budakalászi helyszínen frissítő-lazító, relaxáló svéd masszázs

A nyaralás érzése, kényeztetéssel, töltekezéssel egybekötve

masszázs

Egy igazi különleges ajándék Önnek, vagy ismerősének a budakalászi masszázs a centrumban, vagy akár kiszállással! Csalódás nem érheti, mert sok száz ajánlást kaptam a kedves ügyfelektől a munkámat illetően, melyek a honlapon megtalálhatóak.

Masszázs Budakalászon elérhető áron, gyógymasszőr, akupresszőr-természetgyógyász szakképzettséggel

Derékfájás, hátfájás, nyakfájás nélkül megelőzve a fájdalmakat

A Budakalászon elérhető masszázst – mely svéd frissítő-lazító vagy relaxáló jellegű -, ajánlom mindenkinek, aki egy kis feltöltődésre, kényeztetésre vágyik, megelőzve a fájdalmakat. Egyébként a svéd masszírozás elemei köszönnek vissza a gyógyhatású masszázsok alkalmával is. Jóllehet a gyógymasszázsnak komoly múltja van és a keleti és nyugati kórházakban is alkalmazzák a mozgásszervi problémákon túl, akár angina pectoris, tüdőgyulladás, gyomorproblémák esetében is.

Jómagam pedig nemcsak tanulmányoztam, hanem egészségügyi végzettséget szereztem a nyugati és a keleti medicinában is. Megismertem akupresszőrként az akupunktúrás pontokat is, ám minden esetben kellemes masszírozást alkalmazok az egészséges embereken, mely nem okoz fájdalmat. Érdekesség, hogy a kikérdezés, megjelenés és bizonyos akupresszúrás pontnyomás segítségével következtetni lehet a fontosabb szervek állapotára isTanultam thai masszázst, manuálterápiát, csontkovácsolást, különféle kimozgatásokat is. A szükséges szaktudással végrehajtott kimozgatások a beszűkült ízületi mozgásokra vannak jó hatással (megfelelő tudás hiányában a csontkovácsolás bénulást is okozhat!). Rendelje meg a budakalászi masszázst otthonába, vagy jöjjön el hozzánk a centrumba.

Masszázs Budakalászon elérhető áron, gyógymasszőr, akupresszőr-természetgyógyász szakképzettséggel

A legmagasabb masszázs végzettség + több száz elégedett ügyfél

Az embereket szolgálni öröm, melyre 2005 óta van lehetőségem. A budakalászi masszázs iránt érdeklőket szeretettel látom és az ajánlások menüpontban megtalálható a sok száz ajánlás is. Rólam annyit, hogy a diploma megszerzése után több éves tanulmány után államilag elismert szakvizsgát tettem törekedve a minőségi oktatás elsajátítására (többek között egy nemzetközi akadémián), de egyéb rövidebb tanfolyamokat is elvégeztem (lásd bemutatkozás menüpont).

Szereztem tapasztalatokat kórházban és gyógyfürdőkben is. Ennek köszönhető, hogy a masszírozás területén a legmagasabb végzettséggel rendelkezem. És megtiszteltetés, hogy felkérésre orvosoknak, gyógyszerészeknek szóló szaklapokban is publikálhatok. Elkerülve a különféle fájdalmakat, bárki igényelheti egészséges emberként a masszázst.  Jelentkezzen a “Budakalász masszázs” programra, hogy minél hamarabb egyeztethessünk időpontot!

eniko_1

Enikő akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozása

Ajánlom Enikő masszázsát is Budakalászon, további infó és bejelentkezés.

masszázs

Attila akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozása

Helyszín

Helyszín és masszázs árak Budakalászon és vonzáskörzetében: további infó + bejelentkezés

Javasolt mennyiség: hetente, két hetente 45-60 perc

“Masszázs Budakalász” frissítő-lazító, relaxáló, svéd masszírozás jótékony hatásai

 • segíti az izmok regenerálódását, lerövidítve, csökkentve az izomláz tüneteit
 • fokozza a véráramlást, elősegítve a szervezet oxigénellátását, és a méreganyagok kiürülését
 • meggyorsítja a tejsav, húgysav és egyéb anyagcsere-hulladékok távozását a szövetekből
 • vérkeringés fokozás a szív megterhelése nélkül
 • idegcsillapító hatású
 • stressz káros hatásainak csökkentése
 • pihentető és frissítő hatású
 • serkenti, megfiatalítja a bőrt
 • légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek
 • mozgásszervi probléma
 • reumás betegség
 • szívpanaszok, magas vérnyomás
 • tartáshiba korrigálása
 • izommerevség oldása
 • szövetek rugalmasságát növeli, hajlékonyságot biztosít
 • a szalagok és inak hajlékonyabbá és rugalmasabbá válnak

A sok száz ajánlás közül lásd "masszázs Budakalász" program

 • ,,Korrekt, megbízható, nagy tudású szakembernek ismertem meg Attilát. Már első alkalom után megkönnyebbültem, könnyebben vettem levegőt és elmúlt a kínzó vállfájásom, hát fájdalmam és derékfájásom. Körülbelül két hónap után a kardiológusom legnagyobb meglepetések közepette konstatálta a kontrollon, hogy nem kell a kockázatos szívműtétnek alávetni magamat."

  Hőgyei Ottó Budapest
 • „Attila masszázsát alaposnak tartom, gyógyító szándéka és tudása érezhető, szívesen megosztja tudását, hogy mi magunk is tudjunk tenni az egészségünkért. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.”

  Schmidt Anikó Svájc
 • "Attila kiegyensúlyozott személyisége, udvariassága, kedves érdeklődése megnyugtatóan hat az emberre. Rendkívül alapos, sokoldalúan akarja megismerni a bajod, az állapotod, és szívén viseli a "betegsorsod". A talp- és testmasszázsa alaposan megdolgoztatja a tested, a vele való beszélgetés pedig kellemes szellemi kirándulás."

  Tavaszi Beatrix
  Tavaszi Beatrix Budakalász
 • "Attila egy régi gerincproblémámmal foglalkozott. Végig teljesen biztonságban éreztem magam Nála, türelmesen, nagy figyelemmel meghallgatott és mindent megtett, hogy minden szinten komfortban érezzem magam a kezelés alatt és után. A masszázs és a köpölyözés csodásan ellazított, a problémám azóta sem tért vissza. Köszönöm ezt a jó élményt!"

  Bán Lilla, Kisoroszi
  Bán Lilla, Kisoroszi Kisoroszi, tai chi mester
 • "Kedves Attila, örülök a találkozásnak-:)) már a helyszínre jutásomat segítő email részletessége megfogott... Jónak látom a két emberes diagnosztizálást - több szem többet lát - a masszázs "ízlett", még beszélgettünk is utána, - meg vagyok elégedve a szolgáltatás színvonalával. Köszönöm"

  Vida Ferenc Százhalombattta
 • "Attila kiváló szakember! Számomra teljesen hiteles. Széleskörű tudással rendelkezik, amit folyamatosan bővít. A gyógyítás különböző módszereit összeolvasztja, holisztikusan szemléli testet és lelket. Figyelmes, empatikus, intelligens. Hálás vagyok neki az eddigi kezelésekért, már 3 alkalom is sokat segített. Bármikor alkalmazható meditációs gyakorlatokat is tanított, masszázsával pedig az évek óta tartó térd, és hát fájdalmaimat enyhítette. Csak ajánlani tudom! Természetesen mindenkinek más módszer az, ami segít, de mindenképpen érdemes kipróbálni Attila módszerét annak, aki valamilyen területen fejlődni, gyógyulni szeretne!"

  Gergely Kata, jóga tanár Dunakeszi
 • "Köszönöm az eddigieket, sokat segítettél a maratonra való felkészülésben, és az utóhatások kiheverésében."

  Barabás Gyula Budapest

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. 

„Belső szabadság – bárhol, bármikor” díjmentes online, önismereti tréning

Iratkozz fel a programra, amíg van szabad kapacitás!

 E-mail cím:*  bővebb infó

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics