Frissítő-lazító, relaxáló svéd masszázs szentendrei helyszínen kiszállással, vagy Budakalászon

A nyaralás érzése, kényeztetéssel, töltekezéssel egybekötve

masszázs

Kényeztesse Önmagát, családtagját vagy egyik ismerősét a “szentendrei masszázs kiszállással” programot választva, de budakalászi helyszínen is szeretettel látjuk! Több száz ajánlás van a honlapon, így biztos vagyok benne, hogy csalódás Önt sem érheti.

Masszázs Szentendrén reális áron, gyógymasszőr, természetgyógyász-akupresszőr szakképesítéssel

Hogy soha ne legyen nyakfájása, derékfájása, vagy hátfájása

A Szentendrén is elérhető masszázst (lásd svéd frissítő-lazító vagy relaxáló jellegű kényeztetés) ajánlom figyelmébe, ha egy kis pihenésre, feltöltődésre, kényeztetésre vágyik éppen. Köztudott, hogy a gyógymasszírózás alkalmával is a svéd masszázs elemeit használják. Persze ezeket az eljárásokat a nyugati és keleti kórházakban is előszeretettel alkalmazzák más módszerekkel együtt mozgásszervi vagy akár gyomorproblémák, angina pectoris, tüdőgyulladás esetén is.

Fontosnak tartom elmondani, hogy nemcsak tanulmányoztam, hanem egészségügyi végzettséget is szereztem és szakvizsgáztam a nyugati és a keleti orvoslás területén is. Ismerem az akupunktúrás pontokat is, ám minden esetben kellemes, fájdalommentes masszázsra számíthat tőlem a kedves ügyfelem. Tanultam thai masszázst, manuálterápiát, csontkovácsolást, különféle kimozgatásokat is.

Kevesen tudják, hogy a kikérdezésen és megjelenésen túl a különféle pontnyomásokkal az egyes szervek állapotára is lehet következtetni. Megfelelő kompetenciával rendelkező szakember kimozgatásai pedig a beszűkült ízületi mozgásokra vannak jó hatással (hiányos tudás birtokában a csontkovácsolás bénulást is okozhat!). Válassza a szentendrei masszázst otthonába, esetleg jöjjön el hozzánk a budakalászi centrumba.

Masszázs Szentendrén reális áron, gyógymasszőr, természetgyógyász-akupresszőr szakképesítéssel

Sok száz pozitív visszajelzés a honlapon és a legmagasabb szakmai kompetencia

Megtiszteltetés, mikor felkeres valaki, melyre 2005 óta van lehetőség. A szentendrei masszázs egy kiváló alkalom arra, hogy megpihenjen, ellazuljon, töltekezzen. Ki ne vágyna kényeztetésre rohanó világunkban? A sok száz pozitív visszajelzéseket az ajánlások menüpontban veheti szemügyre.

Tanulmányaim tekintetében a diploma után több éves tanulmány végén államilag elismert szakvizsgát tettem és a legjobb iskolákban igyekeztem képezni magamat (többek között egy nemzetközi akadémián, lásd bemutatkozás menüpont).

Tapasztalatot szereztem kórházban és gyógyfürdőben is. A masszírozás területén a legmagasabb végzettséggel rendelkezem. És óriási öröm, hogy felkérésre orvosoknak, gyógyszerészeknek szóló szaklapokban is írhatok. Kerülje el a különféle fájdalmakat és igényelje egészséges emberként a masszázst.  Regisztráljon a “Szentendre masszázs” programra, hogy minél hamarabb kipróbálhassa azt!

eniko_1

Enikő akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozása

Ajánlom Enikő masszázsát is Budakalászon, további infó és bejelentkezés.

masszázs

Attila akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozása

Helyszín

Helyszín és masszázs árak Szentendrén és vonzáskörzetében: Budakalász központjában, a Szentendrei út elején (Lenfonó hév megállótól 100 méterre). Környékre történő kiszállás + 3.000 Ft: Budakalász, Pomáz, Szentendre, Üröm, Pilisborosjenő, Dunakeszi, Bp III. és IV. kerület. Minimum 45 perc frissítő-lazító, relaxáló masszírozás – 4.500 Ft (6.000 Ft / óra díjon dolgozom). Legelső alkalommal minimum 30 perc a konzultáció, felmérés (3.000 Ft).

Javasolt mennyiség: hetente, két hetente 45-60 perc

“Masszázs Szentendre” frissítő-lazító, relaxáló, svéd masszírozás jótékony hatásai

segíti az izmok regenerálódását, lerövidítve, csökkentve az izomláz tüneteit
fokozza a véráramlást, elősegítve a szervezet oxigénellátását, és a méreganyagok kiürülését
meggyorsítja a tejsav, húgysav és egyéb anyagcsere-hulladékok távozását a szövetekből
vérkeringés fokozás a szív megterhelése nélkül
idegcsillapító hatású
stressz káros hatásainak csökkentése
pihentető és frissítő hatású
serkenti, megfiatalítja a bőrt

légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek
mozgásszervi probléma
reumás betegség
szívpanaszok, magas vérnyomás
tartáshiba korrigálása
izommerevség oldása
szövetek rugalmasságát növeli, hajlékonyságot biztosít
a szalagok és inak hajlékonyabbá és rugalmasabbá válnak

A sok száz ajánlás közül lásd "masszázs Szemntendre" program

 • ,,Korrekt, megbízható, nagy tudású szakembernek ismertem meg Attilát. Már első alkalom után megkönnyebbültem, könnyebben vettem levegőt és elmúlt a kínzó vállfájásom, hát fájdalmam és derékfájásom. Körülbelül két hónap után a kardiológusom legnagyobb meglepetések közepette konstatálta a kontrollon, hogy nem kell a kockázatos szívműtétnek alávetni magamat."

  Hőgyei Ottó Budapest
 • „Attila masszázsát alaposnak tartom, gyógyító szándéka és tudása érezhető, szívesen megosztja tudását, hogy mi magunk is tudjunk tenni az egészségünkért. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.”

  Schmidt Anikó Svájc
 • "Attila kiegyensúlyozott személyisége, udvariassága, kedves érdeklődése megnyugtatóan hat az emberre. Rendkívül alapos, sokoldalúan akarja megismerni a bajod, az állapotod, és szívén viseli a "betegsorsod". A talp- és testmasszázsa alaposan megdolgoztatja a tested, a vele való beszélgetés pedig kellemes szellemi kirándulás."

  Tavaszi Beatrix
  Tavaszi Beatrix Budakalász
 • "Attila egy régi gerincproblémámmal foglalkozott. Végig teljesen biztonságban éreztem magam Nála, türelmesen, nagy figyelemmel meghallgatott és mindent megtett, hogy minden szinten komfortban érezzem magam a kezelés alatt és után. A masszázs és a köpölyözés csodásan ellazított, a problémám azóta sem tért vissza. Köszönöm ezt a jó élményt!"

  Bán Lilla, Kisoroszi
  Bán Lilla, Kisoroszi Kisoroszi, tai chi mester
 • "Kedves Attila, örülök a találkozásnak-:)) már a helyszínre jutásomat segítő email részletessége megfogott... Jónak látom a két emberes diagnosztizálást - több szem többet lát - a masszázs "ízlett", még beszélgettünk is utána, - meg vagyok elégedve a szolgáltatás színvonalával. Köszönöm"

  Vida Ferenc Százhalombattta
 • "Attila kiváló szakember! Számomra teljesen hiteles. Széleskörű tudással rendelkezik, amit folyamatosan bővít. A gyógyítás különböző módszereit összeolvasztja, holisztikusan szemléli testet és lelket. Figyelmes, empatikus, intelligens. Hálás vagyok neki az eddigi kezelésekért, már 3 alkalom is sokat segített. Bármikor alkalmazható meditációs gyakorlatokat is tanított, masszázsával pedig az évek óta tartó térd, és hát fájdalmaimat enyhítette. Csak ajánlani tudom! Természetesen mindenkinek más módszer az, ami segít, de mindenképpen érdemes kipróbálni Attila módszerét annak, aki valamilyen területen fejlődni, gyógyulni szeretne!"

  Gergely Kata, jóga tanár Dunakeszi
 • "Köszönöm az eddigieket, sokat segítettél a maratonra való felkészülésben, és az utóhatások kiheverésében."

  Barabás Gyula Budapest

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. 

„Belső szabadság – bárhol, bármikor” díjmentes online, önismereti tréning

Iratkozz fel a programra, amíg van szabad kapacitás!

 E-mail cím:*  bővebb infó

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics