Oldjuk meg közösen lelki problémáit 2-3 hónapon belül! Több száz ajánlás a honlapon

online pszichológus, pszichológus online, pszichológus, magán pszichológus, pszichológus magánrendelés

Mikor válasszon magán online pszichológust, illetve személyes terápiát?

 • Depressziósnak érzi magát, motiválatlannak, nincs energiája?
 • Szorong, pánik gyötri, elbújna a világ és megmérettetések elől?
 • Feszült, ideges, akár ok nélkül, megszokásként?
 • Nem tudja merre tovább (képtelen döntéseket hozni), kilátástalannak látja a jövőt és nem tudja feldolgozni a múltat?
 • Pszichoszomatikus tünetei vannak, álmatlanság gyötri?
 • Állandóan a problémán agyal, nem tud kilépni ebből az állapotból és megpihenni?

Mindig van megoldás! Csak akarni kell… Ha megvan a szándék és megfelelő útmutatás, módszer, akkor ki tud lépni ezekből az állapotokból, ahogyan bele is tudott kerülni “lásd oktatóprogram vagy magán online pszichológus akár személyesen lehetőségek” segítségével.

Jelentkezzen, nyerjük meg együtt a bajnokságot, elég a félelemből és bizonytalanságból! 🙂


Keresztes Attila

Válassza az általam elérhető oktatóprogramot, vagy keressen a magán online pszichológus adatbázisban, ahol személyes pszichológus magánrendelésre is van lehetőség.

Keresztes Attila

Magán online pszichológusok magánrendelése (személyesen is) és egyéb megoldások

A nyugati pszichológia tudománya egy-két száz éves, a keleti lélektudomány és gyógyászat azonban, több, mint hatezer éves múltra tekint vissza. Ezeket a tudásanyagokat egyesítettem kutatásaim alkalmával. Érdemes figyelembe venni, hogy a “pszichológus online / személyes magánrendelés” alkalmával általában csak a nyugati medicina segítségével gyógyítanak.  A leghatásosabb, ha a nyugati és keleti medicinát is ismerjük (jómagam mindkét területről szereztem államilag elismert szakvégzettséget).

Pszichológiai problémák és fizikai betegségek nélkül

Általában minden betegség először pszichés területen mutatkozik meg (lásd ayurvéda álláspontja). A keleti gyógyászat egyébként nem külön-külön orvosolja a betegségek tüneteit, hanem csakis az egészségre fókuszál (táplálkozás, életmód, lelki gyakorlatok stb.) és megtanítja hogyan érhetjük ezt el (sok ezer betegség van, de egészség csak egy…)

A több száz elégedett ügyfél közül

2005 óta szolgálom az embereket és köszönöm ezúton is a több száz e-mailen elküldött fényképes ajánlást, melyben sokan életük csodálatos változásáról számoltak be (lásd ajánlások menüpont).

 • „Az elmúlt években nagyon sok módszert kipróbáltam és sok tanítónál, illetve orvosoknál, ezoterikus segítőknél stb. jártam. Egyik sem hozott sok változást az életembe. Amikor már teljesen feladtam, akkor Attila olyan technikákat tanított, amik szó szerint egyik pillanatról a másikra változtatták meg az életemet! Egy nagyon figyelmes, türelmes és rendkívül jó tanárt ismertem meg a személyében. Hatalmas tudása mellett nagyon gyakorlatias! Köszönöm neki a sok segítséget és hogy bármikor fordulhatok hozzá mindig türelmes, megértő és hasznos tanácsokkal lát el!!!"

  Csuka Eszter
  Csuka Eszter Szombathely, skype konzultáció
 • „Attila olyan ember, aki amikor valaki eltéved a saját életének útvesztőjében, ő - teljes lelki nyugalommal, türelemmel és humorral - megtanítja arra az illetőt, hogyan használja a saját belső iránytűjét, hogy kikeveredjen onnan. Hagyja, hogy mindenki a saját útján járjon, és ha olykor kereszteződnek útjaink, hát jó vele együtt haladni és beszélgetni egy kicsit. Érdekes, és bölcs ember, aki folyamatosan tanul és tanít. Örülök, hogy felkerestem egy - ma már banálisnak tűnő - magánéleti gondommal. Köszönöm Attila!”

  Lőrincz Ferenc
  Lőrincz Ferenc Budapest
 • „Kedves Attila! Nagyon örülök, hogy rád találtam az internet segítségével! Te a három hónap alatt többet segítettél nekem mint a két éves pszichoterápia. Megtanítottál másként gondolkodni, uralni a rossz érzéseket! 🙂 Nem bonyolítod túl a dolgokat, hanem egyszerű és ésszerű magyarázatokat tanítasz. Nagyon köszönöm neked! :)”

  Szegediné Nagy Ibolya
  Szegediné Nagy Ibolya Dunavecse, skype konzultáció
 • Az első találkozás után: „Nagyon hálás vagyok! A beszélgetés alkalmával átadott technikák segítségével immáron 3 este sikerült elaludnom Frontin beszedése NÉLKÜL! Igaz, hogy még sokáig tart a ráhangolódás (olvasás, mélylégzés, kívülről szemlélek, kb. másfél óra), de ez idő alatt már nem izgatom fel magam, mint azelőtt. És ez már biztos nem a véletlen műve, hiszen már a harmadik napja, hogy sikerül!” „Találkozás Önmagunkkal" program kapcsán: Nemigen tudnék említeni még egy olyan személyt, aki ilyen önzetlen módon, még csak nem is valamilyen szervezet, alapítvány képviselőjeként, de egyénileg, önvaló személyiségével „toboroz", motivál, gyógyít, másként fogalmazva a rajta keresztül áradó energiát jó célokra és szívesen adja.”

  Mérey Mercédesz
  Mérey Mercédesz Budapest

Hiába keressük a külvilágban a megoldást ahol belső világunk (gondolataink, érzéseink) tükröződnek vissza. Aki ezeket és elméjét nem tanulja meg kezelni az sehol, senkivel sem lesz boldog hosszú távon…

Bemutatkozás

Magán online pszichológusok magánrendelése (személyesen is) és egyéb megoldások

– Diplomán túl pszichológiai, nyugati medicinával + keleti gyógyászattal kapcsolatos tanulmányok (szakvizsgák)
– Orvosi, pszichológiai szaklapokban publikációk + tv, rádió, újság interjúk
– 5 évig tanítottam pszichológiát, önismeretet
– 2000 óta kutatom a témát Dél-Amerikáig utazva
– Könyvemet egy József-Attila díjas keletkutató is elismerte
– Szakmai ajánlások (magán pszichológusok, orvosok + ELTE Pszichológiai Intézetének professzora)
– Sok száz elégedett ügyfél ajánlása a honlapon

Pszichológusok, orvosok és a keleti gyógyítók megközelítéseinek integrálása a biztos siker jegyében

Lediplomázásom után pszichológiát tanultam (levizsgáztam), majd természetgyógyászként szakvizsgáztam és kórházi tapasztalatokkal rendelkezem (lásd, bemutatkozás menüpont).

Felkérésre orvosoknak, gyógyszerészeknek, pszichológusoknak írt szaklapokban publikálok és szakmai és több száz ügyféltől származó ajánlással rendelkezem (lásd ajánlások menüpont). Egy olyan programot fejlesztettem ki azoknak, akik nyitottak a spirituális, természetes (gyógyszermentes) megközelítésekre, mely lényege, hogy soha ne legyen szükségünk személyes vagy online pszichológusra és ne kelljen magánrendelésre járnunk. Egyéni (személyes vagy online) és csoportos oktatással foglalkozom. Ez a fajta program több száz embernek segített már.

Mi az újdonság az általam tartott oktatóprogramban?

– Már első alkalommal megismerhető a konkrét stratégia (ezzel ellentétben a pszichológus online / személyes magánrendelés alkalmával első alkalmakkor csak interjúztatás van)
– Múlt analízise helyett, újszerű, egyéni oktatóprogram (az túlzott elemzés göcsössé és kontrollossá, gyanakvóvá tesz minket)
– Józan, saját tapasztalatra épített objektív vizsgálódás (elmélet + gyakorlat) és meditáció (a saját felismerés, megtapasztalás a hitnél is erősebb)
– Dogma és hiedelemmentes színtiszta sajátságos megközelítés (objektív igazság felismerése)
– Személyre- és nem módszerre szabva (a pszichológus online / személyes magánrendelés alkalmával általában mindenki csak egyfajta irányzatot képvisel, ezzel kizárva a többit)
– Problématudat, betegségtudat helyett izgalmas, jó hangulatú oktatás
– Sokszor eddigi tudásunkkal és hitrendszerrel kompatibilis, így nem kell elölről kezdeni mindent (a pszichológus online / személyes magánrendelés alkalmával általában mindent elölről kell kezdeni
– Választ kapunk arra, hogy keleten hogyan tudják az emberek egész életünkben kezelni a gondolatokat, érzelmeket és hangulatokat, hogyan gyógyítják önmagukat
– Nincsenek unalmas elemzések, ipari sablonok, az egyénen van a hangsúly
– Játékos módszerek, melyeket elfoglaltságaink közben is tudunk gyakorolni
– Egyesítve az emberiség több ezer éves bölcsességét az ügyfél több dimenziójú megoldásokat is igénybe vehet (vallástudomány, filozófia, gyógyászat, pszichológia, spiritualitás)
– Az oktatás elméleteken túl, saját tapasztalaton alapszik (így nem tankönyvi példát húzunk Önre megbélyegezve Önt, hanem a valóságot vesszük alapul)
– Partnerként, egyenrangú félként tekintve az ügyfélre az oktatás során…
– Átlagosan 2-3 hónap alatt elsajátítható (heti, vagy két hetente történő egyéni találkozás)

Szolgáltatásom: újfajta, személyre szabott, lényegre törő, gyakorlatias, egyéni oktatóprogram, melyek a keleti lélektudományon és gyógyászatra épülnek. Ha pedig a klasszikus, analitikus terápiát preferálja, akkor a lap alján az is elérhető.

BUDAPESTI ÉS ONLINE IGÉNYBE VEHETŐ PSZICHOLÓGUS ADATBÁZIS

Budapesti és online igénybe vehető pszichológus adatbázis

 

Indikációk: pánik, depresszió, stressz, útkeresési problémák, önbizalomhiány, munkahelyi és egyéb konfliktusok, traumák feldolgozása, pszichoszomatikus betegségek, szorongás, alvászavar,  indulatkezelési problémák,  döntésképtelenség, helytelen önérvényesítés

Search:


Hivatkozzon Keresztes Attilára, ha kapcsolatba lép a pszichológussal, pszichiáterrel. Jelenleg konkrét pszichés problémára tud rákeresni (mert személyes adatokat nem gyűjtünk és nem tárolunk a rendszerben) pl.:  magánéleti problémák, szorongás, párkapcsolati konfliktus stb.
Felelősség: Az adatbázis üzemeltetése önkéntes munkán alapszik, de az információkért pl. megfelelő végzettség, kompetencia, ÁNTSZ működési engedély stb. nem vállalunk felelősséget. Jelenleg csak szakpszichológusok, pszichoterapeuták, pszichiáterek weboldalainak linkje található meg az adatbázisban.

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója. 2005 óta foglalkozom emberekkel, orvosi szaklapokban publikálok legújabb felfedezéseimről, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (nyugati és keleti medicina). 300+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. 

„Belső szabadság – bárhol, bármikor” díjmentes online, önismereti tréning

Iratkozz fel a programra, amíg van szabad kapacitás!

 E-mail cím:*  bővebb infó

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics