budakalászi helyszínen és pomázi kiszállással frissítő-lazító, relaxáló svéd masszázs

Kényeztetés, töltekezés testileg-lelkileg, mintha nyaralnánk…

masszázs

Pomázi masszázs kiszállással! Ajándékozza meg Önmagát vagy valaki mást ezzel a különlegességgel! Nem fog csalódni, hiszen eddig is sok száz pozitív ajánlást kaptam munkámról,  mely a honlapon megtalálható.

Masszázs Pomázon kedvezményes áron akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőrtől

Hátfájás, derékfájás, nyakfájás nélkül megelőzve a fájdalmakat

A svéd frissítő-lazító vagy relaxáló – Pomázon is elérhető masszázs -, igazi kényeztetésnek számít és nyugaton is egyre többen alkalmazzák rendszeresen megelőzésre. A gyógyító jellegű masszírozás is ezeket az elemeket alkalmazza, csak ott célirányosan egy-egy testrészre fókuszálunk. Nemcsak a nyugati, hanem a keleti orvoslásban is egészségügyi végzettséget szereztem, így ismerem az akupunktúrás pontokat is, de kellemes masszírozást hajtok végre fájdalommentesen. Tanultam thai masszázst, manuálterápiát, csontkovácsolást, különféle kimozgatásokat is.

Végre valami, ami egészséges, hasznos és jól is esik.:) A gyógyító masszírozást (orvosi masszázst) nem véletlenül alkalmazzák régóta a keleti és nyugati kórházakban (egész világon), mely a mozgásszervi problémákon túl, akár tüdőgyulladás, angina pectoris, gyomorproblémák esetén is segíthet. És a megjelenés, kikérdezés és egyes akupresszúrás pontnyomás segítségével következtetni lehet az egyes szervek állapotára is. A megfelelő szaktudással végrehajtott kimozgatások pedig a beszűkült ízületi mozgásokra vannak jótékony hatással (a szaktudás nélkül végrehajtott csontkovácsolás bénulást is okozhat!). Jelentkezzen és vegyen részt a pomázi masszázson, mely kiszállással történik otthonában, de budakalászi helyszínünkön is szeretettel várjuk.

Masszázs Pomázon kedvezményes áron akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőrtől

Több száz elégedett ügyfél és legmagasabb masszázs végzettség

Miért válasszon engem, ha a pomázi masszázs iránt érdeklődik? Sok száz ügyfelem ajánlása van feltöltve a honlapomra (lásd ajánlások menüpont). 2005 óta szolgálom az embereket. Lediplomázásom után nemcsak elmélyedtem és tanulmányoztam mind a keleti és nyugati medicinát, hanem mind a két területről rendelkezem államilag elismert szakvizsgával, melyeket sok éves tanulmány előzött meg, többek között egy nemzetközi akadémián (lásd bemutatkozás menüpont).

Így a legmagasabb végzettséggel rendelkezem a masszírozást illetően. Orvosoknak, gyógyszerészeknek szóló szaklapokban is publikálok felkérésre, mind a keleti, mind a nyugati medicina tekintetében és adok interjúkat. Kórházban és gyógyfürdőben szerzett tapasztalatokkal is rendelkezem. Bárki igényelheti egészséges emberként a különféle szolgáltatásaimat. …aki önmagát kényeztetné, vagy családtagjának, ismerősének adná ajándékba a kényeztető masszírozást, elkerülve a különféle mozgásszervi problémákat és fájdalmakat. Jelentkezzen a “Pomáz masszázs” programra, mely az egész környéken elérhető!

eniko_1

Enikő akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozása

Ajánlom Enikő masszázsát is Budakalászon, további infó és bejelentkezés.

masszázs

Attila akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozása

Helyszín

Helyszín és masszázs árak Pomázon és vonzáskörzetében: Budakalász központjában, a Szentendrei út elején (Lenfonó hév megállótól 100 méterre). Környékre történő kiszállás + 3.000 Ft: Budakalász, Pomáz, Szentendre, Üröm, Pilisborosjenő, Dunakeszi, Bp III. és IV. kerület. Minimum 45 perc frissítő-lazító, relaxáló masszírozás – 4.500 Ft (6.000 Ft / óra díjon dolgozom). Legelső alkalommal minimum 30 perc a konzultáció, felmérés (3.000 Ft).

Javasolt mennyiség: hetente, két hetente 45-60 perc

“Masszázs Pomázon” frissítő-lazító, relaxáló, svéd masszírozás jótékony hatásai

 • segíti az izmok regenerálódását, lerövidítve, csökkentve az izomláz tüneteit
 • fokozza a véráramlást, elősegítve a szervezet oxigénellátását, és a méreganyagok kiürülését
 • meggyorsítja a tejsav, húgysav és egyéb anyagcsere-hulladékok távozását a szövetekből
 • vérkeringés fokozás a szív megterhelése nélkül
 • idegcsillapító hatású
 • stressz káros hatásainak csökkentése
 • pihentető és frissítő hatású
 • serkenti, megfiatalítja a bőrt
 • légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek
 • mozgásszervi probléma
 • reumás betegség
 • szívpanaszok, magas vérnyomás
 • tartáshiba korrigálása
 • izommerevség oldása
 • szövetek rugalmasságát növeli, hajlékonyságot biztosít
 • a szalagok és inak hajlékonyabbá és rugalmasabbá válnak

A sok száz ajánlás közül lásd "masszázs Pomáz" program

 • ,,Korrekt, megbízható, nagy tudású szakembernek ismertem meg Attilát. Már első alkalom után megkönnyebbültem, könnyebben vettem levegőt és elmúlt a kínzó vállfájásom, hát fájdalmam és derékfájásom. Körülbelül két hónap után a kardiológusom legnagyobb meglepetések közepette konstatálta a kontrollon, hogy nem kell a kockázatos szívműtétnek alávetni magamat."

  Hőgyei Ottó Budapest
 • „Attila masszázsát alaposnak tartom, gyógyító szándéka és tudása érezhető, szívesen megosztja tudását, hogy mi magunk is tudjunk tenni az egészségünkért. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.”

  Schmidt Anikó Svájc
 • "Attila kiegyensúlyozott személyisége, udvariassága, kedves érdeklődése megnyugtatóan hat az emberre. Rendkívül alapos, sokoldalúan akarja megismerni a bajod, az állapotod, és szívén viseli a "betegsorsod". A talp- és testmasszázsa alaposan megdolgoztatja a tested, a vele való beszélgetés pedig kellemes szellemi kirándulás."

  Tavaszi Beatrix
  Tavaszi Beatrix Budakalász
 • "Attila egy régi gerincproblémámmal foglalkozott. Végig teljesen biztonságban éreztem magam Nála, türelmesen, nagy figyelemmel meghallgatott és mindent megtett, hogy minden szinten komfortban érezzem magam a kezelés alatt és után. A masszázs és a köpölyözés csodásan ellazított, a problémám azóta sem tért vissza. Köszönöm ezt a jó élményt!"

  Bán Lilla, Kisoroszi
  Bán Lilla, Kisoroszi Kisoroszi, tai chi mester
 • "Kedves Attila, örülök a találkozásnak-:)) már a helyszínre jutásomat segítő email részletessége megfogott... Jónak látom a két emberes diagnosztizálást - több szem többet lát - a masszázs "ízlett", még beszélgettünk is utána, - meg vagyok elégedve a szolgáltatás színvonalával. Köszönöm"

  Vida Ferenc Százhalombattta
 • "Attila kiváló szakember! Számomra teljesen hiteles. Széleskörű tudással rendelkezik, amit folyamatosan bővít. A gyógyítás különböző módszereit összeolvasztja, holisztikusan szemléli testet és lelket. Figyelmes, empatikus, intelligens. Hálás vagyok neki az eddigi kezelésekért, már 3 alkalom is sokat segített. Bármikor alkalmazható meditációs gyakorlatokat is tanított, masszázsával pedig az évek óta tartó térd, és hát fájdalmaimat enyhítette. Csak ajánlani tudom! Természetesen mindenkinek más módszer az, ami segít, de mindenképpen érdemes kipróbálni Attila módszerét annak, aki valamilyen területen fejlődni, gyógyulni szeretne!"

  Gergely Kata, jóga tanár Dunakeszi
 • "Köszönöm az eddigieket, sokat segítettél a maratonra való felkészülésben, és az utóhatások kiheverésében."

  Barabás Gyula Budapest

Jelentkezzen az online vagy személyes egyéni, öngyógyító, oktató konzultációra

Személyre szabott megoldás (keleti pszichológia és gyógyászat) már első alkalommal: érdekel a program

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

 

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics