Nem elérhető a szolgáltatás, köszönjük a megértést!

Önismereti csoport Budapest mellett

Ne várj arra, hogy a boldogság megkeressen, Neked kell rátalálnod.

A jó érzés, lelkesedés megmutatja, hogy jó úton járunk...

 • Szeretnél hasonló érdeklődésű és problémával rendelkező emberekkel találkozni team coaching (önismereti csoport) alkalmával, akik a kezükbe vették a sorsuk irányítását?
 • Akik egymást motiválják és szívesen dolgoznak saját önismeretükön, hogy feloldják a bennük lévő blokkokat és boldog, kiteljesedett életet éljenek,
 • akik szívesen tanulnak egymástól,
 • akik az egyenrangúságban, partneri viszonyban hisznek és önmagukban szeretnének elsősorban bízni, hogy stabil félelemmentes, önbizalomra tehessenek szert…
 • Kik vagyunk? Mi ad igazi örömöt és lelkesedést az életünkben? Hogyan rendezhetjük a különféle elakadásokat az életterületeinket illetően?
onismereti-kor

A program menete

A team coaching (önismereti csoport) alkalmával beszélgetünk, tanulunk, játszunk, éneklünk (semmi sem kötelező). A nyugati pszichológiát ötvözöm a keleti filozófiával.

Jelentkezés a team coaching-ra

Aki csatlakozni szeretne külön regisztrálnia kell ezen az oldalon (ezután minden infót megkap). A program pszichésen egészséges embereknek szól és nem pszichoterápia, nem gyógyítás, hanem oktatás.

Kedd esténként Budakalászon (Batthyány tértől 25 perc hévvel + pár perc séta) kerül megtartásra a művelődési házban (kedden 19 órától 21 óráig) minden héten. Budakalász Szentendre, Pomáz, Budapest 3. kerület, Pilisborosjenő, Üröm mellett helyezkedik el. Közel van hozzá Dunakeszi, és a 4. kerület is.

csoportos önfejlesztés (life coaching)
 • „Számomra nagyon meggyőző és hiteles voltál! Egyszerre voltál könnyed, laza és kedves, ugyanakkor a bölcs Mester! (Gondolkodtam, de nem jutott eszembe olyan ember aki hozzád hasonlóan egyesítette magában ezen erényeket! A program is ügyesen összeállított (kivéve talán a számomra késői kezdési időpontot). Külön nagyrabecsülésem azért, hogy e pénzközpontú világban ingyenesre sikerült szervezni a rendezvényt! Áldás kísérje utadat!"

  dr. Buzás Judit
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Azon kívül, hogy a mindennapjaimat jobban élem meg, úgy érzem jobb emberré kezdek válni."...Segített megtisztítani a "szemüveget", amin keresztül eddig a világot láttam." "A látás és megértés öröme a természet legnagyszerűbb ajándéka." Albert Einstein

  Bannerth Zsuzsa
  Bannerth Zsuzsa Budakalász
 • Az első találkozás után: „Nekem nagyon sokat segített, az első alkalom után hazafele majdnem hangosan felnevettem a villamoson mert megértettem egy nagyon mély dolgot amire Attila mutatott rá, úgy érzem segített elindulnom végre a saját utamon és végre nem másét próbálom járni 🙂 Köszönöm szépen.”

  Hajdu Miklós
  Hajdu Miklós Dunaharaszti