Nem vagyok orvos, sem pszichológus, nem rendelkezem tudományos fokozatokkal. Nem tartok pszichológiai kezelést, gyógyítást! Csoportos oktatással foglalkozom. Köszönöm a megértést.

beszelgetos-estek
onismereti-kor

A jó érzés megmutatja, hogy jó úton vagyunk...

 • A társadalmat egyének alkotják, és mindenkinek önmagán kell munkálkodnia, ha egy tiszta, emberséges társadalomban szeretnénk élni. Aki vár, hogy majd valaki,valamikor, valahogy megment minket, az nem vállal felelősséget saját életét illetően. A passzivitás, elszeparálódás szintén szenvedést teremt.
 • Csak együtt, összefogva hozhatunk létre nagy dolgokat, hiszen egy csónakban evezünk!
 • Kik vagyunk valójában? Hova tartunk? Mivel kellene foglalkoznunk? Hogyan kellene élnünk? Beszélgessünk erről személyesen kedd esténként.
 • Segítsük egymást…

A valódi tudás mindenkié és az a jó, ha áramlik.

Már 2008 környékén is szerveztünk hasonló beszélgetős esteket

Jelentkezés a körbe

Csak azokat tudjuk fogadni, akik itt bejelentkeznek a programra egy fő nevében. Ha több ember szeretne részt venni a programon, akkor mindenkinek külön regisztrálnia kell. A regisztráció után azonnal elküldjük a pontos részleteket.

A program kedd esténként Budakalászon (Batthyány tértől 25 perc hévvel + pár perc séta) kerül megtartásra a művelődési házban (kedden 19 órától 21 óráig) minden héten. Budakalász Szentendre, Pomáz, Budapest 3. kerület, Pilisborosjenő, Üröm mellett helyezkedik el. Közel van hozzá Dunakeszi, és a 4. kerület is.

Kiknek ajánljuk ezt a programot

   • Akik érdeklődnek a keleti medicina iránt (lásd komplett több ezer éves keleti rendszerek)
   • Akik stabil értékrenddel rendelkezve a tisztaságot képviselik
   • Akik nem csodára, misztikumra, pletykára vágynak, hanem szívesen tanulnak…

A program menete

Minden héten (télen s nyáron) összegyűlünk és a fókusz a keleti tanokon van. Általában nincs előre megírt tematika, vagy előadás. A spontaneitásból, kérdésekből szökken szárba minden válasz. A nyugalmon, töltekezésen, harmónián és önmagunkon van a hangsúly. Beszélgetünk, tanulunk, éneklünk (semmi sem kötelező). A program 2012. márciusától 2018. októberéig díjmentesen üzemelt. Jelenleg nem ingyenes, de felajánlásokat kérünk minden alkalom után, amiről természetesen nyugtát adunk (mindenki annyit fizet, amennyit jónak tart)! Tehát nem ingyenesek, de fix díjuk sincs. Kérjük, hogy felajánlásával segítse működésünket.

A tett helyszíne:)

klub

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, bölcsész, akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon.

De nem vagyok pszichológus, sem orvos és nem rendelkezem tudományos fokozatokkal. Nem gyógyítók, nem tartok pszichológiai kezelést!

Iratkozz fel most!

Akciók, izgalmas előadások, online és offline programok és könyvek, cikkek egy helyen

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

FIGYELEM

Nem foglalkozom "pszichologizálással"! Nem ajánlok szakembert, terméket (jutalék fejében sem), így ezekre az üzenetekre nem szeretnék reflektálni. Köszönöm a megértést.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI