Azonnal megnézhető spirituális filmek online: élet célja, küldetés film – dr. Wayne W. Dyer: Az ambíciótól az értelemig

Azonnal megnézhető spirituális filmek online: élet célja, küldetés film – dr. Wayne W. Dyer: Az ambíciótól az értelemig

Szerző:
| Téma:

Forrás: dr. Wayne W. Dyer, Az ambíciótól az értelemig – Az életcélod megtalálása

Érdemes megnézni ezt a 2 órás filmet, ami itt van a blogomban. De előtte néhány sor erejéig elő a szót. Kétféle megközelítés létezik. Az egyik a személyiségfejlesztése, ami az egót erősíti. Idővel azonban az ember rádöbben, hogy a legjobb, ha félreáll és hagyja, hogy a Forrás rajta keresztül nyilvánuljon meg. Így lesz a cseppből óceán. Hiszen a hangunkat, testünket sem kell létrehozni, és a gondviselés a természetről is gondoskodik, így rólunk is. Csak azt látjuk és szoktuk meg, hogy mindent nekünk kell irányítanunk. De mekkora áldás, mikor az ember egy magasabb intelligenciának adja át magát és mindennel együtt áramlik és nem felfelé úszik a folyón, hanem ellazulva élvezi az utazást. Így vége az elvárásoknak és csalódásnak. Ugyanis, ha egy elvárásunk nem következik be, jön a csalódás… Csak egy döntésre van szükség. Nem tápláljuk a téves azonosulásunkat az elképzelésünket, hanem hátradőlünk bízva a sorsban és együtt áramlunk azzal, amit magával hoz. Mint egy szörfős, aki mindig a víz a tetején van. Ha éppen a hullám jön és akkor is mikor elment – spirituális filmek online, élet célja, küldetés film, Az ambíciótól az értelemig, dr. Wayne W. Dyer.


dr. Wayne W. Dyer : Az ambíciótól az értelemig – spirituális filmek online, élet célja, küldetés film

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
 

DÍJMENTES felmérés (szabad kapacitás erejéig):

1. Derék-, hát-, nyak-, végtag-, váll- és ízületi fájdalom nélkül
További infó:
E-mail cím:*
Teljes név:*
Mobil (csak szám pl. 06301234567):*

Kérjük, csak akkor jelentkezzen, ha Bp 3. kerület vonzáskörzetében meg tud jelenni személyesen, akár több alkalommal is (emeletes ház és nincs lift) és nem kontraindikált Önnél a masszázs. Köszönjük a megértést.

Kontraindikációk

 

2. Pánik, stressz, depresszió, szorongás, önbizalomhiány, útkeresési problémák stb. nélkül, helyszín: Bp. III. ker. vonzáskörzete vagy online
További infó:
E-mail cím:*
Teljes név:*
Mobil (csak szám pl. 06301234567):*
 

FIGYELEM! Sajnos nem tudunk Önnek segíteni, ha...
klikkeljen ide a folytatáshoz Tovább>>>
Kapcsolódó cikkek

>>

További cikkek
A cikk hozzászólása kapcsán: fontos, hogy jó neveltek legyünk, ne káromkodjunk és ne reklámozzuk magunkat.:) A hozzászóló vállalja teljes körűen a felelősséget mondandója kapcsán és nem az oldal tulajdonosa. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-95119/2016.

HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

Elérhetőség

A keresendő szöveget itt kell begépelni és utána enter-t nyomni

Himalája, jógimegvilagosodás