…hogy újra lelkesen, eredményesen, önbizalomban gazdagon élhess?

Integrált önfejlesztés, egyéni konzultáció

online önismereti life coaching

Hiába keressük a külvilágban a megoldást, ahol belső világunk (gondolataink, érzéseink) tükröződik vissza.

keresztes-attila

Keresztes Attila (önismereti life coaching)

Rengeteg klassz tréningből és embertől lehet tanulni (ezek is többnyire integrált ismeretek), de érdemes a saját utunkat járni (minden irányra nyitottnak lenni), mely teljes mértékben kompatibilis személyiségünkkel, egyéniségünkkel.

0
elégedett ügyfél + szakmai ajánlás a honlapon

373

Mikor van szükség online önismereti life coachingra?

Elakadtál, önbizalomhiányod, félelmeid vannak? Úgy érzed nem tudod egyedül megoldani a problémáidat és hajlandó vagy segítséget kérni?

Nem az önismereti life coach-tól várod, hogy megoldja helyetted a problémáidat (nem ölben szeretnéd, hogy vigyenek, hanem tanítsanak meg járni)?

Hajlandó vagy mások hibáztatása helyett önmagad boldogságáért felelősséget vállalni (alázat)?

Hajlandó vagy megdolgozni a saját boldogságodért, sikeredért, amit ezáltal meg is fogsz becsülni (munka)?

Nem 2 perc alatt (hanem átlagosan max. 2-3 hónap alatt) akarod megváltoztatni a hónapok, évek alatt kialakult helyzetet (türelem)?

Miben tudok segíteni, hogy közösen áttörjük a falat?

Önismereti life coaching 

A partneri együttműködés során (akár együtt) meghatározzuk a célokat és a lehető legtöbbet hozzuk ki belőled.

Önbizalomhiány

Zárkózottság, visszahúzódó, “nehéz kapcsolódás másokhoz” érzése helyett, magabiztos, asszertív, önbizalom, önelfogadás

Probléma az emberi kapcsolatokban (elnyomás, túlalkalmazkodás, harag, ítélkezés, konfliktus helyett, magabiztos önismeret, erő, elfogadás, együttműködés, szeretet)

Önfejlesztés, önismereti fejlődés

Kérdőjelek, keresgélések, “ki vagyok, merre tart az életem?” érzés helyett, önmagunk megtalálása, helyzetek működésének megértése, rálátás önmagunkra és emberi kapcsolatainkra)

Életszerepekkel kapcsolatos problémák

Túl sok a munka, nem találjuk a helyünket a világban pl. gyermeknevelés után helyett nyugodt, boldog élet önmagunk megtalálásával

Motiválatlan állapot

Megakadt, lelassult, örömtelen, sodródó állapot helyett, életcél, életkedv, lelkesedés, érdeklődés, nyugalom

Anyagi gondok, különféle blokkok, nehézségek helyett, életterületek kitisztulása, áramlás

Miért érdemes az online önismereti life coaching-hoz engem választanod?

Egyedi, személyre szabott megoldások 

Egyedi az utunk, így a leghatékonyabb, ha személyre szabott a megoldás is (a nyugati pszichológiát ötvözöm a keleti filozófiával a coaching alkalmával). 

Hitelesség és megfelelő kompetencia

Csak arról beszélek, amit megélek, mely mögött komoly tanulmányok és szakmai elismerés van. Igyekszem folyamatosan fenntartani a hiteles önismereti tudást, megfelelő példát mutatva Neked.

Teljes körű titoktartás, transzparencia és etikai alapelvek

Az etikai alapelvek, tanulmányaim, vállalkozással kapcsolatos infók, mások véleménye, szerződések mind elérhetőek a honlapon, hogy mindennel pontosan tisztában legyél.

Empatikus hozzáállás

Feltétel nélküli elfogadás, megértés és együttérzés, hogy hatékonyan átsegíthesselek életed nehéz helyzetein.

Hatékony motiváció, hogy újra lelkes lehess

Ennek köszönhetően a pozitív életérzés óriási energiákat szabadít fel Benned.

Közvetlen hangulat

Barátságos légkört hozok létre, melyben könnyedén tudsz beszélni problémáidról.

Mi történik pontosan az integrált önfejlesztés alkalmával (online önismereti life coachig)?

Egyéni, személyre szabott metodikát alkalmazok, megkeresve a gyengeségeket és erősségeket sok esetben kérdések alkalmazásával. A jövőképre és nem pedig a múltra fókuszálva célok meghatározása segítségével, a blokkok felismerésével…

Hogyan tudsz búcsút inteni az önbizalomhiányka, félelmeknek? Mit szeretnél az élettől pontosan és, hogyan tudod ezt megvalósítani? Hol helyezkedsz el benne és, hogyan lehetsz újra lelkes? Hogyan tudsz megfelelő emberi kapcsolatokra szert tenni és együttműködni az emberekkel, hogy békében, harmóniában élhess a körülöttünk lévő emberekkel együtt?

A benned lévő pozitív erőforrások aktivizálásával különféle játékok segítségével, önismereti tanulás, játszmák felismerése önmagunkkal és másokkal szemben, konfliktus kezelés elsajátítása, objektív módon az egyenrangúság jegyében… Emellett a keleti tanokat, spiritualitást is integrálom, hogy komplex rálátásunk legyen a valóságra.

Az általam végzett egyéni oktatás nem minősül egészségügyi szolgáltatásnak: pszichoterápiának, gyógyításnak, orvosi, alternatív kezelésnek stb., mely egészséges embereknek szól. 

A több száz elégedett ügyfél közül

2005 óta szolgálom az embereket és köszönöm ezúton is a több száz e-mailen elküldött fényképes ajánlást.

 • „Attila olyan ember, aki amikor valaki eltéved a saját életének útvesztőjében, ő - teljes lelki nyugalommal, türelemmel és humorral - megtanítja arra az illetőt, hogyan használja a saját belső iránytűjét, hogy kikeveredjen onnan. Hagyja, hogy mindenki a saját útján járjon, és ha olykor kereszteződnek útjaink, hát jó vele együtt haladni és beszélgetni egy kicsit. Érdekes, és bölcs ember, aki folyamatosan tanul és tanít. Örülök, hogy felkerestem egy - ma már banálisnak tűnő - magánéleti gondommal. Köszönöm Attila!”

  Lőrincz Ferenc
  Lőrincz Ferenc Budapest
 • „Az az igazság, hogy Neked köszönhetően sok új dologba kezdtem és mostantól minden csütörtökön órára járok, nem fogod elhinni: az edzőtermünkbe, ahol dolgozom. 🙂 Ez nagy előrelépés, elfogadtam sok mindent és nagyon jó érzem magam, de majd elmesélem, a lényeg, hogy nem nézem már le sem az ottani embereket, sem a munkájukat, sem az én munkámat, sem önmagamat. :-)”

  Monori Viktória
  Monori Viktória Párizs, skype konzultáció
 • „Attila képes arra, hogy amikor minket figyel, egy szóban vagy egy gondolatban összefoglalja amit éppen bennünk lát. Nemcsak segítve ezzel utunkon tovább, hanem oly ritka élménnyel is megajándékoz ezáltal: hogy valaki tényleg figyel ... Rád."

  Kun Gabriella, holisztikus segítő
  Kun Gabriella, holisztikus segítő Budapest

Bemutatkozás

Folyamatosan képzem magam, hogy a legtöbbet hozhassam ki belőled. Nincs olyan év (elmúlt 15-20 év során), hogy valamilyen workshopon ne képviseltettem volna magam (lásd rólam menüpont). Felsőfokú végzettség (diploma) megszerzése után – ahol pszichológiát is tanultam -, három  egészségügyi szakvizsgára tettem szert (nyugati és keleti medicina). Meghatározó számomra a keleti filozófia, tanítottam többek között az Integrál Akadémián is.

Folyamatosan publikálok orvosi, pszichológiai, gyógyszerészeti szaklapokban és adok TV, rádió, újság interjút a témában. 350+ az elégedett ügyfelek nyilvános ajánlása a honlapon. Egy különleges lényegre törő, gyakorlatias, személyre szabott önismereti life coaching segítségével dolgozom. Ugyanis az önismeret és hatékony problémamegoldás záloga, hogy boldog életet élhessünk, mely csakis rajtunk múlik és ez a mi felelősségünk. A világ csak tükör, nemcsak azzal, hanem önmagunk fejlesztésével kell foglalkoznunk.

Ha szenvedünk, akkor valamit rosszul csinálunk… A panaszkodás, hárítás és mások hibáztatása, elnyomása, elmenekülés helyett minél hamarabb kezdjük el az önismereti munkát, megelőzve a betegségeket, mert mindenkinek joga van egy örömteli, kiteljesedett, sikeres életet élni.

Az integrált önfejlesztés ára

Az oktatás gyakorisága: egy-egy cél eléréséhez általában 4-5 alkalom szükséges (maximálisan kb. 10 alkalomra van szükség)

Árak: Neked mennyit ér meg, hogy megoldasz a segítségemmel egy-egy problémát, konfliktusaid rendeződnek, működő emberi kapcsolataid lesznek, tele leszel önbizalommal, lelkesedéssel, motivált leszel stb.? Első alkalommal díjmentes villám konzultációt tartok telefonon / online, hogy átbeszéljük alaposan, hogy miben és hogyan tudok segíteni (kompetencia felmérése) és mindez mennyibe kerül Neked. Ezután, ha kölcsönösen szeretnénk, akkor időpontot egyeztetünk. 1-2 hetente tartjuk az ülést, van otthoni feladat is (90 perc / alkalom / 20.000 Ft, alanyi áfamentes, teljes összeg). 

Időpont lemondása: Az időpont 2 nappal korábban történő lemondása esetén a konzultáció fele fizetendő ki, ha 1 nappal előtte ill. aznap mondod le, akkor a teljes ár kiszámlázásra kerül (akkor is, ha nem jössz el). Az időpont módosítása is az előző időpont lemondásának számít.

Helyszín és az oktatás formája: online (Viber, skype, telefon)