A vallásokról és a belső békéről

A vallásokról és a belső békéről

Szerző:
| Téma:

Azt vallom, hogy mindenből lehet tanulni és mindenkinek más az útja. Így érdemes szemügyre vennünk a különféle vallásokat is önismeretünk fejlődés érdekében.

A világot többféle módon lehet górcső alá venni. Nézhetjük a tudomány vagy a művészet, illetve a vallások szemszögén keresztül. De mi a közös és mik a különbségek? És mi a célunk pontosan? Hiszen sosem a formán van a hangsúly. Lehet, hogy a kereszténység isten Királyságának nevezi azt, amit a buddhista Nirvánának tart (vágynélküliség). És minden ember törekszik arra, hogy megélje ezeket az állapotokat és meglelje a valódi boldogságot életében. Ehhez sok módszer áll rendelkezésre. És ezek karöltve kiegészítik egymást és a segítségünkre vannak. Egy őszintén megélt NLP-s gyakorlat, melyben átéljük amit szeretnénk, már-már hasonló egy őszinte imával. Vagy amikor átadjuk magunkat egy magasabb intelligenciának és nem mi cselekszünk, az felér egy mély meditációval, igaz?
Ezért a kritizálás helyett össze kell fognunk és felemelnünk egymást, hiszen egy csónakban evezünk. Hogyan találhatjuk meg a belső biztos pontunkat: meditációk letöltése.

A vallásokról

A vallás menekülés lenne?

Nem vagyok pszichológus, sem orvos, nem rendelkezem tudományos fokozatokkal, csupán sajátságos életszemléletemről beszéltem interjúim, publikációim során… Így nem tartok pszichológiai kezelést, és nem gyógyítok! Pszichés probléma esetén, illetve gyógyítás kapcsán keresse fel a szakrendelést!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
 

DÍJMENTES felmérés:

1. Derék-, hát-, nyak-, végtag-, váll- és ízületi fájdalom nélkül, helyszín: Bp. III. ker. vonzáskörzete
További infó:
E-mail cím:*
Teljes név:*
Mobil (csak szám pl. 06301234567):*
2. Pánik, stressz, depresszió, szorongás, önbizalomhiány, útkeresési problémák stb. nélkül, helyszín: Bp. III. ker. vonzáskörzete vagy online
További infó:
E-mail cím:*
Teljes név:*
Mobil (csak szám pl. 06301234567):*
 

FIGYELEM! Sajnos nem tudunk Önnek segíteni, ha...
klikkeljen ide a folytatáshoz Tovább>>>
Kapcsolódó cikkek

>>

További cikkek
A cikk hozzászólása kapcsán: fontos, hogy jó neveltek legyünk, ne káromkodjunk és ne reklámozzuk magunkat.:) A hozzászóló vállalja teljes körűen a felelősséget mondandója kapcsán és nem az oldal tulajdonosa. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-95119/2016.

HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

Elérhetőség

A keresendő szöveget itt kell begépelni és utána enter-t nyomni

kineziológiaaz önbizalom növelése, fejlesztése