Nem vagyok orvos, sem pszichológus, nem rendelkezem tudományos fokozatokkal és nem tartok pszichológiai kezelést, gyógyítást.

Egyéni és csoportos oktatás

Online is elérhető a program

[/vc_column]

Keresztes Attila

eloadas_attila

A keleti medicináról, vallásokról, filozófiáról történő beszélgetés és ismeretterjesztő oktatás

Örök, kedvenc téma számomra, hogy több ezer év alatt a bölcsek mire jutottak a gyógyítás és filozófia, igazság keresése tekintetében. Közel 800 cikket írtam a témában, melyek ezen a honlapon megtalálhatóak. Számtalan felnőttoktatási intézetben, művházban  tartottam / tartok erről előadásokat, beszélgetéseket, ahol együtt értelmezzük a keleti tanokat. Felkérésre orvosoknak írt szaklapokban publikálok és szakmai ajánlásokkal rendelkezem. Egyéni (személyes vagy online) és csoportos oktatással foglalkozom.

A nyugati pszichológia tudománya egy-két száz éves, a keleti lélektudomány és gyógyászat azonban, több, mint hatezer éves múltra tekint vissza.

Az általam igénybe vehető szolgáltatás egyéni és csoportos oktatóprogram, melyek a keleti lélektudományon és gyógyászatra épülnek. A program – hetente, vagy két hetente történő találkozással -, átlagosan 2-3 hónapig tart.


Az általam tartott oktatás nem terápia!
Nem tartok pszichológiai kezelést, gyakorlati foglalkozást és nem gyógyítok.

A több száz elégedett ügyfél közül

2005 óta szolgálom az embereket és köszönöm ezúton is a több száz e-mailen elküldött fényképes ajánlást.

Bemutatkozás

Ahogy a bölcsek mondják, hiába keressük a külvilágban a megoldást ahol belső világunk (gondolataink, érzéseink) tükröződnek vissza. Érdemes a keleti kultúrát megismerni.

keresztes-attila

Keresztes Attila, bölcsész (3 egészségügyi szakvizsgával rendelkezem, de nem praktizálok)

Ezek közül a tematika közül választhat az oktatás alkalmával (kelet több ezer éves gyógyászati és filozófiai elméleti megközelítései)

– Kutatásaim, magyarázataim és az esetleges kérdésekre adott válaszok teszik egyedivé az oktatást
– Az előadás tematikája között szerepel az ayurvédikus orvoslás (testalkatok, Hippokratészi “észrevételek” integrálása), filozófia, táplálkozás, betegségek kezelése, meditációk, gyógynövény kultúra, gyógymasszázsok, pulzusdiagnózis, tisztítókúrák stb. elméleti (nem gyakorlati) ismertetése ismeretterjesztő jelleggel, továbbá
– A Rádzsa-jóga (jama, nijama, ászana, pránajáma, pratjáhára, dháraná, dhjána, szamádhi)

– Advaita védanta, Upanisadok ismertetése

– Hagyományos kínai orvoslás és eszközei elméleti bemutatása

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, bölcsész, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon.

De nem vagyok pszichológus, sem orvos és nem rendelkezem tudományos fokozatokkal. Nem gyógyítók, nem tartok pszichológiai kezelést! Oktatással foglalkozom.

Iratkozz fel most!

Akciók, izgalmas előadások, online és offline programok és könyvek, cikkek egy helyen

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

FIGYELEM

Nem foglalkozom tanácsadással, gyógyítással, "pszicholologizálással"! Nem ajánlok szakembert, terméket (jutalék fejében sem), így ezekre az üzenetekre nem szeretnék reflektálni. Köszönöm a megértést.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI