Békásmegyer, Óbuda és az egész 3. kerület területén kiszállással, budakalászi helyszínen frissítő-lazító, relaxáló svéd masszázs

Élje át a töltekező, kényeztető érzést, mintha nyaralna éppen…

masszázs

3. kerület: Óbuda, Békásmegyer masszázs kiszállással! Adjon ajándékba Önmagának vagy ismerősének egy különleges élményt! Biztos, hogy csalódás nem érheti, mert sok száz pozitív visszajelzés olvasható a honlapon.

Masszázs Békásmegyer, Óbuda és az egész 3. kerület területén kiszállással, sok száz ajánlás a honlapon

Érdemes elkerülni a kínzó Hátfájást, derékfájást, nyakfájást és megelőzni a fájdalmakat

Svéd frissítő-lazító, relaxáló masszázs a 3. kerületben és budakalászi helyszínen, mely nyugaton egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen prevenció (megelőzés) és kényeztetés miatt is kiváló megoldás egészségünket szolgálva. Egyébként a gyógyító masszírozás is a svéd masszázs elemeit használja, azzal a különbséggel, hogy ott általában egy-egy testrészen van a hangsúly. A keleti és a nyugati medicina területén is szereztem egészségügyi végzettséget, megismerve az akupunktúrás pontokat is, de minden esetben kellemes, fájdalommentes masszírozásra számíthat a kedves érdeklődő.

A gyógymasszázs az egész világon alkalmazandó, természetes gyógyításnak minősül a kórházakban, melyet a mozgásszervi problémákon túl alkalmaznak például angina pectoris, tüdőgyulladás, gyomorproblémák esetén is. Ráadásul következtetni lehet a szervek állapotára nemcsak kikérdezés és a megjelenés vizsgálatával, hanem egyes akupresszúrás pontnyomással is. Tanultam thai masszázst, manuálterápiát, csontkovácsolást, különféle kimozgatásokat is. A kimozgatások megfelelő szaktudással szintén sokat segíthetnek, de a tudás híján lévő csontkovácsolás bénulást is okozhat! Jelentkezzen a “masszázs Békásmegyer, Óbuda (3. kerület)” programra, mely kiszállással történik otthonába, de a budakalászi helyszínen is szeretettel látjuk!

Masszázs Békásmegyer, Óbuda és az egész 3. kerület területén kiszállással, sok száz ajánlás a honlapon

Legmagasabb masszázzsal kapcsolatos végzettség és sok száz ügyfél ajánlása

Masszázs Óbuda és egész 3. kerület területén

Miért érdemes a 3. kerületi, például Óbuda, Békásmegyer masszázs programot illetően engem választania? A honlapon az ajánlás menüpontban sok száz elégedett ügyfél véleménye található meg. 2005 óta foglalkozom emberekkel és miután lediplomáztam nemcsak folyamatosan tanulmányoztam a keleti és a nyugati medicinát, hanem sok éves képzés után államilag elismert szakvizsgát is letettem. A legnívósabb oktatásban részesültem, példának okárt egy nemzetközi akadémián (lásd bemutatkozás menüpont).

Rendelkezem gyógyfürdői, kórházi tapasztalatokkal és orvosoknak, gyógyszerészeknek szóló szaklapokban publikálok.  A “masszázs a 3. kerületben” program lényege, hogy a masszírozás méltó helyet képviseljen az emberi köztudatban és a legmagasabb végzettséggel szolgálhassuk az embereket.

eniko_1

Enikő akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozása

Ajánlom Enikő masszázsát is Budakalászon, további infó és bejelentkezés.

masszázs

Attila akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr és sportmasszőr végzettséggel svéd, frissítő-lazító, relaxáló masszírozása

Helyszín

Masszázs a 3. kerületben és környékén

Helyszín és masszázs árak Békásmegyeren, Óbudán és vonzáskörzetében: Budakalász központjában, a Szentendrei út elején (Lenfonó hév megállótól 100 méterre) tudom Önt fogadni. Környékre történő kiszállás + 3.000 Ft: Bp III. és IV. kerület, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Üröm, Pilisborosjenő, Dunakeszi. Minimum 45 perc frissítő-lazító, relaxáló masszírozás – 4.500 Ft (6.000 Ft / óra díjon dolgozom). Legelső alkalommal minimum 30 perc a konzultáció, felmérés (3.000 Ft).

Javasolt mennyiség: hetente, két hetente 45-60 perc

“Masszázs Békásmegyeren, Óbudán” frissítő-lazító, relaxáló, svéd masszírozás jótékony hatásai

 • segíti az izmok regenerálódását, lerövidítve, csökkentve az izomláz tüneteit
 • fokozza a véráramlást, elősegítve a szervezet oxigénellátását, és a méreganyagok kiürülését
 • meggyorsítja a tejsav, húgysav és egyéb anyagcsere-hulladékok távozását a szövetekből
 • vérkeringés fokozás a szív megterhelése nélkül
 • idegcsillapító hatású
 • stressz káros hatásainak csökkentése
 • pihentető és frissítő hatású
 • serkenti, megfiatalítja a bőrt
 • légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek
 • mozgásszervi probléma
 • reumás betegség
 • szívpanaszok, magas vérnyomás
 • tartáshiba korrigálása
 • izommerevség oldása
 • szövetek rugalmasságát növeli, hajlékonyságot biztosít
 • a szalagok és inak hajlékonyabbá és rugalmasabbá válnak

Biztosak vagyunk benne, hogy jól választ, ha a masszázs 3. kerület (lásd masszázs Békásmegyer, Óbuda) program mellett teszi le a voksot. Elkerülve a fájdalmakat, folyamatosan felfrissítve testét a svéd masszírozásnak köszönhetően. Természetesen színvonalas helyszínünkön Budakalászon is szeretettel várjuk.

A sok száz ajánlás közül lásd "masszázs 3. kerületben és környékén" program

 • ,,Korrekt, megbízható, nagy tudású szakembernek ismertem meg Attilát. Már első alkalom után megkönnyebbültem, könnyebben vettem levegőt és elmúlt a kínzó vállfájásom, hát fájdalmam és derékfájásom. Körülbelül két hónap után a kardiológusom legnagyobb meglepetések közepette konstatálta a kontrollon, hogy nem kell a kockázatos szívműtétnek alávetni magamat."

  Hőgyei Ottó Budapest
 • „Attila masszázsát alaposnak tartom, gyógyító szándéka és tudása érezhető, szívesen megosztja tudását, hogy mi magunk is tudjunk tenni az egészségünkért. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.”

  Schmidt Anikó Svájc
 • "Attila kiegyensúlyozott személyisége, udvariassága, kedves érdeklődése megnyugtatóan hat az emberre. Rendkívül alapos, sokoldalúan akarja megismerni a bajod, az állapotod, és szívén viseli a "betegsorsod". A talp- és testmasszázsa alaposan megdolgoztatja a tested, a vele való beszélgetés pedig kellemes szellemi kirándulás."

  Tavaszi Beatrix
  Tavaszi Beatrix Budakalász
 • "Attila egy régi gerincproblémámmal foglalkozott. Végig teljesen biztonságban éreztem magam Nála, türelmesen, nagy figyelemmel meghallgatott és mindent megtett, hogy minden szinten komfortban érezzem magam a kezelés alatt és után. A masszázs és a köpölyözés csodásan ellazított, a problémám azóta sem tért vissza. Köszönöm ezt a jó élményt!"

  Bán Lilla, Kisoroszi
  Bán Lilla, Kisoroszi Kisoroszi, tai chi mester
 • "Kedves Attila, örülök a találkozásnak-:)) már a helyszínre jutásomat segítő email részletessége megfogott... Jónak látom a két emberes diagnosztizálást - több szem többet lát - a masszázs "ízlett", még beszélgettünk is utána, - meg vagyok elégedve a szolgáltatás színvonalával. Köszönöm"

  Vida Ferenc Százhalombattta
 • "Attila kiváló szakember! Számomra teljesen hiteles. Széleskörű tudással rendelkezik, amit folyamatosan bővít. A gyógyítás különböző módszereit összeolvasztja, holisztikusan szemléli testet és lelket. Figyelmes, empatikus, intelligens. Hálás vagyok neki az eddigi kezelésekért, már 3 alkalom is sokat segített. Bármikor alkalmazható meditációs gyakorlatokat is tanított, masszázsával pedig az évek óta tartó térd, és hát fájdalmaimat enyhítette. Csak ajánlani tudom! Természetesen mindenkinek más módszer az, ami segít, de mindenképpen érdemes kipróbálni Attila módszerét annak, aki valamilyen területen fejlődni, gyógyulni szeretne!"

  Gergely Kata, jóga tanár Dunakeszi
 • "Köszönöm az eddigieket, sokat segítettél a maratonra való felkészülésben, és az utóhatások kiheverésében."

  Barabás Gyula Budapest

Óbuda, Békásmegyer masszázs azoknak, akiknek fontos az egészségük és szívesen kényeztetik magukat! Napjainkban nagyon fontos, hogy megfelelően bánjunk testünkkel és ebbe a rendszeres masszírozás is beletartozik. Egészséges emberként tudja igényelni ezt a szolgáltatást. Ha bármi kérdése van az Óbuda, Békásmegyer masszázs kapcsán, akkor keressen minket és szívesen vissza is hívjuk.

Jelentkezzen az online vagy személyes egyéni, öngyógyító, oktató konzultációra

Személyre szabott megoldás (keleti pszichológia és gyógyászat) már első alkalommal: érdekel a program

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

 

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics