Integrált önfejlesztés, egyéni konzultáció

Személyes / online life, karrier-business coaching

Hiába keressük a külvilágban a megoldást, ahol belső világunk (gondolataink, érzéseink) tükröződik vissza.

keresztes-attila

Keresztes Attila (karrier és life coaching, életvezetési tanácsadás)

Rengeteg klassz tréningből és embertől lehet tanulni (ezek is többnyire integrált ismeretek), de érdemes a saját utunkat járni (minden irányra nyitottnak lenni), mely teljes mértékben kompatibilis személyiségünkkel, egyéniségünkkel.

0
elégedett ügyfél + szakmai ajánlás a honlapon

Mikor van szükség személyes / online life coachingra?

Elakadtál és úgy érzed nem tudod egyedül megoldani a magánéletbeli, vagy munkahelyi, karrier/vállalkozásodbeli problémáidat és hajlandó vagy segítséget kérni?

Nem a mentorodtól várod, hogy megoldja helyetted a problémáidat (nem ölben szeretnéd, hogy vigyenek, hanem tanítsanak meg járni)?

Hajlandó vagy mások hibáztatása helyett önmagad boldogságáért, sikeréért felelősséget vállalni (alázat)?

Hajlandó vagy megdolgozni a saját boldogságodért, sikeredért, amit ezáltal meg is fogsz becsülni (munka)?

Nem 2 perc alatt akarod megváltoztatni a hónapok, évek alatt kialakult helyzetet (türelem)?

Miben tudok segíteni, hogy közösen áttörjük a falat (személyes / online life coaching)?

Life coaching (életvezetési, ill. önismereti tanácsadás) alapokon nyugvó komplex megoldások

A partneri együttműködés során (akár együtt) meghatározzuk a célokat és a lehető legtöbbet hozzuk ki belőled.

Önbizalomhiány

Kisebbrendűség érzése, befelé fordulás, zárkózott, visszahúzódó, nehéz kapcsolódás másokhoz érzés helyett, magabiztos, asszertív, önbizalom, önelfogadás

Probléma az emberi kapcsolatokban (elnyomás, túlalkalmazkodás, harag, ítélkezés, konfliktus helyett, magabiztos önismeret, erő, elfogadás, együttműködés, szeretet)

Önfejlesztés, önismereti fejlődés

Kérdőjelek, keresgélések, “ki vagyok, merre tart az életem?” érzés helyett, önmagunk megtalálása, helyzetek működésének megértése, rálátás önmagunkra és emberi kapcsolatainkra)

Kommunikációs nehézség

Versengés, veszekedésnek, játszmáknak, elnyomásnak helyett, egyenrangúság, megállapodás, béke, harmónia

Életszerepekkel kapcsolatos problémák

Túl sok munka, nem találjuk a helyünket a világban pl. gyermeknevelés után helyett nyugodt, boldog élet önmagunk megtalálásával

Motiválatlan állapot

Megakadt, lelassult, örömtelen, sodródó állapot helyett, életcél, életkedv, lelkesedés, érdeklődés, nyugalomban végzett munka

Megakadás a párkapcsolatban

Nem találod a megfelelő partnert, játszmák, elveszettség érzése, magányosság, függőség helyett, stabilitás, öröm

Stressz, túlterhelés

Megoldatlan halmozott konfliktusok, kialvatlanság, fáradtság helyett, stresszmentes, örömérzet, béke megtalálása

Elakadt életút

Testi-lelki, anyagi gondok, különféle blokkok, nehézségek helyett, életterületek kitisztulása, áramlás

Nehéz élethelyzetek feldolgozása

Pl. gyász és egyéb negatív gondolatok, érzelmek helyett, elengedés, feldolgozva az adott eseményt, megtalálva a békét és harmóniát

Munkahelyi, karrier problémák

Pályaelakadás, sikertelenség, kevés fizetés, nem megfelelő tevékenység végzése, kollegális kapcsolati problémák helyett, életút megtalálásával, önbizalom kialakulása, asszertív megoldások és személyes kompetenciák segítségével

Miért érdemes a személyes / online life coaching-hoz engem választanod?

Egyedi, személyre szabott megoldások 

Egyedi az utunk, így a leghatékonyabb, ha személyre szabott a megoldás is (a nyugati pszichológiát ötvözöm a keleti filozófiával a coaching alkalmával). 

Hitelesség és megfelelő kompetencia

Csak arról beszélek, amit megélek, mely mögött komoly tanulmányok és szakmai elismerés van. Igyekszem folyamatosan fenntartani a hiteles önismereti tudást, megfelelő példát mutatva Neked.

Teljes körű titoktartás, transzparencia és etikai alapelvek

Az etikai alapelvek, tanulmányaim, vállalkozással kapcsolatos infók, mások véleménye, szerződések mind elérhetőek a honlapon, hogy mindennel pontosan tisztában legyél.

Empatikus hozzáállás

Feltétel nélküli elfogadás, megértés és együttérzés, hogy hatékonyan átsegíthesselek életed nehéz helyzetein.

Hatékony motiváció, hogy újra lelkes lehess

Ennek köszönhetően a pozitív életérzés óriási energiákat szabadít fel Benned.

Közvetlen hangulat

Barátságos légkört hozok létre, melyben könnyedén tudsz beszélni problémáidról.

Mi történik pontosan az integrált önfejlesztés alkalmával (személyes / online life coachig)?

Egyéni, személyre szabott metodikát alkalmazok, megkeresve a gyengeségeket és erősségeket sok esetben kérdések alkalmazásával. A jövőképre és nem pedig a múltra fókuszálva célok meghatározása segítségével, a blokkok felismerésével…

Mit szeretnél az élettől pontosan és, hogyan tudod ezt megvalósítani? Hol helyezkedsz el benne és, hogyan lehetsz újra lelkes? Hogyan tudsz megfelelő emberi kapcsolatokra szert tenni és együttműködni az emberekkel, hogy békében, harmóniában élhess a körülöttünk lévő emberekkel együtt? Mi gátol meg abban, hogy karrieredben, vállalkozásodban sikeres légy?

A benned lévő pozitív erőforrások aktivizálásával különféle játékok, tesztek segítségével, önismereti tanulás, játszmák felismerése önmagunkkal és másokkal szemben, konfliktus kezelés elsajátítása, objektív módon az egyenrangúság jegyében… Emellett a keleti tanokat, spiritualitást is integrálom, hogy komplex rálátásunk legyen a valóságra.

Az általam végzett egyéni oktatás nem minősül egészségügyi szolgáltatásnak: pszichoterápiának, gyógyításnak, orvosi, alternatív kezelésnek stb., mely egészséges embereknek szól. 

A több száz elégedett ügyfél közül

2005 óta szolgálom az embereket és köszönöm ezúton is a több száz e-mailen elküldött fényképes ajánlást.

 • „Amikor először találkoztam veled meglepődtem közvetlenségeden. Mennyi szeretet és odafigyelés, odafordulás van benned az emberek felé. Elvárások, félelmek nélkül éled az életed így mutatsz jó példát a hozzád fordulóknak, na és persze lazaságod párosul humoroddal amivel oldod a feszültséget az emberekben. Szerénységed túlmutat az ego harcain amivel az emberek nap mint nap találkoznak. Köszönöm hogy megismerhettelek egy újabb emberrel lett bővebb az ismeretségi köröm akik jobbá tehetik a világot!"

  Vozár György
  Vozár György Nyírpalota
 • „Az elmúlt években nagyon sok módszert kipróbáltam és sok tanítónál, illetve orvosoknál, ezoterikus segítőknél stb. jártam. Egyik sem hozott sok változást az életembe. Amikor már teljesen feladtam, akkor Attila olyan technikákat tanított, amik szó szerint egyik pillanatról a másikra változtatták meg az életemet! Egy nagyon figyelmes, türelmes és rendkívül jó tanárt ismertem meg a személyében. Hatalmas tudása mellett nagyon gyakorlatias! Köszönöm neki a sok segítséget és hogy bármikor fordulhatok hozzá mindig türelmes, megértő és hasznos tanácsokkal lát el!!!"

  Csuka Eszter
  Csuka Eszter Szombathely, skype konzultáció
 • „Attila olyan ember, aki amikor valaki eltéved a saját életének útvesztőjében, ő - teljes lelki nyugalommal, türelemmel és humorral - megtanítja arra az illetőt, hogyan használja a saját belső iránytűjét, hogy kikeveredjen onnan. Hagyja, hogy mindenki a saját útján járjon, és ha olykor kereszteződnek útjaink, hát jó vele együtt haladni és beszélgetni egy kicsit. Érdekes, és bölcs ember, aki folyamatosan tanul és tanít. Örülök, hogy felkerestem egy - ma már banálisnak tűnő - magánéleti gondommal. Köszönöm Attila!”

  Lőrincz Ferenc
  Lőrincz Ferenc Budapest

Bemutatkozás

Folyamatosan képzem magam, hogy a legtöbbet hozhassam ki belőled. Nincs olyan év (elmúlt 15-20 év során), hogy valamilyen workshopon ne képviseltettem volna magam (lásd rólam menüpont). Felsőfokú végzettség (diploma, PR szakirány) megszerzése után – ahol pszichológiát is tanultam -, három  egészségügyi szakvizsgára tettem szert (nyugati és keleti medicina). Több komplex kkv felépítésében és multis környezetben (és multinak) is dolgoztam, így a  karriertámogatásban is tudok segíteni. Meghatározó számomra a keleti filozófia, tanítottam többek között az Integrál Akadémián is.

Folyamatosan publikálok orvosi, pszichológiai, gyógyszerészeti szaklapokban és adok TV, rádió, újság interjút a témában. 350+ az elégedett ügyfelek nyilvános ajánlása a honlapon. Egy különleges lényegre törő, gyakorlatias, személyre szabott life coaching (életvezetési, ill. önismereti tanácsadás) segítségével dolgozom. Ugyanis az önismeret és hatékony problémamegoldás záloga, hogy boldog, sikeres életet élhessünk, mely csakis rajtunk múlik és ez a mi felelősségünk. A világ csak tükör, nemcsak azzal, hanem önmagunk fejlesztésével kell foglalkoznunk.

Ha szenvedünk, akkor valamit rosszul csinálunk… A panaszkodás, hárítás és mások hibáztatása, elnyomása, elmenekülés, düh, stressz, függőségek megélése helyett minél hamarabb kezdjük el az önismereti munkát, megelőzve a betegségeket, mert mindenkinek joga van egy örömteli, kiteljesedett, sikeres életet élni.

Az integrált önfejlesztés ára

Az oktatás gyakorisága: egy-egy cél eléréséhez általában 4-5 alkalom szükséges

Árak: Neked mennyit ér meg, hogy megoldasz a segítségemmel egy-egy problémát, konfliktusaid rendeződnek, működő emberi kapcsolataid, párkapcsolatod lesz, tele leszel önbizalommal, lelkesedéssel, fizetésemelést kapsz / beindul a vállalkozásod, motivált leszel stb.? Első alkalommal díjmentes villám konzultációt tartok telefonon / online, hogy átbeszéljük alaposan, hogy miben és hogyan tudok segíteni (kompetencia felmérése) és mindez mennyibe kerül Neked. Ezután, ha kölcsönösen szeretnénk, akkor időpontot egyeztetünk. 1-2 hetente tartjuk az ülést, van otthoni feladat is (90 perc / alkalom / 15.000 Ft, alanyi áfamentes, teljes összeg). 

Időpont lemondása: Az időpont 2 nappal korábban történő lemondása esetén a konzultáció fele fizetendő ki, ha 1 nappal előtte ill. aznap mondod le, akkor a teljes ár kiszámlázásra kerül (akkor is, ha nem jössz el). Az időpont módosítása is az előző időpont lemondásának számít.

Helyszín és az oktatás formája: online (Viber, skype, telefon) / személyesen: Budakalász, Szentendrei út (Bp. 3. ker Békásmegyer mellet) vagy megbeszélt helyszín pl. Bp-en Nálad/kávézóban/munkahelyeden stb. plusz kiszállási díj fejében

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

2005 óta foglalkozom emberekkel, ötvözve a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával, orvosi szaklapokban publikálok, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keleti és nyugati medicina). 350+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. Egészséges embereknek tartok egyéni konzultációt integrált önfejlesztéssel és csoportos önfejlesztést gyors felismerésekkel, különleges, lényegre törő gyakorlati módszerek segítségével.

Belekóstolnál?

 

 

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

Írj vagy kérj visszahívást!

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt