június 25, 2017KELETI GYÓGYÁSZAT ÉS LÉLEKTUDOMÁNY OKTATÁSA

Auralátás megtanulása, elsajátítása, fejlesztése Budakalászon egyénileg / online / cd segítségével az auralátó tanfolyamon

Auralátás elsajátítása, megtanulása, fejlesztése 1-2 óra alatt

Budakalászon egyénileg /online/cd-vel 1-2 órás mini tanfolyammal garanciával, hogy azonnal a másik ember veséjébe láthassunk

Az auralátás technikájának, fejlesztésének elsajátítása, megtanulása egyszeri, személyes, egyéni konzultációval 1-2 órás program. De ismerőseit is magával hozhatja. És az auralátó tanfolyam, tréning online is igénybe vehető. Ezen kívül választhatja a cd-t is és annak segítségével is megtanulható az auralátás. Melyiket választja?

Figyelem

Jelenleg csak díjmentes szolgáltatás érhető el a honlapról, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy értesíthessük, ha újra elérhető lesz ez a szolgáltatás. Köszönjük a megértést.

Auralátás megtanulása 1-2 óra alatt
Nem sikerült racionális elmémmel megértenem az univerzum alapvető törvényeit.
————-
Albert Einstein
Az életerő nincs bezárva az emberbe, hanem sugárzik benne és körülötte, mint egy fénnyel teli gömb.
————-
Paracelsus

Mire jó az auralátás 1-2 órás, egyéni mini tanfolyam?

 • 1-2 óra alatt elsajátítható az auralátás ( általában már a konzultáció végén látható)
 • Személyesen, vagy online, esetleg cd segítségével is megtanulható az auralátás, saját módszer sorozat segítségével (nem a neten keringő “morzsákról” van szó)
 • Csukott szemmel is megtanulható az auralátás
 • Mozgó emberek, illetve tárgyak auráját is megtanuljuk érzékelni, látni
 • Egyszerűen megtanulható: komplex program, lépésről lépésre felépítve, így az önálló kísérletezés és kudarc helyett biztos siker
 • Ha nincs organikus akadálya az auralátásnak, akkor segítség ennek feloszlatásában
 • Egyedül, vagy ismerősökkel is részt lehet venni a programon, mi alkalmazkodunk az időponthoz
 • Pszichológiailag levezethető, így nem kell semmilyen misztikus dolgot elhinni
 • Bármikor megnézhető saját auránk meditációval, vagy egy tükör segítségével ezután életünk során
 • Ha valaki szemüveges, az sem akadály
 • Csak elégedett ügyféltől fogadunk el pénzt (elállási lehetőség az első fél órában). A cd pedig két hétig használható és visszaküldhető (teljes vételárat visszafizetjük).

A sok száz elégedett ügyfél közül

 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „...Az Attilával folytatott konzultáció után "leesett állal" tartottam hazafelé... ez tényleg ilyen egyszerűen megy? ...Mintha szerény magabiztossággal rámutatott volna arra a nagy zöld gombra a távirányítón - amiről eddig fogalmam sem volt, mire jó - mondván: "Na, látod, így kell bekapcsolni a tévét.”

  Kiss Éva, grafológus
  Kiss Éva, grafológusBudapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attila nyíltszívű és professzionális. Módszere és tudásának átadása lépésről lépésre felépített, egyértelmű és szórakoztató... Fontos mérföldkő volt ez a nap az életemben."

  Fehérváry Andrea
  Fehérváry Andreakülkereskedelmi képviselő
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Nagyon hasznos volt a személyes konzultáció… Más szemmel nézek e világra ezentúl, megújult szemekkel. Köszönöm!"

  Rédey Judit, reiki mester és jóga tanár
  Rédey Judit, reiki mester és jóga tanárTatabánya
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attilával való találkozásom fontos állomás azon az úton, melyre segítő munkámat is építem. Nagyon sok lelki akadályon sikerült keresztülmennem a türelmes, segítőkész, biztonságos légkör segítségével, amit ő teremtett.”

  Kuti Adrienn, kineziológus Piliscsaba
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Hosszas készülődés után és kétségek között kerestem fel Attilát, aki egy nagyon kellemes és inspiráló találkozás során rövid idő alatt megmutatta, hogy vannak bennem rejlő képességek, s hogy ez értő segítséggel felszínre hozható. Szívesen ajánlom minden kíváncsi keresőnek.”

  Szabó Gábor, klinikai szakpszichológus, hipnotizőr, pránanadi mesterBudapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Már tanultam ezekről a dolgokról, de valami oknál fogva nem működtek... Attilánál megtaláltam a hiányzó láncszemeket, amelyért hálás vagyok. Köszönettel!"

  Jáksóné Erika
  Jáksóné ErikaDusnok

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63700/2013. További ajánlások, lásd ajánlások menüpont

Az auralátó oktató konzultáció- és cd előnye és hátránya

Az auralátó oktató konzultáción azonnal visszajelzést kapunk
és együtt vesszük végig a feladatokat és az ügyfél a kérdéseire is
megkapja a válaszokat. A végén jó eséllyel látjuk az aurát. Ha
bármilyen “pszichés” probléma szabotálja a lépéseket (pl. túlságosan akarjuk látni az aurát és emiatt nem látjuk azt), akkor
arra is megkeressük a megoldást. A cd azonban nem ad
visszajelzést, de tartalmaz olyan pluszt, ami a
konzultációban nincs benne:

Ezekre a kérdésekre csak az auralátás cd-n találjuk meg a választ

 • Hogyan fejleszthető az intuíció?
 • Honnan tudom, hogy valami megérzés vagy csak egy szubjektív gondolat?
 • Milyen tudatállapotok vannak és ki melyikben van éppen és mi a legmagasabb, legmélyebb tudatállapot?
 • Milyen felosztások vannak a pszichológiában és
  parapszichológiában és mi az, ami az egyik szerint
  természetes, de a másik tudomány szerint kóros (komplex szemszögből nézve a valóságot)?

Ez most valami hókusz-pókusz izé vagy tényleg megtanulható az auralátás?

Mi az, ami misztikus? Ami még ismeretlen számunkra? Pl. 500 éve a repülés, vagy pár ezer éve a tűz (pontosabban falevél) meggyújtása? Lehet, hogy korlátozzuk magunkat és sokszor ezt nevezzük tudománynak, hiszen minden relatív és a nyitottság fontos az objektivitás szempontjából, hogy ne a múltból induljunk ki. Számomra a szent képeken lévő glória is egyfajta energiára utal, ami mindig is létezett… Ennek ellenére én egy egészségesen kétkedő ember vagyok, de érdekes dolgokat tapasztaltam, mikor a parapszichológia egzakt pszichológiai tartományait fürkésztem, mikor is a bal és jobb agyfélteke együttes működését vizsgáltam.

Az auralátás megtanítása egy érdekesség, egy alkalmas oktatóprogram. Így nem tartok pszichológiai kezelést, és nem gyógyítok! És nem szeretném senki auráját elemezgetni, kimérni, meghatározni a színét, vagy arról beszélni, hogy én hogyan használom ezt fel oktatásaim alkalmával kiadva másokat, de meglátásaimról önként szívesen beszélek.

Rendelje meg az 1-2 órás személyes vagy online konzultációt és / vagy a cd-t (ismerőseit is magával hozhatja)

Keresztes Attila

Saját tapasztalatok, cikkek a témában

Parapszichológiát többek között egy parapszichológiai szabadegyetemen és egyéb tanfolyamon tanultam. Ezt ötvözve a gyakorlati tapasztalatokkal hoztam létre ezt a lényegre törő módszersorozatot. Cikkeim a témában: Hogyan vélekedik az auralátásról a tudomány és a vallás? és Az auralátás veszélyei és Az aurát nem lehet lefényképezni!

Semmi sallang

Nem árulunk levegőt infótermékeink kapcsán, felhígítva a tudást, mely a marketingben divatos. Ezen kívül túl sok információt sem adunk közre, vagy elméleti tesztelés nélküli anyagokat. Ehelyett egy-egy terület mélyreható elemzése után összegyűjtjük a legfontosabb elméleti és gyakorlati megoldásokat, leteszteljük őket és ennek esszenciáját tesszük elérhetővé, melyekkel azonnal eredményt tudunk elérni. Mint egy mag, amit, ha megfelelően táplálunk akkor óriási fa nőhet belőle, mert a többi tudás csupán ennek elmélyítéséből ered, így nincs szükség újabb anyagokat megvásárolnunk.

A cd csomag pontos tartalma

 • AURALÁTÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE + INTUÍCIÓ FEJLESZTÉSE (74 PERCES HANGANYAG MP3 FORMÁTUMBAN)
  Lépésről lépésre végig veszi gyakorlatok segítségével az auralátást. Ezen kívül kitér a parapszichológiára, pszichológiára és a tudatállapotok fejlődésére. Megtudható általa, hogy mi magunk, vagy ismerősünk milyen “szinten” van a spiritualitás terén és, hogy attól, hogy valaki többet lát a valóságból még nem biztos, hogy tudatosabb nálunk (lásd kevésbé fejlett önismeret). Kiderül, hogy hogyan tudjuk eldönteni, hogy valami megérzés vagy csupán csak szubjektív gondolatunk. Ezen kívül feladatok is találhatóak a cd-n az intuíció fejlesztésére, melyet a személyes konzultáció nem tartalmaz.

 

  • JEGYZET 10 OLDALAS WORD DOKUMENTUM
   A hanganyag vázlatát és egyéb kiegészítést és az ábrákkal együtt 13 feladatot tartalmazó jegyzetet, 10 oldalas word dokumentum formájában adjuk át a cd-n, mely segítségével választ kapunk azokra a dolgokra, melyek gátolhatják az auralátás kialakulását és segít megérteni annak elsajátításának lépéseit. Bejárjuk a létrát, nemcsak belekerülünk egy állapotba, amiből könnyű kikerülni. Ezen kívül kiderül, hogy mit kell tennünk, ha az illető mozog, vagy színes ruhában van, ugyanis ilyenkor sok esetben a szín auráját látjuk és nem az illető energiamezejét. Sőt, azt is megtudhatjuk, hogy becsukott szemmel hogyan “láthatjuk” az aurát.

 

 • GYAKORLATI ESZKÖZÖK (5 SZÍNES, ILLETVE FEKETE-FEHÉR ÁBRA JPEG FORMÁTUMBAN)
  Ábrák, melyek a fenti megoldások elsajátításához segítenek hozzá minket. Maga az aura látása általában a konzultáció végén már működik, illetve a cd-n lévő feladatok elvégzése után. Azonban sokat kell gyakorolni, hogy könnyedén előhívható legyen ez a fajta tudás.

Garancia, csak elégedett ügyféltől fogadunk el pénzt

Ha megrendelte a csomagot és átutalta a bankszámlánkra a csomag árát, akkor hamarosan postán, elsőbbségivel ajánlva elküldjük azt. A kézhezvételtől számítva 2 hétig használhatja a csomagot és, ha 2 héten belül jelzi, hogy nem elégedett és visszajuttatja ezután a csomagot eredeti állapotában, akkor a teljes vételárat visszafizetjük. Annyi kérésünk van csupán még, hogy néhány mondatban indokolja meg az illető, hogy miért küldte vissza a csomagot, hogy fejleszteni tudjuk szolgáltatásunkat és küldje el a számlamásolatot, hogy be tudjuk azonosítani. A személyes (vagy online) konzultáció alkalmával pedig az első fél órában van elállási lehetőség.

garancia

Árak, kedvezmények

“Csak a cd önmagában (postán)”

10.000 Ft helyett 8.000* Ft (postázással együtt bárhová az egész világ területén) de, ha a konzultáció is megrendelésre kerül, akkor jelentős kedvezményt adunk. Hozza magával ismerőseit, mert minél többen vesznek részt a konzultáción, annál olcsóbb fejenként az ára a szolgáltatásnak.

 

“Csak az egyszeri auralátó  konzultáció (online vagy személyesen)”

1 fő esetén  15.000 Ft* helyett 12.500* Ft az egyszeri konzultáció ára (körülbelül 1-2 óra)
2 fő esetén 15.000 Ft* helyett 10.000 Ft* / fő,
3-6 fő esetén 15.000 Ft* helyett 8.000 Ft* / fő (körülbelül 2-3 óra)

 

“Aura cd + konzultáció (online vagy személyesen)”

1 főnek konzultáció + dvd = 25.000 Ft* helyett 16.500 Ft* (teljes összeg)
2 főnek konzultáció + dvd = 25.000 Ft* helyett 13.000 Ft* / fő (teljes összeg)
3-6 főnek konzultáció + dvd = 25.000 Ft* helyett 10.000 Ft* / fő

Ez esetben nincs arra lehetőség, hogy egy csoport, aki részt vesz a konzultáción, csak egy cd-re tart igényt.

*Az itt feltüntetett árak alanyi áfamentesek, ez a teljes összeg, amit fizetni kell a szolgáltatásért.

A csomag 1 db dvd, vagy 1 db cd-t tartalmaz és számítógéppel lehet megnyitni. És tegező hangnemben szólítja meg Önt az eredményesebb kommunikáció jegyében.

A megrendelés folyamata, számlázás, helyszín, elérhetőség

Helyszín: Budakalász (Budapest III. kerület, Békásmegyer, Csillaghegy, Üröm, Pomáz, Szentendre, Solymár, Pilisborosjenő, Csobánka szomszédságában). A Batthyány tértől 25 perc, Árpád-hídtól 18 perc hévvel és Dunakeszi, IV. és XV. kerület is közel van hozzá, csupán a Megyeri hídon kell átjönni. Online, skype-on is elérhető az egyszeri 1-2 órás konzultáció.

Átutalással kell előre fizetni, ha nem találkozunk személyesen (akár más bankszámlájáról is utalhat). A fenti ár tartalmazza az elsőbbségi, ajánlott postaköltséget is az egész világ területére. Miután bankszámlánkra megérkezett az összeg és feladjuk pár napon belül (1-6 munkanap) postán a dvd-t (vagy cd-t), várhatóan Magyarországon 1-2 munkanapon belül, külföldre pedig 1-2 héten belül érkezik meg a csomag. Ha az online konzultációra tart igényt, akkor a konzultáció előtt át kell utalni a teljes vételárat.

Számlázás: Alanyi áfamentes számlát adunk minden esetben. A postacím azonos a számlázási címmel alap esetben (az elektronikus számlát pedig a megadott e-mail címre küldjük el). Ha a számlázási cím eltér, jelezze megrendelésnél a megjegyzés menüben.

Az aura cd és / vagy egyszeri konzultáció megrendelése

Mobil (csak szám):*
E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Postacím:*
A megrendelés tárgya:*
Hány fő képviselteti magát összesen (ha konzultáció is aktuális)?:
Megjegyzés pl. skype név online konzultációnál:
Mikor érne (érnének) rá hétköznap mostanában Budakalászon (online konzultációnál magyar idő szerint)?:

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63696/2013. FIGYELEM! Feliratkozással jóváhagyásra kerül: Szavatolja, hogy valós adatokat, elérhetőségeket ad meg. Adatait bizalmasan kezeljük és bármikor leiratkozhat listánkról (levelünk alján lévő linkkel, vagy postai úton). A feliratkozással jóváhagyja, hogy hír és reklám leveleket küldjünk Önnek. További infó: felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat.

Szerzői jogvédelem

Aki jogtalanul továbbadja, sokszorosítja stb. szellemi termékeinket, azok kilétét felfedjük és a megfelelő jogi lépéseket megtesszük ellene.

Elérhetőség

A keresendő szöveget itt kell begépelni és utána enter-t nyomni