Tényleg megtanulhatom az auralátást 1-2 óra alatt vagy humbug az egész (aura megtanulása, aura színek jelentése)?

 In Filozófiai cikkek, keleti pszichológia, energiagyógyászat

Auralátás megtanulása garanciával, 1-2 óra alatt

Auralátás tanulása, technikája, gyakorlása, fejlesztése, megtanulása, akár online
Klikk a linkre és kezdd el a gyakorlást akár online.

Miért érdekli az embereket az aura?

Aki elkezd meditál az gyakran kezdi első lépésben érezni, hogy valami több van annál mintsem, hogy egy fizikai test vagyunk. Ugyan ez kevésbé megfogható, de attól még érezni lehet. Az auralátás, az aura megtanulása segít abban, hogy ezt közvetlenül megtapasztaljuk látva az aura színeket. A szerelmet sem lehet megfogni, de attól még létezik, igaz? Idővel úgy tűnik, hogy szellemi lények vagyunk. Ez saját tapasztalatunk lesz, így felesleges hinnünk benne.

És, ha rákapunk az ízére, az csodálatos dolog.:) Ebben segíthet az auralátás is. Megtanuljuk a jobb és bal agyféltekét használni együttesen. Ezzel kapcsolatosan (lásd jobb és bal agyfélteke) itt vannak azonnal letölthető önbizalom növelésre is alkalmas gyakorlatok.

 

Mi az az aura és mire jó?

Egy energiamezőt, aurát is tapasztalhatunk magunk körül. Ebben nincs semmi misztikus, azért mert csak most tudtuk meg ezt az információt, attól még létezett korábban is a lehetőség. Ha pedig csodáról beszélünk, akkor szinte minden idesorolható (pl. Ki gondolta volna az ókorban, hogy egyszer csak mobilon lehet majd beszélni bárkivel bárhol?). És ki tudja, talán az aura színek (energiák) hasonló formái észrevételezhetőek a szent képeken is.

Hozzánk tartozik, csak még keveset foglalkoztunk vele. Sokan állítják, hogy vannak olyan betegségek, melyek előbb jelentkeznek az aurában és utána a testben.
Érdemes tehát nyitottan (elhinni, hogy még tanulhatunk, megismerhetünk újat) szkeptikusan vizsgálódni. Sokat segíthet abban is, hogy a másik embert és önmagunkat megismerjük az aura tanulása segítségével.

 

Aura randi?

Sőt, már hallani lehet aura randiról is. Azaz az aura alapján keresnek az emberek párt maguknak. Bizony fontos, hogy használjuk intuíciónkat is, ha már a Teremtő nemcsak logikus gondolkodás képességével áldott meg. Érdemes mindkettőt fejlesztenünk…

 

Hogyan mérhető az aura?

Szenzibillel (egy kanyargósra meghajlított körülbelül 1 milliméter átmérőjű réz huzallal) és más eszközökkel is mérhető az aura nagysága. Ki lehet ingázni és az energiaközpontokat csakrákat is érdemes feltérképezni hozzá. Ha félünk kisebbé válik, de tudunk rá hatni, ha megtanuljuk az auralátást. Tehát az aura megtanulható. Sőt, sokan állítják, hogy mindenki érzékelte azt (látta) újszülöttként csak megfeledkeztünk róla, mert mással voltunk elfoglalva. Mint, ahogy gyerek korodban mekkora örömet okozott egy klassz játék a haverokkal, egy kellemes séta  a napsütésben, esetleg az éneklés. De vissza kell hozni, hogy újra át tud ezt élni.


Az aura megtanulása

Egy elektromágneses térről van szó, mely látható, ha a fényérzékelő receptorok segítségünkre vannak ebben. De ehhez tudnunk kell, hogy az agyunk az „átlagol” (a videó film régen 24 képkockából állt másodpercenként, de mi mozgásnak láttuk azt). Ugyanezt az elvet kell megismerni és a jobb és bal agyfélteke működését.

További információhoz és tanuláshoz: megtanulom 1-2 óra alatt az auralátást

 

 

Attila Cross

Keresztes Attila, a cikkek írója


A cikkeimben integrálom a nyugati pszichológiát a keleti filozófiával. Orvosi szaklapokban publikálok és 3 területről van egészségügyi szakvizsgám (keletei-nyugati medicina). 2005 óta dolgozom emberekkel és 350+ a nyilvános ajánlások (sikertörténetek száma) a honlapon.

 

20 év munka, több, mint 800 cikk (köztük van több 30 oldalas írás is), mely letesztelt, gyakorlati megoldásokon alapszik. Segítesz egy nemes ügyben, hogy minél több embernek segíthessünk megtartva az objektivitást?

Cikk kategória (angol, magyar)

AJÁNLOTT CIKKEK
spiritualitás