Konzultáció

Online is elérhető a program

Keresztes Attila

Konzultáció (online is elérhető)

Pszichológusok, orvosok és a keleti gyógyítók megközelítései

Felkérésre orvosoknak írt szaklapokban publikálok és szakmai ajánlásokkal rendelkezem. Egyéni (személyes vagy online) és csoportos oktatással foglalkozom. Ez a fajta program több száz embernek segített már.

A nyugati pszichológia tudománya egy-két száz éves, a keleti lélektudomány és gyógyászat azonban, több, mint hatezer éves múltra tekint vissza.

Az általam igénybe vehető szolgáltatás egy újfajta, személyre szabott, lényegre törő, gyakorlatias, egyéni oktatóprogram, melyek a keleti lélektudományon és gyógyászatra épülnek. A program – hetente, vagy két hetente történő találkozással -, átlagosan 2-3 hónapig tart, de bármennyi ideig igénybe vehető. Arra is volt precedens, hogy valaki egyetlen találkozás segítségével megtalálta a megoldást (probléma és hozzáállás függő).

Pszichológiai problémák és fizikai betegségek nélkül
Általában minden betegség először pszichés területen mutatkozik meg. A keleti gyógyászat egyébként nem külön-külön orvosolja a betegségek tüneteit, hanem csakis az egészségre fókuszál (táplálkozás, életmód, lelki gyakorlatok stb.) és megtanítja hogyan érhetjük ezt el (sok ezer betegség van, de egészség csak egy…)

A több száz elégedett ügyfél közül

2005 óta szolgálom az embereket és köszönöm ezúton is a több száz e-mailen elküldött fényképes ajánlást, melyben sokan életük csodálatos változásáról számoltak be (lásd ajánlások menüpont).

Bemutatkozás

Hiába keressük a külvilágban a megoldást ahol belső világunk (gondolataink, érzéseink) tükröződnek vissza. Aki ezeket és elméjét nem tanulja meg kezelni az sehol, senkivel sem lesz boldog hosszú távon…

Konzultáció (online is elérhető)

– Diplomán túl pszichológiai, nyugati medicinával + keleti gyógyászattal kapcsolatos tanulmányok
– Orvosi, pszichológiai szaklapokban publikációk + tv, rádió, újság interjúk
– 5 évig tanítottam pszichológiát, önismeretet
– 2000 óta kutatom a témát Dél-Amerikáig utazva
– Könyvemet egy József-Attila díjas keletkutató is elismerte
– Szakmai ajánlások (szakpszichológusok, orvosok + ELTE Pszichológiai Intézetének professzora)
– Sok száz elégedett ügyfél ajánlása a honlapon

Mi az újdonság ebben a programban?

– Már első alkalommal megismerhető a konkrét stratégia
– Múlt analízise helyett, újszerű, egyéni oktatóprogram
– Józan, saját tapasztalatra épített objektív vizsgálódás (elmélet + gyakorlat) és meditáció
– Dogma és hiedelemmentes színtiszta sajátságos megközelítés
– Személyre- és nem módszerre szabva
– Problématudat, betegségtudat helyett izgalmas, jó hangulatú oktatás
– Sokszor eddigi tudásunkkal és hitrendszerrel kompatibilis, így nem kell elölről kezdeni mindent
– Választ kapunk arra, hogy keleten hogyan tudják az emberek egész életünkben kezelni a gondolatokat, érzelmeket és hangulatokat, hogyan gyógyítják önmagukat
– Nincsenek unalmas elemzések, ipari sablonok, az egyénen van a hangsúly
– Játékos módszerek, melyeket elfoglaltságaink közben is tudunk gyakorolni
– Egyesítve az emberiség több ezer éves bölcsességét az ügyfél több dimenziójú megoldásokat is igénybe vehet (vallástudomány, filozófia, gyógyászat, pszichológia, spiritualitás)
– Az oktatás elméleteken túl, saját tapasztalaton alapszik
– Partnerként, egyenrangú félként tekintve az ügyfélre az oktatás során…
– Átlagosan 2-3 hónap alatt elsajátítható (heti, vagy két hetente történő egyéni találkozás)

Budapesti és online igénybe vehető pszichológus adatbázis

Indikációk: pánik, depresszió, stressz, útkeresési problémák, önbizalomhiány, munkahelyi és egyéb konfliktusok, traumák feldolgozása, pszichoszomatikus betegségek, szorongás, alvászavar,  indulatkezelési problémák,  döntésképtelenség, helytelen önérvényesítés

Search:


Hivatkozzon Keresztes Attilára, ha kapcsolatba lép a pszichológussal, pszichiáterrel. Jelenleg konkrét pszichés problémára tud rákeresni (mert személyes adatokat nem gyűjtünk és nem tárolunk a rendszerben) pl.:  magánéleti problémák, szorongás, párkapcsolati konfliktus stb.
Felelősség: Az adatbázis üzemeltetése önkéntes munkán alapszik, de az információkért pl. megfelelő végzettség, kompetencia, ÁNTSZ működési engedély stb. nem vállalunk felelősséget. Jelenleg csak szakpszichológusok, pszichoterapeuták, pszichiáterek weboldalainak linkje található meg az adatbázisban.

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. 

„Belső szabadság – bárhol, bármikor” díjmentes online, önismereti tréning

Iratkozz fel a programra, amíg van szabad kapacitás!

 E-mail cím:*  bővebb infó

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics