Nem elérhető a szolgáltatás, köszönjük a megértést!

Önismereti csoport Budapest mellett (team coaching)

Ne várj arra, hogy a boldogság megkeressen, Neked kell rátalálnod.

A jó érzés, lelkesedés megmutatja, hogy jó úton járunk...

 • Szeretnél hasonló érdeklődésű és problémával rendelkező emberekkel találkozni team coaching (önismereti csoport) alkalmával, akik a kezükbe vették a sorsuk irányítását?
 • Akik egymást motiválják és szívesen dolgoznak saját önismeretükön, hogy feloldják a bennük lévő blokkokat és boldog, kiteljesedett életet éljenek,
 • akik szívesen tanulnak egymástól,
 • akik az egyenrangúságban, partneri viszonyban hisznek és önmagukban szeretnének elsősorban bízni, hogy stabil félelemmentes, önbizalomra tehessenek szert…
 • Kik vagyunk? Mi ad igazi örömöt és lelkesedést az életünkben? Hogyan rendezhetjük a különféle elakadásokat az életterületeinket illetően?
Keresztes Attila

Keresztes Attila, team coaching (önismereti csoport Budapest mellett)

onismereti-kor

A program menete

A team coaching (önismereti csoport) alkalmával beszélgetünk, tanulunk, játszunk, éneklünk (semmi sem kötelező). A nyugati pszichológiát ötvözöm a keleti filozófiával.

Jelentkezés a team coaching-ra

Aki csatlakozni szeretne külön regisztrálnia kell ezen az oldalon (ezután minden infót megkap). A program egészséges embereknek szól és nem pszichoterápia, nem gyógyítás, hanem oktatás.

Kedd esténként Budakalászon (Batthyány tértől 25 perc hévvel + pár perc séta) kerül megtartásra a művelődési házban (kedden 19 órától 21 óráig) minden héten. Budakalász Szentendre, Pomáz, Budapest 3. kerület, Pilisborosjenő, Üröm mellett helyezkedik el. Közel van hozzá Dunakeszi, és a 4. kerület is.

A tett helyszíne:)

klub
 • „Számomra nagyon meggyőző és hiteles voltál! Egyszerre voltál könnyed, laza és kedves, ugyanakkor a bölcs Mester! (Gondolkodtam, de nem jutott eszembe olyan ember aki hozzád hasonlóan egyesítette magában ezen erényeket! A program is ügyesen összeállított (kivéve talán a számomra késői kezdési időpontot). Külön nagyrabecsülésem azért, hogy e pénzközpontú világban ingyenesre sikerült szervezni a rendezvényt! Áldás kísérje utadat!"

  dr. Buzás Judit
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Azon kívül, hogy a mindennapjaimat jobban élem meg, úgy érzem jobb emberré kezdek válni."...Segített megtisztítani a "szemüveget", amin keresztül eddig a világot láttam." "A látás és megértés öröme a természet legnagyszerűbb ajándéka." Albert Einstein

  Bannerth Zsuzsa
  Bannerth Zsuzsa Budakalász
 • Az első találkozás után: „Nekem nagyon sokat segített, az első alkalom után hazafele majdnem hangosan felnevettem a villamoson mert megértettem egy nagyon mély dolgot amire Attila mutatott rá, úgy érzem segített elindulnom végre a saját utamon és végre nem másét próbálom járni 🙂 Köszönöm szépen.”

  Hajdu Miklós
  Hajdu Miklós Dunaharaszti

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

2005 óta foglalkozom emberekkel, ötvözve a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával, orvosi szaklapokban publikálok, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keleti és nyugati medicina). 350+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. Egészséges embereknek tartok egyéni konzultációt és ezen kívül különleges masszázst.  

 

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

Írj vagy kérj visszahívást!

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt