A vallásokról és a belső békéről

 In önismeret, önmegvalósítás, Spirituális cikkek

Azt vallom, hogy mindenből lehet tanulni és mindenkinek más az útja. Így érdemes szemügyre vennünk a különféle vallásokat is önismeretünk fejlődés érdekében.

A világot többféle módon lehet górcső alá venni. Nézhetjük a tudomány vagy a művészet, illetve a vallások szemszögén keresztül. De mi a közös és mik a különbségek? És mi a célunk pontosan? Hiszen sosem a formán van a hangsúly. Lehet, hogy a kereszténység isten Királyságának nevezi azt, amit a buddhista Nirvánának tart (vágynélküliség). És minden ember törekszik arra, hogy megélje ezeket az állapotokat és meglelje a valódi boldogságot életében. Ehhez sok módszer áll rendelkezésre. És ezek karöltve kiegészítik egymást és a segítségünkre vannak. Egy őszintén megélt NLP-s gyakorlat, melyben átéljük amit szeretnénk, már-már hasonló egy őszinte imával. Vagy amikor átadjuk magunkat egy magasabb intelligenciának és nem mi cselekszünk, az felér egy mély meditációval, igaz?
Ezért a kritizálás helyett össze kell fognunk és felemelnünk egymást, hiszen egy csónakban evezünk. Hogyan találhatjuk meg a belső biztos pontunkat: meditációk letöltése.

A vallásokról

A vallás menekülés lenne?

Nem vagyok pszichológus, sem orvos, nem rendelkezem tudományos fokozatokkal, csupán sajátságos életszemléletemről beszéltem interjúim, publikációim során… Így nem tartok pszichológiai kezelést, és nem gyógyítok! Pszichés probléma esetén, illetve gyógyítás kapcsán keresse fel a szakrendelést!

[adrotate group=”3″]

 

Keresztes Attila

Keresztes Attila, a cikkek írója

2005 óta foglalkozom emberekkel, ötvözve a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával, orvosi szaklapokban publikálok, 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keleti és nyugati medicina). 350+ a nyilvános ajánlások száma a honlapon. Egészséges embereknek tartok egyéni konzultációt és ezen kívül különleges masszázst.  

 

Cikk kategória (angol, magyar)

Attention

I’m not a psychologist or a doctor, I do not have a degree in science, what I do have is an individual attitude to life I have given interviews and published articles … So this is not a psychological treatment and not a cure! Please turn to your doctor with any psychological problems and for treatments. User’s and customer’s conditions and privacy policy valid for all visitors of our pages

AJÁNLOTT CIKKEK
kineziológiaa teremtés játéka