Auralátás megtanulása, elsajátítása, fejlesztése

+ ajándék intuíció fejlesztő módszerek

Láss egyből a másik ember veséjébe!

Az auralátó tanfolyam formái (együtt is választhatod őket):

 • egyénileg személyes konzultációval (III. kerület vonzáskörzetében)
 • online konzultációval pl. Viber
 • online oktatási anyag segítségével önállóan (online hanganyag)
termek_aura

A kép illusztráció, a hanganyag online mp3, jpeg formátumban kerül elküldésre.

Nem sikerült racionális elmémmel megértenem az univerzum alapvető törvényeit.
————-
Albert Einstein

Az életerő nincs bezárva az emberbe, hanem sugárzik benne és körülötte, mint egy fénnyel teli gömb.
————-
Paracelsus

Mire jó az auralátás 1-2 órás, egyéni mini tanfolyam?

– 1-2 óra alatt elsajátítható az auralátás (általában már a konzultáció végén látható az aura)

– Személyesen / online konzultáció vagy online hanganyag segítségével (nem a neten keringő “morzsákról” van szó, hanem saját módszerről)

– Csukott szemmel is megtanulható az auralátás

– Mozgó emberek, illetve tárgyak auráját is megtanuljuk érzékelni, látni

– Egyszerűen megtanulható: komplex program, lépésről lépésre felépítve, így az önálló kísérletezés és kudarc helyett biztos siker

– Ha nincs organikus akadálya az auralátásnak, akkor segítség ennek feloszlatásában

– Egyedül (így ketten leszünk a konzultáción összesen), vagy ismerősökkel is részt lehet venni a programon, mi alkalmazkodunk az időponthoz

– Pszichológiailag levezethető, így nem kell semmilyen misztikus dolgot elhinni

– Bármikor megnézhető saját auránk meditációval, vagy egy tükör segítségével ezután életünk során

– Ha valaki szemüveges, az sem akadály

– Csak elégedett ügyféltől fogadunk el pénzt (elállási lehetőség az első fél órában).

A sok száz elégedett ügyfél közül

 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „...Az Attilával folytatott konzultáció után "leesett állal" tartottam hazafelé... ez tényleg ilyen egyszerűen megy? ...Mintha szerény magabiztossággal rámutatott volna arra a nagy zöld gombra a távirányítón - amiről eddig fogalmam sem volt, mire jó - mondván: "Na, látod, így kell bekapcsolni a tévét.”

  Kiss Éva, grafológus
  Kiss Éva, grafológus Budapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attila nyíltszívű és professzionális. Módszere és tudásának átadása lépésről lépésre felépített, egyértelmű és szórakoztató... Fontos mérföldkő volt ez a nap az életemben."

  Fehérváry Andrea
  Fehérváry Andrea külkereskedelmi képviselő
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Nagyon hasznos volt a személyes konzultáció… Más szemmel nézek e világra ezentúl, megújult szemekkel. Köszönöm!"

  Rédey Judit, reiki mester és jóga tanár
  Rédey Judit, reiki mester és jóga tanár Tatabánya

Az auralátó oktató konzultáció- és online hanganyag együtt a leghatékonyabb

Az auralátó oktató konzultáción azonnal visszajelzést kapunk és együtt vesszük végig a feladatokat és az ügyfél a kérdéseire is
megkapja a válaszokat. A végén jó eséllyel látjuk az aurát. Ha pl. túlságosan akarjuk látni az aurát és emiatt nem látjuk azt, akkor
arra is megkeressük a megoldást. Az online hanganyag az oktatóprogramon kívül tartalmaz intuíció fejlesztő módszereket is.

Ezekre a kérdésekre is választ kapunk az online oktatási anyag segítségével

 • Hogyan fejleszthető az intuíció?
 • Honnan tudom, hogy valami megérzés vagy csak egy szubjektív gondolat?
 • Milyen tudatállapotok vannak és ki melyikben van éppen és mi a legmagasabb, legmélyebb tudatállapot?
 • Milyen felosztások vannak a pszichológiában és parapszichológiában és mi az, ami az egyik szerint
  természetes, de a másik tudomány szerint kóros (komplex szemszögből nézve a valóságot)?

Ez most valami hókusz-pókusz izé vagy tényleg megtanulható az auralátás?

Mi az, ami misztikus? Ami még ismeretlen számunkra? Pl. 500 éve a repülés, vagy pár ezer éve a tűz (pontosabban falevél) meggyújtása? Lehet, hogy korlátozzuk magunkat és sokszor ezt nevezzük tudománynak, hiszen minden relatív és a nyitottság fontos az objektivitás szempontjából, hogy ne a múltból induljunk ki. Számomra a szent képeken lévő glória is egyfajta energiára utal, ami mindig is létezett… Ennek ellenére én egy egészségesen kétkedő ember vagyok, de érdekes dolgokat tapasztaltam, mikor a parapszichológia egzakt pszichológiai tartományait fürkésztem, mikor is a bal és jobb agyfélteke együttes működését vizsgáltam.

Az auralátás megtanítása egy érdekesség, egy alkalmas oktatóprogram. Így nem tartok pszichológiai kezelést, és nem gyógyítok! És nem szeretném senki auráját elemezgetni, kimérni, meghatározni a színét, vagy arról beszélni, hogy én hogyan használom ezt fel oktatásaim alkalmával kiadva másokat, de meglátásaimról önként szívesen beszélek.

Rendeld meg az egy alkalmas személyes vagy online konzultációt (ismerőseidet is magaddal hozhatod)

keresztes-attila

Saját tapasztalatok, cikkek a témában

Parapszichológiát többek között egy parapszichológiai szabadegyetemen és egyéb tanfolyamon tanultam. Ezt ötvözve a gyakorlati tapasztalatokkal hoztam létre ezt a lényegre törő módszersorozatot. Cikkeim a témában: Hogyan vélekedik az auralátásról a tudomány és a vallás? és Az auralátás veszélyei és Az aurát nem lehet lefényképezni!

Semmi sallang

Nem árulunk levegőt infótermékeink kapcsán, felhígítva a tudást, mely a marketingben divatos. Ezen kívül túl sok információt sem adunk közre, vagy elméleti tesztelés nélküli anyagokat. Ehelyett egy-egy terület mélyreható elemzése után összegyűjtjük a legfontosabb elméleti és gyakorlati megoldásokat, leteszteljük őket és ennek esszenciáját tesszük elérhetővé, melyekkel azonnal eredményt tudunk elérni. Mint egy mag, amit, ha megfelelően táplálunk akkor óriási fa nőhet belőle, mert a többi tudás csupán ennek elmélyítéséből ered, így nincs szükség újabb anyagokat megvásárolnunk.

Az online oktatási anyag pontos tartalma

– AURALÁTÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE + INTUÍCIÓ FEJLESZTÉSE (74 PERCES HANGANYAG MP3 FORMÁTUMBAN)
Lépésről lépésre végig veszi gyakorlatok segítségével az auralátást. Ezen kívül kitér a parapszichológiára, pszichológiára és a tudatállapotok fejlődésére.

Megtudható általa, hogy mi magunk, vagy ismerősünk milyen “szinten” van a spiritualitás terén és, hogy attól, hogy valaki többet lát a valóságból még nem biztos, hogy tudatosabb nálunk (lásd kevésbé fejlett önismeret). Kiderül, hogy hogyan tudjuk eldönteni, hogy valami megérzés vagy csupán csak szubjektív gondolatunk. Ezen kívül feladatok is találhatóak az online oktatási anyagban az intuíció fejlesztésére, melyet a személyes konzultáció nem tartalmaz.

– JEGYZET 10 OLDALAS DOKUMENTUM
A hanganyag vázlatát és egyéb kiegészítést és az ábrákkal együtt 13 feladatot tartalmazó jegyzetet, 10 oldalas word dokumentum formájában adjuk át az online hanganyagot kiegészítve, mely segítségével választ kapunk azokra a dolgokra, melyek gátolhatják az auralátás kialakulását és segít megérteni annak elsajátításának lépéseit.

Bejárjuk a létrát, nemcsak belekerülünk egy állapotba, amiből könnyű kikerülni. Ezen kívül kiderül, hogy mit kell tennünk, ha az illető mozog, vagy színes ruhában van, ugyanis ilyenkor sok esetben a szín auráját látjuk és nem az illető energiamezejét. Sőt, azt is megtudhatjuk, hogy becsukott szemmel hogyan “láthatjuk” az aurát.

– GYAKORLATI ESZKÖZÖK (5 SZÍNES, ILLETVE FEKETE-FEHÉR ÁBRA JPEG FORMÁTUMBAN)
Ábrák, melyek a fenti megoldások elsajátításához segítenek hozzá minket. Maga az aura látása általában a konzultáció végén már működik, illetve az online feladatok elvégzése után. Azonban sokat kell gyakorolni, hogy könnyedén előhívható legyen ez a fajta tudás.

Megrendelhető önmagában csak az online oktatási csomag. De választhatja csak a konzultációt (online vagy személyesen), akár az online oktatási csomaggal együtt vagy anélkül. A konzultáció személyfüggő, kb. 1-2 órát tart. Ismerőseit is magával hozhatja.

Ha megrendelte a csomagot és átutalta a bankszámlánkra a csomag árát, akkor online elküldjük az oktatási anyagot és megtartjuk az online konzultációt. Vagy személyesen találkozunk (ez esetben nem kell utalni). A kézhezvételtől számítva 2 hétig használhatja a csomagot és, ha 2 héten belül jelzi, hogy nem elégedett, akkor a teljes vételárat visszafizetjük. Annyi kérésünk van csupán még, hogy néhány mondatban indokolja meg az illető, hogy mi az elállás oka, hogy fejleszteni tudjuk szolgáltatásunkat és küldje el a számlamásolatot, hogy be tudjuk azonosítani. A személyes (vagy online) konzultáció alkalmával pedig az első fél órában van elállási lehetőség.

Maximum 6 főnek tudjuk egyszerre megtartani a konzultációt
Az oktatási csomag tartalmát számítógéppel, okos telefonnal lehet megnyitni. És tegező hangnemben szólítja meg Önt az eredményesebb kommunikáció jegyében.

Átutalással kell előre fizetni, ha nem találkozunk személyesen (akár más bankszámlájáról is utalhat). Miután bankszámlánkra megérkezett az összeg igyekszünk minél hamarabb elküldeni online az oktatási anyagot (1-6 munkanap). Alanyi áfamentes számlát adunk minden esetben.

Auralátás oktatása egyéni online konzultáció segítségével és / vagy online oktatóanyag megrendelése

Árak

1. Online konzultáció – 1 fő (20.000 Ft*), Messenger, Signal vagy Viberen

 

2-6 fő részére (Önnel együtt), ha ismerőseit is magával hozza (16.000 Ft* / fő) * – alanyimentes, teljes összeg 1-2 óra a konzultáció ideje, mely több fő esetén 2-3 óra is lehet. 

 

2. Online oktatási anyag megrendelése – 12.000 Ft*

 

3. Online oktatási anyag és online konzultáció együtt (csoport esetén minden egyes fő után) A konzultációs áron felül 50 % kedvezménnyel (6.000 Ft / fő) az online oktatási anyag ára.

 

Az online oktatási anyag jelszóval védett aloldalon érhető el. Lehetőleg kérjük, hogy gmail címet adj meg, hogy zavartalanul működjön a rendszer.

 

* alanyi áfamentes teljes összeg

Nem tartok pszichológiai kezelést, nem gyógyítok, nem vizsgálom mások auráját stb., csupán oktatással foglalkozom! Köszönöm a megértést.