Konzultáció (online is elérhető)

Konzultáció (teljes felmérés + megoldás)

Online is elérhető a program

[/vc_column]

Keresztes Attila

Pszichológusok, orvosok és a keleti gyógyítók megközelítései

Akupresszőrként (természetgyógyász) felkérésre orvosoknak írt szaklapokban publikálok és szakmai ajánlásokkal rendelkezem. Kifejlesztettem egy újfajta módszersorozatot, mely több száz embernek segített már.

A nyugati pszichológia tudománya egy-két száz éves, a keleti lélektudomány és gyógyászat azonban, több, mint hatezer éves múltra tekint vissza.

Az általam igénybe vehető szolgáltatás egy újfajta, személyre szabott, lényegre törő, gyakorlatias, egyéni oktatóprogram, melyek a keleti lélektudományon és gyógyászatra épülnek. A program – hetente, vagy két hetente történő találkozással -, átlagosan 2-3 hónapig tart, de bármennyi ideig igénybe vehető. Arra is volt precedens, hogy valaki egyetlen találkozás segítségével megtalálta a megoldást (probléma és hozzáállás függő).

Pszichológiai problémák és fizikai betegségek nélkül
Általában minden betegség először pszichés területen mutatkozik meg. A keleti gyógyászat egyébként nem külön-külön orvosolja a betegségek tüneteit, hanem csakis az egészségre fókuszál (táplálkozás, életmód, lelki gyakorlatok stb.) és megtanítja hogyan érhetjük ezt el (sok ezer betegség van, de egészség csak egy…) Így jómagam nem gyógyítok és nem tartok pszichológiai kezelést, egyéni oktatással foglalkozom.

A több száz elégedett ügyfél közül

2005 óta szolgálom az embereket és köszönöm ezúton is a több száz e-mailen elküldött fényképes ajánlást, melyben sokan életük csodálatos változásáról számoltak be (lásd ajánlások menüpont).

Hiába keressük a külvilágban a megoldást ahol belső világunk (gondolataink, érzéseink) tükröződnek vissza. Aki ezeket és elméjét nem tanulja meg kezelni az sehol, senkivel sem lesz boldog hosszú távon…

Bemutatkozás

 • Diplomán túl összesen 14 év pszichológiai, nyugati medicinával + 4 év keleti gyógyászattal kapcsolatos tanulmányok
 • Orvosi, pszichológiai szaklapokban publikációk + tv, rádió, újság interjúk
 • 5 évig tanítottam pszichológiát, önismeretet
 • 2000 óta kutatom a témát Dél-Amerikáig utazva
 • Könyvemet egy József-Attila díjas keletkutató is elismerte
 • Szakmai ajánlások (szakpszichológusok, orvosok + ELTE Pszichológiai Intézetének professzora)
 • Sok száz elégedett ügyfél ajánlása a honlapon

Mi az újdonság ebben a programban?

 • Már első alkalommal megismerhető a konkrét stratégia
 • Múlt analízise helyett, újszerű, egyéni oktatóprogram
 • Józan, saját tapasztalatra épített objektív vizsgálódás (elmélet + gyakorlat) és meditáció
 • Dogma és hiedelemmentes színtiszta sajátságos megközelítés
 • Személyre- és nem módszerre szabva
 • Problématudat, betegségtudat helyett izgalmas, jó hangulatú oktatás
 • Sokszor eddigi tudásunkkal és hitrendszerrel kompatibilis, így nem kell elölről kezdeni mindent
 • Választ kapunk arra, hogy keleten hogyan tudják az emberek egész életünkben kezelni a gondolatokat, érzelmeket és hangulatokat, hogyan gyógyítják önmagukat
 • Nincsenek unalmas elemzések, ipari sablonok, az egyénen van a hangsúly
 • Játékos módszerek, melyeket elfoglaltságaink közben is tudunk gyakorolni
 • Egyesítve az emberiség több ezer éves bölcsességét az ügyfél több dimenziójú megoldásokat is igénybe vehet (vallástudomány, filozófia, gyógyászat, pszichológia, spiritualitás)
 • Az oktatás elméleteken túl, saját tapasztalaton alapszik
 • Partnerként, egyenrangú félként tekintve az ügyfélre az oktatás során…
 • Átlagosan 2-3 hónap alatt elsajátítható (heti, vagy két hetente történő egyéni találkozás)

Árak, helyszín, számlázás, elérhetőség

Helyszín: Budakalász. A Batthyány tértől 25 perc, Árpád-hídtól 18 perc hévvel. Online, skype-on is elérhető az egyéni konzultáció azonos feltételekkel.

 

Árak:  Előre át kell utalni az első konzultáció árát (más bankszámlájáról is utalhat). A konzultáció ára 10.000 Ft (alanyi áfamentes, teljes összeg) / 75 perc + 7.000 Ft első alkalommal a teljes oktatási programot tartalmazó cd, mely tartalmaz ajándék 15 perc plusz konzultálási időt. És, ha lemondja a konzultációt, akkor a szolgáltatás árának csak a fele kerül visszautalásra, de online letölthető formában megkapja a teljes oktatóanyagot, mert az előkészületek, helyiség biztosítása, fűtése, oktatóanyag előkészítése stb. munkával jár.

Időtartam: átlagosan 5-10 alkalom szükséges a teljes program elsajátításához, de előfordul egyes esetekben, hogy egy alkalom is elegendő.

Számlázás: Alanyi áfamentes számla, a postacím azonos a számlázási címmel (online szolgáltatásnál: elektronikus számla kiküldve e-mailen). Személyesen pedig nyugta kiállítása kp átvételkor. Ha ez nem megfelelő, akkor jelezze a megjegyzésben feliratkozáskor.

Mindenki önszántából tud regisztrálni az egyéni konzultációra:
1. Mezők kitöltése, jelentkezés elküldése
2. Elküldött e-mail-ben adatok ellenőrzése
3. Online konzultációnál előre kell utalni

Az egyéni (személyes vagy online) oktató konzultáció megrendelése

Mobil (csak szám pl. 06301234567):*
E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Postacím (skype konzultácionál ez lesz a számlázási cím):*
Néhány lehetséges időpont megjelölése:
Az egyéni oktató konzultáció formája:*
Megjegyzés pl. online konzultáció esetén adja meg skype nevét:

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63696/2013. FIGYELEM! Feliratkozással jóváhagyásra kerül: Szavatolja, hogy valós adatokat, elérhetőségeket ad meg. Adatait bizalmasan kezeljük és bármikor leiratkozhat listánkról (levelünk alján lévő linkkel, vagy postai úton). A feliratkozással jóváhagyja, hogy hír és reklám leveleket küldjünk Önnek. További infó: felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat. Egy újfajta, gyakorlati, nem intézményesült, non-szektariánus oktatási programban hiszek, mely azonnali áttörést eredményez és a tankönyveken túl saját tapasztalaton alapszik… Így jómagam nem vagyok pszichológus, sem orvos, nem rendelkezem tudományos fokozatokkal, csupán sajátságos életszemléletemről beszéltem interjúim, publikációim során… Így nem tartok pszichológiai kezelést, és nem gyógyítok!

Elérhetőség

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

A keresendő szöveget itt kell begépelni és utána enter-t nyomni