Az öngyógyítás művészete (önmagunkat bármikor megváltoztathatjuk)

Több ezer év kikristályosodott tudása

ayurvéda, jóga, ayurvéda az élet művészete, ayurvéda az öngyógyítás tudománya

“Morzsák”, rész igazságok és ideig-óráig tartó divatos trendek helyett érdemes olyan komplex természetgyógyászati gyógyítói rendszert elsajátítani, amely MINDIG működik és több ezer év igazolta vissza  létjogosultságát.

A valódi igazság, valóság sosem változik

Az emberi test ugyanúgy működik, ahogy több ezer éve működött. Ha szeretné az öngyógyítás művészetét megismerni, alkalmazni, akkor jó helyen jár. Tegyen szert a keleti gyógyászat alapvető tudására, megértve a testi és lelki működésünket. Folyamatosan becsatlakozhat a Komplex Ayurvéda Gyógynövényekkel, Természetgyógyászati tanfolyamra, mely online is elérhető.  Laikusként (szakmai végzettség nélkül) is mindent pontosan érteni fog.

ayurvédikus orvoslás, prána, tedzsasz, odzsasz

Az ayurvéda gyógynövényekkel, természetgyógyászati tanfolyam, mely online is elérhető:

 • Hogyan alakulnak ki a betegségek (előzményeinek felismerése) és hogyan kerülhetőek el?
 • Személyre szabottan Önnél mi okozhatja a problémákat (gyenge pontok)? – egyéni személyre szabott konzultáció segítségével
 • Ősi gyógyászatok integrálása (ayurvéda, tibeti gyógyászat, hagyományos kínai orvoslás és a buddhizmus szerepe a lelki gyógyászatban)
 • Ön konkrétan melyik dósába tartozik (milyen ételre, életmódra, gyógynövényre van szüksége)? – egyéni személyre szabott konzultáció segítségével
 • Hogyan kezelhetőek a betegségek (tisztítókúrák, megfelelő életmód)?
 • Konkrét “elcsúszási” állapotok kezelése: rossz közérzet, motiválatlanság, fáradtság, emésztési problémák, idegesség, fejfájás, gyomorfájás, lustaság, túlzott aktivitás stb. – egyéni személyre szabott konzultáció segítségével
 • Diagnózis felállítása (nyelv, arc, köröm stb. alapján)
 • Mi az, ami változott korunkban (lásd környezeti viszonyok, amik nem léteztek az ayurvéda születésekor)?
 • Jóga és meditáció integrálása az ayurvédában (lelki problémák azonnali felismerése és kezelése)
 • Az önismeret és pszichénk fejlődésének lehetősége, mely összefügg a testünk működésével (lelki fejlődés, utazás meghatározása a keleti tanok szerint)
 • Saját gyógynövény elkészítése (hazánkban található megoldások, hogy ne kelljen Indiából megrendelni őket)
tanúsitvány

Tanúsítvány is kérhető igény esetén

A Komplex Ayurvéda Gyógynövényekkel, Természetgyógyászati tanfolyam (online is elvégezhető) végén igény esetén lehetőség van vizsgázni. Ez azt jelenti, hogy 20 kérdésből álló kérdéssort kap e-mailen, melyre legkésőbb 3 napon belül kell helyesen válaszolnia. Ha megfelelő tudással rendelkezik, akkor egy letölthető tanúsítványt kap tőlünk, visszaigazolva a tanfolyam sikeres elvégzését. Ezután immár visszaigazoltan is biztos lehet benne, hogy elsajátította az öngyógyítás művészetével kapcsolatos alapokat.

Keresztes Attila

Több száz elégedett ügyfél a honlapon és szakvizsga a keleti és nyugati medicina területéről egyaránt

Rólam néhány mondat

2000 óta kutatom a témát és 2005 óta szolgálom az embereket. Sokféle lelki és fizikai problémával kerestek fel praxisom alatt. Azt szeretném, ha nem függne senki sem gyógyítóktól, pszichológusoktól, orvosoktól, hanem ahogy keleten működött az ayurvéda idejében: a gyógyító akkor kapott fizetést, ha mindenki egészséges (lásd egészségnevelés és prevenció, azaz megelőzés szerepe). Emellett az ő feladata, hogy megtanítsa az öngyógyítás művészetét (alapvető működési zavar, lásd diszfunkcionális működést bárki tudja kezelni). Így nincs kísérletezés csak azt használjuk, ami természetes és működőképes!

Lediplomázásom után nemcsak elmélyedtem és tanulmányoztam mind a keleti és nyugati medicinát, hanem mind a két területről rendelkezem államilag elismert szakvizsgával (akupresszőr-természetgyógyász, gyógymasszőr, sportmasszőr, svédmasszőr végzettségek), melyeket sok éves tanulmány előzött meg, többek között egy nemzetközi akadémián (lásd bemutatkozás menüpont).

Orvosoknak, gyógyszerészeknek szóló szaklapokban is publikálok felkérésre, mind a keleti, mind a nyugati medicina tekintetében és adok interjúkat a témában. Kórházban és gyógyfürdőben szerzett tapasztalatokkal is rendelkezem.

Óriási megtiszteltetés, hogy egyik munkámat a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány könyvtára átvette és a Magyar Jóga Akadémia is használja, továbbá, hogy elvégezhettem sikeres vizsgával Dr. Sumit Ashok Kesarkar B.A.M.S., PhD oktatási programját. Az általam írt könyvet pedig egy ismert tibetológus is elismerő szavakkal illetett egy népszerű buddhista pappal egyetemben.

Helyszín

A Komplex Ayurvéda Gyógynövényekkel, Természetgyógyászati tanfolyam (online is elérhető)

Időtartam: Mivel lényegre törő módon a legfontosabb dolgokat tanuljuk meg és mindent részletesen átbeszélünk, így 5 alkalomra lesz szükség. Ennek köszönhetően teljesen személyre szabottan (leghatékonyabb tanulási formában) érhető el a tanfolyam, ami 5 x 90 perces egyéni konzultációt foglal magában (igény esetén növelhető).

Személyesen: Budakalászon központjában, a Szentendrei út elején igényelhető (Lenfonó hév megállótól 100 méterre): Békásmegyer mellett (Batthyány tértől 25 perc alatt ér ki a hév). Budakalász Pomáz, Szentendre, Üröm, Pilisborosjenő, Dunakeszi, Bp III. és IV. kerület szomszédságában helyezkedik el.

Online: Viberen és skypeon is elérhető az ayurvéda online a program ugyanilyen díjazás mellett.

Árak: előleg 10.000 Ft (átutalással fizetendő) az időpont egyeztetése után (aznap átutalandó). Az oktatás maradék összegét az első 90 perces konzultáció után személyesen, online konzultáció esetén pedig átutalással aznap kell kifizetni, ami további 40.000 Ft. Ezután 10.000 Ft / 90 perces áron lehet további alkalmon igény esetén részt venni. Valamennyi ár alanyi áfamentes, melyről elektronikus számlát kap.

Időpontok, jelentkezés: regisztráció után, kapcsolatba lépünk Önnel és időpontokat leegyeztetjük (H-P-ig 10-20 óra közötti időszakra).

A sok száz kedves ügyfelem ajánlása közül

 • Keresztes Attila könyve kapcsán: „Roppant izgalmas gondolatokkal találkoztam a lapokon, nagyon rokonszenves, igen hasznos meglátásokkal, felismerésekkel, következtetésekkel.”

  Dr. Sári László, József Attila-díjas magyar tibetológus
  Dr. Sári László, József Attila-díjas magyar tibetológus keletkutató, író, műfordító, könyvkiadó
 • „Az elmúlt években nagyon sok módszert kipróbáltam és sok tanítónál, illetve orvosoknál, ezoterikus segítőknél stb. jártam. Egyik sem hozott sok változást az életembe. Amikor már teljesen feladtam, akkor Attila olyan technikákat tanított, amik szó szerint egyik pillanatról a másikra változtatták meg az életemet! Egy nagyon figyelmes, türelmes és rendkívül jó tanárt ismertem meg a személyében. Hatalmas tudása mellett nagyon gyakorlatias! Köszönöm neki a sok segítséget és hogy bármikor fordulhatok hozzá mindig türelmes, megértő és hasznos tanácsokkal lát el!!!"

  Csuka Eszter
  Csuka Eszter Szombathely, skype konzultáció
 • „Kedves Attila! Nagyon örülök, hogy rád találtam az internet segítségével! Te a három hónap alatt többet segítettél nekem mint a két éves pszichoterápia. Megtanítottál másként gondolkodni, uralni a rossz érzéseket! 🙂 Nem bonyolítod túl a dolgokat, hanem egyszerű és ésszerű magyarázatokat tanítasz. Nagyon köszönöm neked! :)”

  Szegediné Nagy Ibolya
  Szegediné Nagy Ibolya Dunavecse, skype konzultáció
 • ,,Korrekt, megbízható, nagy tudású szakembernek ismertem meg Attilát. Már első alkalom után megkönnyebbültem, könnyebben vettem levegőt és elmúlt a kínzó vállfájásom, hát fájdalmam és derékfájásom. Körülbelül két hónap után a kardiológusom legnagyobb meglepetések közepette konstatálta a kontrollon, hogy nem kell a kockázatos szívműtétnek alávetni magamat."

  Hőgyei Ottó Budapest
 • „Attila masszázsát alaposnak tartom, gyógyító szándéka és tudása érezhető, szívesen megosztja tudását, hogy mi magunk is tudjunk tenni az egészségünkért. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.”

  Schmidt Anikó Svájc
 • "Nagyon szimpatikus, szakmailag rendkívül igényes terapeutát ismertem meg. Nagyon jó volt a kezelés..."

  dr. Kodori Judit, természetgyógyász, fitoterapeuta, tödőgyógyász, belgyógyász
  dr. Kodori Judit, természetgyógyász, fitoterapeuta, tödőgyógyász, belgyógyász Budapest
 • "Attila kiváló szakember! Számomra teljesen hiteles. Széleskörű tudással rendelkezik, amit folyamatosan bővít. A gyógyítás különböző módszereit összeolvasztja, holisztikusan szemléli testet és lelket. Figyelmes, empatikus, intelligens. Hálás vagyok neki az eddigi kezelésekért, már 3 alkalom is sokat segített. Bármikor alkalmazható meditációs gyakorlatokat is tanított, masszázsával pedig az évek óta tartó térd, és hát fájdalmaimat enyhítette. Csak ajánlani tudom! Természetesen mindenkinek más módszer az, ami segít, de mindenképpen érdemes kipróbálni Attila módszerét annak, aki valamilyen területen fejlődni, gyógyulni szeretne!"

  Gergely Kata, jóga tanár Dunakeszi

Jelentkezzen az online vagy személyes egyéni, öngyógyító, oktató konzultációra

Személyre szabott megoldás (keleti pszichológia és gyógyászat) már első alkalommal: érdekel a program

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

 

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Köszönöm a rengeteg megkeresést, de nem áll módomban díjmentes tanácsadással foglalkozni. Meglévő, hűséges ügyfeleimre koncentrálok, de rengeteg díjmentes szolgáltatás érhető el a weblapon.

Nem olvasható? Szöveg váltás captcha txt

A KERESENDŐ SZÖVEGET ITT KELL BEGÉPELNI ÉS UTÁNA ENTER-T NYOMNI

Privacy Policy Settings

google-analytics