budakalászi helyszínen és ürömi, pilisborosjenői kiszállással frissítő-lazító, relaxáló svéd masszázs

Olyan érzés, mintha nyaralnánk… Testi-lelki kényeztetés, töltekezés

masszázs

Masszázs Ürömön és Pilisborosjenőn kiszállással! Egy nagyszerű ajándék Önmaga vagy ismerőse számára. Nincs csalódás, hiszen sok száz ajánlás található a honlapon azoktól, akik már jártak nálam.

Masszázs Ürömön és Pilisborosjenőn

Előzzük meg a derékfájást, hátfájást, nyakfájást és egyéb fájdalmakat

A svéd frissítő-lazító, relaxáló masszázs Ürömön és Pilisborosjenőn Önnek való, ha igazi kényeztetésre vágyik és szeretné megelőzni a mozgásszervi problémákat, esetleges műtéteket. A gyógymasszázst egyébként nem véletlenül alkalmazzák jóformán az egész világon a kórházakban, mely többnyire szintén a svéd masszázs elemeire épít. Kevesen tudják, hogy a gyógyító masszázst olyan esetekben is alkalmazzák nagy sikerrel, mint a gyomorproblémák, angina pectoris, vagy a tüdőgyulladás. Jómagam nem csupán a nyugati, hanem a keleti medicinában is egészségügyi végzettségre tettem szert, így megismertem az akupunktúrás pontokat is, de minden esetben kellemes masszírozásra számíthat, mely fájdalommentes.

A kikérdezés, megjelenés és egyes akupresszúrás pontnyomás segítségével pedig következtetni lehet arra, hogy a legfontosabb szerveink milyen állapotban vannak. Tanultam thai masszázst, manuálterápiát, csontkovácsolást, különféle kimozgatásokat is. A megfelelő szaktudással végrehajtott kimozgatásokról. Ám azt fontos leszögezni, hogy a szaktudást nélkülöző csontkovácsolás bénulást is okozhat. Válassza a “masszázs Ürömön, Pilisborosjenőn” programot, mely kiszállással történik otthonába, de budakalászi helyszínünkön is szeretettel várjuk.

Masszázs Ürömön és Pilisborosjenőn

Sok száz elégedett ügyfél és legmagasabb masszázs végzettség

Miért válasszon engem, ha masszázsra vágyik Ürömön, Pilisborosjenőn? Azért, mert több száz kedves ügyfelem adott írásban pozitív visszajelzést, mely megtalálható a honlapomon az ajánlások menüpontban. Egyébként 2005 óta szolgálom az embereket. Miután lediplomáztam tanulmányoztam, elmélyedtem a nyugati és keleti orvostudományban és mind a két területről szereztem államilag elismert szakvégzettséget. Több év után vizsgáztam le és a legjobb oktatást igénybe véve, nemzetközi akadémián is tanultam, lásd bemutatkozás menüpont.

Ennek köszönhetően a legmagasabb végzettségre tettem szert a masszírozás területén. Orvosoknak, gyógyszerészeknek szóló szaklapokban is publikálok. Emellett kórházban és gyógyfürdőben szerzett tapasztalatokkal is rendelkezem. Bárki igényelheti egészséges emberként a különféle szolgáltatásaimat. Keressen meg engem az “masszázs ürömi, pilisborosjenői” program kapcsán, mely az egész környéken elérhető!

eniko_1

Enikő akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozása

Ajánlom Enikő masszázsát is Budakalászon, további infó és bejelentkezés.

masszázs

Attila akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozása

Helyszín

Helyszín és masszázs árak Üröm, Pilisborosjenő és vonzáskörzetében: Budakalász központjában, a Szentendrei út elején (Lenfonó hév megállótól 100 méterre). Környékre történő kiszállás + 3.000 Ft: Budakalász, Pomáz, Szentendre, Üröm, Pilisborosjenő, Dunakeszi, Bp III. és IV. kerület. Minimum 45 perc frissítő-lazító, relaxáló masszírozás – 4.500 Ft (6.000 Ft / óra díjon dolgozom). Legelső alkalommal minimum 30 perc a konzultáció, felmérés (3.000 Ft).

Javasolt mennyiség: hetente, két hetente 45-60 perc

“Masszázs Ürömön, Pilisborosjenőn” program frissítő-lazító, relaxáló, svéd masszírozás jótékony hatásai

 • segíti az izmok regenerálódását, lerövidítve, csökkentve az izomláz tüneteit
 • fokozza a véráramlást, elősegítve a szervezet oxigénellátását, és a méreganyagok kiürülését
 • meggyorsítja a tejsav, húgysav és egyéb anyagcsere-hulladékok távozását a szövetekből
 • vérkeringés fokozás a szív megterhelése nélkül
 • idegcsillapító hatású
 • stressz káros hatásainak csökkentése
 • pihentető és frissítő hatású
 • serkenti, megfiatalítja a bőrt
 • légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek
 • mozgásszervi probléma
 • reumás betegség
 • szívpanaszok, magas vérnyomás
 • tartáshiba korrigálása
 • izommerevség oldása
 • szövetek rugalmasságát növeli, hajlékonyságot biztosít
 • a szalagok és inak hajlékonyabbá és rugalmasabbá válnak

A sok száz ajánlás közül lásd "masszázs Üröm és Pilisborosjenő" program

 • ,,Korrekt, megbízható, nagy tudású szakembernek ismertem meg Attilát. Már első alkalom után megkönnyebbültem, könnyebben vettem levegőt és elmúlt a kínzó vállfájásom, hát fájdalmam és derékfájásom. Körülbelül két hónap után a kardiológusom legnagyobb meglepetések közepette konstatálta a kontrollon, hogy nem kell a kockázatos szívműtétnek alávetni magamat."

  Hőgyei Ottó Budapest
 • „Attila masszázsát alaposnak tartom, gyógyító szándéka és tudása érezhető, szívesen megosztja tudását, hogy mi magunk is tudjunk tenni az egészségünkért. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.”

  Schmidt Anikó Svájc
 • "Attila kiegyensúlyozott személyisége, udvariassága, kedves érdeklődése megnyugtatóan hat az emberre. Rendkívül alapos, sokoldalúan akarja megismerni a bajod, az állapotod, és szívén viseli a "betegsorsod". A talp- és testmasszázsa alaposan megdolgoztatja a tested, a vele való beszélgetés pedig kellemes szellemi kirándulás."

  Tavaszi Beatrix
  Tavaszi Beatrix Budakalász
 • "Attila egy régi gerincproblémámmal foglalkozott. Végig teljesen biztonságban éreztem magam Nála, türelmesen, nagy figyelemmel meghallgatott és mindent megtett, hogy minden szinten komfortban érezzem magam a kezelés alatt és után. A masszázs és a köpölyözés csodásan ellazított, a problémám azóta sem tért vissza. Köszönöm ezt a jó élményt!"

  Bán Lilla, Kisoroszi
  Bán Lilla, Kisoroszi Kisoroszi, tai chi mester
 • "Kedves Attila, örülök a találkozásnak-:)) már a helyszínre jutásomat segítő email részletessége megfogott... Jónak látom a két emberes diagnosztizálást - több szem többet lát - a masszázs "ízlett", még beszélgettünk is utána, - meg vagyok elégedve a szolgáltatás színvonalával. Köszönöm"

  Vida Ferenc Százhalombattta
 • "Attila kiváló szakember! Számomra teljesen hiteles. Széleskörű tudással rendelkezik, amit folyamatosan bővít. A gyógyítás különböző módszereit összeolvasztja, holisztikusan szemléli testet és lelket. Figyelmes, empatikus, intelligens. Hálás vagyok neki az eddigi kezelésekért, már 3 alkalom is sokat segített. Bármikor alkalmazható meditációs gyakorlatokat is tanított, masszázsával pedig az évek óta tartó térd, és hát fájdalmaimat enyhítette. Csak ajánlani tudom! Természetesen mindenkinek más módszer az, ami segít, de mindenképpen érdemes kipróbálni Attila módszerét annak, aki valamilyen területen fejlődni, gyógyulni szeretne!"

  Gergely Kata, jóga tanár Dunakeszi
 • "Köszönöm az eddigieket, sokat segítettél a maratonra való felkészülésben, és az utóhatások kiheverésében."

  Barabás Gyula Budapest

Jelentkezzen az online vagy személyes egyéni, öngyógyító, oktató konzultációra

Személyre szabott megoldás (keleti pszichológia és gyógyászat) már első alkalommal: érdekel a program

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

 

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics