január 16, 2018KELETI GYÓGYÁSZAT ÉS LÉLEKTUDOMÁNY OKTATÁSA

Auralátás megtanulása, elsajátítása, fejlesztése Budakalászon egyénileg vagy online konzultáció + cd segítségével az auralátó tanfolyamon

Auralátás elsajátítása, megtanulása, fejlesztése + ajándék intuíció fejlesztő módszerek

Budakalászon egyénileg vagy online mini tanfolyam + cd segítségével, hogy azonnal a másik ember veséjébe láthassunk

Nem sikerült racionális elmémmel megértenem az univerzum alapvető törvényeit.
————-
Albert Einstein
Az életerő nincs bezárva az emberbe, hanem sugárzik benne és körülötte, mint egy fénnyel teli gömb.
————-
Paracelsus

Mire jó az auralátás 2 x 2 órás, egyéni mini tanfolyam?

 • Kb. 2 x 2 óra alatt elsajátítható az auralátás (általában már a második nap végén látható az aura)
 • Személyesen, vagy online + cd segítségével (a cd oktatásként “önmagában” nem elég hatékony, de kiegészíti a személyre szabott oktatást) így a leghatékonyabb módon megtanulható az auralátás, saját módszer sorozat segítségével (nem a neten keringő “morzsákról” van szó)
 • Csukott szemmel is megtanulható az auralátás
 • Mozgó emberek, illetve tárgyak auráját is megtanuljuk érzékelni, látni
 • Egyszerűen megtanulható: komplex program, lépésről lépésre felépítve, így az önálló kísérletezés és kudarc helyett biztos siker
 • Ha nincs organikus akadálya az auralátásnak, akkor segítség ennek feloszlatásában
 • Egyedül (így ketten leszünk a konzultáción összesen), vagy ismerősökkel is részt lehet venni a programon, mi alkalmazkodunk az időponthoz
 • Pszichológiailag levezethető, így nem kell semmilyen misztikus dolgot elhinni
 • Bármikor megnézhető saját auránk meditációval, vagy egy tükör segítségével ezután életünk során
 • Ha valaki szemüveges, az sem akadály
 • Csak elégedett ügyféltől fogadunk el pénzt (elállási lehetőség az első fél órában). A cd pedig két hétig használható és visszaküldhető (teljes vételárat visszafizetjük).

A sok száz elégedett ügyfél közül

 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „...Az Attilával folytatott konzultáció után "leesett állal" tartottam hazafelé... ez tényleg ilyen egyszerűen megy? ...Mintha szerény magabiztossággal rámutatott volna arra a nagy zöld gombra a távirányítón - amiről eddig fogalmam sem volt, mire jó - mondván: "Na, látod, így kell bekapcsolni a tévét.”

  Kiss Éva, grafológus
  Kiss Éva, grafológusBudapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attila nyíltszívű és professzionális. Módszere és tudásának átadása lépésről lépésre felépített, egyértelmű és szórakoztató... Fontos mérföldkő volt ez a nap az életemben."

  Fehérváry Andrea
  Fehérváry Andreakülkereskedelmi képviselő
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Nagyon hasznos volt a személyes konzultáció… Más szemmel nézek e világra ezentúl, megújult szemekkel. Köszönöm!"

  Rédey Judit, reiki mester és jóga tanár
  Rédey Judit, reiki mester és jóga tanárTatabánya
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Attilával való találkozásom fontos állomás azon az úton, melyre segítő munkámat is építem. Nagyon sok lelki akadályon sikerült keresztülmennem a türelmes, segítőkész, biztonságos légkör segítségével, amit ő teremtett.”

  Kuti Adrienn, kineziológus Piliscsaba
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Hosszas készülődés után és kétségek között kerestem fel Attilát, aki egy nagyon kellemes és inspiráló találkozás során rövid idő alatt megmutatta, hogy vannak bennem rejlő képességek, s hogy ez értő segítséggel felszínre hozható. Szívesen ajánlom minden kíváncsi keresőnek.”

  Szabó Gábor, klinikai szakpszichológus, hipnotizőr, pránanadi mesterBudapest
 • Spirituális érdekességek, képességek iránt érdeklődve: „Már tanultam ezekről a dolgokról, de valami oknál fogva nem működtek... Attilánál megtaláltam a hiányzó láncszemeket, amelyért hálás vagyok. Köszönettel!"

  Jáksóné Erika
  Jáksóné ErikaDusnok

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63700/2013. További ajánlások, lásd ajánlások menüpont

Az auralátó oktató konzultáció- és cd együtt a leghatékonyabb

Az auralátó oktató konzultáción azonnal visszajelzést kapunk és együtt vesszük végig a feladatokat és az ügyfél a kérdéseire is
megkapja a válaszokat. A végén jó eséllyel látjuk az aurát. Ha
bármilyen “pszichés” probléma szabotálja a lépéseket (pl. túlságosan akarjuk látni az aurát és emiatt nem látjuk azt), akkor
arra is megkeressük a megoldást. A cd az oktatóprogramon kívül tartalmaz intuíció fejlesztő módszereket is.

Ezekre a kérdésekre is választ kapunk a cd segítségével

Hogyan fejleszthető az intuíció?
Honnan tudom, hogy valami megérzés vagy csak egy szubjektív gondolat?
Milyen tudatállapotok vannak és ki melyikben van éppen és mi a legmagasabb, legmélyebb tudatállapot?
Milyen felosztások vannak a pszichológiában és
parapszichológiában és mi az, ami az egyik szerint
természetes, de a másik tudomány szerint kóros (komplex szemszögből nézve a valóságot)?

Ez most valami hókusz-pókusz izé vagy tényleg megtanulható az auralátás?

Mi az, ami misztikus? Ami még ismeretlen számunkra? Pl. 500 éve a repülés, vagy pár ezer éve a tűz (pontosabban falevél) meggyújtása? Lehet, hogy korlátozzuk magunkat és sokszor ezt nevezzük tudománynak, hiszen minden relatív és a nyitottság fontos az objektivitás szempontjából, hogy ne a múltból induljunk ki. Számomra a szent képeken lévő glória is egyfajta energiára utal, ami mindig is létezett… Ennek ellenére én egy egészségesen kétkedő ember vagyok, de érdekes dolgokat tapasztaltam, mikor a parapszichológia egzakt pszichológiai tartományait fürkésztem, mikor is a bal és jobb agyfélteke együttes működését vizsgáltam.

Az auralátás megtanítása egy érdekesség, két alkalmas oktatóprogram. Így nem tartok pszichológiai kezelést, és nem gyógyítok! És nem szeretném senki auráját elemezgetni, kimérni, meghatározni a színét, vagy arról beszélni, hogy én hogyan használom ezt fel oktatásaim alkalmával kiadva másokat, de meglátásaimról önként szívesen beszélek.

Rendelje meg a kb. 2 x 2 órás személyes vagy online konzultációt, mely tartalmazza a cd-t (ismerőseit is magával hozhatja)

Saját tapasztalatok, cikkek a témában

Parapszichológiát többek között egy parapszichológiai szabadegyetemen és egyéb tanfolyamon tanultam. Ezt ötvözve a gyakorlati tapasztalatokkal hoztam létre ezt a lényegre törő módszersorozatot. Cikkeim a témában: Hogyan vélekedik az auralátásról a tudomány és a vallás? és Az auralátás veszélyei és Az aurát nem lehet lefényképezni!

Semmi sallang

Nem árulunk levegőt infótermékeink kapcsán, felhígítva a tudást, mely a marketingben divatos. Ezen kívül túl sok információt sem adunk közre, vagy elméleti tesztelés nélküli anyagokat. Ehelyett egy-egy terület mélyreható elemzése után összegyűjtjük a legfontosabb elméleti és gyakorlati megoldásokat, leteszteljük őket és ennek esszenciáját tesszük elérhetővé, melyekkel azonnal eredményt tudunk elérni. Mint egy mag, amit, ha megfelelően táplálunk akkor óriási fa nőhet belőle, mert a többi tudás csupán ennek elmélyítéséből ered, így nincs szükség újabb anyagokat megvásárolnunk.

A cd csomag pontos tartalma

 • AURALÁTÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE + INTUÍCIÓ FEJLESZTÉSE (74 PERCES HANGANYAG MP3 FORMÁTUMBAN)
  Lépésről lépésre végig veszi gyakorlatok segítségével az auralátást. Ezen kívül kitér a parapszichológiára, pszichológiára és a tudatállapotok fejlődésére. Megtudható általa, hogy mi magunk, vagy ismerősünk milyen “szinten” van a spiritualitás terén és, hogy attól, hogy valaki többet lát a valóságból még nem biztos, hogy tudatosabb nálunk (lásd kevésbé fejlett önismeret). Kiderül, hogy hogyan tudjuk eldönteni, hogy valami megérzés vagy csupán csak szubjektív gondolatunk. Ezen kívül feladatok is találhatóak a cd-n az intuíció fejlesztésére, melyet a személyes konzultáció nem tartalmaz.
 • JEGYZET 10 OLDALAS WORD DOKUMENTUM
  A hanganyag vázlatát és egyéb kiegészítést és az ábrákkal együtt 13 feladatot tartalmazó jegyzetet, 10 oldalas word dokumentum formájában adjuk át a cd-n, mely segítségével választ kapunk azokra a dolgokra, melyek gátolhatják az auralátás kialakulását és segít megérteni annak elsajátításának lépéseit. Bejárjuk a létrát, nemcsak belekerülünk egy állapotba, amiből könnyű kikerülni. Ezen kívül kiderül, hogy mit kell tennünk, ha az illető mozog, vagy színes ruhában van, ugyanis ilyenkor sok esetben a szín auráját látjuk és nem az illető energiamezejét. Sőt, azt is megtudhatjuk, hogy becsukott szemmel hogyan “láthatjuk” az aurát.
 • GYAKORLATI ESZKÖZÖK (5 SZÍNES, ILLETVE FEKETE-FEHÉR ÁBRA JPEG FORMÁTUMBAN)
  Ábrák, melyek a fenti megoldások elsajátításához segítenek hozzá minket. Maga az aura látása általában a konzultáció végén már működik, illetve a cd-n lévő feladatok elvégzése után. Azonban sokat kell gyakorolni, hogy könnyedén előhívható legyen ez a fajta tudás.

Garancia, csak elégedett ügyféltől fogadunk el pénzt

Ha megrendelte a csomagot és átutalta a bankszámlánkra a csomag árát, akkor hamarosan postán, elsőbbségivel ajánlva elküldjük a cd-t és megtartjuk az online konzultációt. Vagy személyesen találkozunk (ez esetben nem kell utalni). A kézhezvételtől számítva 2 hétig használhatja a csomagot és, ha 2 héten belül jelzi, hogy nem elégedett és visszajuttatja ezután a csomagot eredeti állapotában, akkor a teljes vételárat visszafizetjük. Annyi kérésünk van csupán még, hogy néhány mondatban indokolja meg az illető, hogy miért küldte vissza a csomagot, hogy fejleszteni tudjuk szolgáltatásunkat és küldje el a számlamásolatot, hogy be tudjuk azonosítani. A személyes (vagy online) konzultáció alkalmával pedig az első fél órában van elállási lehetőség.

Árak

“Teljes oktatóanyag”

Összesen 30.000 Ft (alanyi áfamentes, teljes összeg). Az ár tartalmazza a két alkalmas egyéni konzultációt (kb. 2 x 2 óra) és a harmadik villámkonzultációt (a második konzultáció után legkésőbb egy hónapon belül vehető igénybe telefonon 15 perc erejéig). Ezen kívül az oktatóanyagot tartalmazó cd-t és, ha szükséges az egész világ területére az elsőbbségi postaköltséget. Ebből az árból nem tudunk kedvezményt adni. Maximum 6 főnek tudjuk egyszerre megtartani a konzultációt, ha mást is hozna magával és ez esetben a konzultáció több ideig tart. A fenti összeget előre át kell utalnia és, ha lemondja a konzultációt, akkor csak 50 %-át utaljuk vissza, de online elérhetővé tesszük a teljes oktatóanyagot. 

A csomag 1 db dvd, vagy 1 db cd-t tartalmaz és számítógéppel lehet megnyitni. És tegező hangnemben szólítja meg Önt az eredményesebb kommunikáció jegyében.

A megrendelés folyamata, számlázás, helyszín, elérhetőség

Helyszín: Budakalász (Budapest III. kerület, Békásmegyer, Csillaghegy, Üröm, Pomáz, Szentendre, Solymár, Pilisborosjenő, Csobánka szomszédságában). A Batthyány tértől 25 perc, Árpád-hídtól 18 perc hévvel és Dunakeszi, IV. és XV. kerület is közel van hozzá, csupán a Megyeri hídon kell átjönni. Online, skype-on is elérhető a kétszeri kb. 2 órás konzultáció.

Átutalással kell előre fizetni, ha nem találkozunk személyesen (akár más bankszámlájáról is utalhat). Miután bankszámlánkra megérkezett az összeg és feladjuk pár napon belül (1-6 munkanap) postán a dvd-t (vagy cd-t), várhatóan Magyarországon 1-2 munkanapon belül, külföldre pedig 1-2 héten belül érkezik meg a csomag.

Számlázás: Alanyi áfamentes számlát adunk minden esetben. A postacím azonos a számlázási címmel alap esetben (az elektronikus számlát pedig a megadott e-mail címre küldjük el). Ha a számlázási cím eltér, jelezze megrendelésnél a megjegyzés menüben.

Az auralátás tréning megrendelése

Mobil (csak szám):*
E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Postacím:*
A megrendelés tárgya:*
Hány fő képviselteti magát összesen (ha konzultáció is aktuális)?:
Megjegyzés pl. skype név online konzultációnál:
Mikor érne (érnének) rá hétköznap mostanában Budakalászon (online konzultációnál magyar idő szerint)?:

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-63696/2013. FIGYELEM! Feliratkozással jóváhagyásra kerül: Szavatolja, hogy valós adatokat, elérhetőségeket ad meg. Adatait bizalmasan kezeljük és bármikor leiratkozhat listánkról (levelünk alján lévő linkkel, vagy postai úton). A feliratkozással jóváhagyja, hogy hír és reklám leveleket küldjünk Önnek. További infó: felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat.

Szerzői jogvédelem

Aki jogtalanul továbbadja, sokszorosítja stb. szellemi termékeinket, azok kilétét felfedjük és a megfelelő jogi lépéseket megtesszük ellene.

Elérhetőség

A keresendő szöveget itt kell begépelni és utána enter-t nyomni