nap tudsz vele dolgozni. De nagyon szókimondó leszek ám! 🙂 Na, jöhet a tisztítótűz? Ha pszichológiai/orvosi kezelésre van szükséged, akkor kérlek ne engem válassz. Köszönöm a megértést.

 • „Hírleveleiből sok mindent tanulok és nagyon szeretem az egyszerűségét. Nagyon jó!!!! Még egy számomra megbecsülendő dolog, nincs tele „ezt vedd meg mert ez fontos” dolgokkal. Köszönet az oldal létrejöttéért.”

  Élő Zsolt
  Élő Zsolt Kapuvár
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: „...Tudom, hogy hajlamosak az emberek a cirkuszi mutatványokra, mintsem a társadalomban jól érezni magukat. Szerintem ez a vesztünk. Szeretettel ölellek, nekem nagyon sokat segítettél! Köszönöm."

  Tomori Marcella
  Tomori Marcella Csobánka
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: "Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen sokoldalú a honlapod. Gratulálok. Úgy bele tudok feledkezni a honlapodon belüli klikkelgetésbe, hogy azt veszem észre, hogy vége a napnak. Már-már függőnek érzem magam. További sok sikert, köszönjük az értékes cikkeket. Remélem, hogy egyszer személyesen is lesz lehetőségem eljutni hozzátok."

  Sas Zsuzsa Budapest