budakalászi helyszínen és 4. kerületi kiszállással frissítő-lazító, relaxáló svéd masszázs

Kényeztetés, töltekezés testileg-lelkileg, mintha nyaralnánk…

masszázs

Masszázs Újpesten és a 4. kerületben kiszállással! Lepje meg Önmagát vagy kedves ismerősét ezzel a kellemes élménnyel! A csalódás kizárva, mert a honlapon sok száz pozitív visszajelzés található.

Masszázs Újpesten a 4. kerületben, több száz ajánlás a honlapon

Előzze meg a hátfájást, derékfájást, nyakfájást és egyéb fájdalmakat

Ajánlom figyelmébe a svéd frissítő-lazító, relaxáló 4. kerületben pl. Újpesten is elérhető masszázst.  Megelőzés gyanánt nyugaton is egyre nagyobb divat a masszírozás alkalmazása. Többek között a svéd masszázs elemeit alkalmazzák jóformán az egész világon kórházakban is gyógyítás célzatával. A gyógymasszázs egyébként mozgásszervi problémákon túl, akár gyomorproblémák, tüdőgyulladás, angina pectoris esetén is alkalmazásra kerül. Fontos megemlítenem, hogy nemcsak a nyugati, hanem a keleti orvoslás területén is tettem szert egészségügyi végzettségre, így ismerem az akupunktúrás pontokat is, ám csak fájdalommentes masszázsra számíthat tőlem a kedves delikvens. Tanultam thai masszázst, manuálterápiát, csontkovácsolást, különféle kimozgatásokat is.

A megjelenés, kikérdezés és egyes akupresszúrás pontnyomás segítségével pedig következtetéseket lehet levonni az egyes szervek állapotát illetően. Érdemes a megfelelő tudással végrehajtott kimozgatásokat is megemlíteni, melyek a beszűkült ízületi mozgásokon tudnak segíteni. Tartsuk szem előtt, hogy a szaktudás híján végrehajtott csontkovácsolás bénulást is okozhat! Vegye fel velem a kapcsolatot, hogy a 4. kerületben kiszállással, vagy Budakalászon minél hamarabb fogadhassam.

Masszázs Újpesten a 4. kerületben, több száz ajánlás a honlapon

A legmagasabb masszázs kompetencia és sok száz elégedett visszajelzés

Masszázs az egész 4. kerületben pl. Újpesten az Ön otthonában

Miért válasszon engem, ha a masszázsra vágyik a 4. kerületben vagy környékén (pl. újpesti masszázs otthonában)? Először is több száz kedves ügyfelem pozitív véleményét megtalálja az ajánlások menüpontban. 2005 óta van szerencsém emberekkel foglalkozni. Miután lediplomáztam nemcsak tanulmányoztam a keleti és nyugati medicinát, hanem mind a két területen szereztem államilag elismert szakképzettséget is. Ez sok éves tanulmányaim után kaptam meg, törekedve a legnívósabb oktatás igénybevételére, többek között egy nemzetközi akadémián tanultam (lásd bemutatkozás menüpont).

A legmagasabb végzettséget szereztem meg a masszázs területén és az a megtiszteltetés ért, hogy orvosoknak, gyógyszerészeknek szóló szaklapokban is publikálok. Ráadásul kórházban és gyógyfürdőben is szereztem tapasztalatokat. Igényelje tőlem Újpesten a masszázst (illetve az egész 4. kerületben), mely egészséges embereknek szól és kerülje el a mozgásszervi problémákat, fájdalmakat. Jelentkezzen a “4. kerületi, újpesti masszázs” programra, mely az egész környéken elérhető!

eniko_1

Enikő akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozása

Ajánlom Enikő masszázsát is Budakalászon, további infó és bejelentkezés.

masszázs

Attila akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozása

Helyszín

Masszázs Újpesten a 4. kerületben és a vonzáskörzetében

Helyszín és masszázs árak Újpesten, a 4. kerületben és vonzáskörzetében: Budakalász központjában, a Szentendrei út elején (Lenfonó hév megállótól 100 méterre). Környékre történő kiszállás + 3.000 Ft: Bp III. és IV. kerület, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Üröm, Pilisborosjenő, Dunakeszi. Minimum 45 perc frissítő-lazító, relaxáló masszírozás – 4.500 Ft (6.000 Ft / óra díjon dolgozom). Legelső alkalommal minimum 30 perc a konzultáció, felmérés (3.000 Ft).

Javasolt mennyiség: hetente, két hetente 45-60 perc

Frissítő-lazító, relaxáló, svéd “4. kerületi pl. Újpest masszázs” jótékony hatásai

 • segíti az izmok regenerálódását, lerövidítve, csökkentve az izomláz tüneteit
 • fokozza a véráramlást, elősegítve a szervezet oxigénellátását, és a méreganyagok kiürülését
 • meggyorsítja a tejsav, húgysav és egyéb anyagcsere-hulladékok távozását a szövetekből
 • vérkeringés fokozás a szív megterhelése nélkül
 • idegcsillapító hatású
 • stressz káros hatásainak csökkentése
 • pihentető és frissítő hatású
 • serkenti, megfiatalítja a bőrt
 • légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek
 • mozgásszervi probléma
 • reumás betegség
 • szívpanaszok, magas vérnyomás
 • tartáshiba korrigálása
 • izommerevség oldása
 • szövetek rugalmasságát növeli, hajlékonyságot biztosít
 • a szalagok és inak hajlékonyabbá és rugalmasabbá válnak

A sok száz ajánlás közül lásd "masszázs Újpesten a 4. kerületben" program

 • ,,Korrekt, megbízható, nagy tudású szakembernek ismertem meg Attilát. Már első alkalom után megkönnyebbültem, könnyebben vettem levegőt és elmúlt a kínzó vállfájásom, hát fájdalmam és derékfájásom. Körülbelül két hónap után a kardiológusom legnagyobb meglepetések közepette konstatálta a kontrollon, hogy nem kell a kockázatos szívműtétnek alávetni magamat."

  Hőgyei Ottó Budapest
 • „Attila masszázsát alaposnak tartom, gyógyító szándéka és tudása érezhető, szívesen megosztja tudását, hogy mi magunk is tudjunk tenni az egészségünkért. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.”

  Schmidt Anikó Svájc
 • "Attila kiegyensúlyozott személyisége, udvariassága, kedves érdeklődése megnyugtatóan hat az emberre. Rendkívül alapos, sokoldalúan akarja megismerni a bajod, az állapotod, és szívén viseli a "betegsorsod". A talp- és testmasszázsa alaposan megdolgoztatja a tested, a vele való beszélgetés pedig kellemes szellemi kirándulás."

  Tavaszi Beatrix
  Tavaszi Beatrix Budakalász
 • "Attila egy régi gerincproblémámmal foglalkozott. Végig teljesen biztonságban éreztem magam Nála, türelmesen, nagy figyelemmel meghallgatott és mindent megtett, hogy minden szinten komfortban érezzem magam a kezelés alatt és után. A masszázs és a köpölyözés csodásan ellazított, a problémám azóta sem tért vissza. Köszönöm ezt a jó élményt!"

  Bán Lilla, Kisoroszi
  Bán Lilla, Kisoroszi Kisoroszi, tai chi mester
 • "Kedves Attila, örülök a találkozásnak-:)) már a helyszínre jutásomat segítő email részletessége megfogott... Jónak látom a két emberes diagnosztizálást - több szem többet lát - a masszázs "ízlett", még beszélgettünk is utána, - meg vagyok elégedve a szolgáltatás színvonalával. Köszönöm"

  Vida Ferenc Százhalombattta
 • "Attila kiváló szakember! Számomra teljesen hiteles. Széleskörű tudással rendelkezik, amit folyamatosan bővít. A gyógyítás különböző módszereit összeolvasztja, holisztikusan szemléli testet és lelket. Figyelmes, empatikus, intelligens. Hálás vagyok neki az eddigi kezelésekért, már 3 alkalom is sokat segített. Bármikor alkalmazható meditációs gyakorlatokat is tanított, masszázsával pedig az évek óta tartó térd, és hát fájdalmaimat enyhítette. Csak ajánlani tudom! Természetesen mindenkinek más módszer az, ami segít, de mindenképpen érdemes kipróbálni Attila módszerét annak, aki valamilyen területen fejlődni, gyógyulni szeretne!"

  Gergely Kata, jóga tanár Dunakeszi
 • "Köszönöm az eddigieket, sokat segítettél a maratonra való felkészülésben, és az utóhatások kiheverésében."

  Barabás Gyula Budapest

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. 

„Belső szabadság – bárhol, bármikor” díjmentes online, önismereti tréning

Iratkozz fel a programra, amíg van szabad kapacitás!

 E-mail cím:*  bővebb infó

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics