Ajánlások, vélemények Keresztes Attila munkájáról (6/4. oldal)

 • „Nagyon köszönöm a konzultációt. Jól esik mikor egy hasonló gondolkozású személlyel beszélget az ember. Hasznos volt amiket említettél. Úgy érzem az utamon vagyok, de a megerősítéssel előrébb tudok lépni. Nagyon szimpatikus, hogy nem egy oldalról közelíted meg a dolgokat, hanem összegyúrod és sajátodként kezelve tudsz mutatni több irányt. Fontos, hogy egy kiegyensúlyozott személyt láttam benned, ami azért hasznos, hogy hamar harmóniába kerül az ember és nem érzi feszélyezve a beszélgetést bármilyen is legyen a téma. Arról nem is beszélve, hogy nagyon rugalmas vagy és hamar reagálsz a jelentkezésekre. Sokan tanulhatnának tőled, mint szakmailag mint emberileg. Köszönöm!!!.”

  Nagy Tímea
  Nagy Tímea Budapest
 • A „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Nemrég találtam rá a csoportra, ám azóta lelkes résztvevője lettem. Mint egy kis csendes, esti szigetre, úgy lépek ki a hétköznapok mókuskerekéből ide, a tartalmas beszélgetés, az elmélyült meditáció, és a vidám éneklés kis közösségébe. Nevezhetném akár tökéletes kikapcsolódásnak is, csakhogy ez éppen hogy bekapcsolódás egy olyan magával ragadó áramlásba, ahol Te, mint vezető inspirálsz minket, utakat és lehetőségeket villantasz föl, és csak rajtunk áll, merre indulunk, mit fedezünk föl. Alig várom, hogy elolvassam a könyvedet, és arról is beszélgethessünk a következő találkozókon!”

  Szabó Éva Budakalász
 • „Attila tanácsadásai után mindig úgy tele lettem lelkesedéssel és optimizmussal, hogy szökdécselve mentem haza. Az élet bármely területén segít, ha átvesszük lazán pozitív, akadályokat nem ismerő életfelfogását.”

  Vámos Edina, angoltanárnő
  Vámos Edina, angoltanárnő Budapest
 • „Olvastam a gondolataidat „a világ nem az amit gondolunk róla..." bejegyzésedről. Nagyon jól összeszedett, mélyen szántó volt. Én szeretném mindenki nevében megköszönni a segítséged, melyet oly sok embernek nyújtasz! Fontosnak tartom még azt is megírni, hogy igazából a HIT-et kaptam tőled - sok minden más között -, mely nekem elveszett valahol félúton."

  Őri Gabriella, pedagógus, munkaközösségi vezető Pécs
 • „Ha rád gondolok akkor ez jut eszembe: „Te magad légy a változás amit látni szeretnél a világban" a munkád segítségével erre mindenki rájön idővel :)!!!!!!!!”

  Tóth Bettina
  Tóth Bettina Németország, skype konzultáció
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attila pozitív életszemlélete, világra való kíváncsisága lenyűgözött. Mindent kipróbál, így csak olyan „tanításai” vannak amik saját tapasztalatokra épülnek. Számomra hiteles embert ismertem meg, remélem lesznek még közös dolgaink a jövőben is :- )”

  Pető Ildikó Budapest (Zugló)
 • „Örülök hogy megtanítottál meditálni. Ezzel a nap bármely pillanatában energizálni tudom magam, nincs többet levertség.”

  Kristóf Tamás
  Kristóf Tamás Budapest
 • „A legfontosabb nekem most az volt, hogy rengeteg bosszantó dolog lufiját kipukkaszthatjuk a hozzáállásunk megváltoztatásával, de fontos tudni, hogy a nem megváltoztatható és kedvezőtlen körülményekből ki kell lépni, mielőtt megbetegítenek.”

  Györgydeák Luca Norvégia, skype konzultáció
 • „Skype konzultáció során nem egyszerű valakivel megtalálni a közös hangot. Nekünk sikerült! Attila módszerei nem egy sémát követnek, rendkívül szerteágazóak, széles látókörű nagy tudású fiatalember. Barátságos, közvetlen, lényegre törő. Beszélgetéseink során, egyszerű példákkal szemlélteti a dolgokat. Több szakemberrel próbálkoztam már, egy közös volt bennük, mindenhol azt éreztem, hogy egy futószalagon ülök a többi pácienssel. Ez az érzésem Attilánál megszűnt. Szorongás leküzdésében, érzelmek kifejezésében kértem segítséget, mindkettőben jó úton járok.”

  K. Róbert Kuba, skype konzultáció
 • Dvd megrendelése: „Először is, azt gondolom,hogy a tapasztalata és a szaktudása sem mellékes,de ennél sokkal fontosabb az a hozzá állás,amely őt jellemzi! Maximális figyelem,segítő készség és olyan lendület,amely magával ragad. Nem utolsó sorban,talán az tetszik a legjobban,hogy nem engedi el az ember "kezét" , hanem utólagosan is van egy kedves kérdése, ötlete, de sosem tolakodóan! Örülök,hogy megismertelek! Szeretném, a rossz hírek palettáját is bővíteni, mert az a rossz hírem neked,hogy aki egyszer megérzi a körülötted létező rezgést,szerintem sosem szakad el véglegesen,mindig vissza-vissza járó lélek marad a számodra! Üdvözlettel, további sok sikert kívánok Neked!”

  Szigeti Krisztina
  Szigeti Krisztina Érd
 • "Számomra a legfontosabb az, hogy minden alkalommal tanulok valamit, amit ott, akkor nem mindig érzek, de pár nap elteltével biztosan rátalálok. Soha nem egy konkrét választ kapok, hanem érzést, gondolatot. Ezeket sokkal hosszabb távon tudom hasznosítani. Amikor megismertelek, akkor még egy belvárosi lakásban találkoztunk, ott tanítottál valamit: Minden ember a életünkben, egy tanító. Ezt már 7 éve beépítettem az életembe és próbálok még azokra is így nézni, akik nem állnak a szívemhez közel. Akkor egy válaszút előtt álltam, amit magam se tudtam, de azt igen, hogy Te segítettél a számomra legjobb döntéseket hozni és haladni az utamon. Akkor sok dolog az életemben pozitív fordulatot vett és elindultam valahová, egy magot ültettél el bennem. Most újra szükségem van Rád és tudom, hogy most is megkapom azt, ami nekem a legjobb. Szívből remélem hogy sokan rád találnak és megtapasztalják/érzik azt, amit én!" "Ha tényleg magadat akarod megismerni, ha megfigyelő "akarsz" (vagyis nem akarsz 🙂 )lenni, ha már érzed egy ideje, hogy ez a hely nem az aminek látszik. Ha kell valaki, aki irányt mutat, de nem a sajátját... Akkor Attila tud segíteni!"

  Molnár Judit
  Molnár Judit Budapest
 • Keresztes Attila „Megszólal a benned élő Buddha - meghökkentő válaszok és technikák” című könyv kapcsán: "Örülök a könyvnek, hatalmas anyag ami szórakoztatva tanít. Szerintem a humor az emberiség egyik segítője, tanítója. Imádom a benne lévő bölcsességet. Kinyitom elolvasok néhány bölcseletet, tanítást, van, hogy reggel… de az is közelebb visz önmagamhoz. Hihetetlen jó beszélgetéseket indít el a gondolkodóknak szánt egy-egy mondat. Kedvenceim a mollás történetek. Az Egyesítő Pszichológia kifejező számomra az EGYSÉGET jelképezi, ahol különböző fejlettséggel mindannyian szeretetben vagyunk, bárhol is járunk utunkon, egyek vagyunk. Tudjuk – vagy nem-, de igaz. Nekem nagyon jól esett Attila családodról kapott információi. Izgalmas gyökerek…" "Segít-ő-, egyedi, egyszeri és egyszerű és megismételhetetlen módon teszi a dolgát!" "Jó ember, jó segítő, kreatív és mosolygós!"

  Hőgye Zsuzsanna, természetgyógyász
  Hőgye Zsuzsanna, természetgyógyász Debrecen
 • Keresztes Attila „Megszólal a benned élő Buddha - meghökkentő válaszok és technikák” című könyv kapcsán: "Kevés ilyen könyvet találtam eddig, ami bárhol felütve is használható akár útmutatásra is."

  Kispitye Attila Kecskemét
 • "Szeretettel ajánlom mindenkinek Attilát, aki nagy segítséget nyújt a hozzáfordulóknak. Támogató, együttérző készségével és hasznos gyakorlati tanácsaival segít a probléma megoldásában. A beszélgetések oldott , baráti hangulatban telnek, mindig örömmel megyek hozzá."

  Hatos Tünde Pécel
 • Kedves Attila! Az új honlap KIVÁLÓ! Őszinte elismerésem a benne levő tudás-értékért! Szeretettel

  Babos Klára
  Babos Klára
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: "Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen sokoldalú a honlapod. Gratulálok. Úgy bele tudok feledkezni a honlapodon belüli klikkelgetésbe, hogy azt veszem észre, hogy vége a napnak. Már-már függőnek érzem magam. További sok sikert, köszönjük az értékes cikkeket. Remélem, hogy egyszer személyesen is lesz lehetőségem eljutni hozzátok."

  Sas Zsuzsa Budapest
 • "Sok érdekeset hallottam, sok hasznosat tanultam. Azoknak ajánlom Attila módszereit, akik nyitottak az újdonságokra és hajlandóak kilépni a megszokott kereteik közül."

  dr. Kalmusz István
  dr. Kalmusz István Lengyelország
 • „A legjobb választás volt számomra Keresztes Attila! Megkérdőjelezhetetlen a konzultáció, a gyakorlati részek hatásossága! Nálam viszonylag hamar ment a tanulás pár hét alatt rengeteget "fejlődtem" Mindenkinek hasonló gondolkodást kívánok!” ...„Mindig segítőkész volt,még annak ellenére is, hogy éppen nem folyamatban lévő konzultáció alatt voltunk. Tulajdonképpen én hozzá fordulok bármi van, mindig tud és akar is segíteni.”

  Szennyai Gergely
  Szennyai Gergely Ausztria, Tirol (Kaltenbach), skype konzultáció
 • „Útkeresőknek és úton lévőknek jó szívvel ajánlom, látogassák meg Keresztes Attilát, ha nehézségeik vannak, elakadtak életük valamelyik területén vagy csak valamiféle hiányérzetük van a teljes, boldog élet felé vezető úton. Életük labirintusához kapni fognak egy térképet, módszereket és mély empátiát. Attila az, aki felülről látja azt a labirintust, amiben mi eltévedtünk...”

  Sándor Kata
  Sándor Kata Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Köszönöm szépen mindazt, amit kaptam Tőled az tanfolyam által! Egy örök élmény volt számomra. Gondolkodásmódod, de ugyanakkor közvetlen baráti hozzáállásod lenyűgöző! Sok ilyen tanítóra lenne szüksége a világnak! Még egy nagyon fontos dolgot tanultam meg, pontosabban erősödött meg bennem. Mégpedig az, hogy tudásod minél nagyobb, annál nagyobb alázat van benned, ami az emberben plusz elismerést, tiszteletet és szimpátiát vált ki. Köszönök mindent! Baráti üdv.!”

  Csókási Zoltán
  Csókási Zoltán London
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „Tetszett. Úgy érzem konkrét célod van és arra terelgetsz, bár amit Te már értesz, nem biztos, hogy én is értem.”

  Steiner István
  Steiner István Biatorbágy
 • „Kedves Attila! Köszi a sarokfájásos írásodat. Sokat segítettél. :-)”

  Bendekovics Márta Sopron
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: "Nekem nagyon tetszik a program, mert az ilyenfajta beszélgetések hiányoznak az életemből."

  Rurik Deák Tímea
  Rurik Deák Tímea Budakalász
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Az egyik alkalommal egy fiúnak, olyan csodálatos fénysávot láttam a feje körül... általában fénysávot látok, amelynek a széle szivárványban záródik..."

  Kovács Imréné Marika
  Kovács Imréné Marika Budapest
 • "Egy kilátástalannak és félelmetesnek tűnő helyzet Atilla szaktudása és határozottsága által nagyon hamar megoldásra került. Köszönöm szépen!"

  Tóth Andrea Érd
 • „Egy önálló léböjthöz készülődve találtam rá Attila ezzel kapcsolatos bejegyzésére. Üdítő volt olvasni sorait, mert félelem, előítélet, és "googletudomány" mentes volt. Helyette leírta, milyen saját tapasztalatokat adott neki a dolog, illetve mire érdemes figyelni egy léböjt során. Az már csak hab a tortán, hogy felbátorodva az olvasottakon fel is hívtam, mire ő kedvesen, ráérősen, értően tanácsolt. Ez volt a második pont, amikor rájöttem jó helyen járok.....”

  Kátai Éva Ráckeve
 • Első élmény a „Találkozás Önmagunkkal” program kapcsán: „A mai rohanó világban, az embernek szüksége van egy olyan helyre , ahol nyugalom, biztonság és odafigyelés van. Mindenki életében vannak olyan pontok amikor úgy érzi elveszett saját maga érzelmi kavalkádjában, és igen is kell olyan hely ahol lenyugszik, megpihen. Attila csoportja, pont egy ilyen hely. Itt nincs rohanás, nincs sürgetés, nincs mellébeszélés. Ami van: odafigyelés, nevetés, vidámság, kommunikáció ( ami manapság vajuk be igen nehezem megy az embereknek). Az emberek saját tapasztalataikat megtudják osztani, ami még párosul szakmai tanácsokkal és ez egy igazán nagyszerű dolog. Igaz az ember csak saját hibáján / tapasztalatán tud tanulni, de mások hibájából, cselekedeteiből letud vonni egy konzekvenciát amit saját maga hasznára tud fordítani. Egy szó mint száz: Örülök hogy részese lehettem a csoportnak, és remélem mihamarabb viszontlátjuk egymást!!! Mély tiszteletem’”

  Bálint Anita
  Bálint Anita Szabadka, Szerbia
 • Ajándék pszichológiai cikkeket, gyakorlati módszereket olvasva és gyakorolva: "A „keleti gyógyászat és lélektudomány oktatása (Keresztes Attila)”, nekem nagyon sokat segített. Főleg az iskolában mivel, hogy biológia- kémia szakon vagyok és kellett egy projekthez infó, és természetesen Attila oldalából merítettem ötleteket.:) A szöveg érthető, nincs mellé beszélés, így könnyen átlátható. Mivel tudjuk, hogy vannak megbízhatatlan, illetve olyan oldalak is amik sok kitalációt is tartalmaznak, ráadásul vannak olyan szerzők is akiknek nem is ez a mesterségük stb… EZ AZ OLDAL SZERINTEM TELJESEN MEGBIZHATÓ ÉS ELISMERT, KITŰNŐ SZAKMEBER ÍRJA A CIKKEKET :))) Összességében mindenkinek ajánlom az oldalt, kortól függetlenül, mert nagyon sokat tud segíteni az érdeklődőknek. ;))"

  Balogh Rozalinda Rebeka
  Balogh Rozalinda Rebeka Kolozsvár, Románia
 • "Sosem gondoltam volna, hogy egy mindent megrázó trauma után is van élet. Bár még korántsem tökéletes minden, de Attila segítségével megtaláltam a megfelelő irányt. Már az első beszélgetés alkalmával is nagyon sokat tanultam és olyan volt, mintha egy igazán jó baráttal beszélgetnék. Nagyon tetszik a "módszer", mármint hogy nem a "módszer" a lényeg, hanem én és hogy nem a problémával foglalkozunk, hanem a megoldással!:) Köszönöm Attila!"

  Boros Zoltán
  Boros Zoltán Németország, Weil der Stadt, skype konzultáció
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: "Érdekes dolgokat mondtál, a kérdéseimre kielégítő választ kaptam. Kellemes volt a környezet ahol fogadtál, és hogy nem kuruzsló módra kezdtél bele a dologba. Így mindenki érezheti hogy bármit megtanulhat és megvan benne minden hozzá ha nagyon akarja."

  Tóth Tímea Budapest
 • "Attila nagyon energikus és jó kedélyű. Nagyon széles az érdeklődési- és látóköre, és ezáltal a tudása is. Amit tud azt izgalommal és izgatottsággal adja át. Olyan mint egy jó hegyi vezető, aki nem csak egy ösvényt ismer a célhoz."

  Rurik Zsigmond
  Rurik Zsigmond Diósd
 • „Úgy 6 évvel ezelőtt kezdett az életem kicsit rossz irányba fordulni, azóta érdekel a spirituális világ. Mivel véletlenek nincsenek szerintem, 3 hete rátaláltam az Attila oldalára. Fel is hívtam Őt telefonon és tetszett a hozzáállása a problémámhoz. Azonnal kaptam tőle olyan információkat, amivel el tudok indulni az önismeret felé. Szeretném megvalósítani önmagam végre és tudom, hogy jó helyen vagyok. Rengeteget tanultam tőle már az első konzultáció alatt és kezd helyreállni az önbizalmam is. Attila blogja szenzációs, rengeteg információ található benne. Ezúton is köszönjük szépen! :)”

  Miklósné Csapó Andrea
  Miklósné Csapó Andrea Balatonkenese, skype konzultáció
 • A dvd véleményezése: "Egy az egyben nem tudtam egyenlőre alkalmazni mindent, viszont jó ötleteket adott..... A meditációt kipróbáltam jó volt, mert érzelmeket szabadított fel bennem..."

  Maródi Ilona
  Maródi Ilona Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: Keresztes Attila közvetlen, nyitott és segítőkész hozzáállása hihetetlen feltöltő erővel bír. Egy CD-t rendeltem. A folyamat lebonyolításától egészen a lezárásig folyamatos visszajelzést kaptam tőle, email-en keresztül (automatikus gépi üzenetek helyett..) Szerintem ez a gesztus is önmagáért beszél!... Később, kezelés után: Csodálatos élményt szereztem a kezelésem alatt! Ez értem úgy,hogy minden területen:szakszerűség,segítségnyújtás, figyelmesség, empátia,biztonság. Végig azt éreztem, hogy ÉRTEM történik minden,nem úgy,mint a rendelőkben tapasztalt "futószalagos" vizsgálatoknál...és a frissítő-lazító masszázs fenomenális hatású volt! Ajánlom mindenkinek, aki az egészsége szem előtt tartása mellett még felfrissülni,pihenni, regenerálódni szeretne és végül,de nem utolsósorban kis kényeztetésre IS vágyik...Ezeket itt mind megkapja.:-)...Mindenkinek ajánlom! Sok segítséget-figyelmességgel párosulva-kaptam itt a problémáimra.:-)

  Bustya Piroska
  Bustya Piroska Pilisvörösvár
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: ,,Azóta is gyakorlom, figyelem az embereket, a vendégeket és tanítványaimat is. Búvároktatóként egyre többször figyelem a vízi élőlények viselkedését, olyan érzésem van (bar bebizonyítani nem tudom) hogy a halak, teknősök és bármely más vízi élőlény érzékeli az auránkat és kisugárzásunkat a víz alatt. És ha az ember lelke, szíve tiszta és félelemtől mentes, akkor a halak csak jönnek és követnek és játszanak velünk. Így minden merülés előtt, a vendégeimet megemlítem, hogy a víz alatt (és persze mindig) nyissak ki a szívüket és akkor csodás dolgokkal találkozhatunk. Köszönöm szépen, hogy segítettél, nagyon tetszik a módszered! Kék Eget, Napfényt és Tengermély üdvözletet"

  Marton Orsolya
  Marton Orsolya Balatonfűzfő
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve (aznapi tapasztalat): „Képzeld gyakorolgattam az előadás közben a nálad szerzett tudást és a saját tapasztalatokat beleépítve és egy előadó beszéde alatt egy érdekes dolog történt! Hatalmas sárga gömböt láttam körülötte. Kb. 1- 1,5 méteres lehetett. Semmi mást csak sárgát. Pislogni kezdtem ne lássam majd újra próbálkoztam s újra és újra sikerült… Na, ez volt életem legérdekesebb megtapasztalása! Tisztelettel!”  

  Belucz Zoltán
  Belucz Zoltán Erdőkertes
 • "Keresztes Attila – gyorsabban hat, mint az Algopyrin. Attila könyvének kivonatát találtam meg a világhálón:…rendkívül lényegre törő, röviden és egyértelműen, már-már röhejesen magától értetődően megfogalmazott párbeszédbe foglalt életigazságok… És most jön a zsenialitás. Létezz azzal a szemlélettel amit ő egyszerűen elmond akár személyesen, vagy a nagy gonddal összeállított hanganyagában. Ez egy szemlélet amit ő segít az egyénnek, hogy saját magára, konkrét helyzetre szabjon. Most és a jövőben. … nem kell ruhákat próbálni a boltban, hanem sikerül saját magunkra önteni méretünknek, ízlésünknek megfelelőt!... Ezeket már az első konzultáció és meditáció után éreztem: - Visszajött egy gyerekkori őszinte öröm és életszeretet a szívemben… - Mosoly, nagyon sok mosoly… - Ellazultság testben-lélekben… - Újra azon kezdtem gondolkodni, hogy mit alkossak, mit tanuljak legközelebb?... - Megszűnt a teljesítmény kényszer… Köszönettel és hálával!"

  Bajohr-Faragó Zsófia
  Bajohr-Faragó Zsófia Svájc, skype konzultáció
 • "Attilához nagy lelki összeomlás miatt jutottam el, véletlenül bukkantam a honlapjára... Bár ő nem "pszichologizálással", gyógyítással foglalkozik, a Nála töltött bő másfél óra alatt nagyon sok minden terítékre került: táplálkozás, a gondolatok működése, a test fizikai állapota, elvégre akupresszőr, természetgyógyász, masszőr is, és sok hatékony technikát mondott és mutatott nekem, bőven ellátott házi feladattal oktatói szándékkal. Ezek között több olyan volt, ami kézenfekvőnek tűnik, mégis; így rendszerbe foglalva Tőle hallottam először. Amint hazaértem, elkezdtem a gyakorlatokat végezni, és a sok feszültség jött ki belőlem... az ember egy komplex lény, komplexen is kell kezelni, nem elég gyógyszerekkel tömni... Úgy éreztem másfél hét gyakorlás után, hogy már sokkal jobban vagyok, átlendültem a holtponton, ráléptem az utamra, és egyedül is menni fog. Köszönöm, Attila!"

  K. Éva Budapest
 • "Attila személyében olyan embert ismerhettem meg akire lelki, problémával küszködő, visszahúzódó, útkereső tinédzser fiamnak már a 2. alkalom után felnyitotta szemét magabiztosabb a rohanó világban helyét megtaláló fiatal tud lenni. Ajánlom mindenkinek szaktudásával, bizalmával, odafigyelésével, kedvességével, segíteni akarásával biztos segítségül szolgálhat bárkinek, hogy szépnek lássa a világot, és lelki problémájára megoldást találjon. Köszönöm."

  Korokné Fatime Pilisvörösvár
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: "Attilával úgy találkoztam, hogy barátnőm ajánlotta: "él Budakalászon egy Keresztes Attila, aki biztosan tud segíteni" - és tudott. Azóta megváltozott az életem pozitív értelemben. Attila fiatal kora ellenére bölcs, nagyon szereti az embereket, hihetetlen nagy tudású TANÍTÓ. Köszönöm, hogy elindítottál a saját utamon, sok örömöt, boldogságot kívánok Nektek Enikővel együtt a továbbiakban!"

  Illés Irma
  Illés Irma Budakalász
 • "Nincsenek fájdalmak, feltöltődtem és mindig úgy érzem jó kezekben vagyok."

  dr. Hermann Zsuzsanna Budakalász
 • "Attilát egy nagyon őszinte és odaadó masszőrnek ismertem meg. Fellépése és kezelése érezhetően személyes megtapasztaláson és a módszerek gondos tanulmányozásán alapul. Bizalommal ajánlhatom másoknak is."

  Sz. Ágnes
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Az önismereti kör segít megtanulni másként gondolni önmagunkról és a körülöttünk élőkről. Ez a másként gondolkodás, lehetőség megtalálni mindenkinek, hogy megtalálja a saját életútját ami örömet okoz és apró sikereket, amitől jobb teljesebb lesz az ember élete és ebből az örömből adni tud másoknak. Mindig kíváncsian várom a következő találkozót a Faluházban.”

  Pajor Ágnes Budakalász
 • „Jelenlegi legfontosabb tanulnivalóm az életben az önelfogadás, a görcsös ragaszkodás elengedése, megértés. Úgy érzem, elindultam egy úton ahol napról napra jobban tudom magam szeretni. Nagyon hálás vagyok emiatt, mert eddigi életem során sohasem tudtam a hibáimat ennyire elfogadni. Köszönöm!”

  Szalay Rebeka Budapest
 • „A segítségedet kértem és meg is kaptam: olyat, amilyenre szükségem volt, amivel megváltozott és folyamatosan változik az életem. Teljes figyelemmel, türelemmel, nyitottsággal hallgatsz meg. Támogatásod és tanácsaid erőt adtak mindazon problémák leküzdésére, amikkel felkerestelek. Köszönöm... A neten találtam rá Attilára. Segítséget kerestem gondjaim megoldására, melyeket egyedül nem tudtam megoldani. A személyes találkozások alkalmával tudásával, kedvességével és türelmével mutatta az utat, hogyan tudom megváltoztatni az életem. Sokat, nagyon sokat köszönhetek Neki.”

  Varga Csilla Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Közvetlen, barátságos, nagy tudású emberrel találkoztam, Attilával, akit mindenkinek csak ajánlani tudok. Azoknak, akik keresik az útjukat és azoknak, akik már rátaláltak. Köszönöm Neked!”

  Tolnainé Gál Andrea Budapest
 • „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Nagyra értékelem amit csináltok, még sokáig tegyétek!”

  Juhász Margit
  Juhász Margit Budakalász
 • ,,Korrekt, megbízható, nagy tudású szakembernek ismertem meg Attilát. Már első alkalom után megkönnyebbültem, könnyebben vettem levegőt és elmúlt a kínzó vállfájásom, hát fájdalmam és derékfájásom. Körülbelül két hónap után a kardiológusom legnagyobb meglepetések közepette konstatálta a kontrollon, hogy nem kell a kockázatos szívműtétnek alávetni magamat."

  Hőgyei Ottó Budapest
 • A „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: „Amit látok, hogy jól felkészülten, és igen lelkiismeretesen csinálod, amit csinálsz.”

  Juhász Zsuzsa Budakalász
 • A dvd véleményezése: "...köszönöm, elégedett vagyok. Sok hasznos dolgot találtam benne."

  Czipó Gabriella Budapest
 • A dvd véleményezése: "Az elektronikus anyag szépen összerakott, sok feladattal. Összefoglalva elégedett vagyok, az anyag jó és tömör."  

  Kovács Ádám Budapest
 • A dvd véleményezése (spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve): „A színek auráját már látom. A kézen és a fejen is látom az aurát, (vagy az éteri testet)… Köszönettel!”

  Szalay Balázs
  Szalay Balázs Győr
 • „Keresztes Attila segítőkész, együttműködő, nagyon örültem, hogy felkerestem, és csak telefonon egyszer beszéltünk: visszanyertem magabiztosságom, megváltoztak nézeteim, saját problémámmal kapcsolatban szembe tudtam szállni,és együtt megoldottuk. Munkája messzemenőkig profi és kidolgozott. Köszönettel tartozom neki.”

  Szöllösi András
  Szöllösi András Budapest
 • „Attila masszázsát alaposnak tartom, gyógyító szándéka és tudása érezhető, szívesen megosztja tudását, hogy mi magunk is tudjunk tenni az egészségünkért. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.”

  Schmidt Anikó Svájc
 • A dvd véleményezése (spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve): „Nagyon tetszik a csomag, tökéletesen elégedett vagyok vele! Már többször végigcsináltam a gyakorlatokat,teljesen érthető és könnyen teljesíthető. Nagyon tetszik a szöveges anyag mellett a hanganyag, sokkal könnyebbé teszi a gyakorlást. Először kicsit tartottam attól,vajon elegendő lesz e az elindulás a cd segítségével,de nem csalódtam.”

  Belléncs Ivett Balatonőszöd
 • "Attila kiegyensúlyozott személyisége, udvariassága, kedves érdeklődése megnyugtatóan hat az emberre. Rendkívül alapos, sokoldalúan akarja megismerni a bajod, az állapotod, és szívén viseli a "betegsorsod". A talp- és testmasszázsa alaposan megdolgoztatja a tested, a vele való beszélgetés pedig kellemes szellemi kirándulás."

  Tavaszi Beatrix
  Tavaszi Beatrix Budakalász
 • "A harmadik kezelés után: éjszakai alsó végtag görcsös állapota, váll és nyak fájás megszűnt. Fizikailag lazábbnak és fürgébbnek érzem magam, és most már könnyedén feltudom venni a zoknit, cipőt."

  Varga Gusztáv, katona, főiskolai tanár Budakalász
 • „Köszönöm a csütörtöki konzultációt, már látom is az eredményét… Elindult úgy érzem egy jó folyamat, és örülök, hogy van ilyen, mint Te, aki fiatal korod ellenére a jó példával jársz elöl. Ezt még egy másik segítőn kívül ezen a területen nem tapasztaltam!”

  Martinka Erika
  Martinka Erika Aba
 • A dvd véleményezése (spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve): "A csomagot rendben megkaptam, kiváló az anyag, nagyon sokat segített helyére tenni dolgokat, újra tisztábban látni, megélni a jelent, az életet! Köszönöm az anyagot, és köszönöm az útmutatást! Tisztelettel"

  Szőke Zsolt
  Szőke Zsolt Erdőkertes
 • "Attilát az internet segítségével találtam meg. Körülbelül 3 éve voltam nála először és nagyon sokat segített nekem. A tőle kapott technikák is nagyon jól használhatóak és hatásosak. Amikor megakadok az élet nagy dolgaiban hozzá szoktam fordulni. Barátságos, segítőkész, empatikus és jó a humora is. Mindig van egy jól használható véleménye amin keresztül máshogy látom én is a dolgokat. Amióta megismertem masszázzsal is bővült az általa nyújtott szolgáltatások sora, volt szerencsém ezt is kipróbálni . Jótékony hatással van mind a testre mind a lélekre."

  Galambos Fanni
  Galambos Fanni Olaszország
 • "Izgalmas az oldal. Valójában a bőség zavarában tobzódom. Szerintem nekünk beszélnünk kell.:)"

  Mikó Nóra Velence
 • "Nagyon szeretem az általad megosztott cikkeket! Szívesen barangolok itt."

  Fecske Ildikó Sülysáp
 • "Szívesen olvasom az oldalán közölt írásokat."

  Halászi Marika Jászberény
 • "Nagyon informatív, érdekes és megbízható oldal! Ajánlom Mindenkinek!"

  Varga Liliána
  Varga Liliána Annavölgy

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63700/2013.