Nem vagyok orvos, sem pszichológus, nem rendelkezem tudományos fokozatokkal és nem tartok pszichológiai kezelést, gyógyítást.

budakalászi helyszínen frissítő-lazító, relaxáló svéd masszázs

A nyaralás érzése, kényeztetéssel, töltekezéssel egybekötve

Különleges masszázs Budakalászon + környéken kiszállással

Egy igazi különleges ajándék Önnek, vagy ismerősének a budakalászi masszázs a centrumban, vagy akár kiszállással! Csalódás nem érheti, mert sok száz ajánlást kaptam a kedves ügyfelektől a munkámat illetően, melyek a honlapon megtalálhatóak.

Különleges masszázs Budakalászon + környéken kiszállással

Előzze meg egészséges emberként a derékfájást, hátfájást, nyakfájást masszázzsal

A Budakalászon elérhető masszázst – mely svéd frissítő-lazító vagy relaxáló jellegű -, ajánlom mindenkinek, aki egy kis feltöltődésre, kényeztetésre vágyik, megelőzve a fájdalmakat.

Jómagam pedig nemcsak tanulmányoztam, hanem egészségügyi végzettséget szereztem a nyugati és a keleti medicinában is (3 szakvizsgával rendelkezem). Azonban nem praktizálok, csak egészséges embereknek nyújtok frissítő-lazító masszázs szolgáltatást. Rendelje meg a budakalászi masszázst otthonába (ha a környéken lakik), vagy jöjjön el hozzánk a centrumba.

Különleges masszázs Budakalászon + környéken kiszállással

A legmagasabb masszázs végzettség + több száz elégedett ügyfél

Az embereket szolgálni öröm, melyre 2005 óta van lehetőségem. A budakalászi masszázs iránt érdeklőket szeretettel látom és a vélemények menüpontban megtalálható a sok száz ajánlás is. Rólam annyit, hogy a diploma megszerzése után több éves tanulmány után államilag elismert szakvizsgát tettem törekedve a minőségi oktatás elsajátítására (többek között egy nemzetközi akadémián), de egyéb rövidebb tanfolyamokat is elvégeztem.

Szereztem tapasztalatokat kórházban és gyógyfürdőkben is. Megtiszteltetés, hogy felkérésre orvosoknak, gyógyszerészeknek szóló szaklapokban is publikálhatok. Megelőzve a különféle fájdalmakat, bárki igényelheti egészséges emberként a masszázst.  Kérem, ha gyógymasszőr, természetgyógyász-akupresszőr, sportmasszőr iránt érdeklődik (bár ezekkel a végzettségekkel rendelkezem), akkor ne engem válasszon, mert ilyen tevékenységgel nem foglalkozom (nem praktizálok). Jelentkezzen a “Budakalász masszázs” programra, hogy minél hamarabb egyeztethessünk időpontot!

Különleges masszázs Budakalászon + környéken kiszállással

Enikő akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel nem praktizál, csak egészséges embereknek nyújt svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozást

Ajánlom Enikő masszázsát is Budakalászon, további infó és bejelentkezés.

Különleges masszázs Budakalászon + környéken kiszállással

Attila akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel nem praktizál, csak egészséges embereknek nyújt svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozást

Különleges masszázs Budakalászon + környéken kiszállással

Helyszín és masszázs árak Budakalászon és vonzáskörzetében: további infó + bejelentkezés

Javasolt mennyiség: hetente, két hetente 45-60 perc

Kiszállás:
masszázs Pomáz,
masszázs Budakalász,
masszázs Szentendre,
masszázs 3. kerület pl. masszázs Békásmegyer,
Dunakeszi masszázs,
Pilisborosjenő,
Üröm,
Csobánka

“Masszázs Budakalász” frissítő-lazító, relaxáló, svéd masszírozás jótékony hatásai

 • segíti az izmok regenerálódását, lerövidítve, csökkentve az izomláz tüneteit
 • fokozza a véráramlást, elősegítve a szervezet oxigénellátását, és a méreganyagok kiürülését
 • meggyorsítja a tejsav, húgysav és egyéb anyagcsere-hulladékok távozását a szövetekből
 • vérkeringés fokozás a szív megterhelése nélkül
 • idegcsillapító hatású
 • stressz káros hatásainak csökkentése
 • pihentető és frissítő hatású
 • serkenti, megfiatalítja a bőrt
 • légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek
 • mozgásszervi probléma
 • reumás betegség
 • szívpanaszok, magas vérnyomás
 • tartáshiba korrigálása
 • izommerevség oldása
 • szövetek rugalmasságát növeli, hajlékonyságot biztosít
 • a szalagok és inak hajlékonyabbá és rugalmasabbá válnak

Egészséges emberek számára érhető el a frissítő-lazító masszázs. Kérem a szolgáltatás igénybevétele előtt mindenképpen fussa át az általam nyújtott frissítő-lazító masszázs ellenjavallatait (kontraindikációk) és csak szakorvos diagnózisára hagyatkozzon.

A sok száz ajánlás közül lásd "masszázs Budakalász" program

 • "Attilát, fiatal, koponya-agysérült, fél oldalt bénult betegem relaxációs masszázsára kértem fel. Heti rendszerességgel jár hozzá és mind a beteg mind az ápolók élvezik a relaxációs masszázs áldásos hatásait. Köszönjük Attila!"

  dr. Szabó Zsóka, belgyógyász Budapest
 • "Attilát masszázs miatt kerestem fel. A masszázson nemcsak a hátam lett jobb, hanem relaxációnak is szuper volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Az első masszázst konzultáció előzte meg, amely nem rutinszerűen folyt; Attila nagyon alapos, érdeklődő és segítőkész volt, de cseppet sem tolakodó."

  Endrész - Nagy Judit Szentendre
 • "Attila nagyon kedves, jó szakember és "arany keze van"!"

  Feldhoffer Magdolna Üröm

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, bölcsész, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon.

De nem vagyok pszichológus, sem orvos és nem rendelkezem tudományos fokozatokkal. Nem gyógyítók, nem tartok pszichológiai kezelést! Oktatással foglalkozom.

Iratkozz fel most!

Akciók, izgalmas előadások, online és offline programok és könyvek, cikkek egy helyen

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

FIGYELEM

Nem foglalkozom tanácsadással, gyógyítással, "pszicholologizálással"! Nem ajánlok szakembert, terméket (jutalék fejében sem), így ezekre az üzenetekre nem szeretnék reflektálni. Köszönöm a megértést.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI