Online és offline újságban megjelent írásaim, interjúim közül

1997 óta rendszeresen jelentem meg tv-ben, rádióban, újságban

Megjelent publikációim, interjúim közül

Több, mint 50 különféle online és offline kiadványban publikáltam, többek között orvosi és gyógyszerészeti, illetve természetgyógyászati szaklapokban is. Egy újfajta, gyakorlati, nem intézményesült oktatási programban hiszek, mely azonnali áttörést eredményez és a tankönyveken túl saját tapasztalaton alapszik… Így jómagam nem vagyok pszichológus, sem orvos, nem rendelkezem tudományos fokozatokkal, csupán sajátságos életszemléletemről beszéltem interjúim, publikációim során… Így nem tartok pszichológiai kezelést, és nem gyógyítok!

Ha nem lenne élet nem tudnánk élni, de sokan úgysem tudnak élni, hogy van…

A videó interjúk elérési linkje itt található meg, a konkrét lista, ahol publikáltam eddig a bemutatkozás oldalon lelhető fel. További pszichológiai, természetgyógyászati cikkek és spirituális cikkek elérhetősége…

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. 

„Belső szabadság – bárhol, bármikor” díjmentes online, önismereti tréning

Iratkozz fel a programra, amíg van szabad kapacitás!

 E-mail cím:*  bővebb infó

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics