Önmagunk valódi megismerése a szavakon (gondolkodáson) túl van

spirituális meditáció, ingyenes meditáció, önismereti csoport Budapest, önismereti csoport, önismeret, meditációs tanfolyam, gyógyító meditáció, önismereti kör

Mire jó ez az újfajta program?

 • Mi a valódi stabil pontunk, mely érzelmektől, gondolatoktól mentesen fixen erőt ad nekünk és bármikor kapcsolódhatunk hozzá? A spirituális, gyógyító meditáció+ önismereti kör választ ad a kérdésre, ha elcsendesedünk.
 • Önmagunkat információszerzéssel vagy azzal fedezhetjük fel, hogy önmagunkba zuhanunk meglátva a tiszta, fogalom nélküli létezésünket? Az önismereti csoport ezekkel a kérdésekkel foglalkozik.
 • Kik vagyunk valójában? Hova tartunk? Mivel kellene foglalkoznunk? Hogyan kellene élnünk? Az ingyenes meditáció bárki számára elérhető bármikor.
 • Ellazulva, átadva magunkat a létezésnek hagyjuk, hogy az élet magától nyilvánuljon meg rajtunk keresztül. Ez a gyógyító, spirituális, ingyenes meditációnak köszönhetően megtapasztalható.
 • Újszerű megközelítés, mely ellazuláson, természetességen alapszik. Az önismereti kör, csoport, mely Budapest mellett található, segít ennek megtapasztalásában.
 • Diszfunkcionális (rosszul funkcionáló) elmefolyamatok felismerésével azonnali kilépési lehetőség a problémákból. Megismerve a helyes válaszokat, átültetve a gyakorlatba az önismeretet, életünk gyökeresen megváltozik…

A valódi tudás mindenkié és az a jó, ha áramlik.

Jelentkezés az önismereti körbe és a további részletekért

Csak azokat tudjuk fogadni, akik itt bejelentkeznek a programra egy fő nevében. Ha több ember szeretne részt venni a programon, akkor mindenkinek külön regisztrálnia kell. A regisztráció után azonnal elküldjük a pontos részleteket. Kérjük csak azok jelentkezzenek, akiknek nincs pszichés problémájuk. Ez nem egy terápiás csoport és jómagam nem praktizálok (nem tartok pszichológia kezelést és nem gyógyítok). Egyéni és csoportos oktatással foglalkozom.

A program kedd esténként Budakalászon (Batthyány tértől 25 perc hévvel + pár perc séta) kerül megtartásra a művelődési házban (kedden 19 órától 21 óráig) minden héten. Budakalász Szentendre, Pomáz, Budapest 3. kerület, Pilisborosjenő, Üröm mellett helyezkedik el. Közel van hozzá Dunakeszi, és a 4. kerület is. A program során az első 30-60 percben spontán beszélgetés, kérdezz-felelek zajlik (önismeret, pszichológia, gyógyászat főként a keleti pszichológia, illetve medicina tükrében és önmagunk valódi megismerése a téma). A buddhizmus, ayurvédikus gyógyászat és hagyományos kínai orvoslás, meditációk kerülnek górcső alá a gyakorlatra helyezve a hangsúlyt.  Ezután 30-60 perc elmélyülés, meditációt tartunk. A legvégén pedig 30 perc szanszkrit mantraéneklés zajlik.

Kiknek ajánljuk ezt a programot

   • Akik nem csak információra, hanem megtapasztalásra is vágynak (lásd komplett több ezer éves keleti rendszerek)
   • Akik hajlandóak elcsendesedni és megkeresni a belső stabil
    pontot, mely mindannyiunkban benne van
   • Akik nem csodára, misztikumra, fecsegésre, másokkal való
    viszonyuk elemzésére, pletykára vágynak, hanem csakis
    önmagukkal akarnak minél gyorsabban, természetesebben
    és egyszerűen kapcsolatba lépni
   • Akit nem zavar, ha 30-60 percen keresztül a megfelelő
    instrukcióval elcsendesedünk (csendben ülünk)
   • Akik szívesen énekelnek velünk 30 percig

A program menete

Minden héten (télen s nyáron) összegyűlünk és a fókusz az elcsendesedésen van. Nincs előre megírt tematika, vagy előadás. A spontaneitásból, kérdésekből szökken szárba minden válasz. A nyugalmon, töltekezésen, harmónián és önmagunkon van a hangsúly. Egyszerre egy ember feltehet kérdéseket, melyre szívesen válaszolok. Ebből mindannyian tanulunk. Ezen kívül elcsendesedünk 30-60 percen át és egyéb érdekes pl. intuíció fejlesztő játékot is játszunk olykor-olykor. A legvégén 30 percen át éneklünk, de semmi sem kötelező megfigyelőként is jelen lehet lenni. Saját magunk fejlesztjük magunkat, ahogyan egy meditációs tanfolyamon történik. A program 2 órán át tart kedd esténként. A program 2012. márciusától 2018. októberéig díjmentesen üzemelt. Jelenleg nem ingyenes, de felajánlásokat kérünk minden alkalom után, amiről természetesen nyugtát adunk (mindenki annyit fizet, amennyit jónak tart)! Tehát nem ingyenesek, de fix díjuk sincs. Kérjük, hogy felajánlásokkal segítse működésünket.

A tett helyszíne:)

Önismereti kör, csoport Budapest mellett és ingyenes spirituális, gyógyító meditáció

Vélemények az önismereti körről

 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Nagyon örülök, hogy Attila csoportjában részese lehettem/lehetek annak a sok pozitív gondolatnak és életmód viteli tanácsnak, amit én is szívesen építek be a mindennapjaimba! Segítő munkám során sok emberrel találkozom, így nekik is szívesen ajánlom Attila programjait. Külön köszönet a kötetlen beszélgetésekért, a jó hangulatért, a pozitív hozzáállásért! Számomra külön kikapcsolódást jelent a rendezvények végi gitáros éneklés (így rájöhettem, hogy tudok szanszkrit nyelven is énekelni :).”

  Vincze Krisztina, fitoterapeuta és AMM terapeuta
  Vincze Krisztina, fitoterapeuta és AMM terapeuta Pilisborosjenő
 • „Amikor elmentem a „Találkozás Önmagunkkal" című programodra, még nem tudtam mire számítsak, csak egy kis beszélgetésre vágytam felnőtt társaságban. Nem is gondoltam arra, hogy én énekelni is fogok, de annyira magával ragadó volt a gitározásod, hogy nem tudtam ellenállni és én is csatlakoztam a közös énekléshez. Nagyon jól éreztem magam és úgy gondolom nagyon jó, hogy rendszeresen megrendezed ezt a kötetlen, beszélgetős, építő jellegű estet. Köszönöm, hogy részese lehettem. Nem ígérem, hogy minden héten el tudok menni babócám mellől, de 2 hetente mindenképp szeretnék veletek feltöltődni ;)”

  Keresztes Nagy Anita
  Keresztes Nagy Anita Budakalász
 • „A Budakalászi Egészségklub tagja vagyok. Fontosnak tartom a testi egészség megőrzése mellett a lelki karbantartást is. A Kós Károly Művelődési Ház programjában olvastam, hogy van Önismereti foglalkozás. Érdekelt a téma, és meghívtam Attilát, hogy a klub Ötórai teadélutánján vegyen részt, és beszélgessen velünk. A társaság nem készült arra, hogy miről lesz szó, de Attila percek alatt reagálni tudott az „önismereti" kérdéseinkre. Az emberek megnyíltak és percek alatt kibeszélő show lettünk. Magam részéről külön öröm, hogy találtam egy embert a mai világban, aki hitelesen közvetíti azt, hogy van mindenre megoldás. Köszönöm Attila!” „Szóban többször, de most írásban is adom, hogy nekem mennyire fontos, volt, van, a veled való találkozás. Bátran állítom, hogy soha jobbkor, mint most, vetted programba a „Találkozás önmagunkkal"-t, mert lehet meditálni egyedül is, de segítségeddel mennyivel könnyebb a befelé 'utazás' !!!! Nagyon tetszett legutóbb a boldogság, mint alapállás – kijelentésed –, amit eddig csak a zen buddhistáktól olvastam. Hálásan köszönöm, a lehetőséget”

  Péntek Zsuzsanna (PéZsé)
  Péntek Zsuzsanna (PéZsé) Budapest
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Azon kívül, hogy a mindennapjaimat jobban élem meg, úgy érzem jobb emberré kezdek válni."...Segített megtisztítani a "szemüveget", amin keresztül eddig a világot láttam." "A látás és megértés öröme a természet legnagyszerűbb ajándéka." Albert Einstein

  Bannerth Zsuzsa
  Bannerth Zsuzsa Budakalász
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Az önismereti kör segít megtanulni másként gondolni önmagunkról és a körülöttünk élőkről. Ez a másként gondolkodás, lehetőség megtalálni mindenkinek, hogy megtalálja a saját életútját ami örömet okoz és apró sikereket, amitől jobb teljesebb lesz az ember élete és ebből az örömből adni tud másoknak. Mindig kíváncsian várom a következő találkozót a Faluházban.”

  Pajor Ágnes Budakalász

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről. 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. 

“Belső szabadság – bárhol, bármikor” díjmentes online, önismereti tréning

Iratkozz fel a programra, amíg van szabad kapacitás!

 E-mail cím:*  


bővebb infó


Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics